“Landgenoten” . . .

“Niet normaal maken wat niet normaal is”

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “DeLeugenRegeert Stem Ze Weg“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op “Landgenoten” . . .

  1. Wim Vreeswijk zegt:

    Gewoon aftreden die idioot ! Hij heeft zijn zakken toch al meer dan voldoende gevuld. Oplazeren dus.

    Geliked door 6 people

  2. ronjaspers zegt:

    Voor de onwetende onder ons,W.A. beatrix,maxima zijn bilderbergers.De bilderberg groep zit achter deze corona hoax staats/machtsgreep en de dodelijke corona vaccinazi,s.Politici zijn door de bilderbergers omgekocht/gechanteerd en voeren hun N.W.O. agenda uit.

    Geliked door 5 people

    • Yvonne zegt:

      die Richard Kalergi wilde 1 ras in de wereld, die gek is al jaren hardstikke dood wat wilde die kerel daar nou mee bereiken ? De wereld veranderen terwijl je weet dat je het niet meer mee maakt, net zoals Soros die wil het overal voor het zeggen hebben terwijl hij stokoud is

      Geliked door 1 persoon

      • ronjaspers zegt:

        Yvonne.Het coudenhoven/kalergiplan was bedoelt om rassen met elkaar te vermengen om het i.q. van de mensen omlaag te krijgen.Ook was het bedoelt om culturen en de identiteit van de verschillende bevolkingen en landen uit te wissen en ook de joods/christelijke wortels te verwijderen.Het uiteindelijke doel,een bevolking als eenheidsworst voor een communistische N.W.O.

        Like

    • Ik denk dat als je dit soort reacties in het land van de vriend van Bob Zelluf (oid) plaatst, je dezelfde dag de politie nog aan de deur krijgt! Ik realiseer mij altijd wel dat wij hier in NL nog altijd een grote mate van vrijheid hebben om dergelijke reacties te plaatsen. NOG WEL!! Ook in de hier nogal eens bejubelde landen Hongarije en Polen kun je problemen krijgen bij ongewenste kritische reacties!

      Like

      • Julia zegt:

        Gienekehado Stevens. Geniet nog maar heel even van de vrijheid van meningsuiting dit duurt niet lang meer en worden ook wij hiervoor afgestraft. De EU is al druk bezig met het plan heel veel van social medium en Internet te schrappen en uiteraard vergeet Ollengren niet die werkt al volop mee aan dit plan. Sinds januari 2020 is de democratie vermoord en de ongekende dictatuur in werking getreden. Tegenspraak of kritiek op de Bilderberg plannen wordt niet meer geduld. Een ieder die al wat ouder is heeft nog vrijheid meegemaakt maar onze jongeren staan er heel slecht voor en worden al van jongs af aan links geïndoctrineerd. Dit smerig spel is al jaren aan de gang en volop voorbereid op hetgeen wat ons nu te wachten staat. Maar we moeten niet vergeten dat het volk hier zelf volop aan mee hebben gewerkt door lafheid en gebrek aan verzet.

        Geliked door 1 persoon

    • Julia zegt:

      ronjaspers Klopt die Oranje kliek is nooit te vertrouwen geweest en zijn gewoon onze vijanden. Geld, macht en ontduiking van belastingen dat is het enige waar zij goed in zijn. Ongelooflijk dat er nog zo een massa dom volk in dit omhoog gehouden valse sprookje gelooft en zelfs met vlaggetjes staan te zwaaien of rode konen krijgen als één van die Oranjes een vluchtig verplicht bezoekje brengt.

      Geliked door 1 persoon

  3. Bob zegt:

    Lidmaatschap van de Bliderberggroep
    is erfbaar.

    Geliked door 1 persoon

  4. Tistochwat zegt:

    De zoveelste hypocriete leugenaar!
    Ook hij is een zoon van de duivel, ‘de vader van de leugen’ genoemd.

    Geliked door 2 people

  5. Ikw weet niet of hij die toespraak gehouden heeft met dat achterlijke vestje aan.
    Meer anders dan dat hij net een panne met zijn auto heeft gehad kan Ik mme er niks bij voorstellen, of het moet zijn dat hij ons op een achtelijke manier duidelijk wil maken dat er een crisis is.
    Maar van de andere kant kun je hem ook niet kwalijk nemen dat hij geboren is met een miniem aan werkende hersencellen.

    Like

  6. pepo Copyright zegt:

    Net als de politiek.

    Het tegenovergestelde vertellen van wat je wilt.

    Geliked door 1 persoon

  7. Republikein zegt:

    Een goed misselijk makend kerstverhaal bij het kerstontbijt, een bijdrage van een schrijver met een naam die bij hem past, want in het land der blinden…..
    https://www.vn.nl/kerstverhaal-jonah-falke/?utm_source=aangebodendoorvn&utm_medium=email&token=c29WS1V3Q1NhVWFXdkFqaGZiOU9HaWZJWWMza3ZLelI3V3VFbVA1Q05vbz0&utm_campaign=share

    Like

Plaats een reactie