Aan de bestuurlijke elite

(Door: Jan Dijkgraaf)

Beste elite,

Als het aan jullie ligt, komt er een ‘Great Reset’. Volgens onderzoek van I&O Research en de Volkskrant willen jullie dat Nederland ‘duurzamer’ en ‘inclusiever’ uit de coronacrisis komt.

Niet de wederopbouw van de zorg moet straks de kern zijn van het beleid, niet het oplossen van het woningtekort, niet het bestrijden van de werkloosheid of de criminaliteit, niet het beperken van volksverhuizingen van gelukszoekers, nee, ‘duurzamer’ en ‘inclusiever’ zijn de steekwoorden. Gekke Greet en Silly Syl aan de macht!

Daarmee zijn jullie nogal losgezongen van de ‘gewone’ Nederlandse bevolking.

Lees verder>>>
(h/t “Klaas”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Aan de bestuurlijke elite

  1. Jan zegt:

    …..Niet de wederopbouw van de zorg moet straks de kern zijn van het beleid….. nee, ‘duurzamer’ en ‘inclusiever’ zijn de steekwoorden.

    Pot en ketel

    United Nations Security Council
    Europeans, U.S. accuse North Korea of using pandemic to crack down on rights

    “The government’s decision to prioritize its weapons programs over the needs of its people and their isolation from the international community, is inevitably worsening the impacts of the pandemic on the North Korean population,” Heusgen (Germaanse VN-ambassadeur) said.
    ….
    https://www.reuters.com/article/northkorea-rights-un/europeans-us-accuse-nkorea-of-using-pandemic-to-crack-down-on-rights-idUSL1N2IR2NZ

    Hypocrieter kan het niet

    Geliked door 1 persoon

  2. Fran zegt:

    Eerlijk gezegd is de benaming “elite” op zijn zachtst gezegd niet helemaal passend. Politieke misdadigers des te meer.

    Geliked door 1 persoon

  3. klaas zegt:

    Like

  4. Jean zegt:

    Als de grenzen goed afgesloten worden en de aanwezige “gewelddadige” vreemdelingen/islamieten verwijderd worden zijn 95 % van de problemen opgelost.
    Wij willen/eisen een geweldloze samenleving.

    Like

  5. BigLJohn zegt:

    Wereldwijd een communistische staatsgreep die via het verzinsel Corona gespeeld word. Nog nooit vertoond. Ook nog nooit vertoond is dat bijna de complete wereldbevolking hier zijn welwillende medewerking aan verleent. Waart de geest van de Duivel soms rond op aarde. The Great Reset; een winnend paard uit de race halen en vervangen door een ouwe afgeleefde knol. Alles moet en zal kapot gemaakt worden door het communisme. En ook aan Joe Biden zullen we nooit kunnen wennen. Hij kon alleen winnen door een teveel aan smeerlappen, ook in het Supreme Court !

    Geliked door 1 persoon

  6. Bas zegt:

    Hoezo inclusief?
    Christenhaat!

    https://pbs.twimg.com/media/EpDQnRkWMAMQECO?format=jpg&name=900×900

    “Wij zijn moslims. Nee tegen het vieren van nieuwjaar en kerstmis”

    Geliked door 1 persoon

  7. Bas zegt:

    https://www.gelderlander.nl/arnhem/extra-vrij-of-geld-voor-zorgpersoneel-dat-zich-wel-laat-vaccineren-tegen-corona-niet-bedreigen-of-chanteren~a1515951/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web

    Extra vrij of geld voor zorgpersoneel dat zich wél laat vaccineren tegen corona: ‘Niet bedreigen of chanteren’

    Ziekenhuizen in de regio zijn plannen aan het maken om zorgpersoneel over te halen zich te laten vaccineren tegen corona. Er wordt zelfs gedacht aan extra vrije dagen of een geldbedrag.

    ,,Misschien moeten we mensen gaan belonen’’, vertelt Hans Schoo, lid van de raad van bestuur van het Rijnstateziekenhuis in Arnhem. ,,Dat als je de coronaprik neemt je x euro krijgt, of extra vrije dagen.’’
    Bij zijn ziekenhuis houden ze volgende week een ‘moreel beraad’. ,,Dat moet antwoord geven op de vraag in hoeverre de raad van bestuur zorgmedewerkers mag aanzetten tot het laten toedienen van het coronavaccin.’’

    Like

Plaats een reactie