Pandemie heeft de Duitse economie nu al € 250 miljard gekost

(Vertaling: E.J. Bron)

Duitsland zal waarschijnlijk nooit meer herstellen van deze kunstmatig gekweekte pandemie. Dat is gewild – per slot van rekening moet men, om de “Great Reset” door te drukken, bloeiende landschappen in steppes veranderen:

De lockdown kost de Duitse economie in het eerste kwartaal van 2021ongeveer € 50 miljard. Dat blijkt uit een berekening van het Instituut van de Duitse Economie in Keulen, waarover de “Bild am Sonntag” bericht. In totaal bedraagt de daling van het bnp door de coronacrisis zodoende tot nu toe € 250 miljard.

“De coronacrisis was en is een shock voor de Duitse economie die zijn gelijke zoekt”, zei de directeur van het instituut Michael Hüther. Weliswaar zouden de hulppakketten van de Duitse regering en het geld voor deeltijdwerk ergere gevolgen hebben kunnen afwenden. “De uitbetalingen van de hulp hebben echter deels veel te lang op zich laten wachten.”

Het aantal “zombie”-ondernemingen, die alleen nog maar bestaan omdat de plicht tot faillissement is uitgesteld, wordt door het instituut op 5000 geschat.

Dat is uiteraard slechts het topje van de ijsberg en er zullen nog veel meer miljarden verbrand worden. Per slot van rekening begint op dit moment de derde golf. Uiterlijk bij de negende golf is dit land dan definitief kapot.

Bron:
journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Pandemie heeft de Duitse economie nu al € 250 miljard gekost

  1. Bas zegt:

    De rekening naar China sturen misschien?

    Geliked door 1 persoon

    • bobzelf zegt:

      wat denk je van aan kill bill gates
      denk dat je dan gelijk de goeie te paklken hebt

      of hebben de chinezen ook israel geregeld inde afgelopen weken ??

      GODS FAVORIETE LAND EN VOLK, WHAHAHAHAH

      HALLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

      Like

  2. Julia zegt:

    Dat kan niet uitblijven heel veel landen zullen economisch en zeer zeker voor heel veel jaren compleet failliet zijn waardoor de bevolking in bittere armoede komt en over honger nog maar niet te spreken. Zowel alle overheden en miljoenen bevolking die zich hebben neergelegd bij de tirannie en het terreur en vrijwillig alle vrijheden hebben afgegeven zonder enig verzet hebben hieraan meegewerkt en zichzelf in de ellende vrijwillig, door angst en lafheid laten meesleuren. Dat deze bewust gecreëerde ellende leidt tot een wereldoorlog kan uiteraard niet uitblijven kijk naar de geschiedenis dit zegt meer dan genoeg.

    Geliked door 2 people

  3. Pingback: Pandemie heeft de Duitse economie nu al € 250 miljard gekost! | eunmask

  4. Blaffertje zegt:

    Ik denk dat als je alles bij elkaar optelt wat er aan kosten gemaakt is in dit kikkerlandje, dat wij aardig in de buurt komen.
    Er is alleen al tot september 2020, 66 miljard aan steun uitgegeven aan ondernemers, dan moeten de kosten van de tests, vaccinaties er nog bij geteld worden, ook is het laatste steunpakket is hierin niet meegerekend.

    Like

  5. Jules Vismale zegt:

    Thans komen ze in Berlijn, Dresden, München, Frankfurt e.v.a. steden steeds meer in opstand tegen de lockdown-regels en hopelijk ook tegen die gehate linkse regering!

    Geliked door 2 people

  6. Hovawart zegt:

    Weet u nog de uitdagingen van de wereldwijde klimaatcrisis, de Brusselse klimaatregeltjes die de Duitse industrie alvast de bijl aan de nek heeft gezet, en de coronapandemie waarbij de politiek begon met hakken, zullen de aderlatingen steeds groter worden, banen snijden en koppen gaan rollen……hervormingen een pure noodzaak tot reorganisatie noemen en de wens tot flexwerken niets meer betekent dat Jan met de Pet (in z’n hand) zich weer dagelijks bij de bedrijfspoorten mag melden om misschien een dag te mogen werken. Brussel heeft het goed voor met de EU.

    Like

  7. Bob zegt:

    Maak de mense arm zei de elite
    vroeger dan houdt ik ze onder de
    duim zei de kerk.
    Als je elite naar politiek vetaalt en
    de kerk naar de multi nationals dan
    isde lijn herstelt.
    Met arme onderdrukten kan je alle
    kanten op.

    Like

  8. I.K. Bennurklaarmee zegt:

    Moet ze nodig schijten ofzo?

    Like

  9. ronjaspers zegt:

    Wat is die dikke vette stasi/nazi zeug met haar bolle plofkop aan het doen op die foto,op duitsland aan het schijten ???

    Geliked door 1 persoon

  10. Ravian zegt:

    En daar komt dan de “energiewende” en “wir schaffen das” nog bovenop.
    Merkel sloopt niet enkel Duitsland, ze sloopt het economische hart van Europa.
    Het is gewoon “der Untergang” deel 2, maar dan voor heel de EU.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie