Het kabinet heeft zijn zin – Recordaantal ondernemers gestopt in 2020

(Door: “DissidentNL”)

De marionetten in dit kabinet zijn aangesteld om Nederland te slopen en ze voeren hun taak gedreven uit.

Ze doen er alles aan om Nederland op te laten houden te bestaan en de oorspronkelijke bevolking uit te roeien. Sinds 1973 groeit de autochtone Nederlandse bevolking, die toen uit 13 miljoen Nederlanders bestond, niet meer. Elke bevolkingsaanwas sindsdien is door immigratie, over een paar jaar zijn we een minderheid in dit land, die wel voor alle kosten opdraait.

Lees verder>>>
(h/t J.B.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Het kabinet heeft zijn zin – Recordaantal ondernemers gestopt in 2020

  1. Julia zegt:

    Volgens een publicatie in het AD blijft de VVD de populairste partij bij ondernemers. In een ledenpeiling van VNO-NCW gaf 44 procent van de respondenten aan op de VVD te gaan stemmen. Snapt u het nou ik wel dit zullen wel de ondernemers zijn die flink profiteren van belastingvoordeel en de multinationals die het algehele MKB gaan overnemen en al haar gigantische omzet in de toekomst zien groeien. Vandaar dat de kleine ondernemers om zeep moest worden geholpen. Ik kan mij echter niet voorstellen dat er ondernemers zijn die door Rutte kapot zijn gemaakt of aan de rand van faillissement staan. Kortom is het weer eens linkse propaganda ? ik vermoed van wel.

    Geliked door 4 people

    • ronjaspers zegt:

      Julia.De MSM is in handen van de (nazi) bilderberg groep,dus fake/nepnieuws en propaganda.Een duitse journalist udo ulfkotte overleden onder verdachte omstandigheden heeft een boek geschreven,gekochte journalisten.Journalisten worden geleerd om te liegen te verraden en zeker niet de waarheid te vertellen,en dat al 25 jaar lang.Udo ulfkotte is overleden in 2017 dus tel maar uit hoe lang er gelogen wordt.

      Geliked door 1 persoon

  2. Republikein zegt:

    Daarom is woningnood ook een farce, en dan 1 miljoen huizen bouwen tot 2030, spekt wel de beurs van de klojo’s die om het hardst gillen dat er nieuwe jonge mensen, veelal uit Afrika, nodig zijn.
    Zo doorzichtig.
    Ga naar huis en hang je op.

    Geliked door 5 people

  3. Bas zegt:

    Like

  4. Julia zegt:

    Ach zijn we nu nog niet verlost van Ernst Kuipers die man heeft het uitsluitend over de ziekenhuisbedden en IC, s maar is blijkbaar het spoor verder bijster en werkt hij mee aan de totale ondergang van onze economie en blijft flink onderdrukken dat een zeer negatieve invloed heeft op ons sociaal en maatschappelijk leven. Deze paniekzaaier heeft teveel zeggenschap. Dit waardeloze kabinet Rutte had inmiddels allang er voor moeten zorgen om de capaciteit binnen onze gezondheidszorg op te schalen. Hij smijt met miljarden naar bodemloze putten en migratie maar ondertussen heeft Rutte jarenlang onze gezondheidszorg, geestelijke- en ouderenzorg kapot bezuinigd. Dus Kuipers uw taak is om eens flink de oren van vriend Rutte te wassen en verantwoording te vragen wanneer Rutte denkt de zorg weer eens flink op te schalen in plaats van af te breken. Dat prikken en prikken die uitspraak van u vind ik nogal kort door de bocht waar verzwijgt u hoeveel mensen er al nare bijwerkingen hebben van die gifprik en zelfs ouderen hierdoor zijn overleden. U behoort mensen op de negatieve aspecten die de vaccinatie met zich mee brengt te wijzen en niet zonder meer prikken, prikken aan te bevelen. Maar ja u en de rest van de club zal een aardig graantje meepikken van de grote farmaceuten daar twijfel ik geen moment aan. https://www.telegraaf.nl/nieuws/1033181307/zorgen-bij-beddenbaas-kuipers-niet-versoepelen-maar-meer-prikken U bent mede verantwoordelijk voor het ontnemen van onze rechten, vrijheden en de verdere schade van al de desastreuze maatregelen die een zeer grote impact op onze samenleving hebben. Ik zou mij eerder schamen om nog langer uitsluitend een hele samenleving van miljoenen mensen zo een grote schade toe te richten en zie dit als een misdaad tegen de menselijkheid.

    Geliked door 1 persoon

  5. BigLJohn zegt:

    Nederland word inderdaad gesloopt en word volgepompt met Afrikanen. Maar als er geen belastingbetalers meer over zijn, c.q. aan de bedelstaf zijn, hoe willen ze dan al die zwarte pieten nog pamperen, laat staan financieren. Is dat het ultieme doel waarnaar gestreefd word; Nederland omvormen tot een straatarm derde wereld land alwaar misdaadsyndicaten en (drugs)criminelen een eldorado beleven en de rest van de bevolking in uiterste armoe en angst leeft. Want dat zal de uitkomst zijn.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie