We willen vrijheid, veiligheid en de bescherming van onze identiteit en cultuur in plaats van rookgordijnen, doofpotten, globalisme en corruptie

(Door: “Elise Nijmegen”)

Laten we beginnen met goed nieuws en daar navolging aan geven, aangezien het duidelijk is dat wij, de Nederlandse bevolking, tezamen met de rest van de wereldbevolking, volkomen bedrogen zijn en worden bespeeld door corrupte regeringsleiders en de media om de grote reis in te zetten naar de “Great Reset”, georkestreerd door dictatoriale/communistische mondiale instituties waarvan de hoofdsponsors geld naar elkaar over blijven maken zodat ze de macht samen behouden. Terugkomend op het goede nieuws, Texas en Mississippi, en ik geloof nog een tiental staten, hebben alle corona waanzinmaatregelen van tafel geveegd en zijn weer 100% open gegaan. Genoeg is genoeg, en we hebben genoeg globalistische waanzin gezien nu.
lnnmedia.nl

Het is triest als je beseft dat een mensenleven, een kinderleven minder waard is dan economische of zelfs persoonlijke belangen van bestuurders. Nederland is veranderd in een bedrijf, dat hebben de partijen gedaan die ons land de afgelopen 10-15 jaar bestuurd hebben. Agenda 21 van de VN, die heeft Balkenende destijds getekend, is het uiterste doel van diegenen die ons langzaam maar zeker structureel het leven steeds moeilijker hebben gemaakt en geenszins van plan zijn om een ander beleid te gaan voeren.

Een beleid, waarin wij, de bevolking, bepalen en niet zoals nu waarin grote multinationals, waarvan vele hooggeplaatste politici en wetenschappers en hoogleraren weer aandeelhouders zijn, de politiek beïnvloeden. Dat op een manier die mijns inziens naar communisme leidt, naar Rutte’s “nieuwe normaal” zonder vrijheid en een heleboel dingen die moeten.
Jdreport.com 

Hugo de Jonge; er zijn mijns inziens nog erg weinig mensen die nog iets geloven van wat deze “Minister” zegt. Hetzelfde geldt voor Rutte en vele anderen die een mondiaal gesponnen plan voor de wereldbevolking belangrijker vinden dan de gezondheid en veiligheid van de Nederlandse bevolking. Bijzonder spijtig om dat vastgesteld te moeten hebben, maar het maakt het niet minder waar. Hieronder een “mooi” stuk over Hugo de Jonge en zijn roemloze afscheid van jeugdzorg. U weet wel, die organisatie die al vele jaren vaak kinderen vasthoudt die gewoon thuis bij hun ouders horen…
ftm.nl 

Onderstaande video, zeker het kijken waard, vindt ik vooral voor diegenen die nog geloven in de zogenaamde “goedheid” van de regering naar de gewone normale Nederlander toe.
De rookgordijnen van Rutte & Kompanen ontrafeld

Voordat deze waanzin over een virus, dat zo ongeveer gelijk staat aan de griep, begon, stonden vele mensen (zorgpersoneel, boeren, politie, leraren, anti-5G activisten, vissers, kermisexploitanten, nationalisten, verschillende groeperingen samen tegen pedofilie, de woonwagenbewoners, de gepensioneerden enz.) te protesteren, omdat er al jarenlang structureel minder geld naar de Nederlander ging en gaat, maar dat buitenlandse instituten en de Verenigde Naties, de EU, de WHO, het WEF, de Gates Foundation via GAVI enz.…, wel miljarden krijgen.

Die betalen weer met subsidies aan andere belanghebbenden met als doelen: de immigratiestroom opgang houden, de klimaatwaanzin, een financieel uitkleedprogramma voor de gewone burgers. En waarmee wordt dat allemaal bekostigd? Juist, met ons belastinggeld en dat van andere bevolkingen in de wereld.

Thierry Baudet, u weet wel van het FVD en de Vrijheidskaravaan die door Nederland trekt, die de waarheid over dit zogenaamde “gevaarlijke” virus ook wel ziet, heeft een Kamerdebat aangevraagd over de miljarden verslindende kosten van de massa-immigratie die niemand met gezond verstand wil. Miljarden voor globalistische doeleinden, voor Nederlandse doeleinden een schamele troost.
Jdreport.com 

De waanzin van het globalistische nationale en internationale politieke kartel is elke dag meer en meer zichtbaar en kan eenvoudigweg niet blijven bestaan, omdat er gelukkig nog heel veel mensen zijn die wel in het bezit zijn van realisme, gezond verstand, familiare waardes, principes, normen en waarden en die geen goedkeuring geven aan het mondiale gedachtegoed, het pedo-communistische-satanistische wereldsysteem dat het beleid bepaalt, of wil bepalen, ergo dat kinderen niet langer beschermt, hun onschuld  niet beschermt maar uitbuit, de onschuldige zielen van kinderen seksualiseert en ze indoctrineert vanaf heel jong door middel van het schoolsysteem en de media, die de landen van de wereld aan het nivelleren zijn. Iedereen gelijk, zonder bezittingen, niet langer zelfstandig en zelfredzaam, maar afhankelijk van het systeem, met uitzondering van diegenen die de boel bepalen.

Het is aan ons om moedig te zijn, de waarheid te blijven delen in alle mogelijke vormen, zodat de waarheid over alles boven tafel komt. Of het nu gaat over de foutieve PCR-test, de mijns inziens gevaarlijke vaccinatie, de corruptie in vele sectoren in Nederland en vele mondiale instituten, de doofpotten van Rutte & co, teveel om op te noemen, de financiële en andere eigenbelangen van vele zogenaamde “wetenschappers” en burgemeesters, het pedo-satanistische Bodegraven verhaal van Joost Knevel, Van Dissel en kompanen en zo kunnen we nog wel even door gaan.

Samen krijgen we deze krankzinnigheid uit onze maatschappij en kunnen we zorgen voor een verandering. Geef uw stem niet aan één van die partijen die het voor het zeggen hebben gehad de afgelopen 10-15 jaar, stem op iets nieuws, stem nationalistisch!  

En het is mijns inziens, zachtjes uitgedrukt, nogal dom om te stemmen op diegenen die dit veroorzaakt hebben en die uw en mijn belangen, dat ziet u aan het wanbeleid van de afgelopen jaren, helaas uit het oog zijn verloren. 

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op We willen vrijheid, veiligheid en de bescherming van onze identiteit en cultuur in plaats van rookgordijnen, doofpotten, globalisme en corruptie

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Hier nog zo iets van een Democraat.

  Gretchen Whitmer spande samen met voormalig topgezondheidsfunctionaris om het aantal gevallen van coronavirus op te blazen in ruil voor contant geld

  De Michigan Republikeinse Partij roept de procureur-generaal van de staat op om een ​​onderzoek te starten naar gouverneur Gretchen Whitmer over een ‘geheime deal’ die ze heeft gesloten met Robert Gordon, haar voormalige directeur van de staatsgezondheidsafdeling.

  De Michigan GOP gaf deze week een verklaring af waarin ze Whitmer opriep “alle informatie vrij te geven” over de deal, waarin Whitmer instemde met een uitbetaling van $ 155.506 na Gordons abrupt aftreden in januari.

  Details over waarom Gordon de positie verliet zijn niet openbaar gemaakt vanwege een vertrouwelijkheidsovereenkomst. Daarom willen Republikeinen dat het kantoor van Michigan AG Dana Nessel “onmiddellijk een onderzoek opent” naar de zaak.

  Republikeinen in Michigan doen ook een beroep op de staatswetgever om “dagvaardingen uit te vaardigen en hoorzittingen te houden om een ​​heel eenvoudige vraag te beantwoorden: waarom koopt regering Whitmer de stilte van een voormalige overheidsmedewerker, de hoogste volksgezondheidsfunctionaris van de staat, in het midden van een wereldwijde pandemie?”

  https://outbreak.news/2021-03-05-whitmer-conspired-inflate-coronavirus-numbers-cash-bribery.html

  En maar zakken vullen jongens.

  Geliked door 2 people

 2. D.G.M.Holland zegt:

  Waarom stemde de P.V.V. TEGEN deze Vrijheidsmotie Van Haga/Baudet om alle vrijheidsbeperkende coronamaatregelen onmiddellijk te beëindigen ?
  (25295 nr.1018)
  Dit soort moties verwacht ik van de partij van de Vrijheid zelf en vooral omdat alle PVV kamerleden daar tegen stemden, heeft voor mij de doorslag gegeven om na 15 jaar de PVV te verlaten.

  Verplichte mondkapjes, verplichte avondklok en straks verplichte vaccinatie en dan heeft Wilders het op t.v. over zijn poesjes….
  Niks kan ik meer zonder mondkapje en bij mijn strijd om onze vrijheid terug te winnen stemt notabene mijn eigen PVV tegen…
  Dan ook nog dat schandalig gedrag van niksnut Graus…
  Ik wens jullie hier veel succes, maar ik doe niet meer mee.

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   @ DGM Holland ook ik ben teleurgesteld in de PVV ’s stellingname i.v.m. deze kwestie en ook ik heb besloten niet op ze te stemmen, op wie dan wel, is niet makkelijk, ben ik nog niet helemaal uit, van Haga lijkt me wat maar in dat kader/pakket zit ook Baudet en tja daar heb ik moeite mee, die gozer is zelf zijn eigen grootste vijand en ziet het niet, geen zelfbespiegeling of correctie en dat is altijd een teken van zwakte.
   Je hebt volkomen gelijk punt is er is zo verrekte weinig keus, want wat nu ontzettend dringend is , is dat we weg moeten uit de vernietigingsdrang en destructie, die uitgaat van de EU dus dat is een zware weegfactor.

   Like

   • D.G.M.Holland zegt:

    Jouw mening is net zo belangrijk als van die ruim 17 miljoen andere Nederlanders.
    Maar tegenwoordig noemen ze je een Wappie, als je een andere mening hebt over het corona beleid.
    Ook hier zijn er enkelen zo onverdraagzaam over mensen met een andere mening, dat ze zonder échte argumenten alleen maar kunnen beledigen.
    Dat mag allemaal van mij. Ik hoop wel, dat ze (net als jij) ook eens gaan nadenken i.p.v. dom meelopen. PVV was tegen vrijheidsmotie Haga, dus…. ze steunden Rutte!
    Op wie stemmen ? Gemakkelijke vraag.
    Kijk wie zich het meest uitslooft voor jouw vrijheid en jouw toekomst.
    Wie wèl jouw vragen duidelijk wil beantwoorden en let op stemgedrag 2e kamer.

    Like

  • Sinyo zegt:

   D.G.M.Holland. Die Goede Man.

   Hup Holland Hup.
   Laat de PVV niet in haar Hempie staan.

   Hup Holland hup
   Trek je van deze tegen-stem niets aan

   Hup Holland hup
   Laat je uit ’t PVV veld niet slaan

   De PVV met Geert en o.a. Martin int gelid
   Laat jouw stem [op FLEUR] niet verloren gaan

   Want de PVV met Geert voorop
   Brengt Ons Nederland weer in de goede baan

   Like

   • D.G.M.Holland zegt:

    Wij léven vrij, wij leven blij, op Nederlands dierbare grond.
    Ontworteld aan de slavernij, 15 jaar PVV kiezen deden wij,
    Voor Jan Lul, want ze stemden ons niet vrij,
    Verplichte mondkap is ongegrond, omdat PVV niet voor de vrijheid stond.
    Omdat de PVV niet voor onze vrijheid stond.

    Like

  • @DGMH.
   Er zat een redenering achter dat stemgedrag. Die kwam er in feite op neer dat de PVV vond dat het aan de mensen zelf moet worden overgelaten om voor of tegen al die vrijheidsbeperkingen te zijn.
   Dat vind ik evenwel een drogreden, want Wilders had een stapje verder moeten denken en beseffen dat die keuzemogelijkheid niet verdwijnt wanneer de PVV tégen die motie zou hebben gestemd. Dat had hij er bij moeten verklaren.
   Ook ik acht het dus een (niet verwacht) fout stemgedrag. Maar om de PVV daarvoor aan de kant te schuiven gaat mij te ver.

   Besef wel dat het (zeer) groot maken van de PVV uiteindelijk de enige mogelijkheid is om de huidige, fascistisch gedrag vertonende, kliek in de wielen te rijden. Andere partijen die dat ook willen blijven te klein of komen zelfs niet aan de bak.
   Forum voor Democratie heeft zich -althans bij mij- onmogelijk gemaakt omdat Baudet -op vóórhand !!! – verklaarde wel met Rutte in een kabinet te willen zitten.
   Dat zoiets een gedwongen mogelijkheid zou kunnen zijn voor de PVV (mits erg groot zodat uitsluiting veel te grote problemen zou opleveren in een eventuele formatie) moet m.i. achteraf worden bekeken. Zeker niet op voorhand.

   Geliked door 1 persoon

 3. jetse47 zegt:

  Beste D.G.M.Holland,
  Spui uw ongenoegen aan Wilders dat hij hiermee zijn kiezers verraad heb ik geschreven, doch geen enkele reactie tot nu toe.
  Het lijkt wel of Wilders de waanzinnige/tiranieke regeltjes van rutte&co ondersteund en dat het toch zijn vriendje is /blijft ondanks alle vermeende ruzie!

  Like

  • LUCIA zegt:

   Je krijgt überhaupt nooit een reactie op een email, noch bij de PVV noch bij FvD hooguit een soort van ontvangstbevestiging en bedankt briefje maar daar heb je weinig aan, als je een vraag hebt gesteld.

   Like

 4. Robert zegt:

  Enige partij die voor de vrijheid op komt is FVD.
  De rest denkt nog altijd dat de maatregelen nodig zijn om dit griep virus te bestrijden.

  En nee de PVV is ook tegen het opheffen van alle maatregelen. En de PVV liep als hardste te roepen voor mondkapjes. En dezelfde PVV wilde het leger inzetten tegen de jongeren die tegen de avondklok demonstreerden.

  Denk dus na en stem FVD als je weer het mormale leven terug wilt.

  Like

 5. M. zegt:

  Alleen mensen met verstand in hun reet geloven nog in de goedheid van de regering en eerlijke verkiezingen.
  Een paar kleine schreeuwertjes die geen kwaad kunnen voor de zittende macht mogen wat waarheid roepen.
  Zodat het er niet te dik op ligt dat we genaaid worden maar voor de rest steunen ze allemaal het snoer ze de mond met schijnveiligheid en spuit ze stuk beleid.
  En mocht de vrijheid te populair worden dan jaag je ze gewoon weer weg met de spuit.

  Iedereen blijft braaf op de agenda die men uitrolt stemmen en de mensen waarvan het volk het bloed wel kunnen zuipen blijven gewoon populair.
  Niet meer dan logisch toch ?
  Een agenda uitrollen laat men niet in de weg zitten door zoiets ordinairs als eerlijke verkiezingen voor het plebs.

  De ‘goudeerlijke’ peilingen laten zien dat men niets liever doet dan een levensgevaarlijke experimentele spuit nemen, de vrijheid opgeven en de echte vrede weggeven en dat men het land graag aan stront helpt uit angst voor corona, wat de griep nog niet eens overtreft.

  En uiteraard dat men niet kan wachten om zich kaal te laten plukken om het klimaat te redden van niet bestaande of door henzelf veroorzaakte problemen zodat men eindelijk gelukkig kan zijn met helemaal niets.

  Like

  • D.G.M.Holland zegt:

   En…nu mogen mensen van 70+ per post stemmen…
   Je mag maar 2 stemmen uitbrengen van mensen die je machtigen.
   Maar vraag je ouderen om hun stembiljet, dan kun je per post wel honderden stemmen uitbrengen.. Wat eerlijk…
   De democratie is zoek. Ik wil het Referendum terug !

   Like

 6. Pingback: We willen Vrijheid, Veiligheid en de Bescherming van onze identiteit en cultuur in plaats van Rookgordijnen, Doofpotten, Globalisme en Corruptie! | eunmask

 7. Bas zegt:

  Ondertussen in Lyon

  Geliked door 1 persoon

 8. Ravian zegt:

  We leven in een coalitie systeem, en we zitten met vier enorme problemen: de EU, de “klimaat” hoax, de “vluchtelingen” hoax, en de “corona” hoax.

  De PVV scoort vervolgens op drie van die onderwerpen buiten gewoon goed, en op eentje (corona) gemiddeld.
  En geen enkele andere partij, inclusief het FvD, komt ook maar bij die score in de buurt.

  Je kunt dus wel gaan muggenziften over het PVV corona standpunt, waarbij nog steeds staat dat Geert vindt dat vaccineren enkel op vrijwillige basis kan, maar dan verlies je wel de “big picture” uit het oog.

  Heb ik het nog niet over van die mafklappers die vinden dat je niet op de PVV kunt stemmen vanwege wat een van de lijsttrekker (legaal) in zijn eigen slaapkamer uitvoert.
  Dan ben je helemaal van de ratten besnuffelt.

  Geliked door 1 persoon

 9. bobzelf zegt:

  NOU DIE HOLLAND IS GEWOON EEN LUL ..
  EEN PARTIJ , EEN FILOSOFIE VERLATEN OMDAT HIJ 1 MAN DIE MAG ??
  BEN JE DAN GESTOORD, , IK DENK HET WEL ,
  EN DAN OOK NOG OMDAT HET AL LANG GELEDEN WAS, MAAR IK DACHT DE NRC HET EFFE OPRAKELDE WHAHAHAHA
  TERING WAT BEN JE DAN HERSENDOOD …
  ALS JE DUS ZO LANG NAAR GEERT KIJKT , EN
  DAN VOOR ZO IETS LULLIGS , OPPLEURT
  BEN JE GEWOON DE GROOTSTE KLOOTZAK ZONDER 1 WERKENDE HERSENCEL
  EN EEN GENIALE LOSER
  WANT WAT GAAT DEZE DE LUL NOU STEMMEN DAN ???
  NOEM EFFE IETS DAT BIJ GEERT OOK MAAR IN DE BUURT KOMT ??

  TEN TWEEDE , VALT LUCIA DIE HIER DAG IN DAG UIT GOEIE DINGEN PLAATS ME ONTZETTEND OOK TEGEN
  DAT ZE DUS OOK ERGENS EEN KLEINE BESCHADIGING HEEFT ZITTEN

  FVD, DAN TART IK LUCIA OM HET STEMMEN VAN DE FVD NAASTDAT VAN GEERT TE LEGGEN

  IK DENK ALS JE DAT DUS VOOR 3 MAANDEN EFFE DOET !!! DOEN HE GRAPJURK
  DAT JE VAN JE STOEL AFPLEURT VAN DE SCHRIK ..

  NOU ALS NU MARTIEN PENNINGS EFFE ZIJN MENING KOMT GEVEN , TOEN GEBEURDE HETZELFDE, KUNT U ALLEN HIER VAN OME BOB DE TYPHUS KRIJGEN

  DAN ZIJN JULLIE GEERT NIET EENS WAARD . VOOR 1 SECONDE

  DAT DIE MAN AL DIE JAREN VAN ZIJN LEVEN HEEFT OPGEOFFERD ,EN JULLIE HIER ALS 1 CELLIGEN EVEN DEZE MAN ZITTEN TE VEROORDELEN
  OVER 1 STEMGEDRAGJE VAN HELEMAAL NIKS
  DUS ALS HIJ ANDERSOM HAD GESTEMD WAS DE LOCKDOWN ER NIET GEWEEST ??
  HERSENDODEN ??

  OME BOB ROEPT DUS,
  JE MOET GODVERDOMME DE OGEN UIT JULLIE KOP SCHAMEN

  WIE GAAT HET DAN DOEN ? WIE VERTEL WIE ??

  THEIRRY RENDE NAAR WIEGEL !! ZO EEN GOEDE REDEN OM FVD TE STEMMEN
  THEIRRY DOET DE GRENZEN DICHT ??? HET PROBLEEM NR 1 . NIET DUS !!
  THEIRRY WIL ONS VERLOSSENVAN DE EU ?? DACHT HET NIET HOOR !!!
  THEIRRY HEEFT ISLAM OMBOUW VRIENDEN IN BRUSSEL, ??
  DE ISLAM OMVORMEN, . EN DAAR GAAT U OP STEMMEN
  WANT THEIRRY HEEFT IN DIE MASSAMOORDENSECTE BEST GOEDEDINGEN GEVONDEN ??
  KNAP HOOR

  IK ZOU ZEGGEN TYFT DAN LEKKER OP HIER ,

  ALS JE DE HERSENDOOIE UIT WILT HANGEN

  GEGROET MARTIEN PENNINGS .

  WAT EEN WAARDELOOS VOLK ZIJN JULLIE

  DUS FVD 2 ZETELS JA, DAT GAAT TIE WORDEN,

  HOE DOM ZIJN JULLIE EIGENLIJK , WAT DENK JE VAN DIE GRAUS FAN HIER ??

  SODEMIETER LEKKER OP EN GAUW OOK

  ZO DAT KWAM ER EFFE SPONTAAN UIT , WHAHAHAHAHAHA

  MIJN GOD, NEEM EENS EEN VOORBEELD AAN NIGEL FARAGE, DIE HAD OOK EEN ENKELE MISKLEUN , ZELF GEZIEN

  SLECHTS 17 400.000 MENSEN HADDEN GEWOON GOED GELUISTERD

  DUS ZIELEPOTEN, ECHT ZIEL;IGE, HERSENARME MENSEN ZIJN JULLIE

  DE LAATSTE AANVAL OM DE TOEKOMST VAN ONZE KINDEREN TEREDDEN
  EN
  GEWOON WEGLOPEN AAN HET FRONT,
  MET GEERT ZOEKT HET MAAR UIT, KAPOT SCHAMEN ECHT HELEMAAL KAPOT SCHAMEN MOETEN JULLIE JEZELF

  WEET JE WIE JE OOK IN DE STEEK LAAT ALS LAATSTE,???

  DE GEWELDIGE E.J.BRON HIER .

  MAAKT JULLIE OOK NIKS UIT HE ?? FUCKING LOSERS

  Geliked door 2 people

 10. M. zegt:

  Geert is de enige die de grens dicht wil en de ellende bij naam noemt terwijl andere partijen er allemaal omheen draaien dus het lijkt mij zinnig als iedereen gewoon op die dichte grens gaat stemmen als men nog wat wil over houden van het land.
  Voor de angsthaas, die niet op Geert gaat stemmen omdat wat viespeuken hebben geroepen niet met hem te willen regeren, u stemt liever op ondemocratische viespeuken die niet willen regeren met een partij die door het volk gekozen is?
  Voor de angsthaas die denkt dat er oorlog komt als ze op Geert stemmen, die oorlog zijn ze aan het regelen voor u met de open grenzen.
  Dus als u oorlog wilt of een hekel aan uw kinderen heeft en ze geen toekomst gunt hou de grens open en laat u weer lekker verdelen over partijen die u nog meer van dezelfde ellende zullen brengen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s