De waarheid mag niet meer . . .

Screenshot (79)

(Door: “Elise Nijmegen”)

De waarheid is dat de waarheid niet meer mag.
Dat politieke empathie is veranderd in staatsgezag.
Dat ons Nederlandse normaal wordt verboden.
En dat de EU en VN door globalistische politici worden aanbeden als goden.

De abnormaliteit wordt u door politici aangeboden als het “nieuwe normaal”.
Gewetenloos, verraderlijk en zo glad als een aal.
De waarheid is dat er geen maatregelen nodig zijn.
En u heeft voor niets geleden, voor niets alle emotionele en financiële pijn.

Er is geen pandemie, geen reden voor angst.
U bent voor de gek gehouden! Wie is er nu het bangst?
Sta op, onderneem actie en sluit u aan bij andere vrijheidstrijders in het land.
Het is aan u! Ons land is nu onbemand!

Den Haag is geïnfecteerd door het communisme.
Nationalisme brengt optimisme.
Steun de boeren als u vers wilt blijven eten.
Want duurzaam geproduceerd voedsel uit megafabrieken is écht niet te vreten!!

Ons land, ons normaal, onze tradities en gebruiken.
En die laten we door niemand afpakken of misbruiken.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op De waarheid mag niet meer . . .

 1. Tistochwat zegt:

  De waarheid mag niet meer omdat de wereld wordt geregeerd door ‘de vader van de leugen’.

  Geliked door 3 people

  • Monalisa zegt:

   Klopt dame daarom deze tekst.
   Rutte staat al in de verkiezingsmodus. Als lid van een rechtse partij welke van links en het midden geen stemmen hoeft te verwachten proberen om stemmen weg te halen bij nog rechtser partijen als de VVD. Rutte houd zijn toneelspel over de EU begroting net zo lang vol tot Rutte denkt dat zijn boodschap is ingedaald bij zeer rechts. Dan geeft Rutte gewoon toe en gaat akkoord met het steunpakket. Het standpunt van Rutte deugt overigens voor geen meter. Dezelfde afbraak welke Nederlandse en Griekse gewone burgers is overkomen opleggen aan de rest van zuidelijk Europa? Waarom is Rutte niet zo standvastig tegen bijvoorbeeld Hongarije en Polen met hun ondermijning van democratie en rechtsstaat? Dan wordt het oorverdovend stil bij Rutte!

   Waarom horen we Rutte niet over het feit dat Hongarije en Polen meer geld ontvangen uit het corona steunfonds dan Italië? Nee, Rutte is allang met Nederlandse verkiezingsspelletjes bezig.

   Zoveel Nederlanders die zich rijk rekenen omdat we bij het rijtje rijke landen horen, niet wetende dat, dat is doordat we uitgeknepen worden door de overheid en mensen als Rutte.

   De Nederlandse overheid wees altijd naar Zweden als voorbeeld over hoeveel belasting er word betaald en meende dat wij dat ook moeten. De hoeveelheid die de belastingbetaler in Zweden ervoor terug krijgt word echter buiten beschouwing gelaten.

   Voorbeeld. Een zweed betaald ongeveer 400 a 500 per jaar voor zorgverzekering.

   Vervolgens wordt ALLES vergoed en GEEN eigen risico. Wij betalen 1500 per jaar, krijgen niet alles vergoed en betalen ook nog eens de eerste 385 euro zelf ivm eigen risico.

   Zo zijn er nog honderd voorbeelden.

   Het verschil is dat die rijke landen ook rijke burgers heeft, Nederland is een rijk land met bijna net zoveel gezinnen onder de armoede grens als een oostblokland.

   Ja klopt idd. Het is beschamenswaardig. Veel Nederlanders die hard werken, premie’s/verzekeringen betalen kunnen niet de zorg krijgen die men daadwerkelijk nodig zou moeten hebben. Wil je dat wel dan mag je er extra voor betalen. En we betalen al een 1500 per jaar. Kijk eens hoeveel mensen er geen fatsoenlijk gebit meer hebben. Minste geringste mag je naar de kaakchirurg en jawel, zelf betalen. Heb je gehoor apparaatjes nodig dan kan je oude overjarige modellen krijgen. Wil je dat niet dan mag je zelf flink bij betalen wat voor de normale hard werkende niet mogelijk is. Bloedonderzoekje? Ja wel hoor, mag jezelf betalen. Medicijnen? Jazekers, vaak zelf betalen. Uhh, we betalen premie, hebben een eigen risico en een eigenbijdrage en vervolgens mag je dan alsnog zelf alles betalen. Is dat slim of slim. Dus uhhh, geen geld naar die landen. Terug naar de Nederlanders die er recht op hebben.

   Maar als alles stil is straks, tekent Rutte daarvoor.

   Geliked door 4 people

 2. ronjaspers zegt:

  Bij mij gingen er alarmbellen rinkelen (instinct) bij de invoering van de politieke correctheid,wat niets anders betekend dan liegen over de waarheid.

  Geliked door 3 people

 3. Jules Vismale zegt:

  Wat weinigen echter weten is dat na WO II, zowel in het westen en het oosten van Duitsland, er jarenlang aan geschiedvervalsing werd gedaan als het de Wehrmacht (het Duitse leger) betrof! Tijdens de Neurenbergse processen in 1945-1945 wist de leiding van de Wehrmacht namelijk handig alle oorlogsmisdaden in het oosten op de SS, SD en de Gestapo af te schuiven, de Wehrmacht zou juist schone handen hebben gehad, daar niet aan hebben meegedaan en zelfs tegen geprotesteerd en werd er beweerd dat Adolf Hitler hen had misleidt!
  Pas 50 jaar na WO II, in 1995 nadat jarenlang de ware geschiedenis over de Wehrmacht in de doofpot was gestopt, werd al snel openbaar bekend gemaakt dat de Wehrmacht allerminst schone handen had en deze tijdens de oorlog zich in Polen, Rusland, Joegoslavië en Griekenland aan gruwelijke oorlogsmisdaden schuldig maakten door middel van het uithongeren, doodvriezen, dodelijk ziek maken en vermoorden van 3.500.000 Russische krijgsgevangen, het afslachten van honderdduizenden joden en burgers, het verwoesten van duizenden steden en dorpen en het tot slavernij brengen van inferieure (?) Polen, Russen, Oekraïners, Serven, Grieken enz.!
  Daarbij zijn de bevelhebbers van de Wehrmacht helemaal niet door Hitler en de nazi’s misleidt omdat velen van hen zelf ook gruwelijk en felle antisemieten waren, anti-communistisch, anti-Pools en anti-Russisch en hadden zij na WO I al plannen gemaakt om bij een eventuele nieuwe wereldoorlog ‘Lebensraum’ te creëren in het oosten waarbij tientallen miljoenen Polen, Russen e.v.a. doelbewust van de honger moesten omkomen of worden afgeslacht!
  Zelfs het doden van ongeneeslijke en gehandicapte mensen als een vorm van euthernasi was al ver door allerlei politici, dokters, wetenschappers e.a. bedacht nog voor Hitler aan de macht kwam! Want al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel!

  Geliked door 1 persoon

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Er zijn zoveel leugens over WW II waar mensen nog nauwelijks weet van hebben, zo werd ons geleerd dat de geallieerden nog net geen engelen waren, op youtube zijn de filmpjes te vinden waarin te zien is wat de engelen deden met krijgsgevangen frontsoldaten en dat was echt niet fraai.
   Oorlogsmisdadigers wisten vaker dan ons werd verteld te ontsnappen naar Zuid-Amerika en het Vaticaan heeft daar een actieve rol in gespeeld.
   Hele boeken zijn erover te schrijven.

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    Het is nog niet eens zolang geleden dat bekend werd dat veel geallieerde soldaten (en ook bepaalde generaals en politici) onder hen inderdaad zeker niet bepaald lieverdjes waren toen ze in 1944 West-Europa binnenvielen! Churchill en Roosevelt hadden namelijk het bevel gegeven om Duitsland te bombarderen in de hoop dat daarmee de infrastructuur dar lam gelegd zou worden terwijl hierdoor, buiten de Duitsers, ook talloze Nederlanders, Belgen, Luxemburgers, Fransen, Denen, Italianen e.v.a hiervan het slachtoffer werden en hun steden in puin werden gegooid!
    Daarbij gedroegen veel geallieerde soldaten, waaronder Afro-Amerikanen en Afrikanen, zich bijzonder brutaal tegen allerlei boeren en burgers in Frankrijk en België die ze vaak beroofden, spullen van hen vernielden en zelfs aanrandingen, verkrachtingen en mishandelingen niet schuwden!
    Bovendien werden Duitse krijgsgevangen op sommige plaatsen in Frankrijk en België beter behandeld dan de gefrustreerde burgers en toen de geallieerden de Duitse concentratiekampen bevrijdden wekten de uitgemergelde gevangen lang niet altijd medelijden onder hen op maar vaak ook afschuw!

    Like

 4. BigLJohn zegt:

  ….Den Haag is geïnfecteerd door het communisme….En de PVV en het FVD worden door het kabinet als dissidenten aangezien. Sommigen putten hoop uit de volgende verkiezingen. Als dan de PVV stemmers het allemaal laten afweten (of stembusfraude) net als bij de verkiezingen van het Europarlement, of overlopen naar Baudet, die op zijn beurt ook wel eens gebasht zou kunnen worden door al die aanhangers van de Europese heilstaat. Maurice de Hond die ons met zijn peiling doet geloven dat D66 inmiddels op 14 virtuele Kamerzetels staat en het CDA ook winst boekt. Over de PvdA en Groen Links nog niet eens gesproken. Politiek, peilers en allerlei overheden zijn zo rot als een mispel. Wie denkt hier verandering ten goede in te kunnen brengen, tegen hem of haar zou ik dan zeggen; droom lekker verder !

  Geliked door 4 people

 5. Tineke zegt:

  De waarheid mag niet meer,ben je bedonderd.
  We moeten allemaal lekker DEUGEN!! in dit uitermate geweldige gave land van Mark Rutte.
  anders zijn we racist ,extreem rechts,enfin vul zelf maar in….

  Geliked door 3 people

 6. M. zegt:

  Zolang wat criminele loopjochies voor nog grotere criminelen bepalen dat de waarheid niet meer gesproken mag worden moet je zoveel mogelijk waarheid gaan spreken om geen deelgenoot te worden aan hun smerigheid.
  Laat ze de tyfus krijgen ………

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s