Na Sinterklaas wil KOZP ook het “racistische” en “seksistische” carnavalsfeest aanpakken

(Door: Freek de Swart)

‘Dit draagt bij aan de instandhouding van vooroordelen en onderdrukking’

Na Sinterklaas en Zwarte Piet gaan de gezellige mensen van Kick Out Zwarte Piet (KOZP) zich nu ook bemoeien met carnaval. Want als er één feest is waar racisme, seksisme, transgenderhaat én culturele toe-eigening voorkomt, dan is het wel kernevel. Ja, werkelijk alles wordt er tijdens dit volksfestijn op de hak genomen en in een multicultureel land vol kwetsbare groeperingen kan dat natuurlijk niet:

Lees verder>>>
(h/t “Jan”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Na Sinterklaas wil KOZP ook het “racistische” en “seksistische” carnavalsfeest aanpakken

 1. Julia zegt:

  Maar eens te beginnen met die smerige linkse haatzaaiers KOZP eens flink aan te gaan pakken. Van dit soort ziekelijk links wordt onze samenleving er alleen maar triester op. Wat denken die doorgeslagen krankzinnige linkse galbakken dat zij onze algehele tradities en geschiedenis om zeep kunnen helpen. Enige optie nu eens flink aanpakken en duidelijk maken dat als zij alles in dit land zo verkeerd vinden gewoon zo snel mogelijk moeten op donderen. Ben benieuwd als deze linkse terreurorganisatie in het openbaar demonstreert of zij dan ook eindelijk eens een paar flinke meppen van onze politie macht krijgen of een aantal waterkanonnen worden ingezet om die ziekelijk gespuis uiteen te drijven. Kijken wat onze rechtstaat hier nu mee doet. Die linkse galbakken gaan nu werkelijk hun boekje te buiten en is niet meer te tolereren.

  Geliked door 1 persoon

  • Corrie Bruin zegt:

   Daar konden wij op wachten en de Kerst, Pasen noem maar op verdwijnt en dat onder leiding van onze geweldige zwakzinnigen almachtige god RUTTE, deze maakt zijn eigen wetten helemaal alleen deze heeft hij niemand nodig om dat voor mekaar te krijgen en hij gaat echt niet weg de VERNIETIGING die hij voor ogen had en heeft moet eerst nog af gemaakt worden. De geloof mij maar en jullie denken die stumper is niet goed bij de hoofd dit staat er echt te gebeuren heb al veel gelijk gekregen.

   Geliked door 2 people

 2. Knalkopje1 zegt:

  KOZP = is Rupsje Nooit Genoeg, dus wordt het KOC: Kick Out Carnaval. Rode fascisten. Dit jaar valt carnaval toch al uit. Ik hoop maar dat dat krapuul uit de Randstad heel ‘hartelijk’ zal worden ontvangen als ze volgend jaar naar het zuiden komen om ook dit feest de nek om te draaien. Ga naar Schiphol en donder op uit ons land als het volgens jullie hier zo’n Ku Klux Klan bedoening is!

  Geliked door 1 persoon

  • Corrie Bruin zegt:

   Wel toevallig het gaat weer niet door maar bij deze het zal ook nooit meer gevierd worden, deze corona horror zal altijd het stokpaardje van RUTTE en die andere criminele zijn waar die mee regeert.

   Like

 3. karton zegt:

  Zo af en toe komt er een filmpje op tv voorbij waarin een groep negers bij elkaar staat, samen een liedje zingt of anderszins doende is.
  Ik moet dan altijd aan CARNAVAL denken : blanke mensen die zich hebben zwart geschminkt , daarna een muts met een lange punt naar achteren op hun geschminkte hoofd hebben gezet, (veelal in de regenboogkleuren, die muts !) , vreemdsoortige puntschoenen én een véél te grote broek hebben aangetrokken.
  Aldus in een lange , kleurrijke rij, beweegt deze rij negers zich door een dorp/stadje onder het uiten van de meest wilde kreten ! Tijdens hun ronde door dat dorp maken zij neukerige bewegingen en tikken de langs de route staande negerinnen tegen hun veelal dikke,ronde billen.
  Dit doet mij aan CARNAVAL denken maar het blijken negers te zijn !
  Hoe krijgt dat gekleurde spul het toch telkens weer voor elkaar om ons zó aan ’t lachen te maken ?
  BLM = Blijf Lachen Mensen !!!!!!!

  Geliked door 2 people

 4. koddebeier zegt:

  Trap dat tuig ons land uit !!

  Geliked door 3 people

  • Jules Vismale zegt:

   Wat mij betreft gaan ze al die anti-racisten van Kick Out Zwarte Piet (KOZP) bedreigen of aftuigen met hun ziekmakende plannen! Ze zullen tenslotte niet rusten voordat alle feestdagen in Nederland zijn afgeschaft en we hier met een vreugdeloze en oersaaie maatschappij zijn opgescheept!
   Of moeten alle Halloween- en Carnavalsoptochten hierna ook worden afgeschaft omdat die vrouwonvriendelijk zijn daar in dat soort optochten allerlei “heksen, narren en monsters” op meisjes jagen die ze in confetti-baden stoppen, ronddraaien in mini-draaimolens of hen over de schouder dragen? Je wordt echt niet goed van dat uitschot en hopelijk worden zij hierna NOG gehater in Nederland!

   Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ Jules Vismale op 19-1-2021 om 18.10 u.
    U noemt Halloween- en Carnavalsoptochten “vrouwonvriendelijk”.
    De meest vrouwonvriendelijke mensen zijn………….negers !!!
    Kijk wat dat geteisem in Afrika heeft aangericht (en nog stééds aanricht !), bijna elke “loslopende” negerin wordt door een soortgenoot meegesleurd het oerwoud in, waarna de gehele goe-gemeente zich aan aan dit meisje/vrouw vergrijpt, wél op volgorde van “belangrijkheid” der dorpelingen natuurlijk ! Heeft u wel eens een Afrikaanse negerin gezien met één of twee kinderen ? Die bestaan n.l. niet !
    Vóórdat een kind geboren is aldaar , is zo’n vrouw al reeds wéér bevrucht, veelal weten ze zelf niet eens, door wíé.
    Moslims/moslima’s gedragen zich op dezelfde manier, ’t zijn nét fokkerijen.
    Dat soort hoort niet in de westerse wereld !!

    Like

 5. Pingback: Het ‘racisme’ Syndroom… | eunmask

 6. boorzalf zegt:

  Heerlijk!!! laat maar komen, dan zorgt “janus de doper” en zijn volgelingen wel voor een onder dompeling in de gierput. Of bij grote aantallen een zegening met de gierwagen.

  Like

 7. Hovawart zegt:

  Men gebruikt onze verplichte omroepbijdrage om ons op het bit te rijden, dwingen de kop laag te houden en ons flink de teugel doen gevoelen……mooi hoor, die diversiteitpolitiek van de media.
  (er is geen reclame meer op tv dat geen politiekcorrecte beelden van zgn.duo penotti-koppels of pigmentgevarieerde gezinnetjes durft te vertonen……)

  Like

 8. Hovawart zegt:

  Waarin een piepklein landje toch een groot podium bied aan elke maatschappelijkonaangepaste zonderling met een grote smoel…….dagelijkse praatjesprogramma’s zijn de showrooms van verongelijkte aandachtshoeren..

  Geliked door 1 persoon

 9. Bas zegt:

  Stichting Uitbanning Genocide
  @SUGenocide
  Culturele toe-eigening is ook geen oprecht verwijt. Dit was altijd al hun plan, het plan van #KOZP is om de Nederlandse cultuur en identiteit totaal te vernietigen en te vervangen met hun eigen. Ze hebben vol oogmerk op genocide, dit verklaart en voorspelt hun complete agenda.

  https://pbs.twimg.com/media/EsCaYIDXUAY3X1O?format=png&name=small

  Like

 10. Henk der Niederlánder zegt:

  Kijk eens even waar dat hele gedoe vandaan komt.
  Dat gajes word eenvoudigweg gesubsidieerd om onze feestdagen te laten verdwijnen.
  Dat klinkt misschien wat vreemd als Ik dat zo neer schrijf, maar duidelijk is dat dit gajes betaald wordt uit belastinggeld om ons cultureel erfgoed het slop in te helpen.
  Omdat Ik al lang klaar ben met dit soort onzin wil Ik er niet te diep op in gaan, maar duidelijk is dat dit soort groepen alle medewerking krijgen van de roverheden.

  https://cultuurondervuur.nl/artikelen/jerry-afriyie-ontvangt-subsidie-voor-lespakket-tegen-zwarte-piet/
  Vergeet niet dat wij het als belastingbetaler mogen ophoesten en verder ons bakkes maar moeten houden.
  Wie had het over Rutte doctrine.

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   Henk der Niederlánder Elk weldenkend mens weet toch dat deze linkse terreurorganisatie is ingehuurd, vandaar alle privileges, geen strafrechtelijke vervolging, niet ingrijpen bij de ziekelijke linkse demonstraties en als beloning flinke subsidies. Zelfs onze MP der Nederlanden nam alle tijd om met de terreurorganisatie BLM om de tafel te gaan. Zelfs die linkse activiste de burgemeester van Amsterdam was vertegenwoordigd op De Dam. Zelfs hiermee overtrad zij de coronaregels maar ja BLM was meer belangrijk dan onze volksgezondheid. Het is zo een linkse doorgestoken kaart. Alleen dieptreurig dat voor dit soort organisaties uit de belastingpot wordt gegraaid maar voor de zorg geen enkele cent extra wordt besteed.

   Like

 11. Willem zegt:

  Ik was het al, maar nu nog overtuigender anti-KOZP. Wat een walgelijk clubje.

  Like

 12. BigLJohn zegt:

  Een overheid die de eigen bevolking onderdrukt en die criminele buitenlanders met rust laat die onze cultuur aan het verwoesten zijn. Als wij gaan protesteren word de ME op ons afgestuurd. Gaan die criminelen protesteren, molesteren c.q. brandstichten, dan knijpt de overheid een oogje dicht. In de kranten schrijft men over KOZP als over vredige actievoerders. De actievoerders op het Museumplein in Amsterdam werden als criminelen bestempeld. Ook werd een waterkanon ingezet en werden er arrestaties verricht. Dit compleet met alle Corona regelgeving doet ons terechtkomen in een dictatuur die nog erger gaat worden als in de voormalige DDR. EN LET OP; Na de verkiezingen in Maart a.s. komen de schoften van de huidige tweede kamer weer gewoon terug om het karwei af te maken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s