FOTOSHOPPER . . .


(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Simon“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Rotzakken. Bookmark de permalink .

21 reacties op FOTOSHOPPER . . .

 1. Knalkopje1 zegt:

  Vergeet minister van Zorg Tamara van Ark en burgemeester Bruls van Nijmegen niet, de fascisten die willen experimenteren met mondkapjes om ons gedrag in de richting van de 1,5 m maatschappij te duwen. Bruls de Bullebak wil ook achter de voordeur kunnen kijken of we in onze huiskamer de 1,5 m in acht nemen, anders…. . Ze mogen wat mij betreft die vier anderen in de bak gezelschap houden.

  Geliked door 1 persoon

 2. Republikein zegt:

  Auditie voor nieuwe Peppie en Kokkie?

  Geliked door 1 persoon

 3. Jean zegt:

  En waar horen schuldigen thuis? Juist, in een cel.

  Like

  • Corrie Bruin zegt:

   Van mij verdienen zij de doodstraf als wij eens weten hoeveel mensen zijn overleden door hun fouten en schuld en dat alleen maar omdat er een mini virus heerst. Dus mocht het zo zijn dat er stemmingen zijn om de doodstraf in te voeren dan hebben zij mijn ja. Ik begrijp dat er mensen zijn waar haalt die gek dat vandaan nou van horen en lezen, er zijn mensen overleden die als zij geholpen zouden zijn in het ziekenhuis er nu nog zouden zijn nee die hele hetze over die vreselijke ziekte CORONA dat heeft ook een heleboel mensen naar de afgrond van waanzin gebracht die angst die die mensen moeten meedragen als zij ergens naar toe moeten is voor die gene afschuwelijk.

   Like

  • frits jacobs zegt:

   ….cel ?……..stuur ze dan maar naar een werkkamp dat zou beter zijn !!!!

   Like

 4. bobzelf zegt:

  KILL THE BASTERDS
  MUSSERT HAD NOG EEN EXCUUS , HET WAS OORLOG ,,,,

  MAAR DIE IS GEWOON, ,, VOLKSGERICHT, EN VUUUURRRRRRRRRRRRRRR

  LIFE IS SIMPLE

  OOM HUGO SNUIFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

  Like

  • Gienekehado zegt:

   Gisteravond om 11 uur in ‘Met het Oog op morgen’ een interessante analyse gehoord van het land van je Oom Wladimir! Nou nou….. Misschien nog even beluisteren? Groet!

   Like

   • bobzelf zegt:

    EN WAAR KAN IK DIE BEKIJKEN DAN WEL HOREN ??

    IK HEB WEER EEN REACTIE GEZIEN IN DE VOLKSKRANT VANMORGEN ….

    WERKELIJK ONGELOFELIJK , HOEWEL ,,, ALS JE HET OVER HERSENDODEN HEBT DAAR ,, BIJ DIE NSB KRANT . ..

    DAN KLOPT HET WEL , WHAHAHAHA

    HUGGIE

    BOBZELLUF

    Like

 5. koosv8 zegt:

  Eigenlijk vind ik het allang geen grapjes meer waardig, deze LANDVERADERS. En vele anderen OOK HET KONINGSHUIS. FUCK YOU.!!

  Like

 6. klaas zegt:

  Like

 7. LUCIA zegt:

  Meditatie om de Covid 19 Banvloek op te heffen; Geef dit ook door op andere fora, hoe meer mensen dit doen hoe meer kans van slagen!!!

  Inleiding; Ooit eens een boek gelezen over hoe je als je met meerdere mensen een gedachte de wereld gericht instuurt , zaken kunt beïnvloeden, voor die tijd vond ik dat nogal zweverig maar in dit boek was gedegen onderzoek ernaar gedaan, kijk dan wil ik er wel over nadenken. dus bij deze ;

  Ga makkelijk zitten of liggen, doe een ritueel die maakt dat je je ontspant en veilig voelt( brand een wierookje/ zet rustige muziek op/ bid van tevoren en vraag om bescherming/ maak een bol of cirkel om je heen voor protectie, van zilverwit licht of paars met goud wat het voor je doet/.
  De hierna volgende tekst is een voorbeeld, je mag het aanpassen maar hou wel het resultaat in gedachten; de banvloek opheffen en de verantwoordelijken hiervoor te straffen ;

  Meditatie; Ik vraag hierbij aan mijn hogere zelven, in deze en andere dimensies, om voor mezelf en alle mensen op de aarde die aan deze situatie niet schuldig zijn, om deze satanische betovering, deze Covid banvloek die over de wereld gelegd is , NU te verbreken . Bovendien vraag ik ook, om de mensen , die dit veroorzaakt hebben en bewust gesteund hebben, dusdanig te straffen dat zij alle leed die zij berokkent hebben, ook zelf zullen ervaren en ondergaan.

  Herhaal deze tekst 3x en doe het op 3 achtereenvolgende dagen, het mag ook 7x herhaald worden op 7 achtereenvolgende dagen. Doe het 1x per maand zolang als de situatie duurt .

  Uitleg waarom dit soort zaken werken; Er is iets een soort informatieveld wat er ontstaat en het heet; The 100th monkey principle, werd eerst ontdekt bij apen en later bleek het ook van toepassing op mensen.
  Komt er op neer dat voor veranderingen 100 mensen/apen nodig zijn die iets doen waardoor een soort bewustzijn gecreert wordt en bepaalde zaken in beweging gezet worden.Aangezien het hier een wereldwijde bevolking en daaraan gerelateerde shitzooi betreft, zal het wellicht een grotere kritische massa nodig hebben voor resultaat

  Rupert Sheldrake heeft over de veldtheorie enkele boeken geschreven, ik meen 2, hij gebruikte de term Morphic resonance and fields , gaat over bepaalde organiserende velden die een grote rol spelen in de evolutie en de ontwikkelingen hierin vormgeven/bepalen maar ook denkbaar zijn in andere zaken.

  Geliked door 1 persoon

 8. Htsk day zegt:

  Goed nieuws voor de Nieuw-Zeelanders.
  (Die een van de strengste lockdowns ter wereld hebben)

  WELLINGTON – Nieuw-Zeeland trekt vanaf dinsdag bijna alle maatregelen tegen het coronavirus weer in. Alleen in Auckland, waar nog een aantal besmettingen zijn, blijven sommige regels nog twee weken van kracht.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1199791328/nieuw-zeeland-trekt-bijna-alle-maatregelen-tegen-coronavirus-in

  Dat er sinds Mei helemaal NIETS aan de situatie veranderd is, doet er ineens niet toe.

  Het was niks, het is nog steeds niks, en het zal ook wel helemaal niks worden.

  Kijk zelf maar:
  https://www.worldometers.info/coronavirus/country/new-zealand/

  Maar toch….

  “”Door onze daden hebben we het virus onder controle gekregen”, aldus premier Jacinda Ardern tijdens een persconferentie maandag. „We hebben een sterke positie en kunnen zo onze volgende stap zetten.””

  Oftewel: Premier Jacinda Ardern ziet de bui al hangen, en wordt het onderhand een beetje te heet onder haar voetjes..
  Dus trekt zij haar keutel in, want de diarree denderd al door haar broekje.

  Nou ken ik dat mens niet, maare… die foto,.. is “het” nou een trans jeweetwel, of is dat een per abuis geplaatste oude foto van Wally Tax in zijn jonge jaren?

  Geliked door 1 persoon

 9. Julia zegt:

  Het is nog te grappig weer gegeven. Vergeet niet dat we met de grootste misdadigers sinds WOII hebben te maken.We hebben hier met een stel misdadige trekpoppen te maken die uitsluitend uitvoeren van de hogere elitaire machtswellustelingen hen hebben opgelegd zoals Bilderberg (waar o.a. het Koningshuis is in vertegenwoordigd) , Gates, Soros, Rothschild, Rockefeller, Kissinger. Al deze gasten zijn het meest gevaarlijke virus die het volk het onder het mom van een zogenoemde virus bedriegen, onderdrukken en naar de totale financiële en maatschappelijke afgrond leiden. Al die elite en diegene die hieraan meewerken hebben zich schuldig gemaakt aan misdaad tegen de menselijkheid. Nu weer zo een smerige streek het verzwijgen van de de vaccindeal . Neemt u hem nog we krijgen puur te maken met een gifvaccin waar zo weinig mogelijk van openbaar mag worden gemaakt. Daarbij weer stijgende zorgkosten puur om de karige CAO verhoging van 3% zorgpersoneel mee te bekostigen maar waar tegenover staat een karige achterstallige gezondheidszorg die meer en meer wordt beperkt. Gemeenten die het toegezegde geld nu niet krijgen om mensen die zwaar de dupe zijn geworden van de toeslagen affaire te helpen, verhoging van energie en vaste lasten. Kortom opnieuw besodemieterd en hou u vast wat er na de verkiezingen voor onze kiezen komt. Het zijn een stel ordinaire criminele plunderaars die zichzelf verrijken en het volk vertrappen en in de kou laten staan. Kortom er blijft maar één ding over dat is dat hele Maffia zooitje de boeien in en levenslang achter de tralies zetten zodat zij voor goed hun bek kunnen houden. Ook heer Koolmees kapt er nu mee omdat hij nu al voorziet dat met zijn pensioendeal alle pensioenen zwaar worden gekort. Nu al worden er maatregelen getroffen voor 2021 hoe kunnen die ratten voorzien hoe dat fake virus zich verder ontwikkelt. We zouden nu massaal alle regels aan onze laars moeten lappen en allemaal eens flink onze bek open moeten doen om dat tuig duidelijk te maken dat wij er massaal niet meer in trappen en meer dan genoeg van hun smerig spel hebben. Ik heb werkelijk voor Rutte en de rest van de misdadige trekpoppen geen goed woord en zal nimmer hun daden vergeven zoals o.a. het bewust gijzelen van ouderen en hierdoor veel onnodige doden op hun geweten hebben alsmede veel slachtoffers door achterstallige gezondheidszorg een zorg die zij bewust hebben kapot bezuinigd. Als het elitaire tuig wat mankeert staan de bedjes 1e klas klaar (tot en met een gereserveerde vleugel in het ziekenhuis) met spoedige 1e klas zorg. Wij betalen en hebben het nakijken. Het is werkelijk zum kotzen wie had verwacht dat deze ernstige misdaad tegen de menselijkheid zich in 2020 zou voor doen waar Rutte en de rest van de kliek in een democratisch land hard aan hebben meegewerkt en actief blijven mee werken.

  Geliked door 1 persoon

 10. Bas zegt:

  Gemiddeld vermogen per huishouden in Nederland lager dan in veel zuidelijke EU landen

  https://pbs.twimg.com/media/Eidh2JPXgAE_oA8?format=jpg&name=small

  Like

 11. bobzelf zegt:

  IK VOND “”THE DALTONS “” LEUKER

  OOM LUCKY LUKE

  Like

 12. Julia zegt:

  Hoort u Rutte nog roepen en de rest van de bedriegers de kosten m.b.t. corona mogen niet worden verhaald op de belastingbetalers. Dit elitair tuig heeft het dik voor elkaar alle kosten komen terecht op de bordjes van de burgers en erger nog als u goed luistert naar de man in dit filmpje weten we nu al wat ons voor 2022 te wachten staat torenhoge zorgpremie maar het meest smerig de reguliere zorg wordt afgeschaald. https://www.telegraaf.nl/video/1548450024/hierdoor-stijgt-de-zorgpremie-opnieuw Kortom straks geen stukje vlees, verse groenten o.i.d. leeggeplunderd door het elitaire tuig dat nu regeert en de boel blijft besodemieteren. We worden niet één oor aangenaaid maar totaal genaaid. Hoe lang kan dit zooitje bedriegers nog haar gang gaan of zal de dag des oordeels niet meer ver weg zijn. Laten we hopen het laatste maar dan moeten we nu massaal opstaan en onze bek open doen en deze niet langer laten snoeren door een stel criminele financiële plunderaars en volksverlakkers. Heel goed dat de weerstand en vooral de weerzin onder meerdere mensen met de dag meer groeit. Die algehele hoax rondom het virus is een grote fake. Schandalig en asociaal om mensen zo een valse angst dagelijks in te boezemen en dictatuur en spoedwetten door te drammen om het ideaal van de NWO te bewerkstelligen. Mondkapjes alles is een grove leugen die totaal niets toevoegen aan de maatregelen, zaken sluiten maar wel met uitstel fake. Kortom Ik doe niet meer mee en verzet bij tegen deze elitaire misdadigers. De huichelaar Rutte heeft miljarden van ons geld weggesmeten aan het miljardenbolwerk Brussel en laat zijn eigen volk boeten door alle kosten op de belastingbetalers te verhalen. Geen goed woord meer over voor deze beroeps leugenaar en voortaan moet hij samen met De Jonge gewoon zijn bek houden. .

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s