Zwijgplicht Antwerps ziekenhuispersoneel over hoog aantal allochtone patiënten

Screenshot_85

Een stijging van het aantal besmettingen zorgde in Antwerpen voor bijkomende maatregelen om een verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Een verplicht sluitingsuur voor de horeca om 23.00 uur, een mondmaskerplicht in de publieke ruimte en bovenal is er de ongekende avondklok die bij heel wat Antwerpenaren voor frustraties zorgt. 

Terwijl het aantal besmettingen in Antwerpen vorige week steeg, bleef een enorme toename van de ziekenhuisopnames echter uit. Aan de ziekenhuisopnames viel nauwelijks op te merken dat de verspreiding van het coronavirus in provincie Antwerpen toenam. Wanneer er toch COVID-19 positieve patiënten worden binnengebracht, merkt onze redactie (uit cijfers die we toegestuurd kregen uit hospitalen) op dat deze uit een bijzonder groot percentage allochtonen bestaat. Het ziekenhuispersoneel kreeg een zwijgplicht opgelegd om niets over de achtergrond van haar patiënten naar buiten te brengen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Allochtonen, belangenverstrengeling, België, Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Zwijgplicht Antwerps ziekenhuispersoneel over hoog aantal allochtone patiënten

 1. flo zegt:

  Ook dit hoort bij de overname van onze westerse samenleving door de islam met zijn primitieve mislim volgelingen. Is het nog te stoppen???

  Like

  • Feniks zegt:

   Dat enge woord ‘besmettingen’ betekend iets moois, nl. dat er mensen iets (of dat covid 19 of iets anders is staat helemaal niet vast, dat kan elke arts u vertellen).
   Het mooie is, dat er immuniteit is ontstaan.
   Hoe meer “besmettingen” hoe meer immuniteit.
   Zo gaat dat al eeuwen

   Like

  • triumph zegt:

   Misschien zijn er nog vergeten voorraden Zyklon B ergens te koop dit wordt zoetjesaan het laatste middel om deze parasieten voorgoed te laten verdwijnen.Als we wachten op Rutte en die corrupte EU gebeurt er niets.Dit gezwel ettert al een poos en het is niet de vraag of de endlösing voor de mossels komt maar wanneer.

   Like

 2. Gienekehado zegt:

  In Rotterdam geven ze de studenten de schuld, maar elke Alerte Nederlander weet wel beter!!! In Den Haag idem dito. Islamsterdam, Utrecht, Breda, Gouda…. Sssssssstttttttttt!!!

  Like

 3. Wim Vreeswijk zegt:

  Het is gewoon een gemene list van Koning Hassan van Marokko om zoveel mogelijk ernstig besmette coronamoslims te parachuteren in het door Vlaams Belang gedomineerde Antwerpen teneinde het aantal Vlaamse autochtonen zoveel mogelijk te decimeren.

  Like

 4. karton zegt:

  Besmette allochtonen ? Geen cent meer aan besteden, dit is ‘t gevolg van hun feest , het offerfeest. Die dwazen wisten niet dat zij zélf het offer zouden zijn ! Dán ben je pas goed gek.

  Like

  • Yvonne zegt:

   De natuur neemt wraak door al die tienduizenden arme schapen op gruwelijke manier te doden die hebben doodsangst, verdriet en pijn

   Like

  • Jules Vismale zegt:

   Laat dat islamtuig maar mooi creperen en doodgaan door het coronavirus! We hoeven er totaal geen medelijden mee te hebben want voor ons zou moeten gelden, en niet door dat akelige linkse ongedierte, dat er een wijze spreuk bestaat: “Ik zie, ik zie wat jij niet ziet!”

   Like

 5. Gienekehado zegt:

  Off Topic, ook weer niet! Vandaag in het Parool; ‘100en jongeren in Zuid-Oost staan klaar om aan de cocaïnehandel deel te nemen!!!’ Zelf ben ik ook eens getuige geweest van een handeltje met flinke stapels ‘Flappen’. Kon inzomen in een dubieuze auto. Waren geen 5 euro flapjes!!!

  Like

 6. hans zegt:

  Die opdracht heeft gekregen, die moet je juist niet hebben en, maar wie deze opdracht aan haar heeft gegeven!? Dat is waar de mensen zitten.

  Like

 7. Bob zegt:

  Als je verward bent krijg je corona.

  Like

 8. John van antwerpen zegt:

  In Bergen op Zoom idem dito. Maar de media zwijgt…zoals altijd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s