Aan de Trump-aanhangers

(Door: “bozeoudeman”)

Een oud artikel dat nog steeds actueel is. Soms zet mijn cynisme mijzelf ook even op een verkeerd been. Dus daarom een beetje gewijzigd. Vertrouw geen ‘nette’ tandpastaverkoper-Amerikanen, laat jullie niet belazeren door krachten die erop uit zijn om ook in Amerika alle burgers te ontwapenen en hen zo in eenzelfde positie te manoeuvreren als waarin de meeste Europese burgers al decennia lang verkeren, om hierna, via het alleenrecht op het bezit van wapens, burgers te overheersen en te knechten.

Lever jezelf niet uit aan willekeur en zelfs terreur van politieke criminelen en ander gespuis. Zie wat er in grote delen van Europa gebeurt: koeien voor de slacht is wat de Duitsers zijn, is wat de Zweden zijn, is wat de Fransen zijn, is wat de Belgen zijn, is wat de Nederlanders zijn, is wat de Britten zijn, et cetera. Lever de bescherming van uw vrijheden niet uit aan types als Obama, nu Biden, die vanaf de eerste dag van hun eerste termijn bezig zijn om burgers te ontwapenen om geen of nauwelijks tegenstand van hen te ondervinden als zij de totale macht over u allen wensen te grijpen om u bijvoorbeeld te laten chippen.

Ondanks leugens, ondanks bedrog blijven de zichzelf links noemende meute en media achter valse profeten aanhobbelen: een filantroop die de wereld wenst op te blazen, een persoon die president bleef spelen verborgen achter BLM en CNN, een vrouw die niet tegen haar verlies kan in combinatie met een enkel in naam progressieve pers en een criminele frauderende enkel in naam Democratische Partij, een vrouw die vol haat de speech van haar president verscheurt en daarna in de pers jammert dat de president haar hierna geen hand heeft gegeven. Schandalig, want zij is zo onafhankelijk als maar kan, vindt die leugen en bedrog Goebbels-pers.

Eenzelfde beeld is te zien in Europa, bedriegers huichelen betrouwbaar te zijn. In Europa kunnen burgers zich niet zelf verdedigen, dat mogen zij van hun leiders niet. Hun overheid zegt hen te beschermen. Kijk naar de vele moordaanslagen, de toename aan verkrachtingen, de laffe overvallen, de terreur via dagelijks messengeweld, de autobranden, terreur op en bij scholen en weet dan dat die overheid tegen haar burgers liegt.  

Een overheid, die ageert tegen schendingen van mensenrechten door dictators ver weg die eigen burgers bombarderen, iets wat Europese leiders anders doen. Zij halen onbeperkt terroristen en allerlei booswichten hun landen binnen om hun burgers één voor één op straat, in clubs, in het openbaar vervoer of waar dan ook door gewoon ordinaire criminelen en godsdienstfanaten te laten afmaken en weigeren moordenaars en krankzinnigen uit te zetten. Een overheid die zo haar eigen volk uitroeit.

Maar gezegd moet worden dat zij niet zelf het mes, de knuppel of het pistool hanteert, noch dat zij zelf de auto of vrachtwagen bestuurt. De wereld verkeert in groot gevaar, maar de nieuwe fascisten en oude reactionairen van nep links stellen iedereen gerust: er is niets aan de hand. Luister dus niet naar al die nepnieuws verspreiders en samenzweerderige idioten die door Rusland worden bestuurd

Zij, uw overheid, de zelfbenoemde goede mensen, zij waken over u en mij en over onze levens en vrijheden door u te muilkorven, dus  luister naar uw overheid! Volg uw leiders richting de kliffen en heb vertrouwen en geloof dat u straks kunt vliegen! Vertrouw op Pinokkio, vertrouw op Biden, nou nee dus! Daarom, Trump-Amerika, laat u niet ontwapenen, anders bent u straks ook koeien voor de slacht! U bent de laatste hoop voor de mensheid om het nieuwe fascisme te verslaan.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Aan de Trump-aanhangers

 1. Mr Dumass zegt:

  BIDEN VERLIEST PRESIDENT ELECT STATUS!!!

  Like

 2. scherpschutter1943 zegt:

  Het slaafs volgen van Rutte van de halfgoden in Brussel zal alleen maar tot resultaat hebben dat we allen verplicht met de kont omhoog in de richting van Mekka staan te prevelen. Dat is zijn ultieme doel. Alles wat hij anders beweert zijn leugens. Ik ben voor bewapende nederlanders die zich tegen islamitische moordenaars kunnen verweren.

  Like

 3. Bas zegt:

  https://pbs.twimg.com/media/EmZcdTVWEAEfBww?format=jpg&name=medium

  Privé auto met biden sticker vol met dozen vol stemformulieren…

  Like

 4. Bas zegt:

  682.000 stemmen geteld buiten het zicht van JURIDISCHE verkiezingswaarnemers in Philadelphia
  Wat verbergen democraten?

  We moeten hier een zinvolle recensie van hebben!

  Like

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  Na het lezen van jouw stuk, Bozeoudeman, blijf ik met één vraag zitten. We hebben allemaal toegang tot dezelfde informatie. Hoe is het dan mogelijk dat wij, Bronlezers, jouw visie wel delen en het overgrote merendeel van onze landgenoten niet? Grosso modo hebben we allemaal hetzelfde IQ, kunnen dezelfde TV zien, dezelfde kranten lezen, op internet dezelfde informatie opvragen. Hoe kan het dan dat wij, Bronlezers, wèl dwars door de schijnfiguur Rutte (en z’n handlangers) heen kijken en zoveel landgenoten niet? Hebben zij iets gemist, of hebben wij, Bronlezers, iets gemist?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 6. koddebeier zegt:

  100% gelijk !

  Geliked door 1 persoon

 7. saddy zegt:

  90% van de bevolking is te manipuleren. 80% van de linksen heeft psychische afwijkingen.

  Voor iemand die dat niet is en heeft zijn dit zware tijden. Het lijkt soms wel een continue geestelijke marteling.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s