WE HEBBEN WEER EEN ZIELIG KINDJE…


(Door: “Driek”)

 Wederom moet het Nederlandse volk met één miljoen euro over de brug komen om zielige minderjarige kinderen op het eiland Lesbos te redden. En –  of dat nog niet genoeg is –  moeten wij ook nog eens honderd alleenstaande minderjarige kinderen opnemen. Het kan gewoon niet op. Maar, lezer, als ik het goed begrijp, zijn die kinderen toch door hun ouders vooruit gestuurd naar het land van melk en honing? Want dit is nog maar de voorhoede, straks komen de familieleden van die jonge oplichtertjes naar Nederland. Dit is nu het zoveelste kinderpardon.

En al die kneuzen uit Afrikaanse contreien houden straks allemaal hun hand op. Huis, geld, kleding, medische voorziening en ga zo maar door. We zijn echt een land van sukkels. Hoe hebben we het in hemelsnaam zover laten komen?  Maar volgens Gert Jan Segers (1969) van de ChristenUnie dienen wij allen onze verantwoordelijkheid te nemen. We zijn tenslotte een rijk en welvarend land.

Maar waarom moeten wij verantwoordelijkheid nemen voor wildvreemde mensen die de taal niet spreken en waar we geen enkele affiniteit mee hebben? En waar bestaat die rijkdom en welvaart dan uit? Want we hebben te kampen met een ernstige woningnood, de straten in onze steden en dorpen worden beheerst door Marokkaans tuig, waardoor oude lieden de deur niet meer uit durven. Er gaat nu bijna geen dag meer voorbij zonder moord en doodslag op onschuldige burgers. En door die vreselijke Corona staan grote delen van het Nederlandse volk het water tot aan de lippen.

Ik vind dat die asielzoekers bewust worden misleid over hun perspectief in Europa. Ze worden door allerlei vluchtelingenorganisaties overgehaald een levensgevaarlijke reis te ondernemen en de zakken van gewetenloze mensensmokkelaars te spekken, om vervolgens jaren van hun leven in een armoedig kamp een uitzichtloos bestaan te leiden. Maar wanneer dringt het tot onze regering door dat die lieden gewoon niet welkom zijn? Dat we er al te veel van hebben? Onze levenssfeer is door al die parasieten volkomen verpest. Meneer Gert Jan Segers bewijst hiermee dat christelijke normen en waarden ver bij de politiek vandaan moeten blijven. Want Nederland gaat straks aan barmhartigheid te gronde.

Ik wens U allen nog een mooie zomerdag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

(PS: © 2020. Niets uit bovenstaand artikel mag worden gebruikt of gewijzigd op andere blogs/sites zonder de nadrukkelijke toestemming van de webmaster!)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, asielwaanzin, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, ChristenUnie, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op WE HEBBEN WEER EEN ZIELIG KINDJE…

 1. Jean zegt:

  Geef jullie stem maar aan linksgroen dan zal het heeeeeel snel gedaan zijn met Nederland, dan zal heeeeeel snel de gewelddadige barbaarse islam overheersen.

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   500 linkse leeghoofden stonden gisteren in Utrecht te demonstreren vandaag gaan de linkse leeghoofden in Amsterdam demonstreren. Zij willen meer en meer maar beseffen niet wat ze de Nederlandse samenleving aan doen. Al die zielige kindertjes zijn een lust voor de fotografen van de linkse media om zoveel mogelijk medelijden op te wekken en vergeet niet dat die zielige geslepen ouder hun kroost vooruit hebben gestuurd om na opvang met het hele gezin aan aansluiten. Die linkse leeghoofden hoor je niet over onze eigen kinderen die in armoede moeten leven en de gezinnen die afhankelijk zijn van de voedselbank en waar het water aan de lippen staat. Vergeet niet dat al die import er beter voor staat doordat zij van alles gratis krijgen en huizen compleet over de ruggen van de belastingbetalers worden ingericht. Dan hebben die linkse domme leeghoofden nog de moed om te demonstreren voor meer en meer terwijl eigen volk door massaal baanverlies en faillissementen nog harder worden geraakt en dan blijkbaar zelfs de vaste lasten niet kunnen opbrengen. Nimmer zo een stel linkse stommelingen meegemaakt die niet verder kijkt dan hun linkse neus lang is en wegkijken van de realiteit. Ik hoop dat zij dan maar als de crisis op een hoogtepunt is de komende jaren als eerste geen luis meer hebben om dood te krabben. De linkse naïviteit en domheid is een gevaar voor onze samenleving.

   Geliked door 1 persoon

   • Jules Vismale zegt:

    @Julia, al die 500 linkse leeghoofden daar in Utrecht moeten dan gewoon, als ze toch zoveel medelijden hebben met die kinderen of hun families, hen allemaal ZELF bij hen thuis opnemen en er ons niet mee opschepen!
    Want links wil blijkbaar WEL de lusten van die lui hebben maar schijnbaar NIET de lasten en ik weet heel zeker dat, als die “asielzoekers en vluchtelingen” zich erg ondankbaar, vernielzuchtig en gewelddadig tegen die 500 dwazen gaan gedragen, zij hierna geen “asielzoekers en vluchtelingen” meer kunnen horen, luchten of zien!

    Like

 2. Monalisa zegt:

  Sorry ik zag de onderste tekst te laat niet opgelet, de eerste twee stuken heb ik op de Telegraaf geplaatst nogmaals sorry.

  Like

 3. Monalisa zegt:

  Heer Driek een verhaal dat 100% gelijk heeft. Klasse.

  Like

 4. delamontagne zegt:

  En als dat lieve kleine kind later groot is geworden en naar school gaat in NL [ hier FR ! ] zal het eventueel zijn dankbaarheid tonen dat jaren ervoor hij werd toegelaten.
  Hier in Fr op een middelbare school; een meisje wordt volledig in elkaar getrapt door een individu dat al verscheidene keren voor dergelijke praktijken was gewaarschuwd.
  Het meisje moest voor de verwondingen naar ziekenhuis.

  Zoals een reageerder sarcastisch schreef “en de oplossing voor dit soort ontoelaatbaar geweld ?
  NOG MEER VAN DIE WILDE IMMIGRANTEN BINNENHALEN”.

  Geliked door 2 people

  • Dit is zó verschrikkelijk walgelijk dat er geen woorden voor zijn.
   De oplettende kijker kan ook zien dat dit walgelijke individu vechtsport heeft beoefend, de truken die hij uithaalt leer je niet uit een boekje of van een film, dat vereist training, het zou dus ook conform de wet zwaarder aangerekend moeten worden.
   Maar ja, we kennen in Nederland en ook andere Europese landen het “jeugdrecht” dat verhindert dat dit gajes de straf krijgt die ze zouden moeten krijgen, misschien dat de vader van het meisje nog wat eigen initiatief kan tonen ?

   Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Dat dacht ik ook gelijk, dat misdadig persoon heet Bilal en was al een aantal keren van school verwijderd.
    Hij toonde geen enkele keer berouw of spijt, ze zijn onverbeterbaar.
    Het was op ’n College in Reims, N-Oost Fr.
    College is wat in NL “onderbouw” heet [ meen ik ]……………..

    Geliked door 1 persoon

  • R Thomasson zegt:

   @Delamontagne. De sarcastische reageerder noemt ze nog netjes: “wilde immigranten” i.p.v. gedegenereerde Allah-beesten. Kennelijk hebben de Fransen in de laatste 50 jaar geleidelijk hun verstand verloren. Zij zijn niet meer in staat, of ontbreken de wil, hun land en kinderen te verdedigen. Binnen afzienbare tijd zouden ze noodgedwongen, voor leven of dood, moeten vechten tegen de gevaarlijke parasieten die hun politieke Quislings hebben geïmporteerd. De vraag is of de Fransen zouden het wel kunnen redden. Zij zouden tegelijkertijd tegen drie vijanden moeten vechten: a) de geïmporteerde parasieten uit Arabische landen en Afrika, b.) de EU die de opdracht van BILDERBERG/NWO m.b.t. de ontvolking van Frankrijk niet op schema kan uitvoeren. en c.) vechten tegen de geldverslaafde gewetenloze linkse Vichey Quislings die de droom van slapend rijk worden via buitenlandse steekpenningen in rook gaat.

   Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    In 1950 waren er in Fr 100.000 moslims, nu zijn dat er 10 Miljoen.
    In 1950 waren er in NL enkele 1000-den moslims, nu zijn er 1 MILJOEN.
    Waar dat eindigt ? ?, in oorlog in de EU-landen.

    Like

   • fleckie zegt:

    Ze hebben WEL!! de. Franse. Nationaliteit, ( en kunnen zich daarop beroepen, !! )

    Like

 5. Rini Stegeman zegt:

  is dit nou dat kindje met die roze muts op waar van Toorenburg het steeds over had ?

  Like

 6. vangie1206j zegt:

  Geen probleem huizen genoeg.
  Ze jagen de NEDERLANDERS hun huis uit en douwen die vol met die gore parasieten.
  Schijnen ze in Duitsland reeds te bezigen.
  Jij alleenstaande oude man uit je mooie grote huis en wij dit overheids tuig vullen met die nette eerlijke zorgzame ZWARTE RATTEN.

  Geliked door 1 persoon

  • R Thomasson zegt:

   @vangie1206j. In de late Middeleeuwen hebben ZWARTE RATTEN de Zwarte Dood naar heel Europa gebracht. In 1347 kwam een Venetiaans schip de haven van Genua binnen, met een lading van, met Yersinia Pestis, geïnfecteerde ratten. In een mom van tijd was Europa bijna geheel ontvolkt. Nu, 673 jaren later, dreigt de moderne Europa te worden ontvolkt. Maar dit keer niet per toeval, maar met duidelijke opzet die geïnitieerd wordt door haar politieke leiders. Om dit doel te bereiken, worden ratten van alle soorten en maten via landwegen, ter zee en luchttransport geïmporteerd. De Europese politieke Grand Signors weten dat het ontvolkingsproces zal minder snel gaan als “destijds”, maar daar nemen ze er genoegen mee. Werken aan het ontvolkingsproces is een booming business waar veel mensen mee hun brood verdienen.

   Like

 7. Sinyo zegt:

  Er wordt wel eens gezegd: geef mij de 5 of High Five.
  Jaren geleden verscheen een gironummer 555.
  Daar kon je een “milde gave” op storten.
  Je zou haast vermoeden, dat diegenen, die van de overgebleven bedragen (onderweg blijft het een en ander sowieso aan de strijkstok kleven) in leven zijn gehouden met bootjes de overtocht hebben gemaakt. Over de tocht gesproken . . . de bestaande Europese cultuur is daarom dan ook op de tocht gezet.

  Like

 8. Claudia Millenaar zegt:

  “We zijn tenslotte een rijk en welvarend land”, volgens Segers. Volgens mij rekent hij en de rest ook vanuit de eigen bubbel!

  Als ik net al een Tweede Kamerlid met 8.372,65 euro bruto per maand naar huis zou lopen, dit is overigens zonder toeslagen (?) zou ik dat misschien ook zeggen ja. Maar ja, ik heb de helft nog niet en daar blijf uiteindelijk einde maand meestal niets van over… Vaker blijft er een stukje maand over aan het einde van het geld… en dat laatste wordt alleen maar erger. Werken, rekeningen/belastingen/heffingen betalen en dan niks overhouden!

  Ondertussen vangt Nederland hele golven kostgangers op. Als dank daarvoor maken ze ons land onveilig en onleefbaar; ook weer iets waar Segers geen last van heeft, want hij woont er niet tussen. Waar ze wel neergezet worden in de wijken, is al snel duidelijk. Tuinen worden niet meer verzorgd, lappen voor ramen dag en nacht. Je zooi kan ook van het balkon af en bij verzamelpunten restafval kun je alles wat je niet gebruikt neerdonderen! En zo verloederd de eens zo mooie wijk waarin je woont. Eigen volk heeft niets meer en kan nog jaren in de woning-wachtkamer.

  Het is mooi geweest zo, eerst maar eens de huidige kostgangers rendabel maken. Wij kunnen dit niet blijven bekostigen! Nederland is misschien een welvarend land, maar we hoeven geen filantropische instelling voor de hele wereld te zijn? Mensen moeten het eigen land opbouwen en niet het onze komen afbreken! Wij kunnen namelijk nergens naartoe!

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   Claudia Segers wil met zijn Christelijke beginselen een plaatsje in de hemel. Het is zo een stuk onbenul dat niet beseft dat geloof en politiek niet samen gaan. Misschien koopt hij uit eigen vermogen wel een paar leegstaande kerken op om al die zielige kindertjes op te vangen en zelf te bekostigen maar niet meer de samenleving verder hiermee gaat belasten. De heilige Judas uithangen op kosten van de belastingbetalers is namelijk misdaad en geen goede daad. Deze man beseft totaal niet wat een ellende het wanbeleid van het blijven welkom heten binnen onze samenleving aan richt.

   Geliked door 2 people

   • Claudia Millenaar zegt:

    Gaat absoluut niet samen! De grootste gristelijke wereldverbeteraars, zitten altijd vooraan in de kerk. Anderen de maat nemen, dus altijd aan de splinter van de ander pulken, maar de eigen dikke balk, waar de rest z’n nek over breekt, zo niet de laatste nekslag is, niet zien. We zouden ze om deze uitspraken, hoofdelijk aansprakelijk moet kunnen stellen! Gij wilt, dan betaalt gij het ook maar!

    Like

  • Jules Vismale zegt:

   Die kinderen en die Gert Jan Segers doen me eigenlijk precies denken aan de Disney-tekenfilm ‘Pinocchio’ (1940) waarin allerlei “zielige” jongens (eigenlijk waren het allemaal onopgevoede en brutale snotapen!) eveneens een luxe en rijk leven werd aangeboden door de Valse Koetsier uit Luilekkerland!
   Pinocchio werd toen, net als die kwajongens, misleidt door Jantje Fatsoen (een misdadige en mensachtige vos) en Sluw de Kater (een oerdomme en onhandige manskater) waarin zij hen verkochten aan die koetsier, gelijk zoals mensensmokkelaars dat tegenwoordig met allerlei “vluchtelingen en asielzoekers” doen, en toen allemaal naar Luilekkerland mochten afreizen!
   Daar mochten die kinderen zoveel gratis snoepen, eten, drinken, feesten, pret maken en kattenkwaad uithalen als zij wilden en daar zelfs vandalisme gaan bedrijven! Niettemin zat er toch een addertje onder het gras wat al die “gratis” luxe betrof omdat de Valse Koetsier en zijn handlangers namelijk alleen maar uit eigenbelang en hebzucht al die kinderen daar binnenhaalden, gelijk zoals de kannibalistische heks uit ‘Hans en Grietje’ deed met haar peperkoekhuisje!
   Want door een bepaald tovermiddel in dat snoepgoed en limonade begonnen al die jongens langzaam en zeker allemaal in ezels te veranderen met als doel hierna verkocht te worden om alsnog te werken, zij het in slavernij! Pinocchio en Jantje Lampenpit, een luie en ondeugende snotneus, vielen hier ook aan ten prooi hoewel de levende houten pop maar voor de helft in een ezel veranderde en uiteindelijk ontkwam aan dit lot!
   En Seger is blijkbaar nog VEEL stommer dan een echte ezel (die zijn tenminste veel intelligenter!) door te denken dat Europa een soort Luilekkerland of peperkoekhuisje is voor al die zielige (?) kinderen daar in Lesbos! Als trouwens die brand daar inderdaad is aangestoken door bepaalde “vluchtelingen en asielzoekers” dan mogen degenen onder hen die hierachter zitten en misbruik van de kinderen maken maar gewoon daar blijven of worden teruggestuurd naar waar ze vandaan komen!
   Spullen vernielen, die je haast gratis en voor niets krijgt aangeboden, om hiermee te verwachten dat men hiermee medelijden opwekt kan gewoon niet en ondankbaarheid en hebzucht worden toch altijd wel afgestraft!

   Like

 9. Bas zegt:

  De kindertjes

  Geliked door 1 persoon

 10. Bas zegt:

  https://amp.nos.nl/artikel/2347809-te-weinig-minderjarigen-in-moria-voldoen-aan-eisen-om-opgehaald-te-worden.html?__twitter_impression=true

  ‘Te weinig minderjarigen in Moria voldoen aan eisen om opgehaald te worden’

  Er zijn niet genoeg alleenstaande minderjarige asielzoekers in migrantenkamp Moria die voldoen aan de eisen om door Nederland opgehaald te worden, zoals gisteren is bepaald door het kabinet. Dat stelt onder meer kinderrechtenorganisatie Defence for Children en Europarlementariër Kati Piri (PvdA) op basis van een inventarisatie.

  Om in aanmerking te komen voor opvang in Nederland moet een kind onder de 14 jaar zijn en moet hij of zij minimaal 75 procent kans hebben op asiel. Nederland hanteert bij het ophalen namelijk de voorwaarden van het EU-herplaatsingsbesluit uit 2015. Zo komt een asielzoeker uit bijvoorbeeld Afghanistan niet in aanmerking om opgehaald te worden, omdat gemiddeld maar de helft van de Afghanen in Nederland mag blijven.

  Te oud of te weinig kans
  Van alle 4511 alleenstaande minderjarige asielzoekers in Griekenland komen er onder de voorwaarden naar schatting 38 in aanmerking om naar Nederland gehaald te worden, terwijl het kabinet vijftig kinderen wil opvangen. Plus nog eens vijftig “personen in gezinsverband met minderjarige kinderen”.

  Geliked door 1 persoon

 11. Bas zegt:

  Like

  • Steven zegt:

   ..Omdat ze hier naartoe worden gehaald…(GEHAALDD!!) om de westerse samenleving om zeep te helpen…daarom wordt er MILD tegen midaden opgetreden of helemaal niks gedaan, het zogenaamde goedpraten van daden.
   Deze regeringv vermoord hun eigen moeder nog als het moet om de NWO en VN plannen door te drukken. De gehele samenleving interesseert ze geen MOER, of het je dood wordt of niet.
   Ik mag hopen dat er overal in de wereld miljarden mensen tegen hun regeringen in opstand gaan komen… alleen dan valt er misschien nog wat te redden om al deze parasieten westerse landen uit te trappen.
   Wat ze nu aan het doen zijn is totale vernietiging van hun eigen cultuur en mensen!.. met andere woorden…. ze voeren gewoon een genocidaal plan uit.

   Like

 12. Bob zegt:

  Van pro imigranten opnemende politicien BBN-ers
  weinig of geen imiigranten laat buitenlandse kinderen
  in huis. Wie dat weldoet doet dat op kosten van de
  belastingbetaler.
  En zoals vele die zonodig een Oost-Azatisch kind
  moesten adopteren(het staat zo goed)worde in
  een tehuis gedaan als het ze te veel inspanning
  kost.

  Like

 13. fleckie zegt:

  ‘Kinderkneders’, Nw. ISR. Weekblad 4..9.2020. Paul. Damen
  ‘ Wat een zevenjarige leert, blijft hangen’.
  ‘ sprookjes van vroeger, toen mobieltjes nog niet bestonden, waren overzichtelijk: het kwaad verloor altijd van het goede. De boze heks ging heen,prinsen kregen hun prinsesjes en alle ratten werden palfrenier op de koets van Assepoester. Tegenwoordiger zijn sprookjes politiek correct: ze gaan over het milieu,racisme, de derde wereld of armoe. De prinsjes of palfreniers blijken politieke vluchteling, gepigmenteerd uitgedaagde Zwarte Piet of gewoon Palestijn. Moderne mythen ,kortom.
  Maar het blijven sprookjes. Kijk maar naar KIDSWEEK, weekkrant voor kinderen van 7 tot 12, elke donderdag op Facebook, Twitter,Instagranm en WhatsApp- kleine kans dat uw kids dat missen, ook al omdat de krant in de klas wordt gebruikt. En wat meldt KIDSWEEK over de oprichting van ISRAEL in 1948 ? ‘ Er ontstond meteen weer een oorlog. De uitkomst was dat de Palestijnen bij de stad Gaza in een gebied op de westelijke oever van de rivier de Jordaan moesten gaan wonen. Ookdaarin werd veel gevochten door Palestijnen en Israëliërs. De Joodse Israëliërs waren bang dat vijandige buurlanden hun land zouden inpikken. Tijdens een oorlogen 1967 bezetten Israelische soldaten daarom de Gazastrook’.
  Mooi sprookje, meteen duidelijk wie de boze heks is. In werkelijkheid vielen alle buren Israel binnen om het op te rollen. Plus: er bestonden in 1948 nog geen Palestijnen. Alles was Arabisch, en Gaza gewoon Egyptisch. Er werd daarna inderdaad nog vaak gevochten- omdat die Arabieren bleven aanvallen. Zoals in 1967, toen ze ALWEER verloren en Israel tijdelijk Egyptisch Gaza in zijn greep hield. Om daar vijftien geleden weer te vertrekken, al weer. KIDSWEEK datblijkbaar niet. Of dat in 1948 over ‘Palestijnen’ spreken net zo idioot is als over ‘Nederlanders ‘ in het jaar nul. Palestijnen,voorheen. gewone. Arabieren, werden pas eind jaren zestig als. volk. uitgevonden. Is deze geschiedvervalsing nou zo erg? JA . Want wat een zevenjarige leert, blijft altijd hangen. Zoals nog in mijn oude hoofd gegrift staat:’ 50 voor hristus, de Romeinen in ons land’, door het inkleuren van de bijbehorende stempel in de eerste klas.
  STAATSGREEP.
  De stempel heet nu. Facebook. Of Instagram, of. KIDSWEEK. Dat verklaart de Gazaoorlogvan 2018 omdat de Palestijnen ‘zeventig jaar geleden verdreven werden door de Israëliërs van de plek waar zij woonden. Ja hoor. Zoals HAMAS de Gazanen recent busgewijs naar de grens haalde als kanonnenvoer,zo werden die Palestijnen in 1948 ‘e en’ weggestuurd tot OsrEl zou zijn opgerold. Volgens cijfers van de VN die iedereen met een dooie opoe nog vluchteling noemen, is krap de helft van de Gazanen echt nazaat van. die. ‘gevluchten’. En daarvan zijn er nog maar enkele tienduizenden in leven. De rest is import. of eigen kweek. Dus, KIDSWEEK. die. stenengooiers aan de Gazagrenszijn nimmer verdreven. Niettemin zijn de Verenigde Natiesboos op Israel. Je
  mag de grenzen bewaken maar gericht op demonstranten schieten gaat te ver’. Ja hoor.
  Volgens de HAMASDICTATUUR zelf. Was 90 % van die gedode ‘demonstranten’ zwaarbewapend kaderlid bij hun milities.
  Verder. Volgens KIDSWEEK ‘ kwam de Palestijnse moslimbeweging HAMAS. in 2007 aan de macht in GAZA’. Ja, met een bloedige staatsgreep, maar. dat. meldt de kleuter krant. niet.
  ‘ Hamas- leden willen een vrij land voor de Palestijnen’. Ja hoor- door tegenstanders achter een motorfiets over straat te trekken tot ze dood zijn. Zelfs een opgroeiend kind begrijpt dat dat. niet gezond is. Net zoals ik begrijp dat GAZA het beter vindt de Israelische buren te blijven beschrijven als de boze wolf. Want kinderen kun je kneden met ideeen. In GAZA. , waar Palestijnse kinderboeken propageren zoveel mogelijk Joden te doden. Of hier, waar christelijke kinderboeken over IsrEl STEEDS. WEER. met Jezus aankomen. Of waar. BOL.COM kinderboeken van de Nazi Streicher verkoopt , waarin Joden figureren als duivels in mensengedaante, moordenaars., rasver mengers en giftige paddenstoelen.
  Maar die kinderboeken zijn tenminste helder in hun doel: het kneden van kinderen tot krachtige aanhangwagens van de ideeenwereld van ouders. KIDSWEEK. pretendeert neutraal te zijn, maar maakt de ene uitglijder na de andere. Zodat, meldde het CIDI, Joodse kids in de klas daarop afgerekend worden. En. GEPEST. ‘ Jullie vermoorden Palestijnen’, dat werk. Dat hoeft niet. Enkele jaren geleden werd bijvoorbeeld in België het Kinder tijdschrift YOUP. uit de kiosken gehaald omdat het Israel ‘ echt land’, vergeleek met Noord-Korea. Het kan dus.#######
  …….<~<~<~<~<~<~<

  Like

 14. fleckie zegt:

  Waar wonen eigenlijk. DE tolerante mensen/ voorstanders van ‘vreemde. ‘ import toe te laten. , te beginnen bij madam Kaag, ( zal toch zeker wel iemand van harte welkom heten EN. OPNEMEN
  in haar gezin, want ze is toch zo goedgeefs naar diverse kanten toe, Tweede ns, leden van de HIER!! in NL woonachtigen/ lid van de BILDERBERGKLIEK, ( zullen zeker ‘groot behuisd’ zijn, dus ruimte zat, tot opname diverse GETINTE. Personen, om alvast te wennen aan VERANDERING
  van. MENTALITEIT EN. AARD. van. OPVATTING( O.a. verschil tussen. mijn. en. dijn!! )…….<~<~<~<~<~<~<~

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s