VIDEO “The Bossmaker”: “Verbeter de wereld, begin bij jezelf”

 

Veel mensen hebben het zwaar momenteel. De wereld staat op zijn kop en als u niet oppast, uw leven eveneens. Er vinden grote veranderingen plaats. Er komt een verandering van ons collectief bewustzijn. Lange tijd bepaalden duisternis en lage frequenties het leven op aarde. Alles wat goed is, wordt afgedaan als kwaad en kwaad wordt omschreven als goed.

Positief nieuws krijgt nauwelijks aandacht, terwijl spannende en negatieve teksten tonnen views pakken. Haat is op dit moment populairder dan liefde. Niet voor niets kun je zeggen dat wij ons in een alles of niets oorlog bevinden, de strijd tussen goed en kwaad die boven ons wordt uitgevochten. Maar de oude wereld met mensen die opscheppen over hun materialisme en pronken met hun aardse rijkdom, is voorbij. We gaan naar een tijdperk toe waarbij liefde de heersende macht wordt. Maar voordat er iets nieuws komt, zal eerst het oude moeten vallen. En die strijd is nu gaande, vandaar alle chaos in de wereld.

Vandaag spreek ik met columnist Renzo de Boer.

Het is tijd om in het licht te gaan staan. Laat liefde spreken overal waar u komt. Geen haat meer, geen woede, geen geroddel. Wees de verandering die u wil zien in de wereld. Dit en meer in The Bossmaker. Wat zijn de stappen die u als burger, als professional, als ondernemer, als boer, als directeur grootaandeelhouder, als kunstenaar, als werknemer, als zelfstandige zonder personeel kunt nemen om u, uw gezin, uw werk en inkomen te beschermen?

Het wordt tijd dat u in actie komt en uw baan, uw gezin, uw inkomen en uw vrijheid beschermt. Wereldwijd verliezen burgers en ondernemers het vertrouwen in onze overheden, regeringen en instituties. De autoritaire en totalitaire globalistische instituten als VN en EU zijn op sterven na dood en zullen hervormd moeten worden. Regeringen zullen het belang van de burger weer voorop moeten stellen. Het monetaire op schulden gebaseerde bankensysteem is failliet.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op VIDEO “The Bossmaker”: “Verbeter de wereld, begin bij jezelf”

  1. Republikein zegt:

    Hulp van buitenaf, dat is de enige manier om ons te behoeden van de ondergang.

    https://jdreport.com/pentagon-ufo-rapport-noemt-ontdekking-van-buitenaardse-voertuigen-die-niet-op-deze-aarde-zijn-gemaakt/
    Hebben ze eindelijk gelijk gekregen?
    Je hoeft er niet in te geloven, nergens voor nodig.

    Geliked door 1 persoon

    • ronjaspers zegt:

      Republikein.Misschien zie ik het heel simplistisch maar bij mij zijn UFO,s militaire projecten en aliens demonen.

      Geliked door 1 persoon

      • Republikein zegt:

        Ieder zijn mening, of ervaring, gaf ik laatst een link door van Alfred Lambremont Webre, aan Bert G., exopolitics, helder, maar moet iedereen voor zichzelf weten, maakt mij niks uit.
        Mvg.

        Geliked door 1 persoon

      • Republikein zegt:

        Weet je, hier was het over de radio, in de VS, miljoenen mensen in paniek, iets met 1948, later veranderd in 1984, het was te hoog gegrepen, Orson Welles, een pseudoniem.

        Like

      • Republikein zegt:

        Like

      • BertG. zegt:

        Dat komt omdat jij je kijk op alles wat je niet kan verklaren zelf beperkt hebt door je geloof.
        Anders zou het verhaaltje waar jij in gelooft niet meer kloppen.
        Maar de eerste goden waren toch echt aliens die van boven kwamen.

        Like

    • Het klopt inderdaad dat deze radio uitzendingen een reuze paniek veroorzaakten in de US
      En de cd van Jeff Wayne is de muzikale interpretatie van het zogenaamde interview en de zogenaamde landing van de Martians wat Orson Welles over de radio het land in slingerden.
      De cd van Jeff Wayne is dan ook opgesteld als een muzikaal hoorspel.
      Prachtige muziek zat er trouwens in en Ik denk dat de hele interpretatie van Jeff Wayne ook op Youtube terug te vinden is, voor de liefhebber

      Like

  2. LUCIA zegt:

    Ik ben het met de stelling eens dat liefde belangrijker moet worden zeker weten,….maar tussen nu en dan , de keiharde globalisten kun je niet vernietigen met liefde, zeker niet als ze druk bezig zijn ons te vernietigen.. dan is woede een heel belangrijke kracht en gerechtvaardigde voedingsbodem om te zorgen dat we ooit de ruimte krijgen.. voordat we uitgestorven zijn.
    En…met AI en virussen hoeven ze met hun Eugenics-Agenda daar geen honderden jaren over te doen en dan is een boodschap over liefde een beetje wrong time ..wrong place!!!
    Ik zou zeggen; ga die liefde prediking maar even op hun bordje doen… er is op dit moment geen grammetje liefde… terwijl ik een liefdevol wezen ben…voor het zootje vuile fascisten waartegen we moeten vechten.
    Ik wil nog even opmerken dat Hitler, bij enkele intochten van het duitse leger, een rozenregen heeft gekregen van de bevolking …toch waren daar de kampen en de moorden en de proeven die op mensen gedaan werden…liefde ..ze lachen er om.
    Laat dat nou de reden zijn voor mij om niet eens de moeite te nemen om deze video te beluisteren, er is genoeg onzin te beluisteren… dus ik ben kritisch.

    Geliked door 1 persoon

  3. Hovawart zegt:

    Het leven in Europa is overleven geworden, de ontwikkelingen en verworven vrijheden van de mensheid zijn binnen twee decennia afgebroken tot de meest basale vorm,…..de evolutie van kennis en kunde keert op haar schreden terug, en ongeacht hoe lief men ook wenst dat de wereld er volgens de “Generation Zuviel” (“generatie te veel”), (waarmee een generatie bedoeld wordt die van alles te veel heeft: te veel informatie, te veel keuzes, te veel concurrentie, enzovoort,) zal zijn…….er zal eerst bestreden en gevochten moeten worden, het roer drastisch omgooien.
    Er woekert onderhuids een enorm politiek gezwel, de Linksche Looney Brigade, bijgestaan door puissant-rijke geo-terroristen die de (on)gereguleerde import van het primitiefste volk ter wereld als hun leger van huurlingen inzetten om ons leefgebied te overlopen, is ontegenzeggelijk een kwaadaardig en levensbedreigende ontwikkeling die knetterhard bevochten zal moeten worden……..Alvorens we allemaal van elkaar kunnen gaan houden alsof de MDMA uit onze drinkwaterkranen stroomt, bagatelliseert de media de dramatische problemen waarmee de miljoenen afrikaanse vluchtelingen en ontheemden ons op grote schaal overvallen, met hun (BLM)-aanvallen op de meest elementairste (mensen)rechten, vrijheden en garanties van de Europese bevolking, in het bijzonder van vrouwen…….Heck!…zelfs het verleden is niet meer veilig.
    Mensen word wakker!, het Linksche éénrichtingsverkeer waarin de EU ons steeds harder meevoert is een doodlopende straat, geplaveid met goud, met een diep ravijn aan het eind en gouden bergen in’t verschiet……………ahhhhhhhh….splash!

    Geliked door 1 persoon

  4. Julia zegt:

    Het zou inderdaad de plicht moeten zijn dat regeringen de belangen van hun burgers voorop moeten stellen. Echter dan moet er toch eerst een hele grote schoonmaak plaatsvinden om het miljarden bolwerk EU drastisch in te dammen, Rutte en de rest van de Haagse verraders verbannen, vervolgen en verantwoording laten afleggen over de wandaden die zij ons volk inmiddels hebben aangedaan en nimmer moeite hebben gedaan om ongewenste massale migratiestromen tegen te houden, onze democratie niet langer laten onderdrukken door alle vrijheden terug te pakken waar uiteindelijk miljoenen helden destijds hun leven voor hebben gegeven en zijn gestorven. Helaas hebben wij met heel veel Nederlanders te maken die haar kop in het zand blijven steken, weg kijken en het ziekelijke linkse gedachten goed blijven koesteren. Kortom zolang wij met een groot deel links geïndoctrineerde bevolking hebben te maken die in het duivelshof Den Haag geloven en zichzelf zo dom houden en een dermate angst hebben zodat ze inmiddels lam geslagen zijn en volgzaam de weg naar eigen ondergang ondergaan. Men zal zich nu toch moeten realiseren dat de linkse waanzin te ver is gegaan en voor velen onder ons te veel kapot heeft gemaakt maar dat uiteindelijk HET VOLK DE MACHT is om hier daadwerkelijk een einde aan te maken. Dan komen we er samen wel uit.

    Like

  5. Republikein zegt:

    Geliked door 1 persoon

  6. koddebeier zegt:

    Het zijn hinderlijke fossielen geworden alleen willen ze het zelf niet inzien en zal het ze op harde wijze duidelijk gemaakt moeten worden !

    Geliked door 1 persoon

  7. Lilith zegt:

    U heeft een goede vinger aan de pols Heer Bron!

    Like

  8. Tijl Uylenspiegel zegt:

    Hoop niet dat men het mij kwalijk neemt maar ik schoot in de lach bij het luisteren naar “the bossmaker”, het deed me sterk denken aan Johan Maasbach, “loof den heer want hij is joppene” zei mijn vader altijd gekscherend. En men stond rijendik bij de voormalige bioscoop Capitol om vervolgens een stuk (financieel) lichter weer naar buiten te komen.
    Een nieuwe dominee Gremdaat is opgestaan 😀

    Natuurlijk komen steeds meer mensen in opstand tegen de eenzijdige berichtgeving in de media, natuurlijk komen mensen in opstand tegen een politieke elite die het een zegt en beloofd en vervolgens het andere doet.
    Natuurlijk komen mensen in opstand tegen een overheid die zich letterlijk met alles denkt te moeten bemoeien en tegelijkertijd hun werkelijke basis volledig laat versloffen.

    Like

  9. Peter Rissing zegt:

    Een visie op een bijbelse achtergrond gebaseerd is even waardevol als elke ongefundeerde hypothese. Ik neem de huidige complexe maatschappelijke problemen dermate serieus dat ik hier mijn tijd niet aan ga verspillen.

    Like

Plaats een reactie