Hans Teeuwen: “Antiracisme is een religie geworden”

Screenshot_10

(Door: Pieter van Berkel)

De Nederlandse cabaretier en voorvechter van het vrije woord Hans Teeuwen heeft keihard uitgehaald naar ‘Black Lives Matter’ – “een extreemlinkse communistische organisatie” – en de huidige antiracismehysterie – “een religie”. Hij deed dit naar aanleiding van de rel rond de Nederlandse voetbalcommentator Johan Derksen, die een grap maakte over de rapper Akwasi en Zwarte Piet.

De heisa barstte los nadat voetbalcommentator Johan Derksen in het programma Veronica Inside een grap maakte over Zwarte Piet en de rapper Akwasi. De rapper had enkele dagen voordien tijdens de antiracismedemonstratie in Amsterdam gezegd dat hij Zwarte Piet in het gezicht zou trappen. Toen in de uitzending van het voetbalprogramma een foto getoond werd van iemand die als Zwarte Piet verkleed was op een antiracismedemonstratie, grapte Derksen: “Weten we zeker dat het niet Akwasi is?” In volle ‘Black Lives Matter’-hysterie leidde de uitlating tot boycots van enkele voetballers en adverteerders op Veronica. Derksen weigerde steeds zijn excuses aan te bieden.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Black Lives Matter", Barbarisme, Communisme, gezond realisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Hans Teeuwen: “Antiracisme is een religie geworden”

 1. Kuu zegt:

  Het gaat om fanatisme, fundamentalisme!

  Geliked door 2 people

 2. loNe zegt:

  “En gelukkig zijn er mensen die hun rug recht houden. De ketters van deze tijd die zeggen: ‘Hou toch op met die flauwe kul’. En Johan Derksen is er daar een van.”

  I Am Ketter .

  Geliked door 2 people

 3. Bob zegt:

  Iemand die dreigementen uitspreekt wordt door de
  nederlandse justitie en politiek niet eens bekeken.
  Iemand die een niet dreigende speach houdt (Geert)
  krijgt een straf proces.
  Dwz dat de nederlandse rechtspraak discrimineert.

  Like

 4. ronjaspers zegt:

  Antiracisme wordt misbruikt om vooral blanke mensen mondood te maken en te onderdrukken.Volgens de N.W.O. agenda moeten als eerst de blanke bevolking uitgemoord worden omdat die heel moeilijk als slaaf te knechten zijn.

  Like

  • Kuu zegt:

   … en met kreten zoals “racist” is het monddood maken heel effectief vanwege die vreselijke WOII + schuldgevoel. Dat is het smerige. Je mag geen “zwartjan” zeggen, maar wel “racist”….
   Daarom was dat VI debat met Derksen en co zo ongelooflijk essentieel!

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s