VIDEO Nigel Farage: “De waarheid over Biden en radicaal links”

(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op VIDEO Nigel Farage: “De waarheid over Biden en radicaal links”

  1. Helena zegt:

    Klare taal van Nigel Farage! Sleapy Joe en verbinding?? Die slome leeft in een schijnwereld en de ‘kiezers’ die op hem ‘gestemd’ hebben zullen zich tegen hem keren. Als de eerste groepen migranten zich hebben binnengedrongen in de hoop dat hij ze wel zal verzorgen zal de roep om America First steeds luider gaan klinken. The Donald wacht rustig af….

    Geliked door 2 people

  2. Ravian zegt:

    Mooie speech, maar hij vergeet wel even dat er aan Biden een extreem linkse vice president vast zit waar de Antifa en BLM retoriek van af druipt.
    Extreem links zit gewoon bij Biden aan tafel, dat “verbinden” is dus gewoon weer zo’n welbekende socialistische leuze die exact het omgekeerde van de eigenlijke betekenis inhoud.
    Wat hij wel goed heeft is dat een derde tot de helft van de Amerikanen dit gewoon niet gaan pikken, en dat een ander derde van de Amerikanen ook niet echt op een socialistische heilstaat zit te wachten.
    Dit gaat vuurwerk geven, letterlijk waarschijnlijk.

    Like

  3. J. C. Th. Köhler zegt:

    Als Biden voorstander is van verbinding heeft ie daarvoor vijf jaar de tijd gehad. Maar vanaf de kandidaatstelling van Donald Trump voor het presidentschap is hij, met de hele Democratische Partij, bezig geweest met tweedeling. Nu praten over verbinding is het huilen van krokodillentranen.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

  4. Waarom laat Biden 10.000. criminelen vrij uit de gevangenis? Wordt het hierdoor veiliger?

    Like

Plaats een reactie