DUIDELIJK (112) . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op DUIDELIJK (112) . . .

  1. Knalkopje1 zegt:

    De hypocriete CDA-minister van Financiën Wobke Hoekstra kreeg de wind van voren over een Tweet met de volgende inhoud: ‘Sporten is ontzettend leuk en daarnaast heel gezond. Juist in deze tijd is het heel belangrijk dat we blijven bewegen’. Dat van een minister die er mede verantwoordelijk voor is dat alle sportgelegenheden gesloten zijn en iedereen huisarrest heeft in het grote quarantainestation Nederland. Hij kreeg vele woedende reacties over zich heen. We herinneren ons ook nog minister Grappenmaker met zijn huwelijksfeest.
    https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/02/nederland-woest-op-arrogante-schaatser-wopke-hoekstra-schaamteloos-bizar-hypocriet-hoe-durf-je/

    Geliked door 2 people

  2. Jan zegt:

    Je zou bijna denken dat Nederland een fascistische staat is.

    Like

  3. Hovawart zegt:

    Het is opmerkelijk dat de plofkop van Denk de MP uitmaakte voor dictator, want als er iemand weet wat een dictator is dan zijn het de Turken wel,……..begrijpelijk dat het leeghoofd hiertegen ageerde, want ook al hebben ze dubbele paspoorten, je kunt niet TWEE DICTATORS dienen…..
    (hoelang blijft men Turken en Marokkanen nog een podium bieden in de politieke arena van de Pays-Bah)( of de regering moet binnenkort Turkse en Marokkaanse enclaves uit gaan roepen in Nederland, want als men de boel toch wil afbreken is het wel een goed begin.)

    Geliked door 1 persoon

  4. guusvelraeds zegt:

    Juist in de open lucht is besmetting het minst mogelijk zoniet helemaal niet. Waarmee wordt je eigenlijk besmet? Geen enkele wetenschapper heeft tot nu het virus kunnen isoleren.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie