Iraans islamofascisme . . .

Screenshot_395

Deze vrouw, die werd geëxecuteerd op 18 augustus 2020 in de Iraanse stad Mashhdad, was de 107e vrouw die werd opgehangen sinds de ambtsaanvaarding van Hassan Rouhani. Haar naam was Marzieh Ebrahimipour.

PS: Weet u nog!?

Screenshot_396

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Donya Jam“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Barbarisme, belangenverstrengeling, D66, Dhimmitude, dictatuur, Hypocrisie, Iran, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, moralisme, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Iraans islamofascisme . . .

  1. Cleo zegt:

    Blond! Dat krijg je er niet uit!

    Like

  2. Knalkopje1 zegt:

    Ik vraag me af voor welke futiliteit die arme vrouw is opgehangen, en waarschijnlijk ook nog op een barbaarse wijze opgetrokken aan een hijskraan zodat ze langzaam is gestikt. Vroeger stemde ik D66, omdat het een vrijzinnige links-liberale partij was. Maar al sinds een aantal jaren stem ik er niet meer op. En als je dat walgelijke geflikflooi van die D66-minister met zo’n barbaar ziet, dan weet je dat je er zeker niet op moet stemmen. D66 is net zo groen als Groen Links, ik vraag me af waarom ze niet fuseren. Vergeet ook niet dat volgens D66 alle Nederlandse ‘witte’ mensen racisten zijn in navolging van BLM, Affrye en Akwasi.

    Like

  3. Yvonne zegt:

    Arrogante hielen likster, met je sjaal om je kop
    Wat heb je daar te zoeken terwijl daar mensen worden opgehangen

    Geliked door 2 people

  4. Ben zegt:

    Kaag, landverraadster en Hamas aanbidder

    Like

  5. karton zegt:

    Volkomen onbetrouwbare partij , DDR66. Kijk naar een paar “mastodonten” van die partij : Quag (gatver-de-gatver) , Robje Jetten (glibber-de-glibber) , Jan Paternotte (bla-bla-bla) en nog een paar van dat soort.

    Like

  6. Bob zegt:

    Kaag gaat namens de regering met mede weten
    van de regering.
    Deze regering steunt foute regeringen en is dus
    even schuldig als het land waar ze naartoe gaan.

    Like

  7. Like

Plaats een reactie