Viktor Orbán heeft gelijk: De tijd is rijp voor een nieuw Europees rechts

(Door: Goran Andrijanić – Vertaling: E.J. Bron)

De enige doelen van de Europese Volkspartij (EVP) zijn de verdere centralisering van de EU en ideologisch LGBT-totalitarisme. Het wordt duidelijk dat het Europees Parlement deze week een resolutie zal aannemen die de Europese Unie tot een “LGBTIQ-vrijheidszone” dient te verklaren.

Dit is een document, dat tot de nok toe met LGBT-ideologische agendapunten is gevuld, die Polen bekritiseren voor “discriminatie”, maar niet aangeven om welke soort discriminatie het daarbij gaat. De inhoud van de verklaring wordt gedomineerd door demagogie en breedvoerige uitspraken, die eigenlijk niets betekenen. Ze spreekt van LGBT-vrije zones, wat een leugen is, die al duizend keer werd ontkend, maar zonder succes.

Het document drukt alle hoofdpunten van de LGBT-ideologie door, inclusief de legalisering van homoseksuele “huwelijken”, de adoptie van kinderen door homoseksuele stellen en andere gelijksoortige doelen. Het gaat hier om het opleggen van een bepaalde wereldbeschouwing als de enige ware visie. Dat betekent dat een bepaald links-liberaal programma van mensenrechten aan anderen als absoluut wordt opgedrongen.

Het instituut Europese Unie wordt als wapen gebruikt in de handen van diegenen die een ideologisch totalitarisme willen invoeren.

Interessant is het standpunt van de Europese Volkspartij (EVP), die altijd nog als christendemocratische partij wordt beschouwd, maar achter de verklaring staat en enkele maanden een andere verklaring heeft ondertekend, waarin ze de legalisering van abortus op verlangen in Europa eist. Zodoende ondersteunen de Europese christendemocraten de moord op ongeboren kinderen en de LGBT-ideologie, die zij ten onrechte als mensenrechten uitgeeft.

Bovendien is de politiek van de EVP absoluut onverenigbaar met een zeer belangrijk element van de sociale leer in de kerk – de regel van de subsidiariteit. Dit is een van de belangrijkste regels in de katholieke sociale leer, die voorschrijft dat hogere instanties alleen de taken moeten uitvoeren die niet door lagere instanties uitgevoerd kunnen worden.

De oprichters van de Europese integratie, die vooral christendemocraten zoals Robert Schuman of Konrad Adenauer waren, stonden op de naleving van deze regel bij de organisatie van de gemeenschappelijke instellingen van een verenigd Europa. Zij wilden de particulariteit en culturele identiteit van de lidstaten behouden.

Alles wat de EVP de afgelopen tijd heeft gedaan, dient het doel om de EU te centraliseren en ideologisch totalitarisme en uniformiteit te creëren. Dat alles is het tegenovergestelde van de regel van de subsidiariteit. De EVP heeft zich ongelooflijk ver van het karakter van de christelijke democratie verwijderd, die ooit de EU bepaalde.

Viktor Orbán  heeft gelijk. De tijd is aangebroken om een nieuw Europees democratisch rechts op te bouwen!

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Viktor Orbán heeft gelijk: De tijd is rijp voor een nieuw Europees rechts

  1. Bas zegt:

    Amy Mek:
    Hongaarse premier Viktor Orbán: Soros ‘Bevolkingsvervanging’ zal Europa tegen 2050 20% moslim maken

    Ondertussen verhoogt Open Borders Joe Biden het aantal vluchtelingen met 700% en verwelkomt dagelijks duizenden illegalen in Amerika …

    Amerika wordt het volgende Europa

    Hungarian PM Viktor Orbán: Soros’ ‘Population Replacement’ will make Europe 20% Muslim by 2050
    Meanwhile, Joe Biden has vowed to flood America with 700% more “refugees” from terrorist hotspots around the world through the corrupt U.S. Refugee Admissions Program.
    rairfoundation.com

    Like

  2. koosv8 zegt:

    Als ik lid kan worden doe ik het meteen.

    Like

  3. karton zegt:

    Ik ga binnenkort maar doen wat een andere reageerder (ik weet de naam niet meer) al eerder opperde :
    Ik schaf een Hongaarse vlag aan !!!!!!

    Like

Plaats een reactie