FOTO(SHOPPER)

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Annette Kiel)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op FOTO(SHOPPER)

  1. bobzelf zegt:

    OEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
    NOU ZAL TIJL WEL WEER BOOS WORDEN ??
    DUS ,IK KAN OOK EVEN WACHTEN ,,,WELK SOEP RECEPT HIJ NU WEER WIL ??

    MAAR , IK WIL U DIT NIET ONTHOUDEN ….

    Russia: ready to provide support for Armenia
    Today, Russia hinted at direct intervention in the Karabakh conflict, as the Russian Foreign Ministry announced that it was its country.
    The ministry added that Russia will provide Yerevan with all necessary assistance in the event of direct confrontations on the territory of Armenia.
    Russia’s announcement came after Armenian Prime Minister Nikol Pashinyan asked President Vladimir Putin to start urgent consultations on the aid that Moscow could provide to Yerevan to ensure its security.
    So far, 3 ceasefire agreements have failed in Karabakh, due to Turkish support for Azerbaijan.

    OLIEBOLLEN RECEPT, BEN IK OOK STERK IN TIJL !! DUS JE MAG KIEZEN …

    GROETJES

    OOM BOBBIE GAAT EEN UURTJE LANGS HET STRAND HOBEBLEN ..
    MET THE QUEEN

    LATERRRRRRRRRRRRR

    Geliked door 1 persoon

  2. Yvonne zegt:

    Is hem van harte gegund, zou toch zielig zijn als hij met zijn lieftallige gezinnetje naar de voedselbank zou moeten !
    Ik ga straks supermarkt 35 % afgeprijsde artikelen kopen zie ik u daar binnenkort ook?
    Wel dezelfde dag door uw koks laten bereiden want is nog kort houdbaar

    Geliked door 1 persoon

    • Julia zegt:

      Yvonne Het zou een goede praktijkles zijn om deze uitkeringtrekkers van miljoenen belastinggeld eens voor een aantal jaren financieel in lock down te zetten zodat deze uitnemers en profiteurs gaan beseffen wat vele burgers moeten doorstaan en niet uitsluitend feest kunnen vieren, kunnen reizen en van goed eten en drinken kunnen genieten waar velen keihard voor moeten werken in plaats van niets uit te voeren dan alleen mooi weer spelen en hiervoor zelfs nog rijkelijk voor worden beloond. Daarbij genieten ze uiteraard op kosten van de belastingbetaler nog van een uitstekende gezondheidszorg terwijl de onderdanen het kunnen doen met een onverantwoorde afgeschaalde gezondheidszorg. Ook daarin worden zij nog rijkelijk beloond. Uiteraard steunt de staat de KLM zodat deze brokkenpiloot zijn gratis vlieguren kan bij houden en de familie zeer voordelig op stap kan. Afschaffen dit achterhaald niets zeggende sprookje dan kunnen er miljoenen naar o.a. de gezondheidszorg.

      Like

  3. Bob zegt:

    Het is geen hoog vlieger.
    Wel egoistische hoogvlieger.

    Like

  4. verwardeman zegt:

    Met het huidige regeringstoestel kan ons Wimpie en femullie in een ruk door vliegen naar
    Argentinie , handig voor als er ” stront aan de knikker komt ” , he Bilderbergertje .

    Geliked door 1 persoon

    • Julia zegt:

      verwardeman Uiteraard staat het regeringstoestel volgetankt klaar. Voor de Oranjes is in barre tijden het vluchtgedrag niet vreemd. Recent voorbeeld nog Nederland in crisis en meneer en gevolg vertrekt gluiperig met vakantie naar Griekenland een kopie van zijn oma die vijf jaar lang was gevlucht. Ook Griekenland nu is nog op geel waarom daar heeft Willem ook nog een optrekje en een speelbootje voor de kust liggen. Alle voorzieningen zijn geregeld om zo snel mogelijk de benen te nemen als de vlam daadwerkelijk in de pan slaat.

      Like

  5. Gienekehado St. zegt:

    De ZOVEELSTE G E K die ONS ook weer 100.000en kost en families hun levens VERWOEST heeft!! Met dank aan de DEBIELEZOOI op 2513 AA Den Haag!!
    https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/om-eist-tbs-voor-tijdens-psychose-doodsteken-van-hardloper-in-groningen/ar-BB1aEBtR?ocid=mailsignout

    Like

  6. Julia zegt:

    Kijk eens dat zelfs Brusselse geldwolven woedend kunnen worden https://www.telegraaf.nl/nieuws/1325215346/dagvergoeding-323-euro-geschrapt-europarlementariers-woedend de idiote dagvergoeding die zij buiten de torenhoge salarissen krijgen. Kortom deze waanzinnige geldverspilling voor altijd afschaffen. Geen wonder dat de EU een bodemloze miljarden verslinder is ze strijken bakken met geld voor zichzelf op. Ze moeten zich kapot schamen om überhaupt woedend te worden maar het wel heel normaal vinden dat mensen op salaris inleveren en mensen die daadwerkelijk verhoging verdienen het niet krijgen. Ze zouden eerder woedend moeten worden over de enorme chaos die momenteel in Europa heerst. Dit is het moraal van de elite en politici.

    Geliked door 2 people

  7. Tistochwat zegt:

    Wimpie is nog nooit gezagvoerder aan boord van een vliegtuig geweest.
    Hij zit altijd op de stoel van de co-piloot.

    Geliked door 1 persoon

  8. klaas zegt:

    Like

Plaats een reactie