Cultuur onder Vuur verkiezingsmonitor 2021

De redactie van Cultuur onder Vuur heeft alle verkiezingsprogramma’s van de partijen die meedoen aan de Tweede Kamerverkiezingen van 17 maart 2021 geanalyseerd. We hebben scherp gekeken naar de focus (of het ontbreken daarvan) op klimaat, het aardgasverbod, immigratie, islamisering, pensioenen, Zwarte Piet en de Nederlandse cultuur.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Cultuur onder Vuur verkiezingsmonitor 2021

  1. Stef zegt:

    Als je van plan bent om een goed doel te sponsoren. Steun dan de vereniging van Cultuur Onder Vuur. Zij werken zich uit de naad om de waarheid boven tafel te krijgen.

    Geliked door 1 persoon

  2. Republikein zegt:

    Oude wijn in nieuwe zakken, glas, plas, was.
    Eerst het zuur, dan het zoutzuur.

    Like

  3. Bas zegt:

    “Hangjongeren…”
    https://www.at5.nl/artikelen/207766/bedreigde-ijburgse-dominee-vertrekt-naar-monnickendam-ik-ga-de-mensen-hier-missen

    Bedreigde IJburgse dominee vertrekt naar Monnickendam: “Ik ga de mensen hier missen”

    Dominee Alexander Noordijk heeft een aanstelling gekregen in Monnickendam en vertrekt daarmee uit IJburg. De afgelopen jaren is hij meerdere keren bedreigd door hangjongeren, maar zijn vertrek uit de IJburgse kerkelijke gemeente De Binnenwaai staat daar los van, vertelt hij.

    De dominee werd begin februari nog in een hoek gedreven door een groep hangjongeren. In 2018 betrapte hij zelfs twee jongens die een vuurwerkbom bij zijn huis wilden leggen. Volgens hem komen de pesterijen door zijn betrokkenheid bij de LHBTI-gemeenschap, vertelde hij een paar weken geleden aan AT5. “Ik begon toen met een LHBTI-programma ‘Tafeltijd’ en toen ik dat in de media had gebracht, ging het mis.”

    Like

  4. Bas zegt:

    Prima!
    https://www.nu.nl/voetbal/6120940/limburgs-bedrijf-besluit-geen-wk-gras-te-leveren-vanwege-situatie-in-qatar.amp?__twitter_impression=true

    Limburgs bedrijf besluit geen WK-gras te leveren vanwege situatie in Qatar

    Het bedrijf Hendriks Graszoden uit het Limburgse Heythuysen heeft besloten om volgend jaar geen gras te leveren voor het WK voetbal in Qatar. De organisatie voelt zich niet prettig bij de mensenrechtensituatie in het land, zo laat een woordvoerder woensdag aan 1Limburg weten.

    Like

    • Knalkopje1 zegt:

      Bravo voor het moedige bedrijf Hendriks Graszoden! Zo hoort het. Boycot de slavenstaat Qatar en blijf weg uit hun bloederige stadions!

      Like

  5. Knalkopje1 zegt:

    De omslag van het verkiezingsprogramma van de VVD: Aan de slag! Nieuwe keuzes voor een nieuwe tijd, verkiezingsprogramma 2021-261 (concept). Nieuwe Tijd? Ik ben dat begrip eerder in de geschiedeins tegen gekomen, nl. tijdens de bezetting, toen de NSB hamerde op de Nieuwe Tijd en de WA ook zong: ‘Wij melden u den Nieuwen Tijd’.

    Like

Plaats een reactie