DUIDELIJK (87) . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op DUIDELIJK (87) . . .

  1. pepo Copyright zegt:

    Vecht voor je vrijheid 🗽

    Like

  2. LUCIA zegt:

    Iemand anders deed ook al de suggestie maar erg handig hr Bron, om dit te bundelen voor hen die kort van memorie zijn…pakweg 2 a 3 weken voor de verkiezingen te lanceren.
    Het is zeer duidelijk wie de tollenaars zijn in dit K-binet, helaas hebben we een overdosis aan geboefte, ik noem ze geen ratten meer want zag laatst een filmpje over een giga-snoezige afrikaanse rattensoort, die ontzettend goed geuren kan opsporen, die getraind en ingezet worden om landmijnen op te sporen.
    Vanwege hun geringe gewicht gaat zo’n ding niet af, daardoor zijn ze beter inzetbaar dan honden. Er was een stuk waar ze lieten zien hoe hij zijn kopje wast ….en die handjes… waren net kleine mensen handjes en die bewegingen, zo schattig nou …klontje boter hoor midden in mijn hart.
    Ik las ook laatst dat ratten eigenlijk erg sociaal zijn, want als eentje ziek is, wordt hij verzorgd en er wordt eten voor hem gebracht…. dus heb ik mezelf beloofd, geen politici meer voor ratten uit te maken vanwege de hoge sociale en schattighjeidsfactor van… de Ratten, dat kan en mag je ze niet aandoen.

    Geliked door 3 people

  3. koddebeier zegt:

    Fijne jongens en meiden he, dat links/christelijk/liberale K*Tvolk !! Zelfs de nootjes van 50 min stemmen tegen …….wat een klojo’s.

    Like

  4. Bob zegt:

    Als je mensen hun vijheid wil afnemen
    maak ze dan arm, maak ze behoeftig aan
    drugs en alkohol.
    Deze politieke partijen zijn al een
    eind opweg.

    Like

  5. vangie1206j zegt:

    Daarom moet je die bevolking haters ook sadisten noemen.
    Dat past beter bij deze monsters.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie