Hiervoor is iedereen zo bang gemaakt; word wakker!!!


(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twiter; Marjo Vrij)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

34 reacties op Hiervoor is iedereen zo bang gemaakt; word wakker!!!

 1. de zinloze maatregelen zijn een stalinistische staatsgreep om ZZP-ers te dwarsbomen en de overheid almacht te geven. Grote kans dat de verplichte vaccinatie er ook komt. George Orwell 1984 is al begonnen

  Geliked door 2 people

  • Jules Vismale zegt:

   In ‘Belle en het Beest’ (1991) zag de verderfelijke jager Gaston het Beest als zijn rivaal en bedreiging en stookte hij talloze dorpsbewoners (gelijk aan de linksen en bepaalde allochtonen) tegen hem op met het doel om deze te doden!
   Het Beest had echter zoveel liefdesverdriet dat alleen het betoverde personeel in diens kasteel (gelijk naar wat de Russen tijdens WO II tegen de Duitsers deden) nog genoeg puf had om zich te verdedigen tegen de woedende dorpsbewoners!
   Het Beest en Gaston leken haast op Adolf Hitler en Jozef Stalin die elkaar bewust en noodgedwongen moesten bevechten maar de laatstgenoemde stortte uiteindelijk in een diepe afgrond! Laat de huidige stalinisten maar bedreigd worden door het coronavirus opdat we voorgoed van hen af komen!

   Like

 2. flo zegt:

  En nog steeds schijten velen in de broek voor niets dankzij de smerige door overheid betaalde media, want het is een verdien model voor die linkse troep.
  De nieuwe wereld orde, daar draait het om! We mogen dit nooit laten gebeuren!!!

  Geliked door 2 people

  • D.G.M.Holland zegt:

   Ook met de boerenprotesten liegen de media.
   Slechts een paar boeren zouden willen protesteren en de meerderheid van de boeren ondersteunen de protesten niet….
   Een grote meerderheid van de boeren staat achter de akties,
   Media verspreidt leugens en verdraait de feiten.
   Wist U dat nog niet ?
   Hr.Bron, een prettige vakantie.

   Geliked door 1 persoon

 3. duinsnip zegt:

  Het gaat ook niet om de zogenaamde crisis, maar om de EU/NWO agenda hierachter. Gisteren zag ik bij de Ford garage een billboard met de afbeelding van Rutte. Misselijke politieke correctheid.
  En zo is het hele bedrijfsleven. Corrupt en volksvijand. Wat moet je met zulke kontkruipers.

  Geliked door 2 people

 4. karton zegt:

  Covid-19 ?
  Komt mij m’n neus uit !

  Geliked door 2 people

 5. Tom zegt:

  Beweert Jenssen dat Covid-19 / Corona achter de rug is???

  Aantal besmettingen wereldwijd loopt toch echt steeds sneller op. Evenals het dodental. Het gaat nu echt ongelooflijk snel!

  https://www.joods.nl/2020/07/topadviseur-israelische-regering-we-zijn-de-controle-over-het-virus-kwijt/

  Landen hebben inderdaad te snel de boel weer open gegooid. Zeer begrijpelijk want de economische schade begint nu onoverzichtelijk te worden.

  Hier de bijgewerkte cijfers:
  https://www.worldometers.info/coronavirus/#countries

  Geliked door 1 persoon

  • de nationalist zegt:

   Hoi tom weet jij hoeveel besmettingen Nederland nu heeft.

   Like

  • BigLJohn zegt:

   Tom, jij bent iemand die blijft geloven wat NPO en MSM media ten berde brengen. Hoe stom kun je zijn. Het Corona virus word – verkocht – als zijnde het meest besmettelijke en dodelijke virus ooit. Het virus is echter een gemiddeld schadelijk virus. Als we het nou eens hadden over de Spaanse griep. Twee derde van de toenmalige wereldbevolking stierf aan deze griep. Bij mijn moeder thuis stierven er twee. In een paar uur tijd was het gebeurd. Eerst zwarte vlekken op hun lijf en binnen twee a drie uur tijd waren ze dood. Drie jaar geleden hadden we een griepvirus dat tussen de 9000 en 12000 mensen in Nederland het leven kostte. Geen lockdown, geen mondkapjes, geen verbod op groepsvorming. Laat je maar lekker meeslepen met die Corona gekte. Als dat maar genoeg mensen blijven doen zitten we in een minimum van tijd en in een maximum van snelheid in de door de overheid beoogde dictatuur.

   Geliked door 3 people

   • Tom zegt:

    BigLJohn,

    Waarom overdrijven anti corona personen alles nou toch?

    Corona wordt absoluut niet gezien als het meest schadelijke virus. Het probleem is dat het als een gekke om zich heen grijpt terwijl het Noordelijk halfrond zich in de zomer bevindt.

    Ik heb het vaker gezegd en bij deze opnieuw: de Spaanse griep ontstond als een relatief onschuldig virus tijdens WOI en bij de tweede en derde golf ging een derde van de bevolking dood.

    Hoe meer een virus om zich heen grijpt hoe groter de kans op mutaties! Ik hoop dat die Italiaanse arts gelijk heeft en dat het virus inderdaad minder gevaarlijk wordt anders zijn we de Sjaak.

    Geen paniek maar voorzichtigheid is geboden.

    Wat ook maar niemand wil begrijpen is dat overheden de economie juist zo snel als mogelijk willen opstarten. Niemand zit te wachten op een complete instorting van het economisch systeem. Alles draait om de centjes. Ook bij de groenen.

    Stop nou eens met denken dat corona weg is. In Nederland hebben we het onder controle maar de wereld is groter dan Nederland… Verruim je blik eens.

    Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Tom.Al vanaf de aanslagen van 9/11 in amerika liegt en bedriegt de MSM welke in handen is van de satanische globalistische elite.

   Geliked door 2 people

   • Tom zegt:

    Vanaf de Zondeval is de wereld al in de greep van de satan…

    Vanaf het moment dat jij heeeeel veel centjes zou hebben zou jij ook de wereld naar jouw hand gaan zetten. Dat geldt voor ieder mens.

    Geliked door 1 persoon

 6. Steven zegt:

  Het is niet zomaar dat wij in ons dagelijks leven steeds meer worden omringd door satanische symbolen.
  Satanische vrijmetselaar klapt uit de school
  https://niburu.co/het-complot/15318-satanische-vrijmetselaar-klapt-uit-de-school

  Kinderen met coronamaskers in 1994 al te zien op Denver Airport?
  https://niburu.co/het-complot/15315-kinderen-met-coronamaskers-in-1994-al-te-zien-op-denver-airport

  Geliked door 2 people

 7. Jan zegt:

  Man zonder masker tegen hysterische, gemaskerde Kutwijven (met een hoofdletter): ‘O, kijk eens, daar is nog een. Net apen die uit een boom klauteren’

  video

  Geliked door 2 people

  • Gienekehado zegt:

   Ik zie hier, stad uithoek NL, amper een mens met een mask. Zelf ook nog geen mask gebruikt. In de VS, ook in Israel, zie je veel maskertjes, terwijl het virus daar wild om zich heen slaat. Waarschijnlijk is de aanpak in de EU nog niet zo verkeerd!

   Like

   • BertG. zegt:

    Dus zelf geen masker dragen maar wel wijzen met dat vingertje dat andere zich onverantwoordelijk gedragen en geen “respect” hebben voor corona.
    Dan heb je lef.
    Geef dan ook het “goede” voorbeeld, en laat zien dat het allemaal niet meevalt en daar je daar niet mee moet spotten.
    Of steun dan minstens alle zorgmedewerkers en bezorg ze niet meer zieken mensen.

    Like

 8. Jan zegt:

  Coronamaatregelen, massahysterie

  Geliked door 1 persoon

 9. Gienekehado zegt:

  Het zal toch niet zo zijn dat de hele wereld gek is, op een paar Bronners na! Hahahahahaha…. Even serieus. Er zijn veel meer aan Corona doodgegaan en ziekgeworden omdat lang niet iedereen is getest. Vraag het de mensen die dierbaren op de IC hadden liggen, dood zijn gegaan. Zonder maatregelen waren er nog veel meer doodgegaan. Ja, ik weet het, ziektes en kwalen zijn van alle tijden en kwetsbaren gaan als eersten.

  Geliked door 1 persoon

 10. andre zegt:

  Thailand 68 miljoen inwoners, totaal aantal cases 3216 (stand vandaag) 3088 hersteld en 58 overleden. Een stad als Bangkok heeft meer inwoners dan heel Belgie op een nog veel kleiner stukje oppervlak. Nederland heeft Jaap van Dissel als randdebiel maar Belgie heeft van Ranst als ranstdebiel. Psychopaat links is het virus met hun frontrunners Bill Gates, Elon Musk, Suikerberg met zn domme facebook of een Bezos met nul belasting betalen met hierboven weer de bankmannetjes die je nooit ziet.

  Geliked door 2 people

  • Gienekehado zegt:

   Weinig Corona, veel Rabiës in Thailand, dat dan weer wel! Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) overlijden wereldwijd ieder jaar naar schatting 59.000 mensen aan het virus. Veel slachtoffers worden niet geregistreerd, omdat ze niet naar een ziekenhuis gaan. De WHO heeft alle landen opgeroepen om rabiës tegen 2030 volledig uit te bannen. Naast slachtoffers in Thailand, eist rabiës namelijk ook mensenlevens in onder meer Cambodja, Burma, de Filippijnen, Indonesië en Vietnam.

   Like

 11. Htsk day zegt:

  Boris Johnson confirms Microchips, nanorobots and New World Order.

  Geliked door 2 people

 12. duinsnip zegt:

  Vele besmette coronapatienten die tot de kwetsbare groep behoren, zouden kunnen genezen als er op tijd met het HCQ medicatie wordt begonnen. Dit wordt door de corrupte overheid verboden met alle noodlottige gevolgen. Het besmet raken is voor de meesten geen probleem en die zijn meteen immuun. Maar omdat de angst er in houden de stalinisten wel uitkomt, wordt een wereldwijde heisa georganiseerd teneinde maar die gewenste totale controle te verkrijgen. De elite vind die verplichte mondkapjes geweldig, het illustreert hun wens om de burger monddood te maken. Ze lachen zich kapot om wat ze hebben bereikt bij de massa angsthazen met als toetje een digitale vaccinatie.

  Geliked door 3 people

 13. ronjaspers zegt:

  De cijfers van de doden in die afbeelding klopt helemaal niets van.Mensen die aan het griepvirus of aan kanker,hartfalen,copd,nierfalen,etc zijn gestorven worden ook als corona doden geteld.

  Geliked door 3 people

 14. Republikein zegt:

  Laatst bruine bonen gegeten, vind ik lekker, grote bal erbij, maakt wel winderig, mijn onderbroek hield het niet tegen.

  Geliked door 1 persoon

 15. Jan zegt:

  Knettergek geworden

  Texas Emergency Chief adviseert bewoners om altijd een masker te dragen, zelfs in uw eigen huis (VIDEO)

  Like

 16. Jan zegt:

  Gisteren bij de pont van Zaandam. Met of zonder masker, men zet je gewoon over, je moet echter alleen achteraan staan. Alternatief zou zijn 30 km omrijden via Schellingwoudebrug (sluizen van IJmuiden zijn gesloten ivm aanleg nieuwe sluis, maar is zelfs verder)

  Like

 17. Steven zegt:

  De EU gaat ‘desinformatie’, met andere woorden informatie die niet politiek correct is over covid-19 aanpakken. want anders zouden mensen weleens wakker kunnen gaan worden, en dat moeten we niet willen!
  Het niet volgens van de richtlijnen van de overheid of tegengeluid kan zomaar ‘mensenlevens kosten’
  DDR 3.0

  https://www.ninefornews.nl/europese-commissie-komt-met-doodeng-document-we-mogen-niet-meer-zelf-denken/

  Like

 18. Ik woon op Texel ( waddeneiland ) Het is hier op het ogenblik al weer 3 wkn erg druk met toeristen, bijna op volle sterkte. Er zijn hier in het voorjaar slechts enkele corona gevallen gemeld, waarbij slechts 1 als officeel in het ziekenhuis getest en bevestigd. Deze persoon was naar Nrd Italië afgereisd en besmet geraakt. En 9 personen waarvan verteld werd dat het wel corona zou zijn maar nooit off. bevestigd. Texel heeft zich nooit echt erg aan de corona maatregelen gehouden, Texelaars zijn een nuchter volkje. Hoe kan het dat op een betrekkelijk klein eiland zich nog steeds geen corona uitbraak voordoet? Iedereen zit hier als ware weer bovenop elkaar en er gebeurd niets. Dat is toch merkwaardig of worden we gewoon belazerd. Het inwoner aantal is ongeveer 16.000 inwoners en dat verdubbelt zich in een normaal zomer seizoen. Laat dit nu dit jaar niet zo zijn maar ongeveer de helft, dus 8000 bij het oorspronkelijke inwoners aantal, plus dat er nu Fransen, Duitsers, Belgen, Italianen en Engelsen op het eiland zijn. Dat moet toch genoeg zijn voor een enorme uitbraak?

  Geliked door 1 persoon

 19. We zijn in middels al weer een week verder en het woord op Texel steeds drukker. Dit komt ook omdat veel mensen nu maar liever niet naar het buitenland gaan. En Texel is dus een leuke optie. Een eiland. Varen met een boot om daar te komen, is toch een beetje een buitenland gevoel. Nog steeds geen uitbraak. Ik houd alles goed in de gaten, hoor en zie veel. Maar geen af en aan rijdende ambulances van en naar het ziekenhuis Gemini in Den Helder. Geen gestreste huisartsen, geen paniek in het verzorgings en bejaarden huis hier in Den Burg. Geen overspannen wijkverpleging. Hallo he!, waar blijft die 2de Corona golf waar de NOS dagelijks over gilt?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s