PVV-leider Geert Wilders: ’Het is de hoogste tijd om onze wijken terug te veroveren op het islamitische straattuig’

Screenshot_340

(Door: “Balkanske priče”)

Nederland heeft al jaren een Marokkanenprobleem. Buurtoverlast, straatroof, overvallen, drugshandel, geweld en jihadisme: Marokkaanse criminelen zijn overal. Amsterdam is de afgelopen weken opgeschrikt door een aantal geweldsincidenten met homo’s als doelwit. Voormalig politiewoordvoerder Ellie Lust verwoordde in tv-programma ‘M’ de ongemakkelijke waarheid: de daders zijn opvallend vaak Marokkanen. Maar de Amsterdamse communistische burgemeester Femke Halsema, die eerder die week aanschoof bij ´M´ om te praten over de nieuwe golf van anti-homogeweld, nam de term Marokkanen niet in de mond – om Geert Wilders niet in de kaart te spelen – en hield het erbij dat “verschillende groepen” zich schuldig maken aan geweld tegen homo’s. Men doet alles om het uit de publiciteit te houden als het om Marokkanen gaat. In de krant wordt dan geschreven over ‘jongeren’. Ondertussen wordt wel de sociale cohesie compleet uitgehold, durft niemand op straat een allochtoon nog aan te spreken op wangedrag en verhuizen autochtonen uit bepaalde gebieden, No-Go-Areas creërende…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, Geert Wilders, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nationalisme, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, praatjesmakers, PVV, Rechts geluid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op PVV-leider Geert Wilders: ’Het is de hoogste tijd om onze wijken terug te veroveren op het islamitische straattuig’

 1. BigLJohn zegt:

  Goed gesproken van Wilders, echter met EEN groot probleem; zolang hij in de tweede kamer gebasht word, zal er nooit iets veranderen in Nederland. En ook niet door Baudet. Want zijn partij is als een windvaan die met alle winden meewaait. Daarom is zijn partij, tot nog toe, nog steeds niet gebasht. En om het voor de kiezer nog moeilijker te maken waarop zij kunnen stemmen; De PVV heult met de rest mee aangaande de Corona gekte. Geen standpunt van; stop met die hele onzin, geen nieuw normaal, nee, Geert begint ook al de mondkapjes te promoten en zeurt over de aerosolen. Nogmaals; ik weet wel wie er NIET gaat stemmen volgend jaar Maart. Niet alleen omdat de PVV raar begint te doen, de grootste fout ooit van de PVV, ook het feit dat we te maken hebben met stembusfraude en het bashen van de PVV. Ook de noodwet komt er aan, want naar blijkt is er nu al een Kamermeerderheid die voor wil stemmen. Er komen andere tijden aan, en die kunnen wij NIET meer tegenhouden !

  Geliked door 2 people

  • Monalisa zegt:

   Daar kunnen die domme Hollanders wat aan doen 2,3 miljoen handophouder worden zwaarder belast met hun 70% loon 3,8 miljoen AOW’ers die al 13 jaar gekort word en nu gauw dood moeten. Dat zijn 6,1 miljoen mensen die een mooie verschuiving kan veroorzaken, maar ja ze blijven thuis ze gaan niet stemmen als het fout gaat, heeft Rutte nog potje met zorg subsidie en huurtoeslag HRA waarom zou je ook gaan stemmen.

   Geliked door 1 persoon

 2. Pingback: PVV-leider Geert Wilders: ’Het is de hoogste tijd om onze wijken terug te veroveren op het islamitische straattuig’! | eunmask

 3. Hovawart zegt:

  De sociale cohesie?…..probeert u vooral niet om de islamitische buurtgenoten aan te spreken op hun misdragingen, op het gedrag van hun kroost die de wijken terroriseren, op de puinhoop die zij veroorzaken en op hun gerichte terreuracties om alle Nederlandse gezinnetjes uit hun wijken te verjagen, op enkele hardnekkige uitzonderingen na zijn de meesten al met de noorderzon vertrokken, wie wil er tenslotte met gevaar voor eigen leven en dat van hun gezinsleden blijven wonen onder constante bedreigingen en aanvallen…..de culturele verrijking is tenslotte een aderlating gebleken voor veel gemeentes, die in de veronderstelling verkeren dat het slechts een tijdelijke oplossing is om deze ziekte of kwaal te verhelpen……… dat de buurt ooit weer bewoont zou worden door een multiculturele variatie van diverse culturen die samen een wereldbevolking op kleine schaal zou zijn met dansende mensen en spelende kinderen op versierde straten en pleintjes en overal open voordeuren en heerlijke aroma’s……dream on!.
  De Linksche Looney Brigade leeft in het beloofde land, een denkbeeldig gelukkige staat waar de realiteit geen groter contrast kan zijn.

  Geliked door 1 persoon

 4. droevige mof zegt:

  Parijs gisteravond. Jongere kernfysici en neurochirurgen slopen politieauto’s.
  https://mobile.twitter.com/hashtag/ChampsÉlysées?src=hashtag_click

  Like

 5. Jules Vismale zegt:

  Het lijkt haast of sommige Nederlanders zich lijken te gedragen, door al die rellen in stadswijken, naar aanleiding van een verhaal uit Japan, genaamd ‘De jongen die katten tekende’

  Een arme jongen uit Japan had als preoccupatie dat hij gek was op katten en die overal op tekende waar hij maar kon. Hoewel hij priester moest worden van zijn ouders (hij was het jongste kind van 12 broers en zussen) en boeken studeren bleef hij verslaafd aan het tekenen van katten.
  De oude priester in de tempel had toen geen andere keus dan de jongen weg te sturen maar hij gaf deze een waarschuwing mee voor potentiële gevaren: “Als je in de nacht ergens wilt gaan slapen, ga dan nooit in een groot vertrek overnachten maar zoek een kleinere ruimte op.”
  De jongen snapte niet veel van deze waarschuwing en ging een reis maken in de hoop dat hij zijn talenten aan mensen kwijt kon die daar wel interesse in hadden. Hij naderde opeens een klein dorp waar eveneens een tempel stond en daar hoopte hij zijn geluk te gaan beproeven.
  Helaas bleek er in die tempel een boosaardige geest te wonen die alle priesters had weggejaagd en soldaten die hem wilden doden spoorloos liet verdwijnen. De jongen wist dat niet en toen hij de tempel binnenging vond hij in het grote vertrek een verfdoos en kwam hij op het idee om op de witte muren allerlei katten te tekenen in verschilden kleuren en afmetingen.
  Hierna begon de jongen slaperig te worden en sukkelde hij weg totdat hij de waarschuwing van de oude priester te binnen leek te schieten: “Als je in de nacht ergens wilt gaan slapen, ga dan nooit in een groot vertrek overnachten maar zoek een kleinere ruimte op.”
  Hoewel de jongen hier nog steeds niets van begreep werd hij toch bang en het was ook net of twee boosaardige en gloeiende ogen hem vanachter een donkere ruimte nastaarden. Hij vond toen een kleine kast met een schuifdeur waar hij in ging liggen, deze afsloot en hij viel toen in slaap.
  Die nacht echter hoorde hij een vreselijk lawaai alsof er een complete veldslag plaatsvond in de tempel. Overal hoorde hij gekrijs, gepiep, gegil en omvallende meubels maar hij durfde niet te kijken wat er aan de hand was.
  De volgende ochtend kwam hij alsnog uit de kast en toen zag hij een hoop bloed op de vloer liggen. En waar de jongen nog veel meer van schrok was dat er op de vloer een reusachtige rat lag met de afmetingen van een koe! Het dier was echter dood en de jongen snapte meteen dat dit de boosaardige geest was die in de tempel een schrikbewind had gezaaid en het doel had hem ook te doden!
  Hij wist echter niet wie de rat had gedood maar toen zag hij opeens dat bij alle katten, die hij op de muren had geschilderd, hun bekken rood van het bloed zaten en ze erg tevreden keken. Blijkbaar waren de katten (tijdelijk) tot leven gewekt door de oude priester, die dus ook een tovenaar was, toen hij merkte dat zijn pupil zich aan de levensbedreigende waarschuwing had gehouden en met de betoverde katten de monsterachtige rat had gedood!
  De inwoners van het dorp waren dolblij dat ze van de kwaadaardige geest waren verlost en ze beloonden de jongen op een zodanige wijze dat hij niet meer hoefde te werken. Hij bleef niettemin gewoon katten tekenen en hij werd uiteindelijk een groot kunstenaar.

  Het moraal van dit verhaal is dat de jongen talloze Nederlanders vertegenwoordigd die een kortzichtige kijk op het leven hebben en overal rondzwerven alsof er geen gevaar bestaat terwijl de priester Geert Wilders vertegenwoordigd die constant waarschuwt dat er inderdaad potentiële gevaren op de loer liggen war je goed voor op moet passen.
  De monsterachtige rat vertegenwoordigd de radicale islam en de Marokkaanse relschoppers die iedereen verjagen of doden die zij als een bedreiging of prooi zien terwijl de katten de Nederlandse marine en het leger vormen die veel beter zijn opgewassen tegen de relschoppers dan de huidige linkse en softe rampveroorzakers!
  Jammer genoeg heb je hier ook nog vrij oerdomme “verbinders” zoals Martin Sitalsing, de hoofdcommissaris van de regionale politici afdeling Midden-Nederland die al de ellende van het straattuig nog niet eens erg lijkt te vinden ook!
  Meneer zat namelijk op Op1 huichelachtig te verkondigen dat hij de achtergrond van de akelige relschoppers (zogenaamd) niet kende, dat het niet terecht leek als ouders op het gedrag van hun kinderen werden aangesproken en dat als de daders gestraft werden het zo jammer voor hen zou zijn als ze een strafblad kregen!
  Het zou me zelfs niets verbazen dat die Martin Sitalsing ZELF van Marokkaanse komaf is en zo politiek-correct dat hij meent dat een softe aanpak tegen dat uitschot goed zou helpen, iets dat al tientallen jaren tot mislukken is gedoemd!
  Want ook in Nederland hebben talloze inwoners voor WO II de grote fout gemaakt door te denken dat andere mensen net als zijzelf zijn en zagen ze in de nazi-Duitsers totaal geen gevaar! Nadat in 1940 Nederland door de Duitsers was bezet deden veel Nederlanders ook heel soft tegen hen en welke gevolgen dat later had daar kunnen tienduizenden Nederlanders en 102.000 joden niet meer over meepraten!

  Like

 6. M. zegt:

  De politiek beschermd liever de criminelen die ze binnenhalen dan het eigen eerlijke volk, je weet wel Geert die mensen om je heen, die allemaal de motie verneuk de Nederlander van Halseraf in 2010 hebben gesteund en ons land naar de klote helpen zodat alle kleuren daar slachtoffer van gaan worden en ons land onleefbaar gaat worden voor iedereen.
  Het leger word alleen ingezet tegen eerlijke boeren die genaaid worden door de politiek of mensen die protesteren tegen die waanzin die over ze heen word gegooid.

  Maar omdat ze van ons houden wil men ons graag gezond houden in het onleefbaar gemaakte land door gevangenschap met 24/7 een camera op je pot en een spuit in je donder waarvan de ingrediënten staatgeheim zijn gemaakt en niet omdat ze zo gezond zijn of de gezondheid ten goede komen anders was het geen staatsgeheim.

  Je valt wel een beetje door de mand Geert , wel precies op schema dat dan wel, dat je wilt dat wij net als jou komen te zitten alleen dan ter controle of we geen griepje krijgen zoals de corona maffia dat graag ziet gebeuren.
  Ze gunnen ons Nederlanders alle ellende en een kapot land vol geweld en racisme tegen de Nederlander maar zijn bang dat we doodgaan aan een griepje als we in de 80 zijn????
  Welke ezel gelooft die onzin?
  De griep had elk jaar nog meer doden.
  Geen mondkapidioten, geen satanische anderhalve meter economieverneuk regels en geen gejank over de slachtoffers want dat gejank is allemaal nep men geeft in het algemeen geen donder om elkaar alleen om zichzelf.
  Uitzonderingen daargelaten maar die worden schaars.
  Anders hadden we ze twee jaar terug ook wel horen janken en ik heb niets gehoord en niemand met mondkappen gezien.
  Men jankt alleen omdat hun tv dat wil.

  Je moet wel goed van de pot gerukt zijn om nog in goede vaccinatie bedoelingen van die lui te geloven, dan ben je de achterlijkheid wel ver voorbij.

  Doordenkertje voor al die vrijwillig gemuilkorfde idioten, mensen met een door de tv aan gelulde coronafobie en andere corona schijters en jankers met een tv verslaving die het normale denken zijn afgeleerd.
  Je kan beter doodgaan aan corona dan te leven als een gevangene met 24/7 een camera op je smoel en een muilkorf op in een onleefbaar, door de corona maatregelen opzettelijk tot armoede geholpen land zonder vrijheid en met een verplichte geheimzinnige spuit in je laffe donder.

  Of lijkt dat u dat wel een leuk leven zo zonder mensenrechten en overgeleverd aan de willekeur van mensen die al jaren geen donder om uw situatie en ellende geven en uw land onder uw ogen aan het slopen zijn en zogenaamd met uw gezondheid zouden zijn begaan?

  Geliked door 2 people

 7. verwardeman zegt:

  Zie mijn reactie op ” het is gewoon kutvolk ” .

  Like

 8. Bas zegt:

  Like

 9. Hovawart zegt:

  Allerhande noodwetten en maatregelen opgelegd en afgedwongen op straffe van torenhoge boetes (je zult maar een kind hebben die zich er niet aan houdt, dat word een duur geintje) of zelfs vrijheidsstraffen, enkel en alleenig om de toekomstige Verdichting in de lidstaten te kunnen faciliteren, een ideologische wens van de EU, lekker met z’n allen op elkaars lip wonen, gezellig…..Nexit Nu!

  Like

 10. Bas zegt:

  Overal dezelfde ellende..

  Jonge Parijse mannen die gisteravond in opstand kwamen en plunderden

  Like

 11. Bas zegt:

  Italië

  Bootmigranten proberen te ontsnappen uit een gesloten asielzoekerscentrum in #Italië. Ze steken hun matrassen in brand en vallen vervolgens de politie aan. De politie is voorbereid met schilden en knuppels zodat niemand deze keer weet te ontsnappen. Italië heeft #Salvini nodig

  Like

 12. Corrie Bruin zegt:

  De mensen waarvan de toekomst en het normale leven worden kapot gemaakt moeten zelf de koppen bij mekaar steken en gaan handelen, of zijn wij tegenwoordig allemaal kweetjes.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s