[“Vuilnisman, kan deze zak ook mee!?”] Van Zanen na rumoerige nacht Haagse Schilderswijk: “Onze rust bewaren en verstand gebruiken”

Screenshot (32)

DEN HAAG – De Haagse burgemeester Jan van Zanen (foto) hoopt dat het niet opnieuw onrustig wordt in de Haagse Schilderswijk. Relschoppers gooiden afgelopen nacht met vuurwerk en stenen naar de politie, draaiden brandkranen open en richtten vernielingen aan. Vier relschoppers werden aangehouden. ‘Laten we onze rust bewaren en ons verstand gebruiken. Den Haag en de inwoners verdienen dat’, aldus Van Zanen.

De Haagse burgemeester Jan van Zanen vermoedt dat een deel van de relschoppers afgelopen nacht buiten de Schilderswijk vandaan komt. ‘De eerste indruk is dat er een kern uit de Schilderswijk komt, maar dat het merendeel elders uit de stad of daarbuiten komt op scooters. Ze zijn blijkbaar op rellen uit.’

Van Zanen trof bij zijn bezoek aan de Schilderswijk naar eigen zeggen huilende bewoners aan. ‘Bewoners en ondernemers die verbijsterd zijn over wat er vannacht en gisterenavond is gebeurd. Dat zijn mensen die best wat gewend zijn, want het zijn mensen die al jaren hier wonen of een zaak hebben. Het gooien van stenen en spullen van mensen dat kan gewoon niet. Dat is geen geintje, dat is eigenlijk gewoon een schandaal.’

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, Bureaucratie, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Den Haag, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, migrantengeweld, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op [“Vuilnisman, kan deze zak ook mee!?”] Van Zanen na rumoerige nacht Haagse Schilderswijk: “Onze rust bewaren en verstand gebruiken”

 1. Republikein zegt:

  Zachte heelmeesters, die dikke Jan toch, wat een zielenpoot, altijd maar verbinden.

  Geliked door 4 people

  • Gienekehado zegt:

   Rutte zal zeggen, het is een kleine minderheid!! Horen we al decennia, ook toen er nog niet dagelijks gemoord, gereld, geplunderd etc etc. werd.

   Geliked door 1 persoon

  • George zegt:

   Ahmed matous , zit jij zo vol met haat waarom ?
   vergeet niet in de jaren 60 hadden jullie in jouw land niet te eten en helemaal geen toekomst wij Nederlanders haalde jouw vader en moeder naar Nederland voor een betere toekomst en kijk nu wat jullie ervan maken een grote hel waar zit jullie verstand en begrip en respect jullie ouders hadden helemaal niets in jullie land en hier was de toekomst maar jij verneukt dit met je aso en hersenloze criminele gedrag, jij hersenlose schim!

   Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   Republikein 14 augustus 2020 om 16:16

   Dit zag mijn vader (R.I.P.) in de jaren zeventig al aankomen.

   Geliked door 2 people

  • Harry zegt:

   Nou ja , hier blijkt het ondemocratisch gehalte van die ingeteelde geitenneukersbende weer heel duidelijk .
   Ze lopen wel vóór de troepen uit , maar ze zijn druk bezig met een inhaalslag .
   Helaas hebben wij slechts linkse halve zolen , lafaards en vrome kloten aan de leiding , die allemaal hun eigen motivatie hebben om niks te ondernemen !

   DE ENIGE OPLOSSING IS PVV TE STEMMEN DE VOLGENDE KEER , MENSEN !

   Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Het is niet de minderheid van de islamitische invasie macht die zo denkt. Kijk goed naar het zootje van DENK in de kamer hoe ze zich breed maken.

   Geliked door 1 persoon

 2. guusvelraeds zegt:

  Met behulp van bewoners, ondernemers, hulpdiensten en deskundigen hoopt Van Zanen het tij te keren in Den Haag.

  Vergeet niet bij de super thee en koekjes te bestellen!

  Geliked door 1 persoon

  • Eppo zegt:

   Hun hebben Zelf de kolerezooi hier heen binnen gehaald . Ze wisten het zo goed .
   En nou mag een ander het weer opknappen De Burgers zelf .
   Nou barst maar en veel succes met de teringzooi van die Clubs als PvdA en VVD .

   Geliked door 1 persoon

 3. Gienekehado zegt:

  De ZOVEELSTE KNEUS!!!!!!!! Net als Rotterdam, Islamsterdam, Groningen, Gouda, Leiden etc etc etc. is ook “zijn” stad 1 grote PUINZOOI zonder ONZE MILJARDEN!! Het MISDAADSYNDICAAT op Het Binnenhof heeft de steden volgepropt met STEUNTREKKERS, SOEBSIDIESLURPERS die over de ruggen van de belastingbetaler in het gareel moeten worden gehouden!! Soort zoekt soort!!!

  Like

 4. Gienekehado zegt:

  Een Ouwe Zak is het!! Werd met veel POEHA naar Den Haag getransporteerd, als zijnde een paardenmiddel voor de rampzalige situatie in Den Haag. De alerte Nederlander weet wel beter; deze Ouwe Zak is net zo goed verantwoordelijk voor de SLOOP van Het Land van Onze Voorouders!! Ouwe Zak!!

  Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   Je weet het nu al Gieneke.. als je die kop ziet.. dit probleem gaat niet opgelost worden. Sowieso snap ik niet, dat er niet eerder ingegrepen is, ze hebben het volledig uit de hand laten lopen en wie is dan de lul, de bewoners, die net geen Uzzi in de achtertuin hebben , geloof me dat had wel geholpen.

   Like

  • guusvelraeds zegt:

   Dan te bedenken dat die vette Bruls uit Nijmegen ook in de rij stond om het stokje in Den Haag over te nemen. Dat hij maar bij de Marokkanen naast de voordeur gaat staan om de quarantaine te borgen.

   Geliked door 1 persoon

 5. Doornroosje zegt:

  Gelukkig woon ik niet in Den Haag want daar vervallen ze in herhaling. Ze blijven praten en “thee drinken” in de hoop dat het hun tijd wel zal uit duren. Toegeven dat het asiel zoekers bedrijf al lang failliet is en de gewone Nederlandse burger het faillissement op zijn bord krijgt, zullen ze nooit.

  Geliked door 1 persoon

 6. N.E. Derlander zegt:

  Kijk zo houd je nou een foei-toespraak. Dat zal ze leren, ha, ha. In eerdere gevallen op andere plaatsen volgde een echt foei-gesprek, en dat heeft toch geholpen (einde sarcasmemodus).

  Like

 7. Gienekehado zegt:

  Ik vind de politiek in Den Haag net zo desastreus als in Minsk!! Zo niet nog erger!! Belarus wordt niet bedreigt in zijn / haar voortbestaan, Nederland als land WEL!! Net zo goed dat er in Minsk een KLIEK zit, in Den Haag niet anders!!

  Like

 8. Harry zegt:

  Jan van Zanen hoopt ……………….?
  Stomme klootzak, hopen treft geen doel , je moet optreden !
  We zitten met een kliek eeuwig roulerende minkukels opgescheept die alleen heel bedreven zijn in het “zelf overleven” van hun tekortkomingen .
  Dit is er één van !
  Job Cohen was een NÓG GROTERE KLOOTZAK , die krijgt alleen nog kluifjes toegeworpen waar ie niet veel aan kan verpesten .
  Geen verantwoordelijkheidsbenul , geen behoefte om echt iets op te lossen oftewel regelen , laat staan enig benul of visie !

  Is er dan helemaal niemand voorhanden met ECHTE CAPACITEITEN binnen die ambtelijke banenpool ?
  Of zijn ze allemaal even laf ?

  Geliked door 1 persoon

 9. Helena zegt:

  Van Zanen voelt zich wel thuis in het Haagse kalifaat! Hij had het ook zo naar zijn zin in het Utrechtse, totdat Pegida Nederland de misstanden bloot legde en liet zien hoe de stad werd afgebroken tijdens een filmavond waarin de beelden van de ware islam werden getoond! Achteraf moest hij – dat was wel tof van hem – toegeven dat de mensen van Pegida niet hoorden bij de relschoppers! En de allah akbar gillende bezetters die kwamen daar helemaal niet uit de buurt, (net als in de Schilderswijk) ze kenden ze niet…??? Daar stond hij in Scheveningen de burrie met opgestroopte mouwen, eerder terug van vakantie – dat dan weer wel – om het getergde volk toe te spreken. En nou doorpakken van Zanen: GEEN WOORDEN MAAR DADEN!!!! Kom òp! Je hebt wat goed te maken!! Trouwens vanavond in Kanaleneiland (Utrecht) ook weer gezeik met ‘jongeren’ die met vuurwerkbommen te keer zijn gegaan, bushokjes vernield en auto’s in de hens! Laat ze om te beginnen het beestje nu eens EINDELIJK bij de naam noemen: we hebben een enorm probleem met criminele, asociale allochtonen en daar moet wat aan gedaan worden! Pak ze op, zet ze vast en zet ze uit, Nederland is het zat! Wij willen ons land terug! C’est ca!

  Geliked door 1 persoon

 10. Republikein zegt:

  Ze hobbelen ook van de ene functie naar de andere, worden benoemd door de kliek die ook promotie ambiëren, zo is er een proleet die Dieudonné heet, nee, niet die Senegalees, hier op Aarde, toeval bestaat niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s