Necla Kelek geeft vluchtelingenverhalen weer: Ze zullen zich nooit integreren!

Necla Kelek

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Een van de weinigen die ze ontmoet heeft die af en toe een baan heeft, gaat door het lint als het om Israël gaat. Waarom Duitsland de Joden mag, zou hij niet weten. Hij heeft zijn leraar Duits in elkaar geslagen, toen die zei dat Duitsland Israël als staat zou erkennen. Hij hoopt dat dit geen negatief effect heef top zijn asielaanvraag. Daarom gaat hij niet meer naar de cursus Duits. Hij spreekt ook na een jaar geen woord Duits.


De ander is van mening dat Allah hen zou hebben geholpen naar Duitsland te komen. Hij is 39 jaar oud, is getrouwd met zijn nicht en heeft 6 kinderen met haar. Het gezin bewoont op dit moment vier kamers in een overgangstehuis.

Hij is gelukkig. Het gezin zou zo veel ondersteuning van de staat krijgen dat hij niet zou hoeven werken. Met de vele kinderen zou er genoeg werk zijn. Men zou de kinderen per slot van rekening niet alleen kunnen laten in het buitenland. Zijn zoon wilde onlangs bij een Duitse vriend blijven slapen en voetbal kijken. Waar gaat dat wel niet heen?

Hij vindt in ieder geval dat hij in zijn leven met 39 jaar genoeg gewerkt heeft. Nu doodt hij de tijd met kaarten en shisha roken in de Sonnenallee in Berlin-Neukölln. Daar zijn de mannen onder elkaar.

En wij geloven nog steeds dat zulke mensen zich op zekere dag in onze samenleving zouden integreren en bijdragen aan de belastingpot? Natuurlijk bestaan er ook anderen. Maar hoeveel? Necla Kelek is hen in de vele gesprekken in vluchtelingencentra niet tegengekomen!

Met deze mensen komt het strenge geloof naar ons toe. Het patriarchaat. De sekseongelijkheid. Het ontbrekende bewust zijn over hoe een welvaartsstaat functioneert en dat het asociaal is om alleen maar te nemen uit de pot. Dat anderen daar voor moeten werken. En als je dat zegt, dan word je “islamofoob” genoemd.

Maar wat moet dat hier nu worden? Ik wil hier niet met zulke mensen leven. Ik wil niet dat hun waarden steeds krachtiger de samenleving instromen en haar vorm gaan geven. Eerlijk, daar ben ik inmiddels goed kapot van.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Necla Kelek geeft vluchtelingenverhalen weer: Ze zullen zich nooit integreren!

 1. Cathja zegt:

  Als je met 39 jaar al uitgewerkt bent, zoals bovengenoemde ‘rentenier’, dan is de kans op een totale burn-out niet erg groot.
  Het wordt tijd dat deze profiteurs terugkeren naar hun eigen Heimat. Met figuren die er zo’n mentaliteit op na houden valt hier niet samen te leven.

  Like

 2. Bas zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/136456943/lokale-partijen-grote-steden-slaan-alarm-blokkeer-toestroom-nieuwkomers?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=seeding-telegraaf

  Lokale partijen grote steden slaan alarm: ’Blokkeer toestroom nieuwkomers’

  DEN HAAG – Lokale partijen uit Den Haag, Rotterdam en Amsterdam maken zich zorgen over de leefbaarheid en het dichtslibben van de grote steden door de opvang van extra vluchtelingen. Het absorptievermogen van de steden is bereikt, stellen Hart voor Den Haag, Leefbaar Rotterdam en Partij van de Ouderen Amsterdam.

  Donderdag meldden ingewijden aan RTL Nieuws dat gemeenten komend jaar tussen de 10.000 en 13.500 extra plekken moeten realiseren voor vluchtelingen. „De landelijke overheid gaat helemaal voorbij aan het feit dat er in onze steden tal van wijken overbelast zijn. De bevolkingssamenstelling is in onbalans”, zeggen Richard de Mos (Hart voor Den Haag), Tanya Hoogwerf (Leefbaar Rotterdam) en Wil van Soest (Partij van de Ouderen Amsterdam). „Bovendien drukt overbevolking op de leefbaarheid en zorgt onder meer voor criminaliteit, radicalisering en vervuiling op straat. Het absorptievermogen van onze steden is al lange tijd bereikt. Tel daarbij het tekort aan politie- en handhavingscapaciteit op en je weet dat niets doen geen optie is”, stelt het drietal.

  Like

 3. Sinyo zegt:

  Het is goed de toestand te lezen uit die andere hoek van Necla Kelek, dat wij ook al lange tijd hebben zien aankomen.
  Stukje bij beetje dringen die lieden hun cultuur aan ons op. . . . en het aller trieste is, dat de beschermheren van ons eigen volk daar geen ene fl…… aan doen. Ongelooflijk maar WAAR..

  Like

 4. Claudia Millenaar zegt:

  Nee, ik weet wel zeker dat het niet integreert! Ik hoef overigens alleen maar om me heen te kijken; de wijk waar ik zeven jaar geleden kwam wonen heeft nu al een fiks aantal van dit soort kostgangers. Je kunt precies uittekenen waar… Veelal nu wonend in studenten-woonhuisvesting, d.w.z. daar was deze huisvesting ooit wel voor gebouwd. Hoezo studenthuisvesting tekort…

  Like

 5. Bas zegt:

  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/2023-het-jaar-dat-europa-opging-in-het-ottomaanse-rijk/

  2023 Het jaar dat Europa opging in het Ottomaanse rijk

  Feitelijk heeft Europa alle voorbereidingen gepleegd om een Turkse inval in Europa zeer eenvoudig te maken. Alle landen die vroeger onder het Ottomaanse rijk vielen zijn voldoende verzwakt om binnen 24 uur in te nemen. Maar ook Europa zelf is voldoende verzwakt. Dan hebben we het niet perse over het economische klimaat in Europa, want dat gaat ogenschijnlijk best redelijk (alhoewel het gerotzooi rondom de Brexit natuurlijk een zwakke schakel vormt); we hebben het dan vooral over militaire verzwakking.

  Like

 6. Alex Delarge zegt:

  Een klassiek verhaal over een muᛋᛋliminteeltfamilie.

  Like

 7. vangie1206j zegt:

  Dat stuk ongedierte moeten ze als ongedierte vernietigen.

  Like

 8. top of flop zegt:

  eens.

  Like

 9. Als ze ergens aan het VERBINDEN zijn, is dat wel bij EHBO in Almere!!!!!!! Hoe duidelijk wil je het hebben, VIEZE MISDADIGE LANDVERRADERS!! Dankzij dit TUIG durven de mensen na zonsondergang de deur niet meer uit, zijn ze alert op straat etc etc.
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/almere-telde-22-steekpartijen-in-drie-maanden/ar-BB19DOoe?ocid=mailsignout

  Like

 10. Alfred zegt:

  Individueel genomen konden de moslims zichzelf bewijzen ook goede kwalificaties te hebben….maar de invloed van de islamreligie verlamt de ontwikkeling van allen die haar opvolgen. Nergens ter wereld bestaat er een meer achterlijke achteruit werkende kracht dan hier…
  Het mohammedanisme is verre van stervende, het is een militant geloof gericht op overheersing. Het heeft zich al over heel Centraal-Afrika verspreid en is er elke keer weer de oorzaak van dat er “geloofsoorlogen” ontstaan en er is niets dat dit kan tegenhouden; ware het niet dat het christendom wordt beschermd door de gewapende vleugel van de wetenschap – DE wetenschap waartegen de islam tevergeefs vocht -, dan zouden we getuige kunnen zijn van de val van de moderne Europese beschaving, zoals dat gebeurde met de beschaving van het oude Rome.

  Winston Churchil

  Like

 11. dutchess43 zegt:

  Die houding van de meeste “asielzoekers” is ook de reden waarom de meeste westerlingen ( waaronder ik) die lui haten als de pest, en liever hun rug zien dan hun voorkant.

  Like

 12. bert zegt:

  Het meren deel van deze mensen zal ook nooit en te nimmer integreren.En hiervoor moeten wij
  werken tot dat we versleten en oud zijn. EN HET ERGSTE VIND IK DAT DE STOMME BOTTE ALLEEN MAAR AAN ZICH ZELF DENKENDE BURGER HIER TOTAAL NIET OVER NA DENKT EN DEZE PROFITEURS OOK NOG IN BESCHERMING NEEMT.
  Wat zal deze domme burger look ooit afgestraft worden wanneer hij in de minderheid zal zijn als mens in zijn eigen geboorte land!

  Like

 13. Peacepipe zegt:

  En al meer dan 10 jaar is Mark Rutte in hoge mate verantwoordelijk voor deze gang van zaken.

  Like

 14. fleckie zegt:

  DE.‘ MOTIE HALSEMA, zoeke M E N. eens op. net als ‘ Koningin. Utopia’, waarin Halsema orakelt betr. toekomst boeren eigendom. De ‘gewone burger’ had daar geen moeite mee, ( om zich eens. te. verdiepen, wat het doel van kennisgeving van die motie,: ( EN. geflankeerd, bij ‘opsomming’ door. DE. Kopstukken van 3 partijen, ). was, en stemden er. lustig verder op, met als resultaat. dat ze nu behoorlijk geconfronteerd worden met de enorme aanmatigende eisen , en overlast. in hun wijken, door de ‘kleurlingen’. . ( ‘ Eigen schuld wordt niet beklaagd’, is Immers. ook een spreekwoord,! ) …… .<~<~<~<~<~<~<

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s