Italië wil 60.000 corona-verklikkers rekruteren

Screenshot_106

(Door: “Freeman” – Vertaling: E.J. Bron)

De Italiaanse regering kondigde gisteren aan dat zij 60.000 vrijwillige “burgerassistenten” als corona-verklikkers rekruteert, die iedere medemens moeten aangeven die de gedicteerde gedragsregels met betrekking tot het gebruik van gezichtsmaskers en social distancing overtreedt. Rome rekruteert werkloze burgers, vooral diegenen die een sociale uitkering of werkloosheidsuitkering ontvangen, als uitbreiding van haar geüniformeerde veiligheidsdiensten tijdens de tweede fase van de corona-lockdown, berichten Italiaanse media.

Alles Schall und Rauch

De verklikkers in burger hebben de aanwijzing gekregen om op overtredingen tegen de door de staat voorgeschreven veiligheidsnormen te letten en de overtreders te melden.

De nieuwe maatregel dient te verhinderen dat de burgers in de verleiding komen om zich niet zo serieus te houden aan de door de staat gedicteerde voorschriften, alleen omdat er geen geüniformeerde politie aanwezig is, want iedereen zou een politieverklikker kunnen zijn.

De inzet van het leger van “civiele assistenten” herinnert aan maatregelen die Italiaanse burgemeesters, zoals burgemeester Virginia Raggi van Rome (links-populistische “Vijfsterrenbeweging”), in de eerste fase van de lockdown hebben genomen.

Mevrouw Raggi liet een speciale website maken, waarop de Italianen hun buren konden melden wanneer ze zagen dat deze zich niet aan de vastgestelde normen hielden. De maatregel stuitte op aanzienlijk verzet, waarbij kritiek werd geuit dat deze stap van de autoriteiten typerend voor de donkere dagen van het Italiaans fascisme zou zijn.

De rekrutering van verklikkers werd zondag in een gezamenlijke verklaring aangekondigd, die door de minister voor Regionale Aangelegenheden en Autonomie, Francesco Boccia (Socialistische Partij), en de burgemeester van Bari (Apulië), Antonio Decaro (Socialistische Partij), die als president van de Nationale vereniging van Italiaanse gemeenten fungeert, werd ondertekend.

“Nu is het tijd om al die burgers te rekruteren die het land willen helpen en daarbij een grote burgerzin aan de dag leggen”, wordt daarin gezegd.

De autoriteiten verklaarden erop te rekenen hun nieuwe leger van afschuwelijke vertrouwensmannen en –vrouwen tot eind volgende week in staat van paraatheid te hebben.

Nou, dan zal de uitvinder van het fascisme, Benito Mussolini, wel heel erg verheugd zijn over de herinvoering van informanten, verklikkers en blokhoofden, die hun buren aangeven bij de politie.

Laat er nu nog eens iemand beweren dat de bedachte pandemie en bangmakerij niet als reden voor het naar buiten brengen van de negatieve eigenschappen bij karakterzwijnen en voor de invoering van een dictatuur en diens politiestaatmethodes wordt gebruikt.

Is het niet opnieuw typisch hoe onze politici en media tientallen jaren lang heftig voor het neofascisme waarschuwen en al diegenen die kritisch zijn in de rechtse samenzweringshoek zetten, terwijl zijzelf de grootste fascisten zijn. “Als wij het doen dan is dat geen fascisme, maar dient het voor jullie bescherming”, zeggen ze.

PS: wat een ommekeer in Italië. Van innige omhelzing tot “niet te dichtbij komen”. Want in een poging om het racisme tegen Chinezen en “Aziatisch lijkende” mensen in te dammen, startte de burgemeester van Florence, Dario Nardella (Socialistische Partij), in februari een campagne “Omarm een Chinees”. Deze campagne, die weken voor het eerste positieve corona-geval in Italië werd gestart, moedigde Italianen aan om foto´s te maken van Chinezen die men omarmt en deze op Twitter te plaatsen.

Screenshot_108

Italië heeft 300.000 Chinese migranten en er zijn stemmen die zeggen dat hun contacten met China en de omarmingscampagne het snel stijgende infectiecijfer en grote aantal sterfgevallen wegens Covid-19 in Italië hebben veroorzaakt.

Een van de vooraanstaande virologen van Italië zegt dat de angst om van racisme beschuldigd te worden bij de weigering in het begin van de Italiaanse regering om de grenzen met China tijdens de corona-uitbraak te sluiten een zeer belangrijke rol gespeeld zou kunnen hebben.

Dr. Giorgio Palù is van mening dat de Italiaanse regering de politieke correctheid boven de gezondheid van het Italiaanse volk stelde, wat leidde tot de “huidige verwoestende situatie” in het land.

Diegenen die net doen alsof ze politiek bedrijven, vallen bliksemsnel van het ene uiterste in het andere, van “gezamenlijke strijd tegen racisme” door omarming van de migranten tot opsluiten en twee meter afstand en gezichtsmaskers voor iedereen in Italië… en o wee als je dat niet doet, dan komt de politie.

Bron:
http://alles-schallundrauch.blogspot.com
Door: “Freeman”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “droevige mof”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, dictatuur, Hypocrisie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, machtswellust, Marxisme, Mensenrechten, moralisme, Overheid, political correctness, politici, politie, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Italië wil 60.000 corona-verklikkers rekruteren

 1. Jan zegt:

  Laat mij raden. Allen hebben een zwart hemd aan?

  Like

 2. Republikein zegt:

  Dat wordt bonje!

  Like

 3. Jules Vismale zegt:

  blijkbaar willen ze zelfs in Italië opeens de Gestapo doen herleven daar het fascisme oorspronkelijk daar ook vandaan kwam! En als zulke verklikkers door de mand vallen, zodra ze hun judasloon hebben ontvangen, dan zullen ze hierna wel ontzettend gehaat worden door de gefrustreerde
  Italianen!

  Like

 4. Julia zegt:

  Ook veel Italianen waren fout in WO II dus het zal niet moeilijk zijn duizenden Italianen te rekruteren. 1e Prioriteit lijkt mij aan de slag bij de binnen komende massale bootjes migranten die zonder te zijn getest en misschien besmet al spoorloos zijn verdwenen. Voordat de Italianen weten zitten ze opnieuw in een lock down omdat het besmettingsgevaar zonder enige controle hun land binnen varen en in de massa spoorloos verdwijnen. Stupido’s

  Like

 5. Peter zegt:

  De internationale NSB brigade wordt even uit de hoed getoverd ,
  We moeten snel van die terreurbende uit Brussel af,Mensen wordt wakker .

  Like

 6. droevige mof zegt:

  Je hoeft geen helderziende te zijn om te weten dat dit niet goed gaat. Het zal niet werken. Het enige dat zal werken is het creëren van verzet.
  Ik heb steeds meer de indruk dat ik in een gekke film ben beland: politieagenten die op de vloer in de moskee zitten, artsen die de hele mensheid willen vaccineren, politici die de burgers eindeloos willen opsluiten…
  Maar er is nog steeds een meerderheid(?) die het op een of andere manier gerechtvaardigd vindt.

  Geliked door 2 people

 7. Juanito zegt:

  De volgende actie wordt het recruteren van kampbewakers voor de goelags en concentratiekampen in oprichting.
  Het gaat best goed daar in Italië.

  Like

 8. Piet Snot zegt:

  Italië zet dus ook BOA’s in om de bevolking te treiteren.

  Like

 9. ronjaspers zegt:

  Hier in nederland hoeven ze geen verraders te rekruteren. Net als in de 2e wereldoorlog zijn er genoeg vrijwilligers.

  Like

 10. Steven zegt:

  In Nederland hebben ze dat aantal (60.000) NSB-ers binnen een uurtje al geregeld!
  Maar moet je illegale buitenlanders verlinken, dan wil niemand!

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Komt Benito Mussolini soms ook weer terug ?????? Fascisme viert weer hoogtij in Italië !!

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Socialisten aan de macht, dan heb je het fascisme aan de macht !!
  Socialisme of Nationaal Socialisme…………..één pot nat, ze zijn met het zelfde sop overgoten !

  Like

 13. bobzelf zegt:

  GOH , 60.000 ITALIAANSE BOA”s ???

  ik probeer het nog een keer ,,
  ik kwam hem weer tegen dus??
  lees effe mee , u hebt toch geen flikker te doen whahahah

  IN ITALIË IS DE BEHANDELING VAN DE CORONAVIRUS EINDELIJK GEVONDEN.

  Italiaanse artsen waren ongehoorzaam aan de Wereldgezondheidswet WHO om geen autopsies uit te voeren op de doden van het coronavirus en ze ontdekten dat het GEEN VIRUS maar een BACTERIE is die de dood veroorzaakt. Hierdoor ontstaan ​​bloedstolsels en overlijdt de patiënt.

  afbeelding.gif
  Italië verslaat de zogenaamde Covid-19, die niets anders is dan “gedissemineerde intravasculaire coagulatie” (trombose).

  afbeelding.gif
  En de manier om het te bestrijden, dat wil zeggen de genezing ervan, is met de “antibiotica, ontstekingsremmers en anticoagulantia”. ASPIRIN, wat aangeeft dat deze ziekte slecht was behandeld. ( HALLO RIVM )
  Dit sensationele nieuws voor de wereld is geproduceerd door Italiaanse artsen door autopsies uit te voeren op lijken geproduceerd door de Covid-19.

  DUS EEN LICHAAM VOL TROMBOSES !!! ROEPT ( OME BOB )

  afbeelding.gif
  Iets anders, volgens Italiaanse pathologen. ‘De ventilatoren en de intensive care-afdeling waren nooit nodig.’

  NEE, DAT WAS AL DUIDELIJK , VOOR EEN LONGEMBOLIE PATIENT ZOALS BOBZELLUF
  je steekt n.l. “”de dievenmoord ” je kunt n.l. niet meer diep ademhalen
  dus in je hoofd , gilt het , stikken, stikken, ik stik !!!
  gelukkig toen het gebeurde de 2e x met die dubbele longembolie
  was mijn physio therapeut erbij , dus die riep
  puffen ,, puffen, puffen , net als een zwangere vrouw in barensnood !!!
  en inderdaad, dan is de verstikkings angst gelijk weg, en vliegt je hartslag gelijk omlaag
  ik heb 3 weken zittend geslapen ,
  ook op je rug liggen , geen je verstikkingsverschijnselen
  dus extra zuurstof ?? wordt dan je dood ,!!
  snappu ??

  en eindelijk na 4 weken onderzoek, en zittend voor een scherm ,
  met een goud injectie
  kwam het probleem boven water

  wat ik dus niet snap , zelfs nu vandaag niet,

  ZE KUNNEN HET TEGENWOORDIG AAN JE BLOED ZIEN , !!!!
  DAT HET NIET DEUGT VAN BINNEN

  afbeelding.gif
  Daarom begon in Italië de wijziging van de protocollen, ITALIË DE ZO-GENOEMDE wereldwijde pandemie wordt GEOPENBAARD EN VERHOGEN DODENAANTAL was gelijk over !!!

  OOGWAARSCHUWING
  afbeelding.gif
  afbeelding.gif
  afbeelding.gif

  Geef dit door aan uw hele familie, buurt, kennissen, vrienden, collega’s, collega’s … etc. enz … en de omgeving in het algemeen …:
  Als ze de Covid-19 krijgen … wat geen virus is, zoals ze ons hebben doen geloven, maar een bacterie … versterkt met 5G elektromagnetische straling die ook ontstekingen en hypoxie veroorzaakt.
  Ze doen het volgende:

  Ze gaan Aspirine 100 mg en Apronax of Paracetamol nemen …
  Waarom? … omdat is aangetoond dat Covid-19 het bloed stolt, waardoor de persoon een trombose ontwikkelt en het bloed niet stroomt en het hart en de longen niet oxygeneren en de persoon snel sterft omdat hij niet kan ademen.
  In Italië verknoeiden ze het WHO-protocol en deden een autopsie op een lijk dat stierf aan Covid-19 … ze sneden het lichaam en openden de armen en benen en de andere delen van het lichaam en realiseerden zich dat de aderen verwijd en gestold waren bloed en alle aderen en slagaders gevuld met trombi, waardoor wordt voorkomen dat het bloed normaal stroomt en zuurstof naar alle organen brengt, voornamelijk naar de hersenen, het hart en de longen en de patiënt uiteindelijk sterft,
  Al bekend met deze diagnose, veranderde het Italiaanse ministerie van Volksgezondheid onmiddellijk de behandelingsprotocollen van Covid-19 … en begon ze hun positieve patiënten Aspirine 100 mg en Apronax toe te dienen … resultaat: de patiënten begonnen te herstellen en verbeteringen voor te stellen en het ministerie of Health heeft op één dag meer dan 14.000 patiënten vrijgelaten en naar huis gestuurd.
  DRINGEND: deze informatie doorgeven en viraal maken, hier in ons land hebben ze tegen ons gelogen, met deze pandemie, het enige dat onze president elke dag naar buiten brengt, zijn gegevens en statistieken, maar hij geeft deze informatie niet om de burgers te redden, zal is dat het ook bedreigd zal worden door de elites? … we weten het niet, plotseling alle regeringen van de wereld, maar Italië brak de norm … omdat ze al overweldigd waren en in een ernstige chaos van dagelijkse sterfgevallen …, nu de WHO. … zou wereldwijd worden vervolgd voor het verdoezelen van zoveel doden en de ineenstorting van de economieën van veel landen in de wereld … nu wordt begrepen waarom het bevel om de lichamen te VERBRANDEN of onmiddellijk te begraven zonder autopsie … en ze te labelen als zeer vervuilend …
  Het ligt in onze handen om de waarheid te dragen en te hopen vele levens te redden … SPREID IN ALLE NETWERKEN DRINGEND !!!!! dat is waarom de antibacteriële gel werkt en het chloordioxide … De hele PANDEMIC is omdat ze willen vaccineren en schoppen om de massa te vermoorden om ze te beheersen en de wereldbevolking te verminderen

  dus ja ???
  als ik als Ome bobzelluf effe terug ga in de tijd !!

  waar ik zelf dus ……
  het genoegen mocht smaken , van 3 “”longembolien
  “door trombose ,, c.q. zwevende stolsels “””

  DAN KLOPPEN DEZE GEGEVENS ALS EEN BUS !!!

  EN HEEFT DE RIVM , DUS EEN KLEINE 6000 MENSEN VERMOORD !!

  OOK WEL GEINIG NATUURLIJK ?????????????????

  dus !!!!!!!!!!!!!!!!

  wordt het dus met de dag duidelijker,, dat DIT VIRUS ,,, GEEN ONGELUKKIE WAS !!

  DUS HIER HET IDEE VAN OME BOB !!!!!!!!!!! VAN MIJZELF DUS !!!!!

  RUSLAND TE GEVAARLIJK VOOR USA, DUS MH -17 NIEUWE VIJAND….. SANCTIES

  CHINA TE GROOT , TE MACHTIG, TE VEEL HANDEL ,HALLO CORONA VIRUS
  ik maakte steeds maar een grapje natuurlijk ,,,,,
  maar .. 27 december 1995 , 12 monkeys , werd / wordt dus gewoon werkelijkheid !!

  DE VRAAG IS WAAR PLETTER JE DAN ZO’N VIRUS DOOR EEN OPENSTAAND KEUKENRAAM, RAAM VAN SNACKBAR,
  NOU IN WUHAN DUS !! IN CHINA

  DUS RUSLAND , , PUTIN DID IT ??

  EN CHINA / WUHAN ,,,, DE CHINEZEN DEDEN HET ????

  USA ROEPT HET GEWOON…., ROEPT DAN 2 X “”ONWEERLEGBARE BEWIJZEN ”
  EN DAARNA BLIJFT HET GEWOON ( MH-17 ))
  DUS 5 JAAR EN DIK 10 MAANDEN DOODSTIL !!

  BENT U ER NOG ?? MOOI !! DUIDELIJK TOCH ??

  NU HEBBEN BEIDE LANDEN ZOVEEL WAARDELOZE PETRO DOLLARS, EN KUNNEN VOOR KERST DIT JAAR DIE HELE PLEURIS USA DUS DICHT DOEN

  WANT ALS ER 1 LAND FAILLIET IS , ZIJN HET ONZE BEVRIJDERS WEL !!

  DAAR IS ZELFS ITALIE MET 2400 MILJARD, ZELFS EEN KLEINE JONGEN BIJ !!

  EN INEENS WAS OOK KILL BILL THERE, ???
  DIE WIST ALLES AL, EN HAD / HEEFT OOK ALLE OPLOSSINGEN !!

  KNAP HE IN 3 DAGEN ????????????????????????????????????????????????

  DUS DE MAN DIE DE WERELD BEVOLKING UIT GAAT ROEIEN !!
  EN MET 500 MILJOEN VERDER WIL GAAN ???????????????????????

  KOMT VOOR U ALLEN MET EEN WONDERBAARLIJK SNEL GEMAAKT VACCIN ????

  DUS ZO DENK IK EROVER,

  MAAR GEEF MIJN MENING GRAAG VOOR EEN ANDERE HOOR,

  DIT FILOSOFEER IK GEWOON ZELF EVEN ………

  HELAAS ZIT IK ER HAAST NOOIT NAAST

  MAAR IK HOEF GEEN GELIJK HOOR,

  IK ZOU ALLEEN GRAAG WILLEN DAT U MEEDENKT

  OVER DE TOTALE VERNIETIGING VAN ONZE OUDE WERELD !!

  GROETEN

  OOMBOBZELLUF

  p.s. als het verplicht wordt dat vaccin , gaat ome bob hem ook halen die injectie
  met mijn glimmende kalshnikov onder mijn arm

  eens kijken wie er dan nog lacht ,

  oom chip

  Like

 14. willie zegt:

  NUTCAKES !!!!!!!! SMERIGE SOCIALISTEN !!(What’s in a Name ???) tijd voor het volgende
  Oh mia patria – si bella e perduta.

  Like

 15. Eurohater zegt:

  Ik las vandaag wel dat er 500 zgn asielzoekers in Italië aan land gegaan zijn en ipv in quarantaine spoorloos verdwenen zijn. Zonder oplettende burgers die ze aangeven gaan deze het coronavirus opnieuw verspreiden,

  Like

 16. IkBenHet zegt:

  Zonder enig pardon acuut de de schedelpan inslaan!!
  Waar houdt deze waanzin op??

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s