Eric Zemmour: Erdoğan wil Europa islamiseren

Screenshot_8

(Vertaling: E.J. Bron)

Eric Zemmour (foto) is een Franse intellectueel van joods-Algerijnse afkomst. Hij is redacteur van het Franse dagblad “Le Figaro”. En hij vindt duidelijke taal over verbanden, waarover de Duitse [Nederlandse!] media zich niet durven uitlaten:

Mitteleuropa

“Erdoğan is een ´islamist´ met eenvoudige doelen. Op de korte termijn: Europa chanteren. Op de lange termijn: haar koloniseren en islamiseren. Dit is de ware reden van zijn vijfde colonne.”

In duidelijke taal: het Turkse doel op de lange termijn is de islamisering van Europa door immigratie.

(Bron: “VoxNews”)  

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Europa, gezond realisme, Islamisering, Turken, Turkije, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op Eric Zemmour: Erdoğan wil Europa islamiseren

 1. Freddy zegt:

  Nagel op de kop. Daarom is hij zo weinig geliefd in poco kringen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Laura van der Storm zegt:

  Hoef je echt geen Turk voor te zijn.. Ik ben een gewone, niet simpele huisvrouw, en ik weet al jaren dat de wereld, dus ook nederland veroverd wil worden door de islam. Nog meer nieuws….het gaat ze nog lukken ook met al die “hele wereld ” wegkijkers!!

  Geliked door 5 people

 3. duinsnip zegt:

  Wat je ook niet hoort dat Erdogan een invasie in Libië aan het uitvoeren is. Haftar moest zijn opmars naar Tripoli afbreken. Met dank aan de EU en onze nepvriend Trump. Die doet ook iets heel anders dan hij de massa voorhoudt helaas. Hij houdt de Rus tegen met de Hyena.

  Like

 4. Jade zegt:

  Het ergste is dat Brussel het allemaal best vindt…

  Geliked door 1 persoon

 5. Joannes den Hollander zegt:

  Om tot deze conclusie te komen hoef je geen Franse intellectueel te zijn. Een relatief kleine groep schreeuwend crapule meent hier de dienst uit te moeten maken. Ik hoop oprecht op een militaire Staatsgreep ergens in Europa. Dat zou een keerpunt zijn om alles wat hier niet thuis hoort, Nederland en de rest van Europa uit te schoppen. Aan de betalingsverplichtingen van de NATO voldoen is dan ook geen overbodige luxe.

  Like

 6. Juanito zegt:

  Die turkse geiten dinges heeft inmiddels een heel netwerk opgebouwd. Een druk op de knop volstaat om de boel in de fik te zetten.

  https://gefira.org/en/2018/05/10/turkey-builds-a-parallel-state-in-europe-through-its-religious-organisations/

  Geliked door 2 people

 7. karton zegt:

  Ieder weldenkend persoon weet toch zeker wel dat Erdogans een zware crimineel is die nergens voor terug deinst. De gehele EUSSR , m.u.v. de zg Visegrad-landen, kruipen voor die walgelijke man. De “leiding” in de EUSSR doet niks anders als die vent pleasen en tegemoet komen aan z’n eisen. Een walgelijke voorstelling waarvan de burgers de dupe zijn, maar dat interesseert de EUSSR geen ene moet. NEXIT en wel z.s.m. !!!!

  Geliked door 3 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Lees het boek “De heerser”, van Machiavelli. Erdogan voldoet volledig aan de omschrijving van Machiavelli. Het is fout omdat Erdogan kwalijk te nemen. Die man doet wat ie moet doen zoals een echte heerser betaamt. Wie we wel wat kwalijk kunnen nemen zijn onze eigen politieke leiders die vanuit angst, lafheid en machteloosheid, Erdogan in de kont kruipen om bij hem in het gevlei te komen. Erdogan heeft gelijk als hij daarvan gebruik maakt. Anderen noemen dat misbruik maar die gaan uit van het foute standpunt dat leiders emphatie moeten hebben met de eigen bevolking. Dat is fout. Een echte leider zoals Erdogan moet meedogenloos zijn. Ook tegen zijn eigen mensen. De europese unie wordt geleid door een stelletje bandeloze zakkenvullers, die met het dollarteken in hun ogen en de eigen ik.agenda de eu.gebouwen bevuilen met hun aanwezigheid. Erdogan weet hoe de europese unie in elkaar zit en maakt daar dankbaar gebruik van door de eu onder druk te houden met zijn chantages. Als de eu een echte leider had, dan was die Erdogan al halverwege gekomen met militair machtsvertoon. Helaas is het niet zo. Churchill zei het al: “Je vijanden moeten bang van je zijn. Dat is de beste manier om de vrede te bewaren. “Onze leiders vallen op hun knieën in de moskee en likken de voetzolen van de imam. Die imam kijkt vol minachting op hen neer, verwonderd over zoveel lafheid en overgave en hun handenwringende smeekbedes om begrip voor de nl.regering en parlement, die met pappen en nat houden tegen inlevering van vele miljarden, de lieve vrede met de moslims proberen te bewaren. Ze bewerkstelligen met deze manier van doen echter volledig het tegenovergestelde. De moslims worden steeds sterker en invloed rijker omdat de moslims minachting hebben voor een zwakke tegenstander. De moslims zijn niet in nederland om te integreren maar om te veroveren. Erdogan riep iedere moslim op om niet te integreren in het gastland. Integratie is een islamitische doodzonde. Hoe anders is daarin het standpunt van de nl.politiek en die van de europese unie. Blind voor het eigen ongelijk en met star vasthouden aan hun vluchtelingenbeleid blijven ze miljarden wegsmijten aan ismatische dictators en hun gangsterlegers. Voor dat geld konden ze beter wapens kopen waarmee ze hun land en onderdanen tegen de moslimhordes kunnen verdedigen. Jammer genoeg doen ze dat niet. Kijk naar de geschiedenis van de kruistochten. Die zijn ook zo begonnen. De kruisvaarders konden toen nog winnen hetzij op het nippertje. Dat zal; niet meer gebeuren

   Like

 8. John van antwerpen zegt:

  Erdogan is al heel lang een groot gevaar. Waar blijft het verzet ertegen of gaan we onze
  kop in het zand steken ? Erdogan is de nieuwe Hitler die vernietigd moet worden.

  Geliked door 3 people

 9. Willem zegt:

  Dat is al een tijd duidelijk, lees zijn uitspraken er wordt open en bloot hard aan gewerkt. En onze leiders??? Ze staan erbij en kijken ernaar, ze faciliteren en betalen het. Op hun hoeven we dus niet te rekenen.

  Geliked door 3 people

 10. Jules Vismale zegt:

  Vladimir Poetin lijkt haast sprekend Recep Erdoğan daar zij menen een soort goden te wezen die hun eigen volk en anderen constant bedriegen en willen overheersen! Alleen werd, godzijdank, de herdenkingsparade in Moskou, waarmee Poetin zijn macht wilde tonen, grondig verpest door het coronavirus waardoor er voor de Russen, degene die met het virus besmet zijn of straatarm wezen hadden al niets te vieren, niet veel leuks aan de parade was!
  Want het coronavirus is machtiger dan die twee dictators en hun verderfelijke systemen die ooit eens ten onder gaan want dictators komen en gaan maar hun volk blijft tot het einde der tijden bestaan!

  Like

  • Julia zegt:

   Jules Vismale. De dictator Erdogan is gefinancierd door de EU dat zijn die linkse betaalslaven uit Brussel die zo royaal waren en hebben hem hierdoor meer macht gegeven. Poetin daar kun je zeggen over wat men wil het is een wereldleider die meer daadkracht uitstraalt dan al die linkse elitaire machtswellustelingen en de het staatsregime van het huidig communistisch Nederland. Daarbij graag even bij de les blijven gisteren is de herdenkingsparade in Moskou opnieuw geweest vanwege Corona. Bekijk de beelden van gisteren maar (uiteraard worden deze niet gepubliceerd en uitgezonden in de NL media) waren mijn inziens heel succesvol. Dat is niet te vergelijken met de betreurenswaardige herdenking op de Dam waar vanwege Corona geen enkele nabestaande zelfs een bloemetje mocht leggen maar alleen koning en gemalin vergezeld door onder andere onze ondemocratische de linkse activiste Halsema en nog een paar trieste figuren in het zwart. Hoe triest. Ons leger dat totaal is uitgekleed en met verouderd kapot materieel moeten werken dat is uiteraard voor ons land een diep schandaal geldt ook voor die edel Germanen. Als u in de droom leeft dat voor u en uw nazaten geen dictatuur,onderdrukking en armoede wacht leeft u tot op heden onder een grote steen. Onze Haagse kliek is puur bezig met staatsterreur om de agenda NWO in opdracht van de elitaire macht Bilderberg, Soros, Gates en noem de rest van het tuig maar op te bewerkstelligen. Dream on maar blijf wel bij de feiten.

   Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Jules Vismale. Mocht u de beelden niet kunnen terughalen en misschien de waarheid is willen zien die in NL wordt verzwegen kijk dan onderstaand filmpje over de parade die volgens u geen succes was.

   Even ter herinnering hoe schuldig heeft onze links staatsregime ouderen laten stikken, gegijzeld die door niet alleen door het virus zijn getroffen maar ook door eenzame opsluiting zich schuldig gemaakt aan genocide en waar zelfs nabestaanden niet was gegund afscheid te nemen van een dierbare. De blijvende handhaving van 1.5 meter, het verplicht dragen van niet goedgekeurde mondkapjes in OV en waar verkiezingen fake zijn omdat nu al de gevestigde orde bepaalt met wie zij wel of niet een regering willen vormen, de discriminatie binnen onze rechtstaat, het opzij zetten van eigen blanke bevolking en het mede vernietigen van onze geschiedenis en tradities door terroristische groeperingen te steunen en te subsidiëren. Is dit in uw ogen een democratie?

   Geliked door 1 persoon

   • Jules Vismale zegt:

    Ik heb zo het idee dat jij nog nooit al mijn reacties hebt gelezen hier op E. J. Bron want anders had je kunnen weten dat ik gruwelijk de pest heb aan de EU-elite, de euro, de islam, de linkse elite in Nederland met hun “democratische” wetgevingen, het misbruiken van racisme, de ordeverstoorders, criminelere “asielzoekers, vluchtelingen en moslims” etc.!
    Daarbij heb ik helemaal geen nazaten en ik wordt zelf al, door eigen ervaringen, strontziek van die regelzucht omtrent het coronavirus! Daarbij kan die hele democratie in Nederland me gestolen worden zolang de burger het niet voor het zeggen heeft!

    Like

 11. andre zegt:

  Ik lees geen inhoud en “le Figaro” is net zo een dom Marx of Nazi of links krantje als de Telegraaf. Frankrijk gaat keihard nat in Libya hier doelt ie namelijk op. Hij kan maar zo uit hetzelfde rerageerbuisje komen als Macron.

  Like

 12. WC zegt:

  waarschijnlijker is, is dat strijd nakend is

  Like

 13. ronjaspers zegt:

  erdogan wil een nieuw ottomaans rijk,dit is al jaren bekend,en ik ben geen intellectueel maar een simpele boerenlul.

  Like

 14. Gienekehado zegt:

  Misschien is er nog iemand die dit leest, interessant artikel! Er is veel meer aan de hand in Noord-Afrika!
  https://www.jpost.com/middle-east/could-egypt-and-turkey-be-headed-for-war-in-libya-632167

  Like

 15. Ronald B zegt:

  Deze man heeft groot gelijk en IEDERE ECHTE EUROPEAAN weet dit!!! Ze willen dit ook allemaal niet, maar de elite uit de Noord-, West- en Zuid-Europese landen (DIE ER ALLEEN VOOR HET GELD ZITTEN!!!) doen, zeggen en durven niets……….De smerige elite van de EU is misschien wel het meest goor…..

  De islam met alle moslims moeten uit Europa! Daar is niets moeilijks aan……
  -stop de financiëring van ALLE moskeeën;
  -breek ALLE moskeeën af die illegaal zijn gefinancieerd;
  -stuur ALLE niet-westers-geïntegreerde en op uitkeringen en toeslagen terende moslims terug;
  -ALLE gevangenen met dubbele paspoort METEEN na gevangenisstraf permanent uit Europa verwijderen;
  -verbied het dier-onterende en pijnlijke ‘ritueel’ slachten….
  -ALLE moslims die hier zijn gekomen en door vele veilige landen zijn gereisd om asiel aan te vragen, per direct terugsturen;

  etc. etc. etc.

  Er schijnt een enorm goed boek te zijn over Een moslimvrij Europa……Die richting moet het op gaan…..dit ongedierte is al enkele malen uit Europa verjaagd, maar telkens proberen ze het weer…..Dat moet voor eens en voor altijd afgelopen zijn!!!

  Geliked door 1 persoon

  • Lot zegt:

   Het gaat ook hier niet om een religie maar om een volk, net zoals het (nep)joodse volk. Gaat om hetzelfde volk. Dat volk heeft een mores en hun eigen normen en doen. Wij willen daar niet tussen wonen. En de linkse regeringsleden willen ook geen eenrichtings vliegticket naar die landen, ook al zou daar een baan liggen.
   De moriscos, de joodse moren in Spanje die werden verdreven, daarvan zijn de helft naar het noorden getrokken en velen leven in zuid frankrijk. Het gaat om het volk daar, niet om een religie.

   Like

 16. Jan zegt:

  Conflict tussen Armenie, bijgestaan door Rusland, en Azerbeidjan, bijgestaan door Turkije, sitst zich verder toe

  https://3speak.online/watch?v=rairfoundation/wllsgdww&jwsource=cl

  Veroorzakers van de ellende, de Turken, die zoeken Lebensraum en hebben Syrische ‘vluchtelingen’ in de kampen tot 2500 dollar betaald om voor de Azerbeidjani in Nagorno Karabach tegen Armenie te vechten.

  Als het een beetje meezit is de Navo, dankzij de Turkse fascist Ankera, straks in oorlog met Rusland.
  Tijd om Turkije terug te bombarderen naar de steppen van Azie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s