Feminisering . . .

“Echte mannen zijn nergens bang voor. Niet voor de dood, niet om hun families te verdedigen en zeker niet voor de waarheid. Veel mannen zijn tegenwoordig slap, letterlijk bang voor de waarheid, omdat de overheidsleugens hen in een permanente kinderillusie houden. Een stam zonder echte mannen kan niet overleven en daarom hebben de overheid en de media mannen decennia lang vervrouwelijkt en verguisd, voordat de aanval begon…”

(Jason Christoff)

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron (via Twitter; “djindji”)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Feminisering . . .

 1. ronjaspers zegt:

  100 punten van mij,veel mensen hebben zich laten hersenspoelen en zich in het keurslijf laten stoppen van feminisering,decadentie,politieke correctheid.Ieder mens heeft een eigen persoonlijkheid,karakter,identiteit,waarom een masker opzetten of een toneelstuk spelen om bang te zijn om maatschappelijk uitgesloten te worden,of er niet bij horen.

  Like

 2. Jan zegt:


  bij 2 ging het al helemaal mis

  Geliked door 2 people

 3. Hovawart zegt:

  Zelfs Biden zong mee met Lola van The Kinks met ‘Girls will be Boys, and Boys will be Girls’, bullshit over genderneutraliteit, je bent wat je bent en niet omdat het mode is……
  De verstoorde verhoudingen zijn een gevolg van de anticonceptieresten in het drinkwater, gezuiverd rioolwater maar nog vol met oestrogenen, met wat resten van medicijnen en drugs maken het kraanwater een heerlijk cocktailtje…..proost.

  Like

 4. Stef zegt:

  De islam ziet deze ontwikkeling met vreugde tegemoet.

  Geliked door 1 persoon

 5. Jules Vismale zegt:

  In 1961 had Disney een strip ontworpen die ging over Willie Wortel, genaamd ‘Super-Duckstad’. (Monsterville). Hierin vonden zowel Wilde als het (linkse) bestuur van Duckstad dat deze stad te
  primitief was en gemoderniseerd moest worden om het daar de mensen veel gemakkelijker te maken. Prompt veranderde Duckstad hierna in een soort SF-stad (gelijk als in de Jetsons) waar computers, robots, machines, ruimteschepen en -voertuigen en andere uitvindingen ervoor zorgden dat de inwoners niets meer hoefden uit te voeren en alles overlieten aan de administratie!
  Aanvankelijk waren de inwoners daar blij mee maar toen gingen ze zich daar zo vervelen (net als de burgers en winkeliers tijdens de lockdown) en lusteloos worden dat zelfs Willie dat nog niet eens doorhad. Pas toen hijzelf vervangen dreigde te worden door een uitvinders- robot, ironisch gemaakt door Lampje, Willie’s mini-robotje, was voor hem de maat vol en besefte Willie opeens dat te veel gemak en weinig reuring mensen juist hartstikke ongelukkig maakt.
  Hij loste het toen allemaal op door zijn eigen uitvindingen en computers te gaan saboteren en te vernielen waardoor de inwoners van de Duckstad hun oude leven weer oppakten en zelfs weer in gewone auto’s gingen rijden terwijl ze daarvoor meer in ruimtevoertuigen reden.
  Niettemin kun je mannen niet in vrouwen veranderen, laat staan omgekeerd, en ook deze linkse maatschappij zal, gelijk als in Super-Duckstad, finaal ten gronde gaan aan verslapping!

  Like

 6. Bob zegt:

  Het feminisme bestaat Amazones met de
  verkeerde strijd kreet en uit het verkeerde
  geslacht.

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Het resultaat van de jarenlange “gelijkmaking”:
  Één [ 1 ] op de zes [ 6 ] Amerikanen onder de 23 jaar zegt zich LGBTQ te voelen………
  Boys Are Girls: America’s Great Struggle Session

  https://a57.foxnews.com/static.foxnews.com/foxnews.com/content/uploads/2021/02/918/516/2.27.21-Cartoon.jpg?ve=1&tl=1

  By Vasko Kohlmayer
  February 27, 2021
  SOURCE:
  https://www.lewrockwell.com/2021/02/vasko-kohlmayer/boys-are-girls-americas-great-struggle-session/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s