Een afwijzing van de waanzin: Roemeens parlement verbiedt “gender studies” op universiteiten

Screenshot_26

(Vertaling: E.J. Bron)

Ook het EU-lid Roemenië is niet bereid om de zo gepushte “Europese waarden” ten koste van alles mee te dragen. Het parlement in Boekarest nam nu een wet aan die leerplannen in “gender studies” in het vervolg op scholen en universiteiten verbiedt.

Duits - Zuerst

De desbetreffende minderheden reageerden prompt met luidkeels protest. Het kwam tot demonstraties voor het presidentiële paleis in Boekarest.

De wet wordt ook door meerdere Roemeense universiteiten en studentenorganisaties bekritiseerd, die hierin een aanval op de academische vrijheden en mensenrechten willen zien.

Het naburige Hongarije nam al in 2018 een gelijksoortige wet aan, waarmee de volmachtiging en de financiering van “gender studies” op universitair niveau werden geschrapt. In Hongarije is het al geruime tijd eveneens officieel verboden dat “transgender”-personen in officiële documenten hun geslacht veranderen.

Bron:
https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "gender", EUSSR, gezond realisme, Roemenië. Bookmark de permalink .

7 reacties op Een afwijzing van de waanzin: Roemeens parlement verbiedt “gender studies” op universiteiten

 1. guusvelraeds zegt:

  Je hoeft deze marxistische onzin studies niet te verbieden. Het enige wat je moet doen is gemeenschapsgeld onttrekken aan deze genderquatsch. Knip het verdien model door. Doe dat ook met de racisme bureaus en de klimaat bedriegers. Studenten die behoefte hebben deze hokus pokus tot zich te nemen moeten dat doen op eigen kosten. Verhinder ook dat ideologische uitkomsten van deze “studies” neer kunnen dalen op wetgeving. Geef ze geen podium waarin ze kritiekloos hun ideologie kunnen promoten. Ze mogen wel op TV maar zet er dan kritische mensen en wetenschappers tegenover die de gender luchtballonnen doorprikken. Hetzelfde ook voor de klimaat hoax. Het kan wel. Kijk naar de gestage ontmanteling van de biomassa lariekoek en het zogenaamde CO 2 neutrale gehalte ervan.

  Geliked door 1 persoon

 2. Julia zegt:

  Een verademing krijg steeds meer respect voor de oostblok landen. Dat daar volgens de linkse propaganda machines zoals NPO en de linkse media wordt gesproken over leiders die dictatuur voeren blijkt dus een fabeltje omdat zij hun hersenen gebruiken. Communisme en dictatuur is in sneltreinvaart door Rutte en linkse aanhang in NL ingevoerd. Democratie alsmede de democratie binnen onze rechtstaat is vermoord. Wij hebben te maken met de meest waanzinnige politici en linkse bestuurders die buigen en knikken voor de Islam, ANTIFA en overige terreurorganisaties terwijl eigen volk aan kettingen wordt gelegd. Weer zo een voorbeeld de linkse activiste Halsema (als burgemeester wil ik haar überhaupt niet erkennen) verstrekt 125.0000 aan een moskee voor verduurzaming en stelt dat Amsterdam meer gender neutrale openbare toiletten moet plaatsen terwijl de kades in Amsterdam op instorten staan. Dat deze doorgeslagen linkse Islam lover nog niet de onderkant van het grachtenwater heeft gezien is een wonder. Zo langzaamaan heeft zij de hoofdstad van Amsterdam omgevormd tot een Islamitische staat. Voor deze linkse land- en volksverraders heb ik geen enkel respect meer en de geloofwaardigheid in de rechtstaat heb ik totaal verloren. Ook toevallig dat de rechter die zitting had moeten doen tijdens het kort geding van Virus waanzin tegen de lock down was plots verkouden en is vervangen door een linkse rechter die nota bene op de zwarte lijst staat. Zo langzaamaan is het beter maar een verblijfsvergunning in Rusland, Hongarije, Wit Rustland of Roemenië aan te vragen om het zinkende schip hier en het miljardenbolwerk EU voor goed te verlaten. Voor (blanke) en Christelijke Nederlanders is dit land niet meer leefbaar en zijn alleen nog goed om als betaalslaaf uitgekleed te worden om al dit links verraad te bekostigen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Ben zegt:

  Houd die in Amerika verzonnen ellende aub uit Oost Europa.

  Like

 4. Qvic zegt:

  Dan is in Roemenië een Sorros organisatie actief, want die betalen al dat soort protesten. Er is helemaal niets spontaan aan, aan al die protesten. Zo zijn de meeste universiteiten linkse bolwerken van het progressieve/ marxistische.

  Geliked door 1 persoon

 5. Bezorgde burger zegt:

  Polen, Tsjechië, Slowakije, Hongarije en Roemenië worden het nieuwe machtsblok.
  Neem Polen: het land distantieert zich steeds meer van West Europa en werkt actief aan een sterke band met de Verenigde Staten.
  Haar jeugd heeft christelijk moraal en waarden van huis uit meegekregen waardoor ze gemotiveerder zijn en hoger opgeleid dan West Europese jongeren.
  Ze hebben ook nog eens waardevolle en zinvolle studies afgesloten.
  Dit alles heeft geleid tot een enorme economische groei die gestaag doorzet.

  De landen in West Europa gaan ten onder aan de steeds grotere groep steuntrekkers bestaande uit (moslim) immigranten, gespuis uit vroegere kolonies en autochtone lamballen en snowflakes.
  Deze groeiende groep opvreters gaat nooit werken en West Europa komt, zonder oorlog of drastisch ingrijpen, ook nooit weer van deze parasieten af.

  Mijn visie: Europa zal uiteindelijk opgesplitst worden en West Europa komt er alleen voor te staan met al haar interne problemen.

  Geliked door 2 people

 6. Jan zegt:

  De genderbende is dus niet zo ‘tolerant’ als zij zeggen te zijn.
  Man die zei dat hij zich alleen tot vrouwen aangetrokken voelt die echt vrouw zijn, dus 2x XX chromosomen nu met dood bedreigd
  Founder of ‘Super Straight’ Movement Receives Death Threats, Harassment After Media Hit Pieces
  https://summit.news/2021/03/10/founder-of-super-straight-movement-receives-death-threats-harassment-after-media-hit-pieces/

  video

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s