Compleet falen van de regering!

(Door: Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

De eerste Moria-bewoners zijn er al, de Europese Commissie werkt aan een nieuw pact om nog meer asielzoekers te verdelen. Terwijl de migratiedruk niet afneemt, verwerkt het BAMF (Duitse Federale dienst voor Migratie en Vluchtelingen) nog steeds asielprocedures uit het jaar 2015. Het gaat hier niet om incidentele gevallen, maar om zegge en schrijve 200.000 aanvragen die zich opgestapeld hebben.

De reden daarvoor is o.a. dat vindingrijke advocaten tegen bijna iedere negatieve beslissing een klacht indienen. Voor het lopende jaar houdt de chef van de BAMF, Hans-Eckhard Sommer, rekening met nog eens ongeveer 100.000 eerste aanvragen en vervolgaanvragen op asiel in Duitsland – hoe deze extra verwerkt moeten worden, is de vraag.

Op dit moment leven er al 191.000 gedulde personen in Duitsland – tendens stijgend. Terwijl de BAMF het niet kan bijbenen of de uitzetting op grond van een juridische procedure is opgeheven,  kunnen migranten in Duitsland in en zodoende in het sociale stelsel blijven. Corona zou de situatie nog extra kunnen verscherpen. Wanneer de EU en de Duitse regering veelvuldig bestaand recht buiten beschouwing laten, moet justitie handelen.

Dat bij de BAMF honderdduizenden asielaanvragen niet verwerkt zijn, Merkel´s kabinet nog steeds de bescherming van de buitengrenzen afwijst en preventieve controles de uitzondering vormen – dat alles toont de voortgezette chaos en het absolute falen van de grote coalitie aan!

(www.welt.de)

Bron:
www.facebook.com/aliceweidel/

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Merkel, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, praatjesmakers, Rechts geluid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Compleet falen van de regering!

 1. karton zegt:

  Iedere keer als ik iets lees over de arme “vluchtelingen-weesjes” uit Moria (die zélf hun kamp in de fik staken !) dan denk ik : “Ik reageer niet meer, is niet goed voor m’n hart”.
  Maar ik kan ’t niet laten, door boosheid gedreven ! Dus……zit ik eerstdaags dood aan m’n laptop, dan is dát óók de schuld van de EUSSR en de club van Pinokkio Rutte !
  Het complete falen van de “regering” beperkt zich niet tot de “vluchtelingen” , ook het gebeuren rond het corona-virus geeft te denken, óók faalt zij volledig t.o.v. het EUSSR-gebeuren.
  Al met al zitten wij opgescheept met een stelletje idioten, die zich “politici” durven noemen maar in feite zijn het laagwaardige figuurtjes , niet in staat tot iets zinnigs.
  Dagelijks verschijnt prof.drs. Bloemschoen op tv om iedere keer opnieuw het sprookje van de corona-tester te vertellen en te verhalen over een “steeds sneller arriverend” vaccin ! Die man is niet goed bij z’n hoofd, een héél zielig mannetje ! Vraag dat eens in Rotterdam , waar deze nietsnut als wethouder , totaal niet wist wat hij deed ; hij richtte aldaar een grote chaos aan ! Een mannetje van hetzelfde kaliber was de ex-minister Bruins : hij hielp het UWV naar de kloten, werd toen snel benoemd als minister , om ’t UWV van hem te verlossen, maar als minister viel hij door de mand, oh sorry, hij viel ondersteboven op ’t spreekgestoelte in de 2de Kamer.
  Dit soort kereltjes kunnen écht helemaal niks, bla bla bla, meer niet.
  Angst- en faalhazen zijn het !!!!

  Like

  • triumph zegt:

   Waar is de tijd dat we nog echte politici hadden vraag me af wie deze druiloren hebben voorgedragen.

   Like

  • Yvonne zegt:

   Karton ik begrijp uw boosheid zgn kindertjes zijn idd grote volwassen kerels met okselhaar en op andere plaatsen
   Maar Europa moet en zal kapot
   Gisteren in het ziekenhuis allemaal mondkapje op het was net een slechte film, maar die kan je weg zappen en deze waanzin niet ik wil het niet maar anders kwam je er niet in
   Zover is het al gekomen ik zag gisteren in een flits op TV dat er mensen zijn die ze helemaal verplicht willen !? Zitten die te trillen voor hun TV als opperhoofd Rutte en knechtje de Jonge ons weer de les lezen?

   Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   karton.Het heeft helaas niets met falen te maken maar met kwade opzet.

   Like

 2. Bob zegt:

  Laat de asiel advocaten de kosten uit
  eigen zak betalen en de vindingrijkheid
  neemt af.

  Like

 3. Wir schaffen das heeft de Duitse belastingbetaler 300 miljard euro gekost, excl. schade aan natuur en milieu en meer misdaad

  Like

 4. Jean zegt:

  Heel snel alle grenzen sluiten én bewaken zodat er niets meer doorgepraat, we hebben al veel te veel gewelddadige barbaren op het grondgebied, nu starten met de grote schoonmaak.

  Like

 5. Julia zegt:

  We zijn gewoon achterbaks al jarenlang overgeleverd. We kunnen nog wel reageren maar wat heeft het voor zin als het grootste deel van de bevolking haar schouders ophaalt, het absoluut niet uitmaakt dat eigen kinderen jarenlang thuis moeten wonen omdat zij jarenlang op wachtlijsten moeten voor een betaalbare woning omdat die algehele invasie vanuit de hele wereld hier voorrang op hebben, wat maakt het uit dat de belastingpot met miljarden wordt leeg geplunderd om al die geïmporteerde woestijnratten en zwarten waarvan niets bekend is zelfs geslacht en homo zonder meer verblijfsvergunningen krijgen, wat maakt het uit dat die woestijnratten op kosten van belastingbetalers advocaten krijgen om eventuele afwijzing van verblijfsvergunning kunnen aanvechten met als resultaat jarenlange kostenvergoedingen terwijl ze zijn uitgeprocedeerd, wat maakt het uit dat de verkrachtingen en criminaliteit meet de dag meer toeneemt, wat maakt het uit dat vrouwen en meisjes de meest smerige scheldwoorden voor hun hoofd krijgen geslingerd, wat maakt het uit dat zij gratis gezondheidszorg genieten, gratis taallessen, gratis zwemlessen krijgen terwijl wij met een afgeschaalde gezondheidszorg en het uitkleden van het basispakket worden geconfronteerd maar wel weer premie zorgkosten meer mogen gaan betalen, wat maakt het uit dat levenslange uitkeringen moeten worden verstrekt omdat de grootste import ratten niet integreren. Kortom Nederlanders zijn een onderdanig laf volk en trekken graag hun broekriem nog extra aan maar demonstreren tegen onrecht t.b.v. eigen vrijheid ho maar dan staat er een handjevol. Ach haal de schouders lekker op het maakt toch niets meer uit als dat alleen uw knip nog verder omgekeerd wordt want de EU heeft weer in deze enorme crisis die jaren gaat duren een nieuw plan gelanceerd https://www.telegraaf.nl/nieuws/393639295/europees-parlement-wil-nog-een-schep-op-klimaatdoelen-eu De belastingbetalers worden opnieuw uitgeknepen en houden nog weinig in de knip Rutte zet straks weer een handtekening bij het kruisje daar gaan weer miljarden, miljarden naar de chaos en het wanbeleid voor nog meer import die geen of nagenoeg geen last zullen hebben van financieel uitknijpen maar wel van financieel profiteren. Dan geef je het toch op als er zo een lamlendig volk op de bank blijven zitten en gun je ze toch de algehele ellende die ze komende jaren te wachten staat. Uiteindelijk leveren zij zichzelf toch vrijwillig over aan dicatatuur en de islamisering. Geen enkele medelijden mee. Het trieste is dat zij wel een minderheid van eigen volk mee de diepte in sleuren die zich van begin af aan zowel tegen de onrechtmatige grondwet als de massale invasie hebben verzet. Maar ja achteraf blijkt dat het voor niets is geweest dat miljoenen soldaten en mensen haar leven hebben gegeven en hebben gevochten tijdens WOII voor onze vrijheid. Kortom een groot deel van onze bevolking moeten hun ogen uit hun hoofd schamen voor hun lafheid en onderdanigheid.

  Like

 6. Julia zegt:

  Ik kan het niet bevatten dat al diegenen die nu met een smetlap voor de mond lopen (niet beseffen dat als zij die smetlap 20 minuten op hebben wat voor een bacteriën hier door eigen uitstoot in zitten) , deze vervolgens afdoen met beide handen in vieze jaszakken stoppen en behandelen als vuile zakdoeken maar wel zulke viezerikken zijn die zelfs trouw hun winkelkarretje staan af te doen met papier die in de winkelwagens achterlaten of zelfs wegwerpmondkapjes in de kar achter laten of voor de super op de grond smijten. Dus die niet werkende smetlappen zijn gewoon smerig en ziekteverspreiders en valt ook onder een zeer falend beleid. Dus ik ga al die smetlap dragers uit de weg en neem zeker meters lange afstand hiervan. Wat zijn WIJ SAMEN toch hygiënisch bezig en denken we dan vooral aan een ander om deze niet te besmetten.Als die smetlap dan toch verplicht wordt dan zet ik wel een gasmasker op. Al die niet werkende smetlappen moeten morgen in het openbaar en buiten verboden worden.

  Like

 7. Bob zegt:

  Wat gaat er goed in de EU????

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s