Schout-bij-nacht De Felice: “Er komen honderden voormalige ´buitenlandse ISIS-strijders´ vanuit Tunesië naar Italië”

Screenshot

(Vertaling: E.J. Bron)

De Italiaanse schout-bij-nacht Nicola De Felice (foto) eist bindende akkoorden met Libië en Tunesië: “We zijn nu bij een situatie aangekomen die niet meer draaglijk is. Het is absoluut noodzakelijk om maatregelen te nemen, opdat met de regeringen van Libië en Tunesië akkoorden betreffende de regeling van gezamenlijke patrouilles in hun soevereine wateren en landingen van gestopte boten binnen hun grenzen ondertekend worden. Daarbij mag niet geaarzeld worden om ook economische maatregelen te nemen als het om het doordrukken van deze eisen gaat. De illegale immigratie is een noodscenario, dat ook een nationaal veiligheidsprobleem vormt sinds er uit Tunesië honderden voormalige ´buitenlandse strijders´ van de ´Islamitische Staat´ in Italië zijn aangekomen. Met betrekking tot de zogenaamde ´Balkanroute´ moet het Verdrag van Dublin toegepast en de illegale immigranten naar Slovenië en Kroatië teruggestuurd worden.”

Mitteleuropa

Schout-bij-nacht De Felice voegde er aan toe dat het na de repatriëring van migranten een “zaak van de Verenigde Naties is om te onderzoeken wie daadwerkelijk voor een oorlog gevlucht is (en daarom het recht heeft om politiek asiel aan te vragen) en wie in plaats daarvan om andere redenen migreert en daarom naar zijn land van herkomst teruggestuurd moet worden.”

Over de administratieve aanhouding van het NGO-schip “Sea Watch 3” (onder Duitse vlag) en “Ocean Viking” (onder Noorse vlag) door de Italiaanse havenautoriteiten verklaart de schout-bij-nacht dat dit een eerste belangrijke overwinning in de juridische strijd tegen de illegale immigratie op private NGO-schepen zou zijn. Hij eist tegelijkertijd de druk op de vlaggenstaten te handhaven en speciaal de Duitse en de Noorse ambassade in Italië ertoe te verplichten hun volkenrechtelijke verplichtingen waar te nemen.

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Libië, Linkse Kerk, Moslims, NGO´s, nieuw fascisme, Rechts geluid, Rotzakken, Terrorisme, Tunesië, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Schout-bij-nacht De Felice: “Er komen honderden voormalige ´buitenlandse ISIS-strijders´ vanuit Tunesië naar Italië”

 1. Monalisa zegt:

  En we halen ze gewoon binnen en krijgen alles wat ze willen tja Rutte krijgt 43 zetels van een dom volk.

  Geliked door 1 persoon

 2. Republikein zegt:

  Veel Amerikanen op het platte land gaan eerst schieten, dan vragen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Pingback: Italiaanse Schout-bij-nacht: “Er komen honderden voormalige ´buitenlandse ISIS-strijders´ naar Italië” | JDreport.com

 4. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/07/terechte-angst-voor-vluchtelingen-op-lampedusa-maar-plek-voor-90-er-zitten-er-1100/

  Terechte angst voor vluchtelingen op Lampedusa: maar plek voor 90, er zitten er 1100

  Laatst kwam er bericht naar buiten over Siciliaanse burgemeesters die bang waren dat ‘Intolerantie en racisme‘ op de loer lagen, omdat zo’n 180 asielzoekers uit quarantainekampen waren ontsnapt. Nu blijkt die angstreactie van de lokale bevolking meer dan terecht, want de opvangcentra puilen uit

  Het opvangcentrum op het (hele kleine) eilandje genaamd Lampedusa, heeft vanwege de coronamaatregelen nog maar capaciteit voor 90 asielzoekers. Er zitten er echter ruim 1.100! Afgelopen nacht bereikten dertien kleine bootjes en een vissersboot het Italiaanse eiland en leverden 314 Tunesiërs af. Dit is toch helemaal van de gekken!

  Over Sicilië lees je hetzelfde verhaal. Tunesiërs spoelen en masse aan en de diverse opvangcentra die het grote eiland heeft, zitten allemaal rammetje vol.

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   Bas van terechte angst trekken de overheden zich niets aan en blijven toestaan zonder enige aanpak doorgaan de massale toestroom van waar dan ook. Of dit nu veilige landen zijn of niet maakt die politieke mislukkelingen niets uit m.a.w. volk zoek het maar uit. Dan is het nu ook de hoogste tijd dat het volk massaal de kampen ontruimen omdat de overheden dit gigantisch probleem door eigen falen alleen nog maar faciliteert en geen lef of moed hebben om hier keihard tegen op te treden en alles wat binnenkomt direct retour brengt naar eigen land of waar ze aan wal zijn gegaan. Wanbeleid, miljardenverspilling, lafheid is de EU en regeringleiders eigen en het prestatieniveau is nul komma nul. Het mislukte bolwerk EU laat iedere dag weer zien hoe zij enorm hebben gefaald en van Europa een grote vergaarbak en puinbak hebben gecreëerd. Welke Europeaan kan überhaupt nog voorstander zijn van zo een mislukt miljarden verspillend bolwerk hooguit de zuidelijke landen omdat deze het minst bijdragen en de meeste miljarden deels cadeau krijgen. Opheffen die mislukte Europese Unie zou de oplossing zijn om verdere ondergang tegen te houden. Het loopt nu inmiddels de spuigaten uit.

   Like

 5. Orelius zegt:

  Zou heel goed kunnen datobama zijn vrienden hier chaos willen veroorzaken. Dat is wat de deepstate wil.
  CHAOS. ORDE UIT CHAOS.

  Geliked door 1 persoon

 6. Mary zegt:

  De VN dit laten onderzoeken?????, die voert de NWO agenda uit……..daar is deze overspoeling van tuig een onderdeel van………

  Geliked door 1 persoon

 7. Pingback: Schout-bij-nacht De Felice: “Er komen honderden voormalige ´buitenlandse ISIS-strijders´ vanuit Tunesië naar Italië”! | eunmask

 8. Eppo zegt:

  Die uit t Haagje halen Ze gewoon hier heen naar toe en binnen , de kolerezooi is toch voor het Plebs die er mee tussen mag zitten , het in de gaten houden ,het betalen en het Zelf mag opknappen.

  Nou die Diensten laten je met die kolerezooi van t Haagje zitten mocht je wat overkomen .
  dan ziet je er geen 1 .

  Ze lachen je uit , zetten je weg als xenofoob , racist , hater , mini – breivik, staatsmongool, sukkel , dorps mongool en psychisch verwarde en erna maken ze je nog belachelijk via de roddelmachine om je te bespotten .

  Laat maar lekkers naar de kolere gaan hier Ze (Het Bestuur) is voor Islamisatie en dito problematiek..
  Kom er maar dan lekkers Zelf achter , moeten Wij ook.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s