VIDEO: Klimaatopwarming in Noord-Italië!

Afgelopen weekend kwam het in grote delen van Noord-Italië tot zware sneeuwval. De bergachtige regio werd bedekt met een pak sneeuw van bijna 2 meter. Ontelbare brandweermensen waren actief om de wegen sneeuwvrij te maken. Buurtbewoners schepten de sneeuw van de daken om instorting te voorkomen. De autoriteiten hebben bezoekers van de regio Noord-Italië verzocht om niet urgente reizen in de regio uit te stellen, omdat de opruimingswerkzaamheden nog steeds voortduren.

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Konkie”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op VIDEO: Klimaatopwarming in Noord-Italië!

  1. Jules Vismale zegt:

    Als de illegale immigranten daar in Italië daar oprukken naar de Alpen en in die sneeuw belanden dan zullen ze hopelijk halsoverkop weer van door gaan omdat ze namelijk geen kou zijn gewend!

    Like

  2. karton zegt:

    Fransje Timmermans kan óók wel inpakken met z’n “klimaat-plannetjes”, de opwarming is reeds gestopt, maar Fransje bedenkt vast wel weer iets nieuws.

    Like

    • Julia zegt:

      Frans Timmermans ziet de sneeuw als bakpoeder om lekkere koekjes van te kunnen bakken. Die vent is de grootste ongeloofwaardige klimaat dictatort die op deze aarde rond dwaalt. We mogen hopen dat deze idioot morgen nog onder morgen nog met een lawine wordt geconfronteerd zodat zijn hysterie over het klimaat voor goed is bevroren en hij weer tot de realiteit komt. .

      Geliked door 1 persoon

  3. Rini Stegeman zegt:

    Morgen ook in Nederland , schrijft de Seiner

    Like

    • karton zegt:

      @ Rini Stegeman op 5-1-2021 om 15.47 u.
      Ik las uw reactie van 5-1 en dacht : “Aha, dat worden sneeuw- en handschoenen en een ijsmuts, heerlijk”. Dus ik vanmorgen aldus ingepakt/uitgedost naar buiten , maar hr/mevr. Stegeman, ik liep mooi voor aap !! Mogelijk ligt in Deventer een berg sneeuw, in mijn woonplaats ligt helemaal niks, helaas !
      Waagt u zich maar niet meer aan weer-voorspellingen, Fransje Timmermans is daar véél beter in.

      Like

  4. Gillesa zegt:

    Op ons nieuws geen vermelding van gekregen, past niet in het klimaat beleid.

    Geliked door 1 persoon

  5. Henk der Niederlánder zegt:

    Zal Gekke Gerrit Hiemstra van de week wel weten uit te leggen dat het aan de opwarming ligt.

    Like

  6. Er is ook beweerd / voorspeld dat het klimaat grilliger, extremer zou worden! Daar past die sneeuwmassa, 55plus temperaturen, meer stormen, bosbranden, overstromingen, droogte etc etc. prima bij! Moedertje Natuur is flink pissig en ze slaat keihard toe!! Ook in de vorm van een lekker virusje!! Hoppah!

    Like

  7. koosv8 zegt:

    Men kan de hele wereld overzien bij sommige weer sites. En het is als van ouds hoe koud het is op het noordelijk halfrond, Siberië, Groenland, Canada, Noord-Amerika. Maar iderdaad daar wordt weinig of niets over doorgeven. Ook de Noord Pool zou open zijn en geen ijs bevatten, ha ha ha. De staats omroep maakt het leven voor u een gok.

    Like

  8. Monalisa zegt:

    Mijn vrienden die daar wonen zitten vast daar ze kunnen de deur niet uit.

    Like

  9. Bob zegt:

    Zuidpool ijslaag dikker kanteling van de
    aardbol ijstijd.

    Like

Plaats een reactie