Corona-nieuws (18-09-2020)


(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Corona-nieuws (18-09-2020)

 1. Monalisa zegt:

  Nou heer Bron dit word voor u uitkijken dat u dit niet mee neemt naar huis. Dit kan u er niet bij hebben in uw gezin.

  Like

 2. Lucie zegt:

  Dat die snotneuzen wel naar school mogen is heel handig om de “besmettingen”op te stuwen.
  Steken ze thuis de hele familie aan en kunnen pinokkio en pipo des te sneller ons weer opsluiten.
  De criminelen weten wat goed voor hun is.

  Like

  • Janman zegt:

   Ja , en daarna valt de burgemeester je huis binnen met oom agent om te kijken of er wat te intimideren val “ we hebben de bron gevonden die daar! Meenemen.

   Like

 3. koosv8 zegt:

  Het is toch bij de knorhanen af! De kroegen moeten een uur eerder dicht, want na tweeën waard er een dodelijk virus door de straat. Wie gelooft deze onzin nog . Ik zou graag een volk zien dat in grote groepen burgerlijke ongehoorzaamheid ten toon spreid, maar het wordt niks zo. HEIL RUTTE, nu snap ik de opkomst van Hitler ook een beetje, HET WAS DE MEDIA, TOEN EN NU WEER!!

  Like

 4. Htsk day zegt:

  Klinkt allemaal weer helemaal logisch..

  “”Dat geld ook voor bruiloften, maar niet voor religieuze bijeenkomsten, protesten en uitvaarten””

  Dus,.. als ik ga trouwen, en zég dat het een begravenis is, zit ik goed,.. en mogen er 100 man komen.

  Heb ik dat goed begrepen, of niet…
  Ik ga het nog maar een keertje nalezen..

  https://pbs.twimg.com/media/EiG7v8UXcAAcv6f?format=jpg&name=small

  Like

 5. Julia zegt:

  Het zijn weer van die maatregelen die werkelijk nergens op slaan. Horeca vroeger dicht laat me niet lachen of dat het virus na sluitingstijd toeslaat, snottebellen naar school maar als u licht verkouden bent of een licht kuchje heeft blijf dan thuis wat een toppunt van waanzin. Gaan de grenzen om van provincie naar provincie te gaan ook dicht of kan men nog uit een besmet gebied vrij reizen met bijv. het OV of auto voor een dagje uit naar een andere provincie. Als we nu geen massaal verzet tonen gaat dit ook nog gebeuren dan zijn we helemaal gevangen. Elk jaar werkte men door bij een lichte verkoudheid, of besmettingen bij groepen maximaal 50 personen niet kan toeslaan. Kortom ik kap met die onzin en dat zou iedereen moeten doen. Het is alleen weer de horeca verder failliet laten gaan. Ondertussen zijn gemeentenkassen totaal leeg en worden gemeentelijke lasten volgend jaar flink verhoogd en voorzieningen meer ingekrompen terwijl banenverlies hoogtij viert. Alles is met deze half bakken nodeloze maatregelen kapot gemaakt en de burgers zijn flink besodemieterd en genaaid. Miljarden gestort naar Brussel maar de gemeenten kunnen het zelf oplossen met o.a. verhogingen. Die Rutte en die hele bedriegende bende kan voor mij morgen nog uit de zetels worden gezet. Grapperhaus heeft alsnog een boete van maar 400 euro dat uiteraard veel hoger had moeten zijn al weer zo een streek van Rutte om tegen te gaan dat mensen de reeds belachelijk hoge onterechte boetes kwijtgescholden krijgen. Kortom de ratten zitten vol streken en gaan als een daverende sneltrein meer en meer door om de algehele economie om zeep te helpen en de burgers meer vrijheden te ontnemen. Hoogste tijd dat het volk nu massaal een vuist laat zien en deze hoax rondom de besmettingen meer dan genoeg is en het angst zaaien de kop wordt ingedrukt. Triest voor de mensen die getroffen zijn door het virus maar helaas jaarlijks hebben we te maken met een virus heftig of minder heftig. De boel is ook niet op slot gegaan in 2018 toen er meer dan 8000 doden door griep waren. Gelooft iemand nog werkelijk dat het om een virus gaat!

  Geliked door 1 persoon

 6. Julia zegt:

  Als het volk nu nog niet wakker is en gewaarschuwd dan zijn we van de Goden los. Heeft nu werkelijk niemand door dat de volgende stap is dat de spoedwet van kracht wordt dat zomaar een huis binnen gevallen kan worden. Men kan jongeren niet verbieden gezellig uit te gaan, en parken sluiten om feesten te voorkomen. Denk na wat gaan jongeren doen gezellig thuis een feestje bouwen en terecht. Dan kan die leugenaar Rutte verkopen dat achteraf het virus niet alleen in de horeca toe sloeg maar blijkt dat dit in huiselijke kring gebeurt dus dat er een strenge controle in de privé sfeer gaat plaatsvinden. Er wordt zo een smerig vuil politiek spel gespeeld waar de honden geen brood van lusten. Of dat een virus telt hoeveel mensen er zijn als het er hooguit 50 zijn dan denkt het virus ik sla nu niet toe, of dat het virus bang is voor de nacht o wacht het is donker ik sla niet toe. Mensen, mensen denk a.u.b. na voordat u hier allen in mee gaat u tekent voor uw eigen gevangenschap en financiële ondergang omdat de rekening op de ruggen van de belastingbetalers terecht komt en u geen enkele vrijheid meer heeft. Deze waanzin moet stoppen. Helaas vallen er jaarlijks doden door virussen het is nu eenmaal een feit. De dood hoort bij het leven en is door niemand tegen te houden. Denk ook eens door dat een andere zeer ernstige ziekte bij iedereen kan toeslaan dan gaat u nu zeker dood doordat de gezondheidszorg achterstallig is en u te laat wordt geholpen. Ook de reiswereld wordt nu nog harder getroffen U denkt toch niet dat u vanuit een besmettelijk gebied straks voor een weekje of zo een huisje kunt huren in een provincie die minder besmettelijk is. Dus ook dat wordt straks flink de nek omgedraaid. Gezellig dat zogenoemde nieuwe normaal geen leuke weekendjes weg meer, geen dagje recreëren, geen dagje strand.

  Geliked door 1 persoon

 7. deze maatregelen hebben geen effect op volksgezondheid ; wanneer geeft Rutte een persconferentie over die andere 1 miljard virussen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s