Alleen samen krijgen we deze regering onder controle!

Screenshot_30

(Door: “Elise Nijmegen”)

Wij als bevolking hebben last van politiegeweld, politiemensen die door de politiek ingezet worden tegen de Nederlandse bevolking om het verhaal dat ze wil vertellen te bevestigen. Of het nu waar is of niet maakt niets meer uit tegenwoordig, de media werken daar allang aan mee en zijn eenzijdig.… Maar in werkelijkheid gaat het er anders aan toe, en dat wat u niet ziet op het nieuws is dat politiemensen in opdracht van burgemeesters en/of de politiek onschuldige burgers aanvallen, zoals u kunt zien in onderstaand artikel.

Geldt artikel 365 van het Tweede Boek misdrijven niet meer? Titel XXVIII Ambtsmisdrijven Artikel 365. De ambtenaar die door misbruik van gezag iemand dwingt iets te doen, niet te doen of te dulden, wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste twee jaren of een geldboete van de vierde categorie…
https://commonsensetv.nl

De politiek maakt vreemde sprongen tegenwoordig. In Den Haag bijvoorbeeld regelt de gemeente demonstraties in de Schilderswijk zelf. Wethouder Bert van Alphen (GroenLinks) heeft toegegeven dat de demonstratietocht door de gemeente is geïnitieerd. Hart voor Den Haag/Groep de Mos eist opheldering van het stadsbestuur.
www.hartvoordenhaag.nl

Het gaat de hele verkeerde kant op en dat komt door politiek wanbeleid, doordat de politiek Agenda 21/2030 van de Verenigde naties aan het uitvoeren is. Geen zelfredzaamheid meer, heel veel minder mensen, totale controle via 5G en AI, duurzaam gemanipuleerd voedsel, geen verse producten meer van onze boeren, verplichte vaccinaties, de klimaathype en ga zo maar door.

Al jarenlang stijgen de aanvragen bij de voedselbank en nu de politiek het land op slot heeft gezet zonder degelijke onderbouwing en vele bedrijven failliet gaan en vele mensen hun baan verliezen, verwachten de voedselbanken, zo laat onderstaand artikel weten, nog veel meer aanvragen.  Vergeleken met de peildatum van vorig jaar juni is er nu al een stijging van 8,5%, vooral in de grote steden.
https://jdreport.com

In Australië, eens een vrij en democratisch land, net zoals Nederland ooit was, bijten ze het spits af met het totalitaire beleid. De premier heeft het nog eens herhaald: als je de test of vaccinatie weigert, dan mag je niet werken en/of niet naar school en krijg je simpelweg geen loon meer.
https://wakkeren.nl

Ook in Nieuw-Zeeland is het goed mis, en vraagt u zich eens af welke kant de Nederlandse regering opgaat, aangezien Nederland ook getekend heeft voor Agenda 21 van de Verenigde Naties, met De Jonge… Een andere kant waarin we onze vrijheid houden?

De premier van Nieuw-Zeeland zegt dat de verplichte quarantaine van toepassing zal zijn op zowel nieuwe gevallen als, indien nodig, naaste familieleden die “gevaar lopen”. Diegenen die weigeren om te worden getest, zullen gedwongen worden om in de quarantainekampen te blijven. Doet me toch enigszins denken aan de “kampen” die er tijdens oorlogen waren en waar heel veel mensen niet levend uitkwamen…
www.naturalnews.com

Velen van ons Nederlanders, al worden het er gelukkig steeds minder, zouden we kunnen classificeren als “schouderophaalvolk”, dat denken dat het allemaal wel meevalt en niet zo’n vaart zal lopen. Deze mensen denken onterecht nog steeds dat de regering er is voor de bevolking, maar helaas is dat niet het geval en zullen we er samen voor moeten zorgen dat diegenen die geïndoctrineerd zijn door de politiek en media wakker worden, zodat we samen met zijn allen kunnen blijven vechten voor de toekomst van onze kinderen. Een toekomst waarin vrijheid, gelijkheid, Nederlandse normen, waarden, identiteit en cultuur aanwezig zullen zijn!

Ook u kunt helpen in de strijd voor vrijheid, want alleen samen krijgen we deze regering onder controle!!!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

48 reacties op Alleen samen krijgen we deze regering onder controle!

 1. Peter zegt:

  Als Jens Spahn de gezondsheidminister in Duitslandeen nieuwe woning koopt in Dalhem van 4 miljoen,kan je toch als leek uitrekenen dat hier iets giga mis is ,en er heel iets anders aan de hand is .

  Geliked door 1 persoon

 2. Julia zegt:

  Ongekend politiek geweld op alle fronten. Eerst een crisis veroorzaken vervolgens een zogenoemd steunplan maar hoe triest voor ondernemers is het nieuwe steunpakket dat tot ver in 2021 zal gelden waar het mes flink wordt ingezet en waardoor nog meer faillissementen zullen volgen en uiteraard de werkloosheid enorm doet oplopen. Wel door die smeerlap Rutte miljarden weggesluisd naar de Zuidelijke landen en hier de boel totaal de nek om draaien en een desastreus begin gemaakt voor de totale killer. Zelfs hier tegen zullen vele Nederlanders geen verzet tonen en kijken lijdzaam toe hoe de ondergang meer en meer bewust wordt bewerkstelligd. Helaas Elise uw artikel is goed maar doet weinig Nederlanders helemaal niets. Saamhorigheid is een schijnvertoning. Het is en blijft eerst Ik, IK en de rest stik. De regering houdt vrij spel om haar nood of spoedwet helemaal door te duwen en ons zoveel mogelijk geld zullen afpakken om de enorme schade die zij hebben veroorzaakt door wanbeleid te bekostigen. Zij hebben maling aan het volk en gaan door op de nieuw ingeslagen weg dankzij een volk dat rustig op haar derriere blijft zitten en schouders ophalen. Zo gaat een eens welvaren land voor goed ten onder inclusief het onderdanige volk.

  Geliked door 5 people

 3. Julia zegt:

  De eerste prioriteit de huichelaar, uitnemer en volksverlakker Rutte er onder te krijgen en hem zo snel mogelijke van zijn post af te smijten. Het is niet meer toelaatbaar wat deze trekpop ons flikt
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/08/kabinet-rutte-iii-is-nagenoeg-klaar-met-coronasteun-%c2%a8we-kunnen-niet-alle-bedrijven-overeind-houden%c2%a8/ maar Rutte wel miljarden naar de bodemloze put van het falende EU miljardenbolwerk en de Zuidelijke landen. U moet toch wel een hoop lef hebben om dit überhaupt nog te durven verkopen. Zijn er nog onderdanige bange schapen die op dit laffe schepsel gaan stemmen die verdienen dan niet beter om zelf als eerste ten onder te gaan. Hoe kun je nog vertrouwen hebben in deze ongelooflijke bedriegers de Haagse Maffia. Zij zijn bezig om totaal het bloed onder de nagels van gezond denkende Nederlanders te zuigen.

  Geliked door 3 people

  • Tineke zegt:

   Julia,dat stemmen is een farce.
   Deze vrijmetselaars worden geselecteerd,gezien Rutte en zijn partners in crime de NWO agenda klakkeloos uitrollen kun je er vergif op innemen dat deze zak hooi voor een vierde termijn mag/moet gaan !

   Geliked door 3 people

   • M. zegt:

    Als men als zogenaamde volksvertegenwoordigers een heel eigen volk al jaren een oor aan staat te naaien doet men dat ook met de verkiezingen.
    Mensen zijn het overal spuug en spuug zat maar blijven zogenaamd maar stemmen op meer om spuugzat van te worden??
    In alle Billenberg aangestuurde landen zie je hetzelfde corrupte patroon.
    Mensen die zogenaamd blijven stemmen op nog meer ellende, ellende die ze al jaren spuugzat zijn.
    Ik geloof daar geen reet van.
    Ik zie alleen maar gekochte mensen die allemaal dezelfde agenda der destructie uitvoeren iets wat met echte verkiezingen niet zou lukken.

    Geliked door 3 people

 4. Jean zegt:

  Ik schrijf het al jaren, tegen die linkse pers is er maar een middel nl. Niet kopen en abonnementen opzeggen. Als ze geen 10 kranten meer verkopen zullen ze snel een andere koers nemen.

  Geliked door 2 people

 5. koddebeier zegt:

  Als het volk is eindelijk hun hersens gebruiken en niet meer op de oude kartelpartijen stemmen !

  Like

 6. Bas zegt:

  https://www.powned.tv/artikel/over-tuig-en-islamitische-kanslozen

  Over tuig en islamitische kanslozen

  Het kan korter: er wordt in Nederland gereld, geroofd, bedreigd en gemoord door (islamitische) jongeren met een migratieachtergrond. Tuurlijk zit er een verdwaalde Nederlander bij, maar die haalt alleen het nieuws als ‘ie uit een tbs-kliniek ontsnapt. De beelden die we dag in dag uit op tv zien, voorzien van eufemistisch taalgebruik tonen twee dingen: kleur en islam. Dat laatste kun je niet zien maar wel koppelen aan kleur. Bovendien is het iets waar die gasten zich op voorstaan, dat ze van die vrome moslims zijn.

  Onze MinPres vroeg zich af waar de ouders zijn terwijl hun kroost relt. Nou MinPres, newsflash: die zitten thuis. Want opvoeden volgens Nederlandse normen doen importmensen niet. Dat weten we inmiddels wel zo’n veertig jaar dus waarom de MinPres het nodig acht om naar open deuren te vragen weet ik niet. Dat ook hij geen maatregelen zal nemen, weet ik wel. Want ook na deze rellen, staat de Nederlandse grens voor voornamelijk kansloze migranten wagenwijd open. Of heb ik de aankondiging gemist, dat er geen migranten meer voorbij onze grens mogen, ook niet minder dan zes? En dat Sitalsingh en co niet gaan optreden, ach: een Amsterdamse inspecteur vertrouwde me al lang geleden toe dat de criminelen de stad hebben overgenomen. Het geweldsmonopolie ligt niet bij de politie maar bij rellend tuig van buitenlandse afkomst, grotendeels van de islamitische persuasie.

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  Bepaalde reacties op artikel van Ebru Umar spreken boekdelen….
  https://www.powned.tv/artikel/over-tuig-en-islamitische-kanslozen

  theoamsterdam
  24-08-2020 19:14
  Niet ok
  ebru umar is een erg domme hœren kind en pįjpt pedofįel kindernęuker geert wilders elke dag

  theoamsterdam
  Gisteren 15:51
  Niet ok
  Tranny pedofįel homo gay flįkkertje schurk trans ipne pezevenk kahpe kaltak domuz iraansekoerd poeslief tegen china en blijft zaken doen met china terwijl de moslims in china worden onderdrukt.

  theoamsterdam
  Gisteren 15:52
  Niet ok
  iraansekoerd is een erg domme hœren kind en pįjpt pedofįel kindernęuker geert wilders elke dag

  Stichting NoFap
  24-08-2020 03:07
  Niet ok
  Je bent zelf tuig met je verdraaiingen van de feiten en vage schrijfwijze.

  Geliked door 1 persoon

 8. Gienekehado zegt:

  Schouderophaalvolk, Sufkutten…………… DESINTERESSE in toekomst (klein)kinderen!! ONNOZELHEID, DOM!!!

  Geliked door 2 people

 9. droevige mof zegt:

  De demonstratie in Berlijn aanstaande zaterdag, waaraan ook veel Nederlanders willen deelnemen, is vandaag verboden. Er worden meer dan een miljoen demonstranten verwacht.
  Nu wordt het spannend. Komen de mensen ondanks het verbod en hoe zal de politie reageren?
  Dan ervaren we echt DDR 2.0, vooral het einde ervan.
  https://www.spiegel.de/politik/deutschland/berlin-verbietet-corona-demonstration-am-wochenende-a-dcffb771-9506-4af6-b7d7-2df1c2f8eb57

  Geliked door 3 people

  • Julia zegt:

   droevige mof. Gelukkig is dit wederom gebaseerd op een leugen daarbij hebben duizenden tot 1 miljoen mensen meer macht dan welke overheidsmacht ook. Velen gaan naar Berlijn en ik sta er helemaal achter. Het volk heeft de macht en samen staan wij sterk.

   Geliked door 2 people

  • Cathja zegt:

   @ droevige mof,

   we zullen de berichten met grote belangstelling volgen, voor zover dat mogelijk is.
   Inderdaad, het zal heel spannend worden! Wat er in Duitsland gebeurt, kan effect hebben in ons land.

   Geliked door 2 people

   • Julia zegt:

    droevige mof. Als veel Nederlanders Facebook en You Tube blijven raadplegen zullen zij nimmer de realistische beelden te zien krijgen waar het volk dat vreedzaam demonstreert tijdens demonstraties mee wordt geconfronteerd namelijk met buitensporig politiegeweld. Zelfs SBS had beelden van deze moedige vrouw gepakt maar uiteraard de helft niet laten zien.
    Meer en meer zouden eens een voorbeeld moeten nemen aan deze moedige vrouw en zeer zeker de moeite moeten nemen haar telegramkanaal aan te klikken en te volgen https://t.me/katja_katja_gelbwesten Eenvoudiger kan niet en men is af van de censuur opgelegd door facebook en de geblokkeerde beelden van You Tube. De waarheid zal altijd zegevieren.

    Geliked door 1 persoon

 10. Republikein zegt:

  Als het aan het Orakel ligt, en mensen liggen aan zijn voeten, gaat er in dit leven niets veranderen.
  Zo zijn er legio voorbeelden, ze zijn het boegbeeld van leip Nederland.[ja, het is lijp, zo leip ben ik nou ook weer niet]

  Like

 11. Hovawart zegt:

  “De Europese farmaceutische industrie heeft bij de Europese Unie aangedrongen op bescherming tegen rechtszaken als er problemen zijn met nieuwe coronavaccins. De medicijnfabrikanten vinden die juridische vrijstelling nodig vanwege de snelheid waarmee het vaccin op de markt gebracht moet worden.” dit verklaart alles wat er scheef is aan onze regering, symptoombestrijding zonder de verantwoordelijkheid te durven nemen en zelfs rechtsbescherming eisen,……dit land en de EU zijn reddeloos verloren, de ambtenarij is onze doodsteek.

  Like

 12. Bas zegt:

  https://summit.news/2020/08/24/uk-government-scientist-admits-lockdown-was-a-monumental-mistake-on-a-global-scale/

  Een wetenschappelijk adviseur van de Britse regering zegt dat de lockdown vanwege coronavirus een “paniekmaatregel” was en een “monumentale fout op wereldschaal”.

  Mark Woolhouse, expert op het gebied van infectieziekten en professor aan de Universiteit van Edinburgh, erkende dat het besluit voor de lockdown in maart een “grove maatregel” was die werd genomen omdat “we niets beters konden bedenken”.

  “Lockdown was een paniekmaatregel en ik denk dat de geschiedenis zal zeggen dat het proberen om Covid-19 onder controle te krijgen door middel van lockdown een monumentale fout was op wereldschaal, de remedie was erger dan de ziekte”, zei Woolhouse, die nu de regering oproept om samenleving voordat er meer schade wordt aangericht.

  “Ik wil nooit meer een nationale lockdown zien”, voegde hij eraan toe. “Het was altijd een tijdelijke maatregel die het stadium van de epidemie die we nu zien simpelweg heeft vertraagd. Het zou nooit fundamenteel iets veranderen. ”

  De hoogleraar stelt dat de impact van de reactie op het coronavirus erger zal zijn dan het virus zelf.

  “Ik geloof dat de schade die lockdown toebrengt aan ons onderwijs, de toegang tot de gezondheidszorg en de bredere aspecten van onze economie en samenleving, minstens even groot zal blijken te zijn als de schade die COVID-19 heeft aangericht,” zei Woolhouse.

  Geliked door 2 people

 13. koddebeier zegt:

  Dit is de meest ondemocratische regering sinds de tweede wereldoorlog !!!

  Like

  • Julia zegt:

   Koddebeiter Inderdaad zij hebben de democratie vermoord. Een regering die nu rijp is om ze allemaal voor een tribunaal te slepen en zwaar te veroordelen. Ongekend wat er op dit moment het volk is aangedaan na 75 jaar vrijheid waar velen hun leven destijds hebben gegeven. Een regering die van de boel naaien aan elkaar hangt niet alleen nu tijdens deze corona hype maar hoe lang zijn o.a. Groningers met enorme schade besodemieterd. Miljarden weggesmeten, gezondheidszorg de das om gedaan, ouderen gegijzeld en in eenzaamheid laten sterven, volk tot op het bot uitgekleed, faillissementen niet van de lucht en duizenden banen verloren, misdaad met de dag meer en meer door machteloosheid, een ongekend falend migratiebeleid. Daar bovenop een Koningshuis dat maling heeft aan het volk en zelfs de corona regels aan haar laars lapt en niets daadwerkelijk bijdraagt maar met miljoenen belastinggeld worden beloond maar wel staan te applaudisseren met deksels van pannen vanuit het vorstelijk onderkomen. Rutte die roepetoetert dat wij respect moeten hebben voor politie waarvan daadwerkelijke realistische beelden niet door de linkse bull shit worden weergegeven maar ondertussen wel laten zien o.a. dat oude dames meppen krijgen. Is dit een democratische regering die achter eigen volk staat???. Het zijn misdadigers waar morgen nog voor goed dient mee te worden afgerekend. Het is werkelijk zum kotzen.

   Geliked door 2 people

 14. vangie1206j zegt:

  Ik vraag mij af of agenda 21/2030 werkelijkheid wordt.

  De bevolking zal volgens mij als dit wordt doorgedrukt en wij onze vrijheid kwijtraken er gigantische opstanden uitbreken waar BLM kinderspel bij is.

  PS. dit is mijn mening maar ik zal.dit waarschijnlijk niet meer meemaken.

  Like

 15. Tistochwat zegt:

  Het komt nooit meer goed; het is al veel en véél te laat.
  Ik voorzie alleen maar meer ‘corona-horror’.

  Like

 16. Lost Johnny zegt:

  Het indelen van Europese leger eenheden ter beschikking van de EU is het middel waarmee de macht word overgenomen. Door soldaten uit Nederland bijvoorbeeld Franse gele hesjes te laten wegvegen en Franse militairen in te zetten tegen Corona demonstranten in Den Haag is de mahct niet langer in Nederland.

  Om de macht in Nederland terug bij de bevolking te krijgen zal er niet alleen regering moeten worden weggeveegd maar ook een systeem achter die regering, zonder hulp van het leger en politie lukt dat de bevolking niet. Als het leger elders is is de regering veilig.

  Er blijft slechts de weg van anarchie over, en allachtoon geweld om de EU macht te destabiliseren.

  Moslims zijn onze vijand door hun totale intolerantie tegenover vrijheid en gelijkheid, door hun dwang tot het onderwerpen of doden van iedere anders denkende.

  We komen nu via het Corona gezeik en straks verplichte inentingen of uitsluiting en de middelen tot het elimineren van mensen met microgolven en andere high tech met twee vijanden te zitten; moslims en de elite/EU met hun bazen de multinationals….
  Als je bedenkt dat Bill Gates ruim 7 miljard minder zielen op deze wereld wil en daarmee eigenlijk gewoon de denkwijze en de planning van Bilderberg of soortgelijken predikt….dan zitten wij ver in Shit Creek….

  Chaos en anarchie, migranten die het systeem slopen kunnen wel eens de meest ongewilde bondgenoot zijn die we krijgen….Hun steeds fellere pogingen tot macht overname laten regeringen en overheden wankelen….en zullen ze op termijn neer halen.

  ….waar twee honden vechten om een been….laten wij de derde partij zijn….

  Macht is een ander woord voor het meest effectief geweld op tafel kunnen leggen. Of op straat….

  Like

 17. Gewoontegetrouw wordt alles weer uit zijn verband getrokken en ‘kracht’ bijgezet door selectieve beelden.
  De demonstratie in Den Haag diende beëindigt te worden, de agenten in het filmpje stonden opgesteld voor de ingang van de Tweede Kamer, te zien is dat de vrouw in de bloemetjesjurk net als op andere filmpjes vooraan staat en ageert tegen de agenten, die staan daar echter niet om een discussie aan te gaan maar om mensen te beletten naar binnen te gaan.
  Later laat men dan zien dat de vrouw en haar medestander weigeren zich te verwijderen en daarbij worden klappen uitgedeeld. Terecht want ze heeft al meerdere keren geweigerd gehoor te geven aan de opdracht van de politie.

  De vraag van de agent; “wanneer doen we het dan wel goed” is terecht, op de Dam werd niet ingegrepen, in de Schilderswijk niet hard genoeg en nu weer te hard.
  De demonstratie in Den Haag, hoewel ik me het protest wel kan voorstellen, vertegenwoordigde een minderheid, het gaat niet aan om iedereen die het daar niet of niet geheel mee eens is weg te zetten als slapers of gebrainwashed.
  De politie had opdracht gekregen de demonstratie te beëindigen, de burgemeester is daarbij uiteindelijk de opdrachtgever, als het de reguliere politie niet lukt dan wordt als versterking de ME opgeroepen, mensen hebben dan al meerdere keren de opdracht gekregen de demonstratie te beëindigen, geef je daar geen gehoor aan dan moet je de consequenties dragen.

  Is het protest begrijpelijk ? Jazeker, er worden op verschillende niveau’s tegenstrijdige verordeningen gehanteerd die behoorlijk willekeurig zijn en vaak ook tegenstrijdig.
  Protesteren mag mits men de juiste wegen bewandeld, een demonstratie dient aangevraagd te worden aangezien er een inschatting vooraf moet worden gemaakt, als er besloten wordt om een demonstratie te stoppen dan dien je daar gehoor aan te geven.
  Selectieve beelden van agressieve oproerkraaiers die de politie aanvallen en klappen krijgen geven een vals beeld.

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   Tijl Uylenspiegel 26 augustus 2020 om 14:41

   Ik sta versteld van uw onderdanigheid.

   Protesteren mag mits men de juiste wegen bewandeld, een demonstratie dient aangevraagd te worden aangezien er een inschatting vooraf moet worden gemaakt, als er besloten wordt om een demonstratie te stoppen dan dien je daar gehoor aan te geven.

   Waarom zouden wij ons nog aan regels moeten houden?
   De ‘wetgever’ maakt ons in alle opzichten helemaal kapot, en u blijft braaf?
   Ik moet opeens denken aan een slijmerige slak.

   Geliked door 1 persoon

   • Geen idee waar die veronderstelde ‘onderdanigheid’ uit zou moeten blijken, de gewraakte zin geeft de regels omtrent het houden van een demonstratie aan.
    Niks meer niks minder.
    Waarom we ons aan die regels moeten houden?
    Omdat die regels niet vrijblijvend zijn, als iemand ze niet opvolgt kunnen daar consequenties aan verbonden worden, dat kan een klap zijn of arrestatie en in het uiterste geval kan iemand aangeklaagd worden voor een rechtbank.
    De wetgever maakt ons in alle opzichten kapot beweert u, de wetgever dat is het Kabinet en voorgenomen wetgeving worden ter beoordeling voorgelegd aan het parlement en de eerste kamer.
    Dat zijn of u het nou leuk vind of niet en of u het er nou mee eens bent of niet gekozen volksvertegenwoordigers.
    U moest ineens denken aan een slijmerige slak.
    Daar kan ik niets aan doen, ik ben geen psychiater of psycholoog maar als u daar vaker last van heeft zou ik er eens naar laten kijken.

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    Tijl Uylenspiegel 27 augustus 2020 om 12:02

    als u daar vaker last van heeft zou ik er eens naar laten kijken.

    Nou nee, daar heb ik verder nooit last van.
    U hebt trouwens toch wel een mondkapje op tijdens het typen?

    Like

  • M. zegt:

   Ik vind je maar een eng mens, Tijl.
   Dat ze je nog niet eens door hebben hier.

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    M. 27 augustus 2020 om 09:19

    Ome bobzelf en ik wel, hoor.

    Like

   • Blijft toch een eigenaardig gegeven, we hebben allemaal de mond vol over de vrijheid van meningsuiting, nu blijkt dat mijn mening afwijkt van een aantal of misschien zelfs wel de meesten op deze site en nu weet men niks beters te verzinnen dan dat iemand ineens aan een slijmerige slak moet denken of ik ben een eng mens en is het kennelijk vreemd dat men mij nog niet ‘doorheeft’ en zelfs de persoonlijke fan van ome bobzelf doet nog even een duit in het zakje.
    Op die manier is de vrijheid van meningsuiting ineens wel erg selectief terwijl het toch de bedoeling was dat die voor iedereen gold.

    Like

   • Cathja zegt:

    @M op 27 augustus om 9:19

    Beste M.,

    iedereen mag van alles vinden van iedereen hier, maar ik moet Tijl gelijk geven als hij zegt dat iedereen de mond vol heeft over de vrijheid van meningsuiting, maar dat die vrijheid wel erg selectief is.

    Ik heb ook moeite met een aantal reageerders hier, maar zij hebben evenveel recht om te zeggen wat zij willen als ik, of een ander.

    Laten we elkaar een beetje de ruimte geven. We hoeven het toch niet altijd met elkaar eens te zijn? Het zou een saaie boel worden als we allemaal hetzelfde te zeggen hadden.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Tijl Uylenspiegel 27 augustus 2020 om 23:04

    zelfs de persoonlijke fan van ome bobzelf doet nog even een duit in het zakje.

    Ja, ik kon het gewoon niet laten.
    Gelukkig ben ik niet de enige fan van ome bob, heer nachtspiegel.
    Stelt u zich voor: wat heeft ome bob nu aan slechts één fan?

    U bent in mijn ogen iets te ‘zalvend’ richting degenen die menen over ons te mogen heersen.

    Like

  • Julia zegt:

   Tijl Uylenspiegel. Wel even bij de les blijven. Vreedzaam demonstreren is een democratisch recht en is er niet alleen toestemming voorbehouden voor gesubsidieerde terreur actiegroepen zoals ANTIFA, KOZW en BLM waarvoor een linkse burgemeester zelfs de volksgezondheid riskeert om de coronaregels te negeren en duizenden BLM demonstranten toeliet op De Dam. Dat is discriminatie. Daarbij maken agenten zich schuldig aan buitensporig geweld door met man en macht in te meppen op vreedzame demonstranten en voldoen zij absoluut niet meer aan de eed die zij hebben afgelegd namelijk de bevolking te beschermen. Dit houdt dus in dat zij zich hier niet aan houden want zij keren zich namelijk tegen het volk. Daarbij moet u ook inmiddels beseffen dat onze Rutte o.a. één van de trekpoppen is in handen van de elitaire machtswellustelingen en hiervoor eigen volk verraad en door blijft gaan leugen op leugen te verkopen.
   Kortom de conclusie is DE POLITIEK is de grootste misdadiger die onze democratie hebben vermoord en ondemocratische censuur en dictatuur oplegt door onterechte maatregelen te treffen die niet grondrechtelijk zijn vastgelegd. Vergeet niet dat een wet kan worden veranderd maar dan dienen binnen een democratie eerst nieuwe verkiezingen te worden gehouden. Kortom we worden genaaid van alle kanten en geïndoctrineerd door onjuiste beelden en linkse bull shit media.

   Like

 18. Gienekehado zegt:

  ‘Kind (2 jaar) aangereden door scooter in Deventer, bestuurder rijdt door!!’
  ‘Man met pistool aangehouden in Haarlem’
  ‘Schietpartij Vecht(!)straat Amsterdam’
  Zwaar mishandelde man (26) in Enschede overleden!!’
  ‘Woning beschoten in Rotterdam, 3 aanhoudingen’
  Al deze ellende stond vandaag op de MSN-site. Reken maar niet dat dit op de voorpagina van de Omvolkingskrant komt!! En dan wil die KLOOTVIOOL op 2513 AA beweren dat WIJ in een fantastisch landje wonen!!!!!!!! Hoe D E B I EL kun je zijn om op zo’n OETLUL te stemmen!!!

  Geliked door 3 people

 19. Ik heb maar eens een mailtje aan het rivm gestuurd met de vraag of zij weten dat de pcr test volgens de ontwikkelaar, Kary Mullis, helemaal niet gebruikt moet worden voor een diagnose covid,
  Ik verwacht geen antwoord trouwens maar ik heb gevoel dat we ze het vuur maar aan de schenen moeten leggen. De poppenkast heeft lang genoeg geduurd, het wordt trouwens steeds idioter.

  Geliked door 3 people

 20. Julia zegt:

  Hoogste tijd allemaal samen flink af te rekenen met die ongeloofwaardige leugenaars. vooral Rutte en vriend De Jonge een dictator, een leugenaar, handelen uit belangenverstrengeling en de grote mislukte winnaar als partijleider CDA onder corrupte stemming verkregen. Dit zijn de beroeps leugenaars en volks verlakkers die nu de totale op zeer ondemocratische gronden en de grondwet schenden wel de macht tot zich nemen om het volk te onderdrukken en een welvarend land totaal naar de klote helpt. De éne leugen volgt snel voor een volgende leugen. https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/08/lol-hugo-de-jonge-claimt-dat-een-miljoen-mensen-coronamelder-heeft-gedownload-google-play-store-meldt-wat-anders/ Als het volk nu nog niet klaar is met deze misdadigers die ons de oorlog hebben verklaard geef het dan maar op.

  Geliked door 3 people

 21. Julia zegt:

  Helaas blijft bij verzet via het toetsenbord. Ook ik maak mij hier schuldig aan maar ben er nu wel klaar voor omdat de huidige misdaad tegen de mensheid zoals o.a. het ontnemen van alle vrijheden en de totale controle door de overheid alsmede het negeren van de grondwet niet meer te tolereren is. Wie nu nog niet beseft dat wij met de Hoogst graad Maffia te maken hebben laat zich nu wel knap in de luren leggen. Ze doen niets anders als het volk compleet uitkleden en verraden. Verzet wordt afgestraft. Er is alleen één verschil tussen de allerhoogste Maffia bazen en de huidige Haagse Maffia. De echte maffia bazen waren namelijk slimmer en intelligenter want die hadden baat bij een welvarende economie anders viel er geen cent voor ze te halen. De Haagse Maffia staat gelijk aan NSB-ers door niet alleen het klootjesvolk uit te kleden maar zelfs te verraden en over te leveren aan het ideaal van de agenda 21/30 NWO en de Islamisering. Wij samen zullen nu echt een harde strijd moeten gaan leveren om aan dit regime een eind te maken.

  Like

 22. BigLJohn zegt:

  De politiek is al decennia lang bezig om Nederland kapot te maken, en al die tijd was er niemand die er tegen in ging. Massa-immigratie, gezinshereniging, van EEG naar E.U….Nu het water ons tot de lippen staat moeten wij opeens met zijn allen ons gaan verzetten. Je moet hooien als de zon schijnt, en niet zoals hier men de zaak 50 jaar aan een stuk door liet versloffen. De situatie vandaag de dag is zodanig dat verzet voortaan totaal nutteloos is. Kom maar eens met je rechten als burger bij de rechtbank. Grondwet of niet, de rechter zal je gewoon wegsturen en verklaren dat hij niets voor je kan betekenen. De rechter is bereid om lak te hebben aan de grondwet. Zo is Geert Wilders al jarenlang bezig bij de rechtbank. En als je dan helemaal onder staatscontrole bent en de Wet laat je stikken, hoe wil je dan (nu opeens) alles gaan veranderen ten goede ???

  Like

 23. M. zegt:

  Het nieuwe normaal ……omdat wat nieuw is, niet normaal is, en wat normaal is niet nieuw is.

  Volgens Hugo, een tot corruptie en misdaad afgegleden onderwijzer, zijn er nog een miljoen mensen die hun billen wijd hebben getrokken om zich te vrijwillig laten naaien met die App van hem?
  Werkelijk?
  Het sjoemelen met cijfertjes zit ze in het bloed dus het zal wel schromelijk overdreven zijn om het zo te laten lijken dat iedereen vooraan staat met de billen wijd om zich te laten naaien door die creep die wel erg veel miljoenen uitgeeft aan niet werkende vaccins.

  Ze hebben die hysterisch klimaat kleuter ook weer van stal getrokken aangezien onderzoek door henzelf betaalde onderzoekers heeft aangetoond dat het knoeien met gepatenteerde (man made en niet natuurlijke)ziektes door het opwarmen van de aarde komt.
  Zelfs een schaap kan de leugen nog doorzien, zou je denken.
  Die zwendel komt ook beter van de grond met de app , helemaal als de mensen AL hun rechten zijn afgenomen door de coronawet.
  Die hun de macht geeft AL hun verzonnen wetten in te voeren.
  Dat vinden de gewillige schaapjes allemaal wel goed voor iets wat nog minder doden maakt dan de jaarlijkse griep?

  Dat het zwendelaars zijn mag duidelijk zijn voor wie zijn ogen niet in de zak heeft, zoals Nederland onderzoek heeft gedaan naar Hydroxychloroquine wat al 60 jaar gebruikt word naar volle tevredenheid in vele landen en vele mensen heeft genezen van vreselijke ziektes maar volgens hun eigen onderzoek helemaal niets is.
  Gevaarlijk zelfs.
  Want dat vult de kassa niet en je kan de mensen hun rechten niet er mee afnemen met een Hydroxychloroquine wet zoals de coronawet
  De omgekeerde bijbelclub geeft zelf het antwoord je moet het alleen even omdraaien.
  Wat goed voor je is noemt men gevaarlijk voor je vandaar dat de paus tegen de mensen zei dat het hebben van een persoonlijke relatie met Jezus gevaarlijk was voor de mensen.

  Daarom vind men leven in gevangenschap met een ziekmakende muilkorf op goed voor u .
  Gelukkig voor de machtsgeile omgekeerde bijbelclub dat er nog genoeg domme schapen zijn die graag hun totale vrijheid laten afnemen en vrijwillig meehelpen hun eigen gezondheid om zeep te brengen met hun muilkorfje, ontsmettingsmiddelen en zelfquarantaine, maar erg ongelukkig voor de rest van de mensen.
  Je zou je eigen helemaal een kriek lachen als het niet zo ernstig zou zijn allemaal met die idioten met hun angst om dood te gaan welke angst ze bij hogere gewone griepdoden ook nooit hadden en waarvoor ze zich alles willen laten afnemen zelfs het leven .Knettergek.

  Geliked door 2 people

 24. J. C. Th. Köhler zegt:

  “In Australië, eens een vrij en democratisch land…”

  Australië was in eerste instantie de vuilinisbelt, waar gevangenen en loslopende criminelen gedropt werden, zodat ze in het VK geen bedreiging meer vormden. Daar vanuit gaande zijn alle Australiërs vandaag de dag nazaten van criminelen en met verlof gestuurde gevangenen. Hoe vrij en democratisch kan een land zijn…

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 25. M. zegt:

  Vrijheid van meningsuiting is een groot goed.
  Maar het word een ander verhaal als iemand zich onwetend voordoet en de mensen hun energie weg zuigt door ze keer op keer te laten uitleggen wat hij allang weet.
  Recht lullen wat krom is heeft niets met vrijheid van meningsuiting te maken.
  Het ontkennen van wat de monsters zelf allemaal zeggen en laten zien heeft ook niets met vrijheid van meningsuiting te maken.
  Waar het wel mee te maken heeft?
  Vraag het hem zelf.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s