Groep artsen VS komt in verzet; Facebook bant hun 17 miljoen keer bekeken video

Screenshot - 2020-07-28T193101.552

(Door: “Xander”)

‘ALLE patiënten die worden behandeld met hydroxychloroquine genezen, NIEMAND hoeft aan Covid te sterven’ – Natural News: CEO’s Facebook, YouTube/Google en Twitter moeten worden gearresteerd en aangeklaagd wegens medisch verraad’

Vrijheid en rechtvaardigheidsgevoel lijken bij sommige Amerikaanse professionals nog niet te zijn verdwenen, getuige enkele journalisten en regionale tv-zenders die openlijk de corona pandemie hoax aan de kaak zijn gaan stellen. Minstens zo belangwekkend is dat een groep artsen zich verenigd heeft in America’s Frontline Doctors, die het publiek wil informeren met de echte Covid-19 feiten. Nadat hun drie kwartier durende persverklaring in enkele uren tijd 17 miljoen keer werd bekeken, en daarmee de nr.1 video van gisteren was, werd deze door Facebook, en daarna ook door YouTube (Google) en Twitter verwijderd. Het is opnieuw bewijs dat de door Bill Gates gecontroleerde ‘big tech’ en ‘big pharma’ tot elke prijs willen voorkomen dat het grote publiek massaal in verzet komt tegen de frontale, meedogenloze aanval op hun gezondheid door lockdowns, social distancing, mondkapjes en vaccins

(Bekijk HIER de video!)

Lees verder>>>
(h/t “Johan”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, demoniseren, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, sociale media, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, VS, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Groep artsen VS komt in verzet; Facebook bant hun 17 miljoen keer bekeken video

 1. Pingback: Groep artsen VS komt in verzet; Facebook bant hun 17 miljoen keer bekeken video! | eunmask

 2. Bas zegt:

  Like

 3. wauso zegt:

  Face-Book: Ik heb weer een BAN voor een maand voor ‘Jankende Neger’ !

  Like

  • Tistochwat zegt:

   wauso 28 juli 2020 om 20:59

   Vroeger kon dit gewoon:

   Tegenwoordig moeten we in angst leven voor:
   – het uiten van onze mening
   – zinloze coronamaatregelen
   – verplichte vaccins
   – corona
   – corona
   – corona
   – corona
   – corona
   – corona
   – kortom: een communistische dictatuur

   Like

   • Hovawart zegt:

    Wanneer men elk woord (gesproken en geschreven) en elke creatieve en kunstzinnige uitspatting in een weegschaaltje moet wegen alvorens te kunnen uitten, dan heeft Vrouwe Justitia haar weegschaal niet meer nodig, enkel haar (krom)zwaard, een blinddoek en een muilkorf,……of in de Pays-Bah te vervangen voor een ‘ball gag’…….een politieke mondknevel dat in gerechtelijke Dom66-kringen een veel gedragen modeaccessoire schijnt te zijn.

    Like

 4. sweetheart zegt:

  ik heb deze video naar Trump gestuurd, hoop dat hij er wat mee doet

  Geliked door 1 persoon

 5. Mary zegt:

  Ja en dat terwijl die Fauci heeft verklaard dat het gebruik van HCQ een hoger aantal doden op zou leveren wetende dat er in 2002 al een grootschalig onderzoek gedaan was naar HCQ door Amerika en Canada i.v.m. Sars Covid waaruit bleek dat dit middel wel degelijk de oplossing was en remmend werkte!!!!!, was die zeker even vergeten de NWO crimineel…………heeft in Amerika alleen al maar 100.000 doden gekost………..over moordenaars gesproken en uiteraard blokkeert hij het middel nog steeds.

  Geliked door 1 persoon

 6. klaas zegt:

  Like

 7. Hovawart zegt:

  Manipulatie op een globale schaal, dit gaat elke vorm van terrorisme te boven………naar Den Haag met de kopstukken, de rechten van de mens worden geschonden.

  Geliked door 2 people

 8. Htsk day zegt:

  STUNNING! Twitter Suspends Donald Trump Jr. After He Posts Viral Video on Successful HCQ Treatment for COVID-19

  On Monday Twitter censored President Trump for posting video of Dr. Stella Immanuel discussing her success with hydroxychloroquine in treating coronavirus patients.
  Dr. Stella Immanuel said on Monday that she has personally treated over 350 patients with COVID-19 with Hydroxychloroquine, Zinc, and Zithromax and they have all recovered.

  Hier is de betreffende clip.

  https://zelfzorgcovid19.nl/dokter-stella-immanuel-genas-al-haar-350-patienten-met-het-zelenko-protocol/

  De site is zoals je hier kan zien inmiddels offline, vanmiddag heb ik hem nog kunnen bekijken. 

  https://www.americasfrontlinedoctors.com/

  Hier de gehele video.

  https://www.breitbart.com/tech/2020/07/27/facebook-censors-viral-video-of-doctors-capitol-hill-coronavirus-press-conference/

  Like

 9. Johan zegt:

  Hier is een kort stukje uit de lange video van het artikel hierboven :

  Het voordeel van deze video is, dat het Nederlandse ondertiteling heeft. Het is ook het meest indrukwekkende deel uit de lange video. Deze dokter verklaart hier, dat zij meer dan 300 patiënten behandeld heeft met hydroxychloroquine en dat ze allemaal genezen zijn.

  Geliked door 1 persoon

 10. Eppo zegt:

  https://www.radboudumc.nl/nieuws/2020/nieuw-inzicht-in-werking-hydroxychloroquine-ondergraaft-het-gebruik-ervan-bij-corona

  wat moet je nou geloven ???
  Zelfs de Artsen en Medici en Onderzoekers zijn het niet met elkaar eens .

  Like

 11. johannes zegt:

  Duidelijk is in elk geval dat het tijdperk van eenzijdige , en door foute types gewenste info via internet wereldwijd is geworden ipv beperkt tot dictatoriale gebieden, dus mensen krijgen veelal halve of foutieve informatie van de meest gebruikte kanalen.
  Eigenlijk leven we wereldwijd in een dictatuur nu , en dat was wat mij betreft al jaren te merken aan de politiek , die met geld alles gereguleerd schijnt te krijgen , kortom maffiapraktijken zoals ik het al vaak heb genoemd.

  Like

 12. Bas zegt:

  Doden door corona veel hoger
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/07/met-een-pennenstreek-maakt-cbs-coronavirus-maar-liefst-twee-keer-zo-dodelijk-tot-wel-11-691-nederlanders-overleden/

  Met één pennenstreek maakt CBS coronavirus maar liefst twee keer zo dodelijk: tot wel 11.691 Nederlanders overleden

  Er zijn in Nederland tot wel bijna twee keer zoveel mensen overleden aan het coronavirus dan tot dusverre werd aangenomen. Tot die schokkende conclusie komt het CBS, dat gaat rekenen met een nieuwe methode om het aantal coronadoden in Nederland te tellen. De officiële teller bleef in de periode van maar tot en mei net onder de 6.000 steken, maar dat moet wellicht zo’n 11.700 worden.

  Like

  • Ja @ Bas zoals Ik van de week al uitgelegd heb aan Bobzelf zal het niet al te lang gaan duren voordat iemand die zich voor een trein geworpen heeft ook tot de corona doden zal worden geteld.
   Van de week was het nog een grapje maar Ikzelf denk dat het over een week of zo geen grapje meer is.
   Voor Eppo met zijn vraag over HCQ en het Radboud ziekenhuis.
   Elk onderzoek naar HCQ is vanaf het begin elke keer gefrustreerd door de ene keer geen Zink tabletten toe te voegen en de andere keer te hoge dosissen toe te dienen, wat duidelijk maakt dat mensen niet mogen genezen van de HCQ coctail.
   Het enige wat volgens de corrupte overheden mar werken is de troep waar Kill Bill 200 miljard aan gaat verdienen en waar naar mijn mening ook een aantal lieden van de overheid ook aandelen in hebben gekocht, En met ons belasting geld 300 miljoen Euro, zich alvast verzekerd hebben van een enorme waardeverhoging van hun aandelen.
   Overigens vertel me dat Ik extreem wantrouwig ben richting de overheid en dat geef Ik dan ook volmondig toe.
   Ze hebben er in Den Haag dan ook driftig naar toe gewerkt om wantrouwig te worden met hun opeengestapelde leugens
   Helaas kan Ik er niet veel anders van maken

   Geliked door 1 persoon

 13. Rien zegt:

  Lees ook eens dit artikel in newsweek van een toch niet heel domme professor.
  newsweek.com/key-defeating-covid-19-already-exists-we-need-start-using-it-opinion-1519535

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s