NOG ONBEZORGD…

Screenshot_225

(Door: “Driek”)

Lang geleden, toen de burger zich nog amuseerde met kaartspel en Monopoly en het lezen van een boek, de radio het middelpunt  was van het gezin en het groene oog oplichtte in vele huiskamers, was men tevreden met het bestaan. Kom daar nu eens om. Het volk is verslaafd aan zinloos vertier en verblind door reclameblokken op het televisiescherm, dat onnozele programma’s biedt. Doch de burger heeft de valshartige demon zelf  in huis gehaald.

Geen dag gaat voorbij zonder geweld en misdadig gedrag. De burger wordt belaagd door vileine Haagse lieden die ons dagelijks leven onbarmhartig kastijden met steeds weer nieuwe besluiten en verboden. De gesel van het hakenkruis en de schrijnende armoe hebben we met vlag en wimpel overwonnen, doch nu wordt ons dagelijks leven vergald door opruiend gepeupel uit verre landen die de burger angstig in zijn schulp doet kruipen. We zijn verkocht en verraden door koning en minister – door linkse partijen die zonder enig erbarmen de burger de kleren van het lijf scheurt – die gewetenloos buigen voor de horde misdadigers die ons eens zo onbezorgde Nederland in bezit nemen.

Afgrijselijke beledigingen en verwensingen worden ons naar het hoofd geslingerd alsof wij een vreselijk misdadig volk zijn. Het schreeuwend gespuis wil het Nederlandse volk brandmerken met de misdadige stempel van racisme. Doch indien een andersdenkende zijn stem verheft, wordt hij onverbiddelijk in de beklaagdenbank geleid om zich te verantwoorden voor zijn woordkeus. We leven niet meer in een onbezorgde tijd, spitse lezer, onze ministers smijten ons zuurverdiende geld over de balk. Honderden miljoenen worden gespendeerd aan de ontwikkeling van primitieve volkeren die het geld verbrassen – die het zelfs niet waard zijn te worden opgeheven tot een volk dat met mes en vork kan eten.

Gouden tijden breken aan voor miljoenen leeglopers uit achtergebleven landen, die rovend en plunderend en niets ontziend hun kans waarnemen. Ik vrees dat het einde onzer onbezorgde tijd nabij is. Wel vraag ik mij af hoe die schreeuwers als een Sylvana Simons en ene Frau Halsema ons land denken te besturen. Want we hebben straks geen geld meer om boodschappen te doen.

Ik wens U allen nog een mooie zomeravond.

PVV nieuw

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

55 reacties op NOG ONBEZORGD…

 1. karton zegt:

  Om aan ‘t einde van dit artikel de lezer óók nog eens “ een mooie zomeravond” te wensen gaat mij te ver.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   karton 10 juli 2020 om 19:56

   Dat is misschien ironisch bedoeld?

   Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ Tis.
    U zou mij moeten “kennen” vanwege mijn reacties !
    Uiteraard cynisch bedoeld.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    karton 11 juli 2020 om 13:10

    @ Tis.
    U zou mij moeten “kennen” vanwege mijn reacties !
    Uiteraard cynisch bedoeld.

    Ik bedoelde dat heer Driek het ironisch bedoelde. 😉

    Like

   • karton zegt:

    @ Tis. Ik durf u bijna niet meer onder ogen te komen ! Ik schaam mij voor m’n domheid ! Sorry, beste @ Tis., ik had het idee dat u ‘t tegen mij had, stom hè ? Ik wens u een zonnig weekend.

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    karton 11 juli 2020 om 20:17

    Er is geen enkele reden om u te schamen, hoor. 😉

    Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Hoe is ’t weer dan bij jullie ?
   Wij lopen hier zowat nakend rond om deze tijd en de plafondventilatoren draaien op volle toeren.
   GING ’t MAAR REGENEN………….

   Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Volgens mij is het al zeker 2 weken regen en droog.
    2 uur een beetje regen, 2 uur even droog. En dat de hele dag door zo.
    Ongeveer 15-17 graden alle dagen.
    KWAM HET ZONNETJE HIER OOK MAAR……………

    Like

   • Monalisa zegt:

    even naar de Nederlandse buieradar klikken, en u weet het. De zon schijnt bij ons nu volop.

    Like

   • delamontagne zegt:

    Kijk ik eerlijk gezegd niet vaak naar NL weerbericht, maar gisteren kwam ik er dus achter dat ’t niet bepaald zuidelijk temp. daar is.
    Ik liet net m’n vrouw de poort uit voor de laatste boodschapjes en “vluchtte” snel weer naar binnen. BRANDENDE zon ( toen ik jong was kon ik er beter tegen )

    Like

   • delamontagne zegt:

    Als ,t kon stuurde ik je ’n beetje van de hitte hier.
    Maar zover is de techniek nog niet.

    Like

   • karton zegt:

    @ delamontagne.
    Het weer alhier is uitstekend voor negers : steenkoud, harde wind én af en toe regen.

    Like

   • delamontagne zegt:

    Veel mensen denken dat de “gekleurden”allemaal zo goed tegen die hitte kunnen.
    Nie’s minder waar.
    Ze lopen niet voor niks met zo’n klein parasolleke buiten rond……………..

    Like

  • BertG. zegt:

   Driek gunt ons tenminste nog een mooie zomeravond.
   Ik denk niet dat het ironisch is maar welgemeend.

   Geliked door 1 persoon

  • R Thomasson zegt:

   @Karton. De mooie zomeravond werd ons niet gegund. Het was een avond met pestweer en bakken met regen.

   Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Vroeger keken we naar wielrennen en voetballen. Vandaag kijken we naar homo’s die met hun poepertje staan te draaien terwijl in Duitsland meer dan dertig jaar lang kinderen uit tehuizen als experiment werden geplaatst bij pedofielen. Zijn we vooruit gegaan of zijn we niet vooruit gegaan.

  Geliked door 6 people

  • A. de Koning zegt:

   De meeste homo’s zijn heel gewoon maar die zie of hoor je niet en hebben niets te maken met pedofielen, en willen echt geen kinderen. Dat zijn allemaal uitzonderingen en wielrennen of voetballen kan ook een hoop mensen gestolen worden.

   Geliked door 3 people

   • karton zegt:

    @ A. de Koning.
    Ik heb op voorhand absoluut geen hekel aan homo’s , de meesten zijn idd heel gewoon, ik heb maar aan één homo een gruwelijke hekel : Robje Jetten !!
    Dé figuur die islamieten binnenhaalt en vervolgens gaat zitten janken omdat de door hem binnengehaalde “gasten”, hem uitschelden, beledigen en gratis vlieglessen aanbieden.
    Een wielrennende homo ? Ken ik niet, misschien bestaan ze wel, maar dan moeten ze wel snel te herkennen zijn, toch ? Een racefiets met alleen een zadelpen en het aan hen uitgedeelde voedsel, in de z.g. “verzorgings-zône” onderweg, is verpakt in een handtasje.
    Onder voetballers huizen wél homo’s, dat is algemeen bekend, niks mis mee.

    Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Iedere keer als je denkt zo’n beetje alle bagger van de MSM (over wat geesteszieke mensen die ons besturen, hebben verzonnen) al gehoord en gezien te hebben, weten ze toch nog iets uit hun zieke ladekastje te halen.
   Overigens ik kwam dit net tegen, volledig off-topic van Anonymous, een stuk waarin david Icke op zijn onovertoffen manier, uitlegt hoe het geldsysteem werkt, wat er nu aan de hand is en waarom men het systeem laat klappen, echt heel goede video en vij kort nog onder de 15 minuten;Titel van de video :PREPARE NOW! ] “Watch Within the Next 48 hrs” – The World’s Hidden Truth van anonymous official.
   Als ze het verwijderd hebben,, dan kun je het door de titel wellicht nog ergens… Bitchute of website anonymous zelf, terugvinden.Als de video verwijderd is staat de titel er ook niet meer namelijk da’s lullig want dan kun je het niet zoeken, vandaar dat ik de titel vermeld..
   Hier is de link;

   Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Vroeger keken ze geen tv maar zat iedereen met een radiootje op de bank met zo’n plastic oortelefoontje alle wedstrijden te volgen en toto lijsten bij te houden of je gewonnen had.
   Ik scheel maar 5 jaar met mijn jongste oom en als we dan vroeger naar mijn oma gingen, zaten ze allemaal op de bank met een radiootje mee te schreeuwen met voetbal wedstrijden.

   Geliked door 1 persoon

 3. Cathja zegt:

  Beste Driek,

  de tijden van weleer komen nooit meer terug. De tijd dat je contact met je buren had, en voor elkaar klaarstond in nood en dood, liggen ook achter ons; misschien met uitzondering van kleine dorpen, waar men elkaar nog kent. Velen hangen avond in, avond uit voor de TV, kijkend naar nepnieuws en BZV, want je moet je leegte toch ergens mee vullen?
  Dit soort mensen willen er niet aan dat de tijden van vrijheid/blijheid zo goed als voorbij zijn. Sterker nog, ze geloven dat het wel meevalt. We moeten vooral niet aan ‘complotdenken’ doen.

  Ook in familieverband lopen velen tegen een muur van onwil en negativiteit aan als je probeert een gesprek te beginnen over de zorgen die er bij steeds meer mensen leven i.v.m. de corona-wet, die er doorgekomen is, al is het dan met wat aanpassingen.

  De lol is er af, en de relatieve rust die we tot voor enige tijd terug nog hadden, is overgegaan in gespannenheid en irritatie. De anderhalve meter-samenleving is ons opgelegd, en wie zich daar niet aan wenst te houden, wacht een forse boete plus strafblad.

  Als wijlen mijn ouders voor maar één dag terug zouden kunnen keren in onze samenleving…., ze zouden hun land niet meer herkennen.
  Wat ons te wachten staat is niet veel fraais. Voor velen van mijn leeftijd (65+) rijst de vraag: “wat zullen wij allemaal nog moeten meemaken?”. Ik heb geen hoop op een nieuwe regering, die het ‘beter doet’ dan de huidige. We zullen het af moeten wachten, en ons intussen niets laten gebeuren wat slecht voor ons is.

  Ik wens allen hier veel sterkte.

  Geliked door 7 people

  • guusvelraeds zegt:

   Als we straks begraven worden komen we allemaal op anderhalve meter van elkaar te liggen. Kerkhoven moeten uitgebreid worden. LOL.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Nou geloof ik ook weer niet direct dat alles zo zalig was in de jaren ’50 in NL.
    Er was ook een hoop bekrompenheid en de geleuven speelden ook een veel grotere rol.
    Zo had je in een bepaalde kerkelijke streek ( Bible-belt ? ) of streng R.K Limburg ?, dat man en vrouw niet op dat bepaalde kerkelijke hof bij elkaar mochten liggen.
    Daar werd een oplossing op gevonden.

    Geliked door 1 persoon

  • R Thomasson zegt:

   @Cathja en Driek. “De tijd dat je contact met je buren had, en voor elkaar klaarstond in nood en dood, liggen ook achter ons; misschien met uitzondering van kleine dorpen, waar men elkaar nog kent”. Jij en Driek zouden mij niet geloven, maar dit soort Nederland bestaat nog! Echt waar. Wij hebben het in het noorden van het land en in de Waddeneilanden (misschien met uitzondering van Texel. Dat weet ik niet). Het hoge noorden van Nederland is een verademing voor iedereen die heimwee heeft naar het normale Nederland. Hoe dat komt? Ik denk door de grote afstand van de rest van het land. Er zijn plekken in Friesland en Groningen, waar een doorsnee Nederlander er nooit komt, als hij daar niets te zoeken heeft (bijv. familie of vriendenbezoek). De bevolking is homogeen met zeer weinig buitenstaanders. Dus de mentaliteit in deze plekken is niet veel veranderd….Maar ik moet op mijn tellen letten! … Te veel Halleluja Credo voor het noorden, kan de NSB’ers in Den Haag motiveren, om de laatste Nederlandse paradijs te vervuilen met de tyfus die ze zo graag uit achterlijke landen importeren.

   Geliked door 2 people

   • Cathja zegt:

    @R Thomasson

    Daarom schreef ik ook dat burenhulp in kleine gemeenschappen nog wel kan bestaan. Maar aangezien elke Nederlander (en zelfs de niet-Nederlander) mag wonen waar hij/zij wil, krijg je toch niet meer dat ‘ons-kent-ons’-gevoel. Vreemden vermengen zich met de oorspronkelijke bewoners van de dorpen.

    Ik kom zelf uit een piepklein dorpje aan de rand van het IJsselmeer, waar in mijn jeugd de meesten elkaar wel kenden. Kom ik er nu, dan is de sfeer van toen verdwenen, door de import. Zelfs Duitsers weten hoe mooi het is om aan het IJsselmeer te wonen….. Nieuwbouw heeft er voor gezorgd dat er veel forensen neergestreken zijn, die geen klik hebben met de oorspronkelijke bevolking.
    Zo krijg je een situatie dat ieder voor zich gaat leven.

    Ik zal niet ontkennen dat burenhulp in bepaalde delen van ons land nog aanwezig is. Maar zoals het vroeger was, zo vanzelfsprekend dat je voor je naasten klaarstond, is het toch niet meer.

    Geliked door 1 persoon

  • A. de Koning zegt:

   Cathja, daar heb je gelijk in. maar de buren van mijn alleenstaande zuster in Breda die 100 jaar is geworden heeft behalve de thuiszorg die elke dag kwam en werkelijk alles voor haar gedaan heeft ook elke dag een kort bezoek van de naaste buurvrouw gehad die even thee voor haar zette en de gordijnen ging sluiten en die is zelf oud maar inderdaad bij oudere mensen komt dat nog wel voor en ze woont in een flat waar overwegend oudere mensen wonen.

   Geliked door 1 persoon

 4. bobzelf zegt:

  MAG IK ER EVEN TUSSENDOOR KOMEN
  OVER PRECIES 1 WEEK OP 17 JULI IS HET 6 HELE JAREN GELEDEN
  DAT UW REGERING MET DE EU EN ONZE BEVRIJDERS
  DE MH -17 UIT DE LUCHT HEBBEN LATEN SCHIETEN !!!

  WE MOESTEN EEN NIEUWE VIJAND CREEREN , DE COUP IN KIEV WAS MISLUKT !!!

  DUS ZIE IK NU NET BIJ UW SOROS A.D. ,DAT “”DE NABESTAANDEN “” DE RUSSEN EN MIJN OOM AANSPRAKELIJK GAAN STELLEN !!

  NOU DAT MAG NATUURLIJK , JE MAG OOK EEN KEER WAKKER WORDEN NATUURLIJK ALS NABESTAANDE ….ZES JAAR ZITTEN SLAPEN ??
  ALS JE FAMILIE DAN WEL JE KINDEREN VERMOORD ZIJN ???

  DIT VOND IK VANDAAG , DUS DE MH -17 MET KOGELGATEN HEB IK 150 X OVERAL GEPLAATST !!!!!!

  DIT KOMT ER NU ACHTERAAN , (HIJ KAN OP ENGELSE ONDERTITELING )

  WERKELIJK ONGELOFELIJK , ONZE NEDERLANDSE ONDERZOEKERS
  LIETEN HAAST ALLES MET 30 MM KOGELGATEN LEKKER ACHTER IN UKRAINE

  VEEL KIJK PLEZIER OME BOB

  VVD FOR EVER !!!

  KOMT TIE :

  Geliked door 6 people

  • delamontagne zegt:

   Ik heb daar ook zo m’n gedachten/ideeën over, De Krim, Kiev MH-17 etc..
   Geloof dus niet alles wat de NL-autorities je voorli[e]ch[t]en.
   Maar dat iemand die zo verzot is op Russia en meneer Putine toch maar zolang in Athinaî kan zijn ? heel lange vakantie.
   ( ik heb niks tegen Russen en al die ‘leugens” die men vertelt om een vijand te hebben geloof ik ook niet. )
   En dat ik 50 jaar geleden ergens in Leningrad ( kan ook Riga etc zijn geweest ! ], met de handen omhoog en geweer in je rug gedrukt om je te fouilleren ( kwamen n.b graan brengen aan de hongerlijders ! ] heb ik ze ook al heel lang vergeven.
   verder geen kwaaie gevoelens en nog “kalinichtas” uit Fr.

   Like

   • bobzelf zegt:

    grote vriend, kunt u wat duidelijker zijn ??

    WAT WILT U NU EIGENLIJK VERTELLEN TEGEN OME BOB

    HUGGIE

    ZOLANG IN ATHENE KAN ZIJN ????

    U ZIT TOCH OOK HEEL LANG IN FRANKRIJK ????

    LEG UIT

    Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    wat ik steeds wilde vertellen ???
    Ik had steeds ’t idee dat de verblijf/residentie plek Russia was en niet Griekenland.
    Wij wonen inderdaad nu al ’n kleine 20 jaar hier met pensioen en bevalt best ( niet die vreselijke drukte van NL )
    Wat ik van geweer in de rug etc schreef, da’s al héél lang geleden, uit de communistische tijd en werd je als vreemdeling overal “begluurd” Heb verder niks tegen Russen [ ook niet de US, want heb daar veel familie ].
    De enige Russen die ik hier ken zijn nu Fransen van Russische afkomst, Malvinski.
    En ze hebben allemaal een temperament dat niet voor die van de Fransen onder doet.
    Als je Capitano Aristides Diapoulis tegen mocht komen in Athinaî, doe ‘m de groeten.
    Kalispèra sas Fr

    Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    AHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    NOU NA NEDERLAND, HEB IK ERG LANG IN uKRAINE GEZETEN OMDAT MIJN MOOIE MEISSIE UIT RUSLAND VERTROK MET DE HELE FAMILIE
    WANT ZE ZOCHTEN LERAREN EN LERARESSEN IN UKRAINE, IN DORPJES waar o.a. hele grote papier en karton fabrieken werden neergezet !
    WAT DAN 2 GRATIS HUIZEN OPLEVERDE !!
    EN OME BOB HOBBELT WEL MEE

    als ik gelukkig ben mag het ook op de hei zijn , of aan het strand ofwaar dan ook ..

    DUS NA DE MAIDAN , GEZIEN TE HEBBEN met de coup , en de onschuldige proresters whahahaha , met machine geweren, pistolen, tankversperringen, slag hout met spijkers, boks beugels en 10 duizenden molotov cocktails, was het eigenlijk wel klaar

    en geweer ?? op normale dagen kreeg je na de coup inde bus van en naar Kiev een kalashnikov ik je maag gedrukt , en er hingen handgranaten aan hun broekriem

    dus ik had genoeg gelachen en een optocht in kiev ,dus van onze nieuwe EU buren ?
    met 15.000 ultra right sector Azov ,, ens fans met een 15.000 brandende hakenkruizen en
    TOEN WERD ER OOK NOG EEN PLEIN VERMOEND NAAR “”BANDERA ”
    ( GOOGLE MAAR EFFE )

    wilde ik wat anders, ik ging al met mijn meissie ieder jaar naar griekenland
    en heb daar een 2 jaar geleden een leuk klein huisie gekocht

    dus van daar , mijn 30 jaar KGB schoonmoeder komt lekker hier langs , dochter lief ook ,zoon lief met kind en vriendin , mijn zussie mijn vrienden duszelf ik ga nog 14/16 dagen per jaar
    NAAR ISLAMDISTAN AAN DE MAAS, VOOR DE MARATHON NU OP 25 OKTOBER

    ZO ALLES WEER DUIDELIJK HOOP IK ??

    HUGGIE OMEBOBZELLF

    Geliked door 2 people

   • delamontagne zegt:

    *****
    Mooi, heel mooi. Begrepen en verstandig dat huisie in Greece.
    NL is vol, voller……overv.. enfin, de bovenstaande idioten laten nog meer van dat moslim-gespuis ’t land binnen.
    Wij komen hooguit 1 x per jaar voor een kind er woont [ anderen wonen in “ver-wegis-land”.
    Fr had vor mij niet direct zo gehoeven, had ook in andere werelddeel mogen zijn, maar m’n vrouw wilde beslist Fr.
    Heb toen eerst tijdje alleen bij m’n zus in San Diego, Cal gewoond, MAAR nu wonen we hier tot tevredenheid van beiden, GEEN moslim noch islam te bekennen en heerlijke rust..
    Als je daar Grieken kent dan weet je ook dat ze een pesthekel aan Turken en moslims hebben ( geschiedenis )
    Groetjes Fr
    ( met die Diapoulis heb ik heel, héél vroeger gewerkt. Toen ik nog onbezonnen was…………! )

    Like

  • guusvelraeds zegt:

   Welk belang heeft Poetin bij het afschieten van de MH17? Nul komma nul. Logisch nadenken zegt dat de MH17 omlaag gehaald is door het gajes dat er belang bij heeft. Vul maar in………………

   Geliked door 4 people

   • Gienekehado zegt:

    Op de grond dachten ze dat er een VIP in het vliegtuig zat, die uit de weg geruimd moest worden??!! Het vliegtuig is bewust uit de lucht geschoten en zeg hier, vanwege lijfbehoud, even niet wie ik er van verdenk. De Lange Arm, weet je wel….

    Like

  • ronjaspers zegt:

   bobzelf.Ik weet niet of het een troost is,maar ik weet dat rusland onschuldig is en oekraine en de nazi bilderberg groep de daders zijn.

   Geliked door 3 people

   • bobzelf zegt:

    dank je wel vriend
    ik heb in 6 jaar nu gezien
    DAT HET DE NEDERLANDER WERKELIJK GEEN FLIKKER INTERESSEERD
    ongelofelijk !!
    als je 1 week , het internet opduikt en je slaat b,v, bovenstaande films aan , kan je urenlang alles bekijken
    DE MENSEN OPDE PLEK VAN DE MOORD, DIE DE VLIEGTUIGEN ZELFS AANWIJZEN .
    en ukraine did it ja natuurlijk
    DIE HEBBEN ZOVEEL BEWIJS AANGEDRAGEN DAT DUS ONDERUIT GEHAALD IS MET BEELDEN EN GESPREKKEN

    DUS ALLES DAT UKRAINE HEEFT GEROEPEN IS GELOGEN TOT DE DAG VAN VANDAAG

    MAAR JA DIE ZITTEN IN DE MH-17 CLUP WHAHAHAHA.

    BIJ DIE TOESPRAAK OVER DE MH -17 WERD DAN OOK PONTIFICAAL EEN BUKRAKET OP HET TONEEL GEZET
    O VER BEINVLOEDING GESPROKEN ????
    , DIE KWAM REGELRECHT UIT HET MAGAZIJN NET BUITEN KIEV
    GEWELDIG TOCH ..

    IK HOOPTE DE KANS TE KRIJGEN , OM OP TV TE KOMEN, NOU ECHT NIET
    ALS JE DIE HELE INVESTIGATION GROEP VAN RUTTE EN DE EU IN EEN ZAAL ZET, HAAL IK IEDER DING ONDERUIT MET FILMS EN BEWIJZEN

    NEE HOOR, WE GAAN EEN RECHTBANK HOUDEN , EN DE RUSSISCHEDADERS VEROORDELEN WHAHAHAHAHAHA

    IK HEB ALLES, EN ZELFS HIER, ZIT JE TEGEN HERSENDODEN TE PRATEN

    DANK JE WEL VOOR DE STEUN , IK STUUR DEZE WEEK MIJN LAATSTE 2 NIEUWE FILMS EN DIE VAN 27 JULI 2014 EFFE NAAR DE PVV ..

    DIE KAN DUS RUTTE OP LATEN HANGEN, EN ALLES IN 1 X DUIDELIJK MAKEN

    MAAR OOK DIE DOET GEEN FLIKKER ,

    HUGGIE

    OME BOBZELLUF

    Geliked door 3 people

   • Chris Dirick zegt:

    Was het ook niet zo dat er een uur eerder (of later) een vliegtuig met President Putin dezelfde route volgde? Dit is eventjes in de pers geweest maar later hoorde je daar niets meer over. Kan het zijn dat de oom van Bobzelf het beoogde doelwit was? Waarom is dit spoor niet verder gevolgd?

    Geliked door 1 persoon

 5. Monalisa zegt:

  In 75 jaar is er een hoop veranderd, de techniek staat niet stil.

  Geliked door 1 persoon

 6. Joannes den Hollander zegt:

  Deze beestmenschen doen het slechtste in ons ontwaken. De zwijgende meerderheid echter, die je nooit hoorde, begint ook al op te spelen. De goedgevulde reservepotten die door noeste arbeid bijeen geschraapt werd door werkend Nederland om slechte tijden te kunnen overbruggen wordt door onze regering respectloos weggegeven aan koloniserende primaten die het stenen tijdperk nauwelijks achter zich hebben. En niet te vergeten die ordinaire parasiterende beroepsschooiers uit de banenrepublieken van Zuid Europa die met regelmaat een beroep doen op onze solidariteit. De schurkenstaten Suriname en de Antillen hebben ook nooit iets omdat ze daar vanwege hun aangeboren lage IQ gewoon te stom voor zijn, terwijl Rutte en companen geen enkele moeite ermee hebben om het deze zwarte maffia naar de zin te maken.
  De gevolgen zullen niet lang op zich laten wachten. Binnen afzienbare tijd zal het niet meer vanzelfsprekend zijn dat iedereen zo maar een uitkering krijgt, want het geld raakt op.
  Dat is ook het moment dat de zwijgende meerderheid ontwaakt en massaal de straat opgaat. Niet om te demonstreren, maar om alles wat hier niet thuishoort en ons het leven al jaren zuur maakt, ons land uit te schoppen.
  De kruik gaat zo lang te water tot die barst Driek. En dat gaat niet lang meer duren.

  Pugna pro Patria.

  Geliked door 2 people

  • Nachtkaarsje zegt:

   Het geld is al op. Al jaren. De staatschuld staat op 500 miljard euro. (1100 miljard guldens!!!) En maar voor biljoenen aan geld bijdrukken. Als de burger opstaat, is het te laat. Al jaren te laat. De europese unie heeft een schuld van 10.000 miljard euro. Ik zeg het al jaren. Er zijn er maar heel weinig die echt luisteren en ook beseffen wat er precies gebeurt. Van Baudet hoef je ook geen redding te verwachten. En van Wilders denk ik nog minder. Het monetaire systeem is fout, helemaal fout. Maar er zijn teveel belangen mee gemoeid om het aan te passen.

   Geliked door 1 persoon

 7. bobzelf zegt:

  ALS U DACHT DAT EEN BUKRAKET VINDEN MOEILIJK WAS ??

  MENSEN DIE U 30 MM KOGELGATEN LATEN ZIEN , ZIJN ER ZAT

  ALLEEN NIET IN DEN HAAG, EN BIJ OOM FRANS ,

  HET WAS EEN BUKRAKET

  FUCK OFF. : https://youtu.be/QGhqEacyT5Y

  Geliked door 2 people

 8. delamontagne zegt:

  “…………..en het groene oog oplichtte in vele huiskamers,…”.
  Ik denk dat meneer Driek met dat groene oog de speciale Radio-lamp bedoelt waarvan de bovenkant ergens in de radio-KAST was gemonteerd zodat je ’t groene licht kon zien dat tevoorschijn kwam uit ’t zwart als je goed was afgestemd op de Middengolf.
  [ tussen ’t gepiep en gekraak door !…]
  Afstand bediening en herhalings-snufjes etc had je nog niet in die tijd.
  Je moest ’t dak op om een lange draad te spannen, de Antenne.
  Anders had je geen ontvangst.
  Op maandag-avond het gebruikelijke “hoorspel” en op dinsdag-avond de “Bonte-dinsdag-avondtrein”
  etc, etc
  En moslims ???????????, daar had men nog NOOIT van gehoord, tenzij in het verhaal van Sindbad de Zeeman.

  Geliked door 4 people

 9. Meindert Kramp zegt:

  De gevestigde orde met de MSM voorop, stuurt aan op burgeroorlog. Denk na. Trap er niet in!
  Laat niet toe dat Afrikanen zich laten vergiftigen door die witte Bill Gates. Hoe wit is die stelende zenuwlijer eigenlijk? Is hij niet eerder een Khazaar van de Synagoge van Satan, de sekte die rassen tegen elkaar opzet en seksreisjes naar Maagdeneilanden nog niet zo’n gek idee vindt? Houd er rekening mee dat de grote stokers er allemaal heel wit en vriendelijk uitzien. Kijk maar eens naar die sympathieke lieve mannen en vrouwen, die ons dagelijks voorliegen met halve waarheden en ons uur na uur, dag na dag met een onvoorstelbare drammerigheid heel objectief steeds alle ellende laten zien en dat opvallend genoeg na een of ander startsein, een of andere trigger. Alsof het ze erom te doen is, dat burgers tegen elkaar opstaan. Nieuws betreffende Gele Hesjes daarentegen, weten ze weer prima buiten de aandacht te houden. Dat nieuws past namelijk niet in de Agenda van hun opdrachtgevers. Wat een schizofreniteit!! Walgelijk gewoon.
  Bill Gates maakte al miljoenen Afrikaanse vrouwen onvruchtbaar en nu roept zijn vrouw Melinda dat de negers als eersten tegen corona ingeënt mogen worden. Mogen of moeten? Het lijkt erop dat ze positief willen discrimineren, maar hun plannen zijn moordzuchtig. Misschien krijgen zwarte mensen in het geniep wel een ander vaccin. Met een tweede vaccin daar bovenop kunnen ze het zo uitkienen dat mensen pas veel later dodelijk ziek worden en het verband met de eerste vaccinatie niet aangetoond kan worden.
  Ik ben geen fan van BLM en ga niet voor ze knielen.
  Antifa en BLM zullen nog eerder knielen voor die schurk van een Bill Gates dan ik voor hen.
  Ik denk dat ook moslims zich niet laten inenten. Die hebben hun eigen geloof en je kunt praten als brugman, maar ze laten zich daar niet vanaf brengen. Gelijk hebben ze. Hoewel ik hun religie afkeur. Moslims zijn strijdbaarder dan de witte konijntjes in hun knusse holletjes, die weer intens verlangen naar veel cultuur, seks en festiviteiten.
  Alleen de witte konijntjes zijn bang. Die laten alles toe. Als ze maar verder kunnen feesten, de lichtzinnige hoeren. Hopelijk zit ik ernaast. Het is niet zo leuk mensen voor hoeren uit te maken.
  Wat klink je toch weer vreselijk als een misantroop. Bah Meindert. Niet zo verkrampt man!

  Geliked door 2 people

 10. LUCIA zegt:

  In de arme derde wereld landen, die je o.a. noemt, gebeurt hetzelfde wat hier… ook dankzij ons lage gemiddelde IQ gebeurt… namelijk zij, net als wij, worden geregeerd door dieven en zodra er een potje ontstaat door hard werken en spaarzaamheid… dan wordt het leeggeroofd, want weet je Joannes… domheid kent geen grenzen, is internationaal en diefstal ook. Als je wat meer rond gekeken had op de wereld, dan had je dat wel gezien, er is echt niet zoveel verschil tussen mensen onderling en om hele bevolkingen gelijk te stellen met een zootje door Soros betaald schorem, is op zijn zachts gezegd …een beetje dom.Voel je vooral niet beledigd, de koningin heeft dat jaren geleden over de koning gezegd, je bent dus in goed gezelschap.

  Geliked door 2 people

 11. R Thomasson zegt:

  Driek schreef een artikel die van A t/m Z reflecteert de huidige realiteit. Een realiteitsbeeld die met de dag erger en vooral gevaarlijker wordt. De schetst van “Nederland van toen”, ligt 50 jaar achter ons. Sindsdien werd iedere decennia door politieke leiders misbruikt om Nederland een stapje verder naar de afgrond te brengen. In de jaren ’80 mochten gastarbeiders uit islamitische landen hun families herenigen. Zij waren met hun ontelbare kinderen welkom, al wist men dat de families behoren tot allerlaagste maatschappelijke echelon van hun achterlijke landen. De analfabetisme onder hen was 95% (vooral bij Marokkanen), en dat ze immense toekomstige integratieproblemen zouden brengen. Men wist ook dat voor de nieuwkomers is GEEN WERK, en er zou in de toekomst steeds minder werk zijn- of überhaupt. De meest gastarbeiders zaten, toen al, jaren zonder werk; (vooral na de economische crisis van 1973). Echter, dat hinderde de politici niet. Zij gingen er van uit dat er genoeg werkezels zijn, die voor deze aanwinst kunnen betalen. In de jaren ’90 kregen de gasten uit islamitische landen, naast hun nationaliteit, ook de Nederlandse staatsburgerschap. Zij kregen stemrecht; eerst op gemeentelijk niveau en daarna ook voor de TK. Iedereen die waarschuwde voor de consequenties van dit beleid, werd hardhandig geschoffeerd. Denk maar aan Janmaat en daarna aan Pim Fortuyn. Echter, in de jaren na de Millennium ziet men duidelijk een verandering in de houding van het publiek. Pim Fortuyn symboliseert deze verandering. De traditionele Gutmensch-politiek beefde van angst. Men was doodsbang van de populariteit van Fortuyn. Dus, daarom moest hij nog voor de verkiezingen worden geneutraliseerd. De moord heeft ze geen stap verder gebracht. Binnen paar jaar verschenen Geert Wilders met PVV en Rita Verdonk met TON. Pim Fortuyn heeft de status van een martelaar gekregen en werd symbool voor patriottisme. Ook het aantal van anti-immigratie, anti-islam en anti-EU blogs op het internet is verdrievoudigd. Politiek-correcte traditionele partijen worden door steeds meer mensen gewantrouwd en hetzelfde geldt ook voor de mainstream media. Vooral links en liberale partijen doen hun best hun bazen in de EU en BILDERBERG/NWO te dienen. Recentelijk kwam ook nog Forum van Democratie in de arena, en het aantal leden groeit met de dag. Hoelang nog zouden de traditionele en verraderlijke partijen op het zadel blijven? OP GEGEVEN MOMENT ZAL DE RECONQUISTA BEGINNEN, en Nederland zal weer vrij zijn.

  Geliked door 2 people

 12. Republikein zegt:

  Is er hoop?
  https://bettyasfalt.tv/

  Geliked door 1 persoon

 13. BigLJohn zegt:

  Goed gezien Driek ! Met die parasieten uit het buitenland en al die kwade krachten in ons land moet men korte metten maken. Maar dat gebeurt niet. Het is als onkruid wat niet gewied word maar voorzien word met mest. Je word dan overwoekerd tot je er in stikt. Nederland is, met dank aan die vuile ratten in Den Haag, ten dode opgeschreven !

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s