ZE WAREN NIET WELKOM…

Screenshot_72

(Door: “Driek”)

Het is nu ruim tachtig jaar geleden dat de toenmalige Nederlandse regering de Joodse vluchtelingen, die in Nederland bescherming zochten, de toegang weigerden. Vooral na de Kristallnacht in 1938 werd de toelating van Joden nog strenger. Ze werden met hun hele hebben en houwen weer teruggestuurd naar Nazi-Duitsland, waar ze onverwijld naar één van de vele concentratiekampen werden gezonden.

Maar, lezer, wat mij nu zo bezighoudt – want het lot der Joden is ons bekend – is het feit dat vreemdelingen die Nederland willen betreden wel degelijk geweigerd kunnen worden. Voor ongewenste personen zijn de grenzen dicht. Waarom stromen er dan nu wekelijks gemiddeld vierhonderd paupers uit Afrika ongecontroleerd Nederland binnen? Wat zit daar toch achter? Want het loopt nu toch echt de spuigaten uit. Hebben we nog niet genoeg mensen? Waarom worden die ongewenste gasten binnengehaald alsof ze tot de adel behoren – alsof het deftig voorname heren zijn die ons gouden bokalen komen brengen? Die Joodse vluchtelingen werden toch ook bij de grens tegengehouden?

De argumentatie van de Nederlandse regering was dat door nog meer Joden – Nederland had voor de oorlog honderd dertig duizend Joodse ingezetenen – de Nationaal-Socialistische Beweging (NSB) een nog grotere aanhang zou krijgen en het antisemitisme nog meer zou aanwakkeren. En Nederland wilde geen vrijhaven worden voor vluchtelingen. Dat was natuurlijk gelul, want Nederland kende weinig antisemitisme. Die Nederlanders kochten toen maar al te graag  bij Joodse winkeliers. Denk maar aan de Bijenkorf. Maar goed, dat is weer een heel ander verhaal. In ieder geval werden er slechts zevenduizend Joodse vluchtelingen binnengelaten, die ondergebracht werden in kamp Westerbork. Heel ver van de bewoonde wereld vandaan.

Maar – en hier breek ik toch mijn hoofd over – vergeleken bij die vijftig duizend asielzoekers per jaar die Nederland overstromen en onbewoonbaar maken, waren die paar duizend Joodse vluchtelingen in 1938 toch maar een schijntje? Dat was vergeleken met al die nutteloze Afrikanen die komen roven, stelen en moorden toch maar een handje vol? Maar misschien zie ik het verkeerd. Misschien zijn die Afrikanen wel een geweldige aanwinst voor Nederland. Je weet het maar nooit!

Ik wens u allen nog een mooie zomeravond.

PVV nieuw

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

(PS: © 2020. Niets uit bovenstaand artikel mag worden gebruikt of gewijzigd op andere blogs/sites zonder de nadrukkelijke toestemming van de webmaster!)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op ZE WAREN NIET WELKOM…

 1. Tom zegt:

  Ja Driek! Je hebt hierin helemaal gelijk.

  Nu hebben de Joden hun eigen staat en zijn ze in de gelegenheid om zichzelf te beschermen en wat doet de Nederlandse overheid nu? Ze geven geld aan terroristische ‘palestijnse’ organisaties zodat zij aanslagen kunnen plegen op Joden…

  Het is één grote smerige en walgelijke bende! Mijn bloed gaat er vaak van koken.

  En hoe vaak stemt Nederland fijn mee in de VN raad tegen Israël?

  Wat te denken van die gore opmerking dat de marokanen de nieuwe Joden zijn. Opnieuw een dolk in de rug van de Joden.

  Zouden ze het ooit gaan leren hier in Nederland? Ben bang van niet…

  Geliked door 9 people

 2. scherpschutter1943 zegt:
 3. delamontagne zegt:

  …………Misschien zijn die Afrikanen wel een geweldige aanwinst voor Nederland……………” ?
  Schamper, bitter bedoelt uiteraard.
  De aanwinsten zullen uitzonderingen zijn en dit geldt voor alle andere Europese landen die deze verrijking toelaten.
  .
  Uit de Franse Media.

  Seine-Saint-Denis: Een zwarte buschauffeur van de RATP [ te vergelijken met de A’dam GVB ! ] aangevallen door de VERRIJKERS voor Frankrijk.

  Een buschauffeur van het Parijse vervoersbedrijf geeft een paar aanwijzingen in de bus aan passagiers.
  De chauffeur is n.b. een persoon van Afrikaanse afkomt en dus wel één die werkt voor z’n geld.
  Wordt niet gepikt door 5 andere zwarten en hij wordt uit de bus gesleurd en mishandeld.

  https://resistancerepublicaine.com/wp-content/uploads/2020/08/Agression-machiniste-RATP.mp4?_=1

  Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  De Nederlandse regering en vooral de vlucht van Wilhelmina tijdens WOII en vooral het grote aantal verraders 1 op de 3 deugden niet en is een schande voor onze geschiedenis. Nog is onze regering zo corrupt dat het niet meer is om aan te zien. De Jonge een gewone ex leraar De Jonge, een dictator en niet capabele minister van Justitie en veiligheid Grapperhaus en een beroeps leugenaar MP die nu ook voor rechter speelt https://www.telegraaf.nl/video/841941233/rutte-grapperhaus-hoeft-geen-boete-te-betalen en meewerkt aan een massale bestorming van migranten
  Eigen volk wordt nu gepakt Rutte de man die ik niet meer wil aanhoren vanwege zijn ongeloofwaardigheid en voorstander van klasse justitie pakken nu marktkooplui, horecaondernemers, etc. die ook niet in de hand hebben als gasten en publiek zich niet aan de fake regels houden krijgen torenhoge boetes, een kleine supermarkt moet sluiten omdat mensen zich niet aan de regels houden en ga zo maar door. Tot op heden zelfs nog subsidies verstrekken aan Palestijnse organisaties geven tot op heden de Joden ook nog een trap na. Kortom deze corrupte regering heeft opnieuw een oorlog verklaard maar dat wel tegen de eigen bevolking. Ze hebben geen enkel schaamtegevoel en het zijn gewoon ordinaire trekpoppen van de elitaire machtswellustelingen en verraden hier zelfs eigen volk en leveren ons land vrijwillig over aan de grootste elitaire vijanden. Niets dan niets hebben zij geleerd van de enorme ellende tijdens WOII.

  Geliked door 2 people

  • M. zegt:

   Men kan het wegwuiven maar ze dansen allemaal voor dezelfde duvel vandaar ook zoveel steun voor het kill them all volk wat hier compleet gefaciliteerd en gefinancierd word met de media om alle moord en doodslag recht te lullen als vrede en de slachtoffers van het eigen volk als racist of extremist weg te zetten.
   De tweede wereldoorlog op herhaling en toen waren ze ook al vriendjes met de gedeelde haat die ze gemeen hebben als dezelfde dansers voor de zelfde duvel.
   Ook toen werd de deur open gezet om het volk te laten slachten.
   Niets nieuws onder de zon maar oude shit nog smeriger.

   Like

  • ronjaspers zegt:

   julia.Goed gezien,het zijn trekpoppen van de satanische globalistische elite.Voor nederland en europa zijn de bilderbergers de baas,hun selecteren psychopaten zoals rutte,de jonge en grapperhuis om nederland en de nederlanders te slopen.Je kunt op de ledenlijst van de bilderberg groep al zien wie geselecteerd worden.

   Like

 5. karton zegt:

  Toenmalige “loeder des vaderlands” koningin Wilhelmina heeft voorkomen dat een aantal joodse vluchtelingen uit Duitsland zouden worden ondergebracht in enkele , vér in de bossen van paleis ‘t Loo te bouwen, barakken. Zij wenste “dat soort volk niet in haar omgeving te zien”.

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   De intelligentie van de gemiddelde Nederlander reikt niet ver. Je kunt ze van alles wijs maken en de onderdanen blijven met vlaggetjes wapperen voor een in stand gehouden Koningshuis. https://gerarddeboer45.wordpress.com/2013/12/01/de-ongrondwettige-vlucht-van-koningin-wilhelmina-en-haar-regering-mei-1940/ Dan zullen we het nu maar ook nog niet hebben over de corrupte regering waarmee wij zitten opgescheept. Oorlog verklaard aan eigen volk en het meest smerige is belastinggeld wegsmijten aan subsidies voor Palestijnse terroristische organisaties. Het is werkelijk diep treurig dat Nederlanders niet de moeite nemen zich meer en meer te verdiepen in de geschiedenis laat staan dat zij zich druk maken over hetgeen wat ze nu wordt aangedaan namelijk het ontnemen van vrijheid terwijl de elitaire zakkenvullers zichzelf straffeloos van alles permitteren en het volk laten zien dat zij maling hebben aan hun zelf opgestelde fake regels maar wel eigen volk onderdrukt en zelfs torenhoge boetes oplegt op on grond van onwettige regels. Het is werkelijk zum kotzen en ongelooflijk dat velen onder nog in de leugens blijven geloven en zich alles laten afpakken zonder enige vorm van verzet. Nee trots hoeven we niet te zijn.

   Geliked door 3 people

 6. Bob zegt:

  De Hoge Raad ( hoog verraad) had bij de Volken bond de
  voorganger van de VN gevraag of je op je persoons bewijs mochten
  zetten niet jood. De vredes beweging keurde dat goed waarop
  onmiddelijk alle joodse rechters werden ontslagen.
  Dit was de opzet naar de joden vernietiging, deze HR keurt
  het goed dat de rechtelijke macht onrecht spreekt.
  Alle aanvallen vooral op joden worden door labiele figuren
  verricht ook al blijk sat er een goede voorbereiding nodig was.
  Wat 80 jaar geleden gebeurd was wordt nog steeds voort gezet.
  Het voortdurende veroordelen in de VN is hier een voorbeeld
  van.
  Toen de NSB beschermd nu de nieuwe binnen komers.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s