Wow! Paniek in Clintonland. ‘Bill Clinton ging met twee jonge meisjes naar Epstein-eiland’

(Door: Michael van der Galien)

Dit gaat helemaal mis voor Bill Clinton. De voormalige president wordt er in officiële rechtbankpapieren van beschuldigd gefeest te hebben met Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell, “en twee jonge meisjes.” Oepsie!

Epstein werd vorig jaar opgepakt maar pleegde vervolgens “zelfmoord” in zijn cel. Vervolgens zocht de politie druk naar zijn kompaan, Ghislaine Maxwell. Zij werd ervan beschuldigd samen te hebben gewerkt met Epstein en als zijn “pooier” te hebben gefungeerd. Zij ronselde meisjes, was het verhaal.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Criminaliteit, Elite, establishment, Hypocrisie, Rotzakken, Seks, verloedering. Bookmark de permalink .

10 reacties op Wow! Paniek in Clintonland. ‘Bill Clinton ging met twee jonge meisjes naar Epstein-eiland’

 1. karton zegt:

  Bill Clinton de Sigarenboer ! Trump zal ook zo hier en daar wel wat uitgevreten hebben, maar Bll C. spant de kroon toch wel. Waar dat linkse gepeupel óók heel goed in is om hun politieke tegenstanders te demoniseren en beledigen terwijl zij zelf de grootste schooiers zijn, dus hetzelfde als in Nederland.

  Geliked door 2 people

 2. Harry zegt:

  Hopelijk wordt die socialist nog vóór de verkiezingen aangeklaagd !
  Alles is welkom om Trump te helpen .
  Al zal ie dat niet zo zeer nodig hebben , schat ik .
  Want wat heeft ie tegenover zich ?
  Niets meer dan een zwerm verknipte leugenachtige smeerlappen !
  Maar ja , niks hardleerser dan een “ Democraat “ .

  Like

 3. oud marinier zegt:

  Als dit waar is , denk ik dat Billy zichzelf binnenkort van het leven berooft dmv zelfmoord met minimaal 2 kogels door het achterhoofd .

  Like

 4. Julia zegt:

  De zoveelste uit de elitaire clan die niet van jonge meisjes kan afblijven. Voor de rechter en jaren achter de tralies. Het loopt de spuigaten uit met al die ziekelijke elitaire idioten. Die vent is nooit te vertrouwen geweest.

  Like

 5. Gerrit zegt:

  Ja die Bill ging vaak van bil. En niet met zijn eigen vrouw, maar met die kenau kan ik me daar wel iets bij voorstellen.

  Like

 6. Bas zegt:

  Blm?

  Like

 7. ronjaspers zegt:

  conspiracydailyupdates.com Dit is een heel interessante site,ik hoop dat het waar is van de massa arrestaties en executies.Ik gebruik wel duckduckgo.com als browser.

  Like

 8. Corné zegt:

  Het grappige is dat men Trump er bij wilde lappen. Uiteraard. Ze proberen hem al vier jaar kapot te maken. Maar Trump was slim en heeft voordat de geruchtenstroom op gang kon komen al zijn onschuld bewezen. Maar die verrekte Bill en dat Hillarymens die zullen de dans niet ontspringen. En mogelijk komt er nog betrokkenheid van de moord op Epstein bij. Hillary heeft zich niet voor niets niet kandidaat gesteld voor de presidentsverkiezingen. Dat wilde ze dolgraag, maar ze voelde al haarfijn aan dat mis zou gaan. Jammer dat de mainstreammedia de Clintons blijft ontzien. Dat gajes verdient het om door het slijk te worden gehaald.

  Like

 9. Jan zegt:

  Bill ging naar het eiland van Epstein, maar Epstein en hoerenmadam Ghislaine frequenteerden ook het Witte Huis toen Bill president (of zoiets) was

  Ghislaine Maxwell, Jeffrey Epstein and President Bill Clinton smile together in never-before-seen images

  https://www.thesun.co.uk/news/14754212/ghislaine-maxwell-jeffrey-epstein-bill-clinton-new-images/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s