Imam van Bergamo: “Christelijke vrouwen zijn onze buit!”

Screenshot_13

(Vertaling: E.J. Bron)

Hoe denken islamitische geestelijken over westelijke vrouwen? Een van hen, Muhammad Zulkifal (foto), die in Bergamo predikte, heeft hier heel duidelijke ideeën over.

Mitteleuropa

De financiering van de koranscholen in Afghanistan en Pakistan vind plaats met geld uit inzamelingsacties onder de in de verschillende Europes elanden georganiseerde islamgelovigen. Voor Italië had de imam van Bergamo deze taak, een zekere Hafiz Muhammad Zulkifal, 43 jaar oud, die als imam en koranleraar in de gebedscentra tussen Bergamo en Brescia optrad, waarbij hij religieuze radicale propaganda predikte om de gelovigen te indoctrineren; hij riep o.a. ook op tot het martelaarschap.

“Ongelovige vrouwen, die in de Jihad (heilige oorlog) gevangen genomen worden, gelden als buit en daarom kunnen moedjahedien (islamitische strijders) met hen doen wat ze willen”, predikte Hafiz Muhammad Zulkifal. De imam van Bergamo predikte en praktiseerde bovendien de hegemonie van het shariarecht boven het wereldlijk recht. In werkelijkheid vergeleek hij zichzelf tijdens een politiecontrole: “Ik doe hetzelfde als jullie doen! Bijvoorbeeld het aanhouden van demonstranten met gummiknuppels of de speurtocht naar mensen die illegaal werk doen. Dat doen wij ook! U werkt volgens de wetten van de staat, terwijl wij volgens de wetten van Allah werkzaam zijn!”

Nadat hij opdracht had gegeven tot de moord op enkele landgenoten, die zeer waarschijnlijk in 2011 in Brescia vermoord werden, beweerde hij: “Wij hebben iets heiligs voor Allah gedaan en Allah heeft ons beschermd.”

Op 12 april sprak het gerechtshof in Sassari een vonnis tegen elf aangeklaagden uit wegen islamitisch terrorisme, waaronder Zulkifal, die als deel geldt van een Al-Qaida-cel in Sardinië en als “geestleijk leider” van het bloedbad op de Peshawar-markt in 2009 in Pakistan, dat aan 137 mensen het leven kostte.

De rechtbank sprak echter acht van de elf aangeklaagden (tien Pakistani en een Afhaan) vrij van de aanklacht wegens terrorisme en het bloedbad, van wie er echter vijf wegens ondersteuning van de illegale immigratie veroordeeld werden. De gevangenisstraffen bedroegen tussen vier en tien jaar en de geldboetes tussen € 25.000,- en € 80.000,- Na het uitzitten van hun straf, benadrukte de rechtbank op Sardinië, moeten de veroordeelden Italië worden uitgewezen.

Voor Zulkifal heeft de officier van justitie van de antimaffia-directoraat van Cagliari, Danilo Tronci, een 18-jarige gevangenisstraf wegens terrorisme en dodingdelicten aangevraagd. Nu moet de aanklacht echter gewijzigd worden, omdat de rechtbank vaststelde dat er ook aanwijzingen zouden bestaan voor de financiering en de organisatie van bewapende groepen voor de planning van terroristische handelingen.

(Bron: “VoxNews”)

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "hatespeech", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afghanistan, Al Qaida, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pakistan, Rotzakken, Salafisten, sharia, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Imam van Bergamo: “Christelijke vrouwen zijn onze buit!”

 1. Ach de man had een uitzending gezien waar Erica Terpstra te zien was en dat leek hem wel wat….

  Geliked door 1 persoon

 2. flo zegt:

  Vieze smerige moslim met zn gore doods religie, kapot die primitieve ratten.

  Geliked door 1 persoon

 3. Sinyo zegt:

  Freudenstadt in het Zwarte Woud en na de slag in Monte Cassino. Massaverkrachtingen en afslachten door Marokkaanse soldaten in dienst van het Franse koloniale leger.
  Synoniem voor massa verkrachtingen: Marocchinate.
  Ingezet in Italië en Duitsland. Maar deze inzet heeft een GIT-ZWARTE bladzijde.
  Ongetwijfeld hebben zij tegen de bezetter gevochten. Er zijn soldaten gesneuveld.
  Maar . . . let wel DÁÁR, máár NIET hier.
  Dus . . . . ook hier niet aan de bevrijding deelgenomen. Je leest wel de laatste jaren “wat anders”.

  Geliked door 3 people

  • koosv8 zegt:

   Is wel iets voor die nieuwe canon waar toch al weinig goeds in staat, het nieuwe verdraaien, meer is het niet. De geschiedenis moest recenter zijn ha haha, dat noemt men dan geschiedenis. Dan kan dat slavernij geleuter ook meteen de kachel in. Opgeruimd staat netjes.

   Like

 4. Harry zegt:

  Die viezerik heeft wel geluk .
  Vrouwen roven is hier sinds de Neanderthalers niet meer gebruikelijk .
  Zij houden nog steeds vast aan die prehistorische gewoonte .
  West Europese vrouwen zijn dan ook een makkelijke prooi , net als wild waar niet op gejaagd wordt , worden ze steeds tammer , op den duur vreten ze gewoon je koelkast leeg .

  En wie van ons zou nou zo’n stinkend islamitisch wijf willen roven ?
  Zo’n vetklep op werkschoenen , met een kop als een weggooi fles , in een jas tot haar enkels , met de bijbehorende “ geurtjes “ .

  En wéér is het éénrichtingsverkeer !

  Geliked door 1 persoon

 5. BigLJohn zegt:

  Uit welke dierentuin is deze agressieve aap ontsnapt ? Een fortuinlijke beloning uitgeloofd door de dierentuin voor degene die hem vangt en weer opsluit in een oerdegelijke kooi. En dan gaan we nootjes voeren met vergif er in. Dan doen wij hem een plezier en denkt hij (als hij sterft) dat hij naar Allah toe gaat. En wij zijn dan van hem verlost.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Het zou voor die akelige imam juist een grote belediging zijn als hij door een vrouw wordt omgebracht!

   Geliked door 2 people

   • karton zegt:

    @ Jules Vismale.
    “Ombrengen” ? Zal moeilijk zijn voor een vrouw; maar wat zo’n als buit ontvoerde vrouw hem wél zou kunnen aandoen, maar dan moet zij wel ergens een “beetje ruimte” hebben : plaats een mollenklem in haar “onderdeel” (vandaar die ruimte !) en bij het binnendringen door deze vieze geilaard slaat de klem dicht……….je zult een vieze ouwe imam nog nóóit zo gillend hebben zien rennen in z’n ongewassen blote kont en z’n pielemuis in een klem.
    Ik zie ’t voor me !!!!

    Like

 6. willie zegt:

  Gewoon die lul ter plekke castreren, wat met die rommel mag gebeuren laat ik aan de mensen hun fantasie over

  Like

 7. ronjaspers zegt:

  Klopt wat hij zegt en niet alleen christelijke vrouwen, alle vrouwen.mohammed was een krijgsheer het perfecte voorbeeld voor alle moslims,niet moslim vrouwen zijn oorlogsbuit.

  Like

 8. Hans zegt:

  Bergamo? Daar zijn heel veel Italiaanse mensen omgekomen door het coronavirus, helaas. Maar deze ‘alien’ is blijven leven?

  Like

 9. kampersrene zegt:

  Christelijke vrouwen zijn onze buit!” en islamvrouwen zijn onze slaven!

  Like

  • willie zegt:

   Rene, je moet als blanke maar eens proberen een moslim vrouw te ne*ken, zie maar dat je een heel goede schuilplaats vindt

   Like

   • karton zegt:

    @ willie.
    Daar zeg je me wat @willie; als je denkt een knappe, gewillige moslima te hebben gevonden en je bevoelt het één en ander, om te controleren welk vlees je in de kuip (hand) hebt, en dát onder zo’n lang gewaad tot op de grond waaruit alleen de ogen te zien zijn, en je ontdekt plots een pielemuis in je hand, ja, dan met je rennen !!!!

    Like

 10. Cathja zegt:

  Sjonge jonge, wat een geweldige ‘religie’ is die islam toch! Je hebt als kerel alle vrijheid die maar denkbaar is, zoals je vrouw meppen als je daar ‘redenen’ voor hebt, je vrouw tot seks dwingen, haar opsluiten……., mag allemaal van hun god.
  Vervolgens mag je Joden uitmoorden, alle heidenen slopen, christelijke vrouwen verkrachten, en nog tal van zaken waarvoor de ‘spelregels’ in hun handboek, de koran, te vinden zijn.

  Nergens in dat hele handboek is een woord van liefde te vinden. Het is dan ook niet vreemd dat de moslims niks met liefde te maken willen hebben, maar alleen met wraak (eerwraak valt daar ook onder) en wereldoverheersing, want allah vindt dat hij de macht behoort te hebben over de hele wereld, en daar zullen zijn fans met plezier aan meewerken.

  Ismaël, de bastaardzoon van Abraham en Sara is uitgegroeid tot een wrede oorlogszuchtige man.
  Zijn nakomelingen hebben dat gedrag van hem waarschijnlijk geërfd.

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ @ Cathja.
   Het gedrag van Ismaël, zou dat iets met de zg erfzonde te maken kunnen hebben ?

   Like

   • Cathja zegt:

    @karton

    Dat denk ik niet. Ismaël was geen kind van Abraham en Sara, maar van Abraham en de slavin van Sara. Ismaël en zijn moeder zijn uit het leven van Abraham en Sara verdwenen, en volgens overleveringen is Ismaël een wreed heerser geworden. Er is verder maar weinig bekend over deze zoon van Abraham.

    Geliked door 1 persoon

 11. Torsten Himmelstoss zegt:

  Exact volgens HET PROJECT…!!!
  http://antivenin.blogspot.com/2007/10/het-moslim-broederschap-project.html
  Maar daar wil de rest van dit politiek correcte en bange landje niks van weten!

  Like

 12. karton zegt:

  Wat wil die verwilderde schapenkop nou eigenlijk ? Ik hoor niks anders van die gasten als hel en verdoemenis over ons, mede i.v.m. de slavernij, maar nou wil deze vieze ouwe geilaard wél ónze vrouwen als slavinnen gebruiken ? Duidelijk dat dit soort, kort bij de Bonobo-apen staande gekken, niet in onze wereld thuishoren.

  Geliked door 1 persoon

 13. Henk der Niederlánder zegt:

  Maak je kwaad over dit artikel luitjes, maar het is inderdaad waar de Islam voor staat al 1400 jaar lang/
  Whats new.
  het enige wat we kunnen doen is het slapende volk wakker proberen te maken wat zowieso moeilijk is, maar we doen ons best en blijven waarschuwen.
  Wil het volk het niet weten hebben ze een probleem dat bijna niet meer op te lossen is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s