VIDEO: WHO geeft toe dat VACCINS NIET VEILIG zijn! Er zijn GEEN onderzoeken!

De WHO (De Wereldgezondheidsorganisatie) en artsen zeggen zelf tijdens de Global Vaccine Safety Summit op 3 december 2019 dat er geen onderzoeken zijn gedaan naar de veiligheid van vaccins en vaccineren! Ik geef je een samenvatting van de 2 uur durende live steam van waarin beelden getoond worden van deze vergadering en de ongelofelijke uitspraken die daar werden gedaan.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Rients Hofstra

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

27 reacties op VIDEO: WHO geeft toe dat VACCINS NIET VEILIG zijn! Er zijn GEEN onderzoeken!

 1. Tistochwat zegt:

  Dat wisten wij toch al?
  Maar tóch zullen we aan die gifspuit van Gates moeten.
  Dat weet ik 100% zeker. En na die gifspuit wordt het pas echt leuk voor sadisten als Hugo Bloemschoen. Want laat die demon ons dan ‘vrij’. Neeheehee, hoor. Reken er maar niet op.

  Neem je dat Gates-gif niet, dan word je een paria. Dan mag je niets meer.
  Wanneer worden al die gehersenspoelde klootzakken nu eens wakker?!
  Je bent trouwens nu al een paria als je geen vies, zinloos slavenmasker voor je neus en mond draagt: een privégaskamer, die een chronisch zuurstofgebrek veroorzaakt.

  Ik heb talloze keren m’n kroot staan uitdouwe, maar NIEMAND wil luisteren!

  De Jonge en Rutte: als ik er straks niet meer ben, komt dat omdat jullie me hebben vermoord.
  Omdat ik kapotga aan jullie onmenselijke, tegennatuurlijke ‘coronamaatregelen’.

  BIJ DEZEN BESCHULDIG IK JULLIE NU ALVAST VAN MOORD OP MIJ!!

  Geliked door 2 people

  • Ik behoor ook tot een risicogroep, maak zelf wel uit of ik de prik(ken) neem, of niet! Heb wel een paar xxx een griepprik genomen. Waarschijnlijk dit jaar niet. Zit toch meestentijds (!) opgehokt en al en houd afstand. (deed ik altijd al als Sufkuttenhater)

   Like

 2. Tistochwat zegt:

  Die video is van 10 jan. 2020.

  Inmiddels zijn we tien maanden verder. ‘Ze’ hebben nu natuurlijk een andere mening.
  ‘Voortschrijdend inzicht’, zullen ze dat noemen. Er is nog steeds geen sprake van ‘transparantie’ en ook niet van een eigen keuze wat betreft ‘vaccineren’.

  Liegende tirannen, het gaat jullie om geld, macht en totale controle!.
  Onze gezondheid interesseert jullie gen barst!

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   gen >>> geen

   Like

   • Rients Hofstra zegt:

    Ik vrees dat hun mening amper is bijgesteld. Ze worden geadviseerd door te veel vakinhoudelijke onbenullen, terwijl gezichtsverlies een 2e reden is om niet al te snel op eerdere fouten terug te komren.
    Afstraffen op maart 2021 is de enige oplossing.

    Like

  • M. zegt:

   Geen enkel geruststellend woord, niet één.
   Geen blijdschap om genezen mensen maar het demoniseren van het middel waarmee dat gebeurd was en Hugo noemt het gewoon even ijskoud kwakzalverij.
   Iets wat al 60 jaar word gebruikt en vele mensen heeft genezen noemt hij kwakzalverij anders kan hij u geen geheimgehouden shit in uw lijf spuiten en zieke regels opleggen waar nog meer mensen aan bezwijken als aan die hele corona.
   Coronazwendel en geruststellende woorden gaan niet samen en angstige mensen helpen enorm mee om het leven tot een hel te maken dus geen geruststellende woorden maar angst blijven pompen in de mensen op elk leugenkanaal en radiozendertje.
   Die hele media bende is van A tot Z zo corrupt als het maar kan zijn en allemaal zijn ze schuw voor mensen die zelf kunnen denken of gezond verstand gebruiken en niet om die teringlijers zo goudeerlijk zijn maar omdat ze klip verrot zijn, allemaal.
   Ze lullen allemaal met de zelfde leugentong en promoten allemaal dezelfde klimaat/corona zwendel en de nutteloze ziekmakende mondkapjes en kankerverwekkende en ziekmakende ontsmettingsmiddelen tot men de geheimgemaakte onveilige spuit kan opdringen en iedereen kan ontdoen van zijn of haar mensenrechten.

   Geliked door 2 people

 3. Leo 1 zegt:

  Dit moet je zien;

  YouYube: Robert F. Kennedy jr. De Globalistische-Dictatoriale vaccinatie agenda van Bill Gates.

  Corona vaccin is Cabal 666 gifspuit.

  Misschien kan “Tis ” het filmpje er wel bij plakken

  Geliked door 1 persoon

 4. andre zegt:

  Het hek is echt van de dam met al deze revolutionairs anno 2020. Warren Buffet een randdebiele superbelegger maar wel miljardair. Amazon maakt de middenstand kapot maar wel miljardair. Elon Musk heeft zn psyche ergens in de ruimte geschoten en daar verloren in een black hole maar is wel miljardair. Bill Gates eerst windows op de markt mogen zetten en daarna nog meer vaccine zooi maar wel miljardair.

  Dit is onmogelijk want het zijn stuk voor stuk idioten uit een reageerbuisje ja misschien ook wel van Pfizer. Een vaccin kunnen ze niet maken dus genetisch gemanipuleerde idoten ook niet want ze hebben allemaal een fatal error in dienst van de Rothschild maffia.

  Geef mijn prikkie maar aan fikky nooit nooit nooit en Hugo, Rutte met Grapperhaus moeten heel goed gaan oppassen want ze hebben de macht gegrepen met hun blabla noodwet met medewerking van al onze volks vertegenwoordigers.

  We zitten midden in WO3 alleen niemand die het ziet kennelijk.

  Geliked door 2 people

 5. absurdist01 zegt:

  kleinkind komt thuis met opmerking vriendin haar broer is positief getest niets thuis gezegd ouders spreken geen nederlands gevolg meisje gewoon naar school ondertussen mogelijk iedereen kunnen besmetten, mijn dochter belt ggd om dochter te laten testen mocht niet omdat ze geen symptomen had……ze heeft 2 broertjes 1snotterd 1 niet , mama snotterd ook maar testen is niet nodig 10 dagen opsluiting behalve voor manneke die niet snotterd….

  Like

 6. ronjaspers zegt:

  Die corona vaccinazi,s zijn dodelijk,ik raad iedereen aan om ze absoluut niet te nemen.

  Geliked door 3 people

 7. Eric zegt:

  Van Wolferen zei het al: Bill Gates was in vroeger tijden een groot liefhebber van science fictionlitteratuur. Nu zet hij al die sf-dromen (voor velen nachtmerries) om in realiteit. Die man, Gates, moet een sardonisch genoegen beleven aan die honderden miljoenen idioten die in zijn praatjes, zijn leugenmedia en zijn vaccins geloven. Hun domheid vult onuitputtelijk zijn bankrekening. Wanneer hij sterft (liefst zo snel mogelijk) weet hij dat hij gans de wereld en de mensheid een nieuw aanzien heeft bezorgd: totale digitale en vaccinatieve controle over het individu, over diens geest, lichaam en ziel. Het is hallucinant, maar onze jongeren zullen ooit het nieuwe normaal als het normaal, en nadien dat normaal op zijn beurt als het oude normaal gaan beschouwen, want tegen dan zal er weer een nieuwer normaal zijn, iets dat nog talloze malen gruwelijker zal blijken.
  De grens van het normaal wordt steeds weer verlegd, totdat waanzin als normaal en normaal als gevaarlijke waanzin wordt ervaren.

  Geliked door 5 people

 8. BigLJohn zegt:

  Ga je op internet zoeken naar de samenstelling van dit vaccin, dan kom je telkens dezelfde bestanddelen tegen, namelijk; het antivirus (wat niet helpt vanwege de vele mutaties van het virus), het zware metaal Kwik, Aluminium, DNA van geaborteerde babies, en het ergst als laatste; kankercellen die het mogelijk moeten maken het antivirus actief te houden. Er zouden geen bijwerkingen zijn op de korte termijn van dit vaccin, maar over de lange termijn word niet gesproken. En daar men zich na een half jaar weer moet laten inenten beloofd niet veel goeds. Ik heb zo’n idee dat naderhand velen zwaar ziek willen worden of dood zullen gaan. Dit zou geheel in lijn liggen met de NWO doelstellingen.

  Geliked door 3 people

 9. Julia zegt:

  Het vaccin is horror en giftig. Onmogelijk een dergelijk vaccin in no time op de markt te brengen. Het is nog volledig onbetrouwbaar en bijwerkingen of gezondheidsschade zijn niet bekend. Wie laat zich vrijwillig vergiftigen. Het is een miljarden verdienmodel en bedoeld om de wereldbevolking te reduceren. Dan nog het bericht dat het hooguit een jaar zou werken dus vervolg vaccins nodig zijn dan voel ik de bui al hangen. Massaal dit gif weigeren en de elitaire macht van miljardairs een flinke financiële genadeklap toedienen. Laat ze maar beginnen met hun elitaire vriendjes, politici, etc. dan zien wij wel na vijf jaar hoe werkzaam dit gif was. Natuurlijk gisteren weer op Op1 https://www.ad.nl/video/kanalen/radio-en-tv~c526/series/tv-fragmenten~s1312/ik-zou-het-vaccin-aan-m-n-dochters-geven~p179800 en dan die slijmbal Gordon die er wel twee zou nemen nou ik zou zeggen laten we de dochters en Gordon maar in een live uitzending als eerste vaccineren. Als we in betrouwbaarheid moeten geloven dan deugen dus zelfs de tests niet https://www.frontnieuws.com/30-onweerlegbare-citaten-en-feiten-bewijzen-dat-de-pcr-test-een-grote-leugen-is/ Ook opvallend weer in het nieuws de besmettingen lopen op natuurlijk is dit doorgestoken kaart om onze kerst, oud en nieuw weer te vergallen door strengere maatregelen op te leggen. Zum kotzen.

  Geliked door 3 people

  • Tistochwat zegt:

   Julia 13 november 2020 om 17:41

   laten we de dochters en Gordon maar in een live uitzending als eerste vaccineren.

   Ach joh, dat heeft toch geen enkele zin?
   U denkt toch niet dat ZIJ hetzelfde geïnjecteerd krijgen als wij?
   Wij krijgen vergif, zij níét’.

   Geliked door 2 people

   • Julia zegt:

    Tistochwat Als eerste in het openbaar vaccineren dient ook gedaan te worden door onafhankelijke burgers die alvorens hebben laten testen dat de inhoud van de vloeistof hetzelfde gif is als waar de bevolking mee moeten worden vergiftigd. Dan weten we zeker dat zij hetzelfde gif krijgen toegediend en dat met de vloeistof niet is gesjoemeld.

    Geliked door 1 persoon

   • Tineke zegt:

    Diegene die zich straks niet laten vaccineren worden als potentieel gevaar gezien door de wel gevaccineerden.
    Ik kan me niet voorstellen dat al die kamerleden zich zomaar laten inspuiten,ze kijken wel uit.

    Geliked door 2 people

 10. M. zegt:

  Men geeft geen moer om uw gezondheid, dat gelul word gebezigd omdat het wel lekker klinkt.
  Overhaaste en niet geteste vaccins, het maakt allemaal niet uit want u bent het maar.
  Zelfs in het buitenland weten ze dat we een verzwakte bevolking hebben wat iedereen met de eigen ogen en oren kon zien en horen tijdens de vorige verkiezingspoppenkast.

  In het begin waren mondkapjes niet nodig en nu er niets of weinig aan de hand is moet u ineens een mondkapje op want men doet niets liever dan u een beetje treiteren en er dik aan verdienen en het treft ze dat velen onnadenkende tv kijkers zich graag vrijwillig laten pesten en treiteren want dat maakt het weer makkelijker mensen die zich niet willen laten pesten ook te kunnen treiteren.

  Ik vind het alleen wel een beetje schraal dat we geen groot feest hebben en met zijn allen in de jubelstemming zijn voor de 6500 mensen die anders net als voorgaande jaren hadden gestorven aan griep en nu in leven zijn gebleven omdat de griep niet meer bestaat.

  Al is het wel weer triest hoeveel mensen er overlijden aan de maatregelen en behandelingen die ze niet meer krijgen omdat de corona voor gaat en men geen zin heeft om duimen te draaien bij lege bedden die ook gevuld hadden kunnen worden met deze patienten die nu overlijden.
  Maar dan kan men niet de schijn wekken dat het druk is en u geen angst meer aan jagen met hun doorzichtige flauwekul waar nog geen kind van vier in trapt maar hele massa’s hersenloze volwassenen jammer genoeg wel.

  De kroegen moeten dicht want er waren de minste besmettingen en anders valt hun show in het water als mensen dat in de gaten krijgen en kan men de liefde niet uit de samenleving trekken door iedereen te scheiden van elkaar die de agenda niet dient.

  Het verplicht willen prikken van de wereldbevolking door mensen die aarde te vol vinden nu er teveel mensen wakker zijn en graag wat mensen willen reduceren daar heb je als hersenloos mens uiteraard het grootste vertrouwen in.

  Daarom neem hun advies en blijf ventileren zodat uw rekening omhoog vliegt zo tegen de winter en u mooi op de tocht blijft zitten.

  Geliked door 1 persoon

 11. M. zegt:

  Denken mensen nou werkelijk dat men met deze corrupte bende kan afrekenen door met je potloodje te krassen op een naamloos blaadje die je in de makkelijk verwisselbare rolcontainer mag gooien?
  Dream on.
  In de hele EU blijft iedereen op de eigen ondergang stemmen?
  Gelooft u dat werkelijk ?
  Dan gelooft u ook waarschijnlijk dat Sinterklaas bestaat.

  Geliked door 1 persoon

 12. Nancy zegt:

  Er is mij verteld dat de 22 weken prik dezelfde ingredieënten bevat als de hielprik. Nu weer ik ook niet hoe ik dat zou kunnen controleren, het zou wel verklaren dat ze verder geen onderzoek meer gedaan hebben als de ingredieënten nog steeds hetzelfde zijn.
  Ik ben nu 20 weken zwanger en ik moet de beslissing snel maken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s