Kardinaal waarschuwt: Covid wordt voor de “Great Reset” gebruikt om “vrijheid” en “gezinnen” aan te vallen

(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling)

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

(…) Dat niet alleen, aar de kardinaal benadrukte hoe de globale maatregelen, die zogenaamd ingevoerd worden om de uitbreiding van de besmetting door Covid-19 te verhinderen, gewoon wapens zijn van diegenen die de vrijheid en het gezin zelf willen aanvallen. Het virus zou “door bepaalde krachten gebruikt worden” om iedereen tot “onderdaan van de zogenaamde ´Great Reset´, van het ´Nieuwe Normaal´ te maken.” (…)

Kardinaal Burke viel de maatregelen van de “zelfisolering” en quarantaine aan, die aan burgers in veel verschillende naties worden opgelegd, zogenaamd om te verhinderen dat anderen zichzelf met Covid-19 besmetten. “In een tijd, waarin we elkaar in christelijke liefde moeten steunen, zouden wereldlijke krachten ons isoleren en ons laten geloven dat we alleen en afhankelijk van wereldlijke krachten zijn, die ons tot slaven van hun goddeloze en moorddadige agenda zouden maken.”

Bron:
politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Kardinaal waarschuwt: Covid wordt voor de “Great Reset” gebruikt om “vrijheid” en “gezinnen” aan te vallen

 1. P. Puk zegt:

  Het nieuwe normaal is een wereldreligie (Chrislam) onder aanvoering van Popi Jopie.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik gun deze Soepjurk een FIJN intermezzo met een muzelman!! Hahahahahaha……

  Like

  • M. zegt:

   Ik snap dat de haat je ogen dichtgesmeerd heeft maar hij waarschuwt juist.
   Moeilijk he ? Lezen.

   Like

  • Cleo zegt:

   U scheldt iemand uit die het juíst opneemt voor allen die worden misleidt met een geregisseerde coronacrisis en die worden gemanipuleerd en onderdrukt door een zooitje achterbakse politici.
   Maar dat is u blijkbaar helemaal ontgaan…

   Like

 3. ronjaspers zegt:

  Met zijn uitspraak “gezinnen” aanvallen wil ik ook graag die walgelijke smerige LHBGT agenda erbij betrekken.

  Like

 4. Bob zegt:

  Vandaar dat in een Kerststal in
  Milaan de kerst figuren een mondkapje
  werden aangedaan.
  Toppunt ongeloof, een gelovige
  gelooft alleen in de hogere macht
  en verwerpt het aardse.

  Like

 5. Bas zegt:

  ‘Covid is a great opportunity’….

  Like

 6. BigLJohn zegt:

  Er is EEN grote gemene deler; iedere kwaadaardige macht wil dictator spelen over de mensen. Het Christendom voelt zijn macht in deze wegglippen terwijl de Islam in dat gat is gesprongen. En of dat nog niet genoeg is willen de communisten (The New World Order) ook al werelddominantie. En wat hebben wij te willen ? Ik vrees helemaal niets, wij zitten klem tussen deze rotzakken en moeten maar zien dat we ons vege lijf kunnen redden.

  Like

 7. Jules Vismale zegt:

  In de Bijbel stond een verhaal over koning David (overigens niet bepaald een lieverdje!) die ooit uit pure hoogmoed het volk van Israel wilde gaan tellen. Zijn generaal Joab, tevens diens achterneef, was daar echter zeer fel op tegen en toen het volk eenmaal toch was geteld werd God daar zo vertoornd over (gelijk als dat in Israël eeuwenlang valse afgoden werden aanbeden) dat Hij David een gepaste straf wilde toedoen door middel van oorlogen, hongersnoden en de pest, oftewel drie van de vier ruiters van de Apocalyps!
  David koos uiteindelijk voor de pest die daarginder vele duizenden joden doodde en toen een engel, die de pest mee hielp bestrijden, zich op Jeruzalem wilde richten werd de onheilsboodschap ingetrokken.
  Besmettelijke ziektes en epidemieën zijn vaak inderdaad veel dodelijker dan oorlogen en worden hierdoor ook geregeld door verspreid, denk maar aan de echte pest en de Spaanse Griep! En tijdens WO II waren er een aantal Duitse en Japanse “wetenschappers” die talloze van hun slachtoffers opzettelijk ziek maakten en hierna doodden om het effect van hun wreedheden te kunnen testen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s