Namen op vluchtmanifesten Epstein binnenkort onthuld: ‘Paniek onder rijken en machtigen’

(Door: “9ForNews”)

De Amerikaanse Maagdeneilanden, waar Jeffrey Epstein een huis had, willen de logboeken van zijn vier helikopters en drie vliegtuigen inzien. Zijn rijke en machtige vrienden zijn nu in paniek, schrijft de Daily Mirror.

De advocaat-generaal van de Amerikaanse Maagdeneilanden, Denise George, wil naast de passagierslijsten ook eventuele notities ontvangen die de piloten hebben gemaakt of meldingen van verdacht gedrag.

George wil de namen en contactgegevens van eenieder die voor de piloten heeft gewerkt of die contact heeft gehad met Jeffrey Epstein of zijn passagiers.

Piloot David Rodgers overhandigde in 2009 logboeken waaruit bleek dat prins Andrew, Bill Clinton, Kevin Spacey en Naomi Campbell meevlogen met Epsteins ‘Lolita Express’. Hoofdpiloot Larry Visoski, die meer dan 25 jaar voor de pedofiel werkte, heeft zijn logboeken nog niet overhandigd.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Criminaliteit, Elite, Hypocrisie, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

5 reacties op Namen op vluchtmanifesten Epstein binnenkort onthuld: ‘Paniek onder rijken en machtigen’

 1. Hans zegt:

  Dat zal wel meevallen. Ze hebben wat weg moest weg gedaan. En voor de rest maakt het hun niks uit of hun namen bekend worden of zijn. Ons kent ons en alleen de gewone l.l wordt gepakt want daar zijn er veel van.

  Like

 2. Julia zegt:

  Heel goed dan kunnen we zien hoeveel elitaire smeerlappen en nog vrij rond lopen. Aan de schandpaal er mee.

  Like

 3. Rensk. zegt:

  Zo gaat dat. Net als de Bners hier die door de media voortdurend hun inhoudsloze woordje mochten doen. De media dus , die weer een directe lijn hebben met Den Haag. Zodra nog meer BNers geen werk meer hebben gaan ze schreeuwen en tieren en u mag raden naar wie. Het was zoals gewoonlijk weer volkomen voorspelbaar. Net als die rijken hierboven, waar naar op gekeken werd. Kijk nooit naar iemand op, wie het ook is en kijk zeker nooit op iemand neer. Eerst observeren en verbanden leggen.

  Like

 4. bobzelf zegt:

  DIE WIL NOG WAT LANGER IN LEVEN BLIJVEEN ,, LARRY VISOSKI

  MET HITLARY IN DE BUURT, , GEBEUREN ER ALTIJD RARE DOODVONNISSEN

  WE KNOW NOTHING ABOUT THE HORSE, SAID MANUEL YEARS AGO

  OOM BASIL

  Like

 5. M. zegt:

  De pedofielen uit Nederland liggen ook al flink onder de aandacht en men heeft de middelen en manschappen waar men geen schijn van kans tegen zal maken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s