Journalist geeft toe: “We mogen niet de waarheid vertellen over de migranteninvasie”

Screenshot (20)

(Vertaling: E.J. Bron)

Een Italiaans krantenartikel snijdt een heikel thema aan: journalisten in Italië mogen niet de waarheid vertellen over de aanhoudende migranteninvasie. Ze worden daar namelijk door hun eigen gilde, in Italië de “Orde van de journalisten” genaamd, aan gehinderd. En deze “orde” heeft zojuist een bondgenootschap met George Soros gesloten.

Mitteleuropa

De Italiaanse “Orde van journalisten” heeft namelijk een nieuw protocol met de “Carta di Roma Association” ondertekend, een instelling die ondersteuning krijgt van de “Open Society Foundations” van de financiële jongleur en “filantroop” George Soros.

Een van de punten van de overeenkomst: over de migranteninvasie moet journalistiek volgens de voorschriften en regels van de politieke correctheid worden bericht.

Volgens de officiële persmededeling werd onlangs in Rome in het hoofdkwartier van de Nationale Raad van de Journalistenorde door de president van de “Orde van journalisten”, Carlo Verna, de directeur van het Nationaal Bureau tegen racistische discriminatie, Triantafillos Loukarelis, en de president van de Carta di Roma, Valerio Cataldi, een Memorandum of Understanding ondertekend, dat erop gericht is “nationaal en internationaal bij wederzijdse scholingsactiviteiten samen te werken om de beroepsmatige voorbereiding van de leden van de ´Orde van journalisten´ en de communicatie-exploitanten aan het front tegen racisme, buitenlandervijandigheid en discriminatie te coördineren en te verrijken.”

Al deze o zo “democratische” organisaties hebben dus tot taak om de openbare stemming tegenover de migranteninvasie positief te beïnvloeden. De middelen daartoe zijn de wortel en de stok in kranten en andere media. In de praktijk betekent dit dat datgene wat de Italiaanse lezer in de kranten voorgeschoteld krijgt, niet de waarheid over de zogenaamde “migratie” is, maar hetgeen waarmee Soros de lezers graag wil inenten. Die er ook nog voor mogen betalen om zulke berichtgeving te lezen.

(Bron: “Il Giornale”)

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Lügenpresse", "migratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Journalist geeft toe: “We mogen niet de waarheid vertellen over de migranteninvasie”

 1. karton zegt:

  Denkt u nu écht dat dit alleen in ‘t buitenland gebeurt ? In ons “democratisch” Nederland gaat het op dezelfde manier. Ook justitie/politie worden de mond gesnoerd, indien zij al war zouden willen zeggen. De EUSSR is verworden tot een dictatuur “nieuwe stijl”, dus glimmende dictators die de bevolking de meest grove leugens vertelt en hen volkomen kaal plukt ter meerdere eer en glorie van zichzelf.

  Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   Helemaal waar Karton, zo is het maar.. tegenwoordig laat iedere vorm van kritiek zich uitbetalen door Soros, bovendien filantropeert deze zieke geest ook allerlei radicale stromingen.
   Wanneer organiseren wij een filantropische stroming om de aarde te verlossen van dit soort filantropen wie o wie gaat de juridische lijnen hiervan verkennen??? En dan met zijn allen een potje maken hiervoor , iemand nog connectie met de IRA?ETA ??

   Geliked door 1 persoon

 2. Bas F zegt:

  Dit is wat we allemaal al wisten; het wordt bij deze bevestigd.
  Ik snap in jezusnaam niet wat zo’n soros 🦎 hiermee wil bereiken?!
  Ook overheden snap ik niet. Ze geloven daadwerkelijk dat ze voor een land bepalen, wat de bewoners moeten vinden. Ze geloven ook dat het volk, klakkeloos de mainstream schijt, voor zoete koek slikt.
  En ja er zijn schapen te over, maar er is europawijd een enorme revolutie gaande onder wakkere lui. Er zijn er meer wakker, dan dat er schaap zijn!! Hoe kun je onder het mom van socialisme, 1000 jaar terug in de tijd gedwongen worden?
  Dat trekt niemand, alleen de 300miljoen woestijnratten die binnengebracht worden, hebben hier iets aan. En de europeanen zijn dan de werkslaven die de boel moeten bekostigen…
  Ik garandeer dat de fik er in gaat, ook in den haag. En dat duurt niet heel lang meer.
  Wat mij betreft mag alles met de grond gelijk.

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Troost u Sinterklaas Rutte heeft inmiddels weer miljarden van ons belastinggeld geschonken aan het corrupte Italié en aan het miljarden bolwerk de dictatuur EU. Voor het minst geringste worden de blanke betaalslaven tijdens vredige demonstraties en oudere mensen worden lastig gevallen door onze nieuwe generatie Gestapo eenheid en direct om het identiteitsbewijs gevraagd of zelfs afgepakt. Maar inmiddels miljoenen woestijnratten en zwarte Afrikanen varen binnen zonder enige legitimatie. Laten we hopen dat tegen dit staatsterreur en de dictatuur onder eigen volk snel een einde wordt gemaakt en flink wordt afgerekend met de Haagse Maffia, Rutte en De Jonge het zijn de meest gevaarlijke mensen binnen onze samenleving die er enkel op uit zijn in opdracht van de elitaire machtswellustelingen en de dictators binnen de EU volk en land te verraden en alle vrijheden te ontnemen door maatregelen te treffen tegen de smerige leugens die de wereld zijn in geholpen onder het mom van Corona. We weten dat een tweede lock down allang is bekokstoofd om burgers nog meer afhankelijk te maken van de Staat door nog meer banenverlies en straks af te rekenen met een minimum basisinkomen voor iedereen en er uitsluitend nog in voorgeschreven staatswinkels levensbehoefte kunnen worden ingekocht vandaar dat ook bewust de MKB de nek wordt omgedraaid. Het is een zeer smerig en dodelijk spel waar al de regeringleiders de trekpop zijn van de miljardenindustrie in de hoofdrol onder andere de walgelijke Gates en Soros. Kortom het volk laat teveel macht afnemen, is nu meer dan genoeg voorgelogen en genaaid dus is het nu de hoogste tijd hier tegen zeer veel verzet te tonen om de toekomst van zeker hun kinderen en kleinkinderen nog enigszins leefbaar te houden. Uiteindelijk is het volk de macht.

   Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Bas F.Soros is een multimiljardair geschat vermogen 30 miljard dollar.Hij is lid van een satanische club die de aarde alleen voor zichzelf willen hebben,de 1% van de wereldbevolking.Deze satanisten willen een communistische N.W.O. daarvoor moet eerst 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden,de overige 10% dient als slaven voor de satanische elite.

   Like

 3. Bas zegt:

  285% toename antichristelijke aanvallen in Europa
  https://www.breitbart.com/faith/2020/07/22/report-anti-christian-attacks-in-europe-rose-285-percent-since-2008/

  Verslag: antichristelijke aanvallen in Europa stegen 285 procent sinds 2008

  ROME – Het aantal officieel geregistreerde antichristelijke incidenten in Europa is tussen 2008 en 2019 met 285 procent gestegen, aldus Ellen Fantini, directeur van het in Wenen gevestigde Observatorium voor intolerantie en discriminatie tegen christenen in Europa (OIDACE).

  Fantini zei in gesprek met het Catholic News Agency (CNA) dat de trend van toenemende aanvallen vooral opmerkelijk is in Frankrijk, zoals de recente brandstichting op de kathedraal van Nantes, maar ook elders zichtbaar is.

  Onder verwijzing naar gegevens die aan de OVSE (Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa) zijn verstrekt, verdubbelden de antichristelijke misdaden in het VK van 2017 tot 2018, zei Fantini. “We weten dat ze ook in Spanje, Duitsland en Zweden stijgen.”

  In het rapport van 2019 beschrijft OIDACE de toename van de christelijke vervolging in heel Europa, wijzend op “een toename van het aantal kerken, christelijke symbolen en begraafplaatsen in heel Europa die worden vernield, geschonden en verbrand, in vergelijking met voorgaande jaren.”

  Bovendien stelt het rapport in heel Europa: “Christenen zijn ontslagen, aangeklaagd en zelfs gearresteerd voor het uitoefenen van hun vrijheid van meningsuiting of geweten.”

  Like

 4. John van antwerpen zegt:

  Als ze weg lopen en de illegaliteit in gaan (incl. drugsgebruik en bendevorming) is het einde
  al helemaal zoek. De overheid heeft hen binnen gehaald omdat we lief moeten zijn.
  Ondertussen maken vele misbruik van onze open grenzen politiek omdat de meesten
  geen vluchtelingen zijn. De goedheid in het gulle geven zal voor velen van hen
  een teken zijn om veel te eisen. En zo naaien we ons zelf en onze cultuur erbij.

  Like

 5. Peter Rissing zegt:

  Do you ‘nep’ or don’t you ‘nep’ ? M.a.w. wie belazerd de boel zo ? Graag wil ik ‘1’ (één) link/weergave/kopie zien waar de overeenkomst wordt weer gegeven waarin de zin staat: “Een van de punten van de overeenkomst: over de migranteninvasie moet journalistiek volgens de voorschriften en regels van de politieke correctheid worden bericht.” Zo niet, dan verklaar ik bovenstaand bericht als, ja daar komt’ie, nepnieuws.

  Like

 6. Willem zegt:

  De religie van de vrede wordt niet genoemd die overal geholpen wordt en alle ruimte krijgt.

  Like

 7. Bas zegt:

  Als u bezwaar maakt tegen massa-immigratie, LGBTQ + -ideologie of de islamisering van het land, komt de Engelse politie bij u thuis voor een ‘gesprek’ met u.

  Like

 8. Bas zegt:

  Racistische hate speech

  ‘Erkennen dat er 1 gemeenschappelijke vijand is … de blanke man. We moeten ze kwijtraken. ‘

  Dit is van een BLM-rally in Londen. Wie wist dat blanke mannen de “vijand” zouden zijn in hun eigen land ?

  Like

 9. Bas zegt:

  Ach gut,
  @MarcelGelauff
  zit te klagen dat #PVV en #FvD de journalistiek ondermijnen met uitspraken dat de
  @NOS
  niet objectief is. De politiek zou juist onverdeeld achter de
  @NOS
  moeten staan.

  Jaja, #PVV en #FvD moeten zich gewoon elke dag gedwee voor rotte vis laten uitmaken…

  Geliked door 1 persoon

 10. M. zegt:

  De migranteninvasie die gewoon doorging toen de eigen bevolking opgesloten zat vanwege zogenaamd besmettingsgevaar.
  Ook en vooral uit risicolanden terwijl er een inreisverbod was voor anderen die wat bleker zien ging dit gewoon door zelfs een gevalletje witte pest was geen enkel probleem.
  Als er wat ellende geschopt moet worden tegen de eigen bevolkingen is er geen probleem en is het besmettingsgevaar ineens even op vakantie.
  Als de eigen bevolking protesteert omdat ze ongegeneerd genaaid worden door hun eigen regering is het ineens weer allemaal levensgevaarlijk besmettelijk want het terroriseren van de eigen bevolking geniet duidelijk de voorkeur.

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   M. Al die massale ongecontroleerde import van woestijnratten en zwarte Afrikanen zijn gevrijwaard voor het o zo besmettelijke Covid 19 virus (???) dat ons dagelijks wijs gemaakt wordt. Dit blijkt blijkbaar alleen te woeden onder de ingezetenen die allerlei waanzin maatregelen door de strot krijgen geduwd en geacht deze in acht te nemen zo niet torenhoge boetes. Hieruit blijkt dat al die leugens over besmettingen door continu angst zaaien en torenhoge onrechtmatige boetes tot een totale massahysterie heeft geleid. Alles wat ons als bevolking wordt opgelegd is gebaseerd op grotendeels leugens en geen of nagenoeg weinig bewezen onderbouwde argumenten. We hebben niet alleen met import van terroristen te maken maar ook met de reinste staatsterreur dat pure schendig tegen de mensenrechten is. Kortom we worden dubbel genaaid door o.a. flinke afdracht aan terroristische groeperingen en organisaties zowel in het binnenland als buitenland alsmede met een miljardenverspilling van ons belastinggeld dat al die geïmporteerde woestijnratten en zwarten ons kosten.

   Like

 11. Ondertussen lijkt het erop dat na de oproep van deze schout bij Nacht gehoor heeft gevonden want de ocean viking ligt voorlopig aan de ketting
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/486930354/italie-legt-ocean-viking-aan-de-ketting

  Like

 12. Hovawart zegt:

  Heeft de goegemeente in Europa dan niet in de smiezen dat we hardlopend in een muilkorf-democratie worden gedreven, de EU-stasi bepaalt wat er wel en wat er vooral niet gezegd mag worden…………T’is dom en ook staatsgevaarlijk om politici een vrijbrief te geven om ons leven te kunnen bepalen, vooral als het streven een demagogie blijkt, ideologen van het nationaalsocialisme en het fascisme gebruikten echter niet de term demagogie maar noemden hun methode nog gewoon propaganda.

  Like

 13. Bas zegt:

  https://pbs.twimg.com/media/Edm2rAlXgAI_jnQ?format=jpg&name=900×900

  Lijst van organisaties gefinancierd door george soros
  Waaronder óók antifa en blm

  Like

 14. fleckie zegt:

  Op 13.7.2014 op ejbron. ‘wat de media verzwijgen’.<~<~<~<~<~<~<

  Like

 15. Julia zegt:

  Ook in Nederland geldt dat journalisten zowel bij NPO als linkse media alleen in opdracht waarheden niet mogen schrijven en hoofdzakelijk linkse propaganda mogen uitzenden en publiceren. Gisteren op OP1 weer een stel van die zielige NOS journalisten aan het woord in een slachtofferrol dat zij vooral tijdens demonstraties zich voelen bedreigd en worden uitgekafferd.Medelijden heb ik met dit soort journalisten absoluut niet omdat zij verdomd goed weten dat zij onwaarheden publiceren in opdracht van de corrupte overheid en de realiteit wereldwijd bewust niet uitzenden of publiceren omdat dan de geloofwaardigheid die ons tot op heden wordt voorgelogen totaal teniet wordt gedaan. BLM volledig podium en tot vervelens toe publicatie terwijl er geen enkele aandacht of publicatie wordt besteed aan de moorden op blanke boeren en de rest van de misdadige ellende die deze terroristische groeperingen dagelijks de samenleving ontwrichten. De gigantische wandaad van Rutte met het weggeven van miljarden wordt zeer kort gepubliceerd en uitgezonden omdat bij de propagandazenders alleen pro EU en linkse gasten zijn uitgenodigd maar de stem van het volk totaal niet wordt vertaald en vooral die smerige deal van Rutte als zeer positief wordt gezien zonder te publiceren wat voor een tekortkomingen op gebied van gezondheidszorg en veiligheid in dit land plaats vinden alsmede de tweedeling binnen onze slecht functionerende rechtstaat wordt nimmer besproken of gepubliceerd. Ook aan het massaal banenverlies door wanbeleid en foute inschattingen rondom corona worden niet aangekaart en laten we het vooral niet hebben over het aantal gezinnen die onder de armoedegrens leven en de afhankelijkheid van de voedselbank met de dag groeit. De door rotte journalistiek hier in Nederland is voor velen met realiteitszin een doorn in het oog en de misleiding een messteek in de rug. Kortom ook hier deugt de media en de leugenachtige NPO propaganda zender voor geen meter en doen het tegen beter weten in voorkomen dat ons land zo mooi is. Een goede journalist weet donders goed dat dit absoluut niet het geval is en zit allen voor eigen gewin. Helaas laten de door angst ingezaaide schaapjes mede gestimuleerd door de linkse maffia media hier tot op heden zich nog misleiden waardoor zij nu een dergelijk psychisch ongezond gedrag van onderdanigheid tonen waar zij zelf zwaar de dupe van zijn en zeker door de economische ondergang nog worden. Dus journalisten en NPO programmamakers steek eerst eens een hand in eigen boezem en vraag ik u af waar u zich mede schuldig aan heeft gemaakt.

  Like

 16. Julia zegt:

  Een goede journalist gaat op onderzoek uit en belicht zaken van twee kanten. Echter dit komt uiteraard door linkse indoctrinatie op scholen en blijkbaar van studenten die van de opleiding Journalistiek af komen kun je dan ook niets meer verwachten dan onderdanigheid en eenzijdige publicaties. Een doorgewinterde journalist bedankt voor de eer om überhaupt onder links regime te staan van de door en door rotte propagandamachine NPO en uitsluitend links georiënteerde media maar heeft het lef de realiteit te publiceren en tegen de linkse propaganda in te gaan door bijvoorbeeld een eigen krant of in andere onafhankelijke social media te publiceren en werkt niet mee aan het continu angst zaaien. Kortom het is niet vreemd dat zij door mensen die dit door en door rotte linkse spel door hebben worden verguisd en vervolgens uit huilen in het dagelijks propagandaprogramma OP1. Alles wat in de linkse media wordt gepubliceerd en wordt uitgezonden is hoofdzakelijk FAKE.

  Like

 17. Bas zegt:

  Frankrijk
  Een maniak met een geladen geweer die “Allah Akbar” roept!
  Is dat geen #terroristische daad?

  Een automobilist houdt een gek tegen die met een geladen geweer een # kerk insnelde en “Allah Akbar” riep: de gladde Aanklager is van mening dat het geen # terroristische daad is …

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s