MSM – Fakenews contra nieuws

(Door: Rients Hofstra)

1. Honderden melkveebedrijven zijn bijna 2 jaar geleden door minister Carola Schouten (CU) onterecht op slot gezet vanwege fraudevermoedens. Alleen deze zin al! ‘FRAUDEVERMOEDENS’. Van de minister mochten 2.100 melkveebedrijven in februari 2018 geen dieren meer af- en aanvoeren. De minister vermoedde gesjoemel met veeregistratie om onder hoge fosforheffingen uit te komen, omdat boeren de doodgeboren kalveren niet registreerden. Volgens de EU-regels hoeven boeren doodgeboren kalveren namelijk niet te registreren. Een fact-check, Carola? En eerder was al duidelijk dat de meeste bedrijven niet hadden gesjoemeld. Een onaanvaardbare aanname, Carola? Berichtje uit de NRC van zaterdag 24 okt. Gek dat er parallellen te trekken zijn met het belasting falen in de kinderopvang toelagenrel, waarbij ook losjes en ongegrond werd uitgegaan van frauderende ouders. En van dat laatste maar niet willen/kunnen? leren. Uitgaan van aannames, geen onderzoek doen naar feiten, volharden in leugens en misfeiten, daardoor mensen doodongelukkig maken. Uniek zijn deze twee voorvallen niet. Sancties? Nada.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Lügenpresse", mainstream-media, meningsdictatuur. Bookmark de permalink .

4 reacties op MSM – Fakenews contra nieuws

 1. oudmarinier zegt:

  Kan alleen maar zeggen , dat wanneer het tijd is om al die Ministers en politici die het huidige beleid hebben gecre-eerd , , straks voor een VOLKSTRIBUNAAL te brengen , OOK enkel en alleen bij het “vermoeden” van -/betrokkenheid bij…..hen het vuurpeloton , oplevert.

  Like

 2. Republikein zegt:

  Erg naïef allemaal, natuurlijk wordt er gesjoemeld, en wat te denken van de toeslagenfraude?
  Grote belazering van analfabeten die voor het karretje zijn gespannen van echte oplichters.
  Malafide bemiddelaars, net zo als de kinderopvang.
  Wakker worden mensen!

  Like

 3. Beste Republikeinen,
  De nieuwsberichten van de msm worden voor wellicht 80 tot 90% bepaald door een kleine elite. Het wordt hoog tijd dat er veel meer aandacht komt voor alternatieve nieuwsbronnen, uitgevent door bv. De Andere Krant en sinds kort Gezond Verstand.
  Maar nog wezenlijker is de overheersende invloed van de partij-elites binnen een foutief staatsbestel. Als dat laatste vervangen wordt door AS (alternatiefstaatsbestel.nl) zal ook de media opgeschud en gezuiverd worden. En AS kan gerealiseerd worden, alleen zal je het binnen de msm niet tegenkomen, omdat het kettingzaagt aan de stoelpoten van de carrièrepolitici en partij-baronnen. Wij van AS zijn graag bereid e.e.a. te komen toelichten.

  Like

 4. Jan zegt:

  The 4th Annual Fake News Awards!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s