Duitsland stopt met Covid-19-vaccin van AstraZeneca

(Vertaling: E.J. Bron)

De vaccinaties met het vaccin van AstraZeneca zijn in Duitsland uit voorzorg in ieder geval tijdelijk stopgezet. De Duitse regering zou daarmee een actuele aanbeveling van het Paul-Ehrlich-Istituut volgen, deelde een woordvoerder van het Duitse ministerie van Gezondheidszaken mee. Na nieuwe meldingen van trombose van de hersenaderen in verband met de vaccinatie in Duitsland en Europa zou het instituut verder onderzoek als noodzakelijk beschouwen. De Europese geneesmiddelenautoriteit EMA zou beslissen “of en hoe de nieuwe inzichten effect hebben op de toelating van het vaccin.”

Eerst had Denemarken besloten om tijdelijk niemand meer met het vaccin van de Brits-Zweedse onderneming in te enten. Als reden werden berichten over zware gevallen van bloedstolsels genoemd. Daarbij werd ook bericht over een mogelijk sterfgeval.

In Italië worden op dit moment drie sterfgevallen in verband met het vaccin AstraZeneca onderzocht. De doodsoorzaken zijn hartinfarct en trombose – ze vonden alle drie in een tijdsbestek van 24 uur tot 12 dagen na de coronavaccinatie met AstraZeneca.

Italië heeft daarom een bepaalde charge van de stof van AstraZeneca uit de circulatie genomen. In Estland, Litouwen, Luxemburg en Letland werden de vaccinaties met de charge eveneens stopgezet.

In Oostenrijk had een gevaccineerde verpleegster trombose gekregen en was tien dagen na de vaccinatie overleden. Minstens twee andere gevaccineerde personen kregen eveneens trombose. Eén persoon kreeg bovendien een longembolie. Zij hadden allemaal het vaccin uit dezelfde charge van AstraZeneca gekregen.

Bron:
pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Duitsland stopt met Covid-19-vaccin van AstraZeneca

 1. karton zegt:

  Kunnen Pinokkio Rutte en Quag niet nog even snel worden gevaccineerd met AstraZeneca ?

  Geliked door 1 persoon

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  Het begint nou wel heel erg in de gaten te lopen dat er iets schort aan het Astra Zeneka spul en niet deugd.
  En geloof me maar dat regeringen niet laten weten hoe slecht die zooi is. Daarbij zal het nodige geld uitgegeven worden om vooral te downplayen want het gaat om nogal wat geld.
  Ondertussen heeft Nederland 84 miljoen vaccins besteld van die troep omdat de familie van de Jonge daar de nodige inbreng in heeft.
  Ik vraag me af hoeveel slachtoffers er ondertussen al zijn, omdat de kans klein is dat we het werkelijke aantal ooit zullen vernemen.

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Henk der Niederlánder. De Haagse Maffia spuit liever met dit gif door om hun fiasco niet toe te geven en miljoenen hebben verspild aan deze rotzooi. Trouwens beter is ook af te wachten wat de andere merken gif vaccins veroorzaken daar wordt nu natuurlijk wijselijk over gezwegen. Volgens mij stelt men zichzelf toch echt in een waagschaal door überhaupt zich nog te laten vaccineren met al dit onbetrouwbare gif waar de samenstelling staatsgeheim is en de Staat en farmaceuten zich van alle verantwoordelijkheden hebben terug getrokken want het risico op enorme schadeclaims is nu al groot.

   Like

  • Jan zegt:


   Dus eigenlijk zou dit alles geen probleem moeten zijn? Zeker wel! Een infectie van de luchtwegen vindt plaats in de luchtwegen. Als in het ergste geval cellen afsterven, kan de schade betrekkelijk gemakkelijk worden hersteld door weefselvernieuwing.
   Bij vaccinatie wordt de virale informatie echter in de spier geïnjecteerd. Velen denken dat de verpakte virale genen op de plaats van injectie blijven, dat wil zeggen: in de spier. De genen zouden worden opgenomen door de cellen ter plaatse, waar de meeste ‘virusfabrieken’ zouden worden gecreëerd. Bijwerkingen zoals zwelling, roodheid en pijn op de injectieplaats zijn dan ookte verwachten, maar deze blijven relatief ongevaarlijk en verdwijnen na enkele dagen. Een fatale fout!
   De virale genen van de fabrikanten Moderna en Biontech/Pfizer zijn verpakt in ‘lipide nanodeeltjes’. Dit zijn minuscule pakketjes, niet van papier, maar van vetachtige stoffen. Hierdoor wordt de inhoud beschermd en kan hij gemakkelijker door de cellen van ons lichaam worden opgenomen. Door de verpakking zelf is de kans op sterke allergische reacties vele malen groter dan bij conventionele vaccins.21 Het is niet voor niets dat mensen met allergieën nu worden gewaarschuwd zich niet te laten vaccineren
   – er kunnen levensbedreigende reacties (anafylaxie) optreden. Infeite moesten dergelijke gevaarlijke bijwerkingen bij sommige vaccinatievrijwilligers met spoed worden behandeld. Bovendien kunnen nanodeeltjes tal van andere schadelijke effecten hebben,
   omdat ze de functie van onze bloedcellen en ons stollingssysteem kunnen verstoren.
   …..
   verder op pagina 13 van
   CORONA ONTMASKERD
   Nieuwe feiten, cijfers en achtergronden
   Karina Reiß & Sucharit Bhakdi

   Klik om toegang te krijgen tot corona_ontmaskerd_proefhoofdstuk.pdf

   VIROLOGIST SUCHARIT BHAKDI: ‘HEALTHY PEOPLE AREN’T DANGEROUS’ BUT THE VACCINE IS (VIDEO)
   https://rairfoundation.com/virologist-sucharit-bhakdi-healthy-people-arent-dangerous-but-the-vaccine-is-video/

   Karina Reiss was born in Germany and studied biology at the University of Kiel where she received her PhD in 2001. She became assistant professor in 2006 and associate professor in 2008 at the University of Kiel. She has published over sixty articles in the fields of cell biology, biochemistry, inflammation, and infection, which have gained international recognition and received prestigious honors and awards.
   Corona, False Alarm?
   Facts and Figures
   https://www.chelseagreen.com/product/corona-false-alarm/

   Like

 3. Pingback: Duitsland stopt met Covid-19-vaccin van AstraZeneca! | eunmask

 4. BigLJohn zegt:

  Onder gelijke omstandigheden verliep de Spaanse griep in 1918. Een experimenteel bacterieel vaccin werd ingezet om de griep te bestrijden. De 6 miljoen soldaten van het Amerikaanse leger werden het eerste proefkonijn. Wereldwijd resulteerde dit vaccin in een 100 miljoen doden. Een op de 5 aardbewoners ging dood aan het vaccin. Iets dergelijke speelt zich nu ook af. Een experimenteel Coronavaccin zaait nu al dood en verderf. Of het net zo verwoestend gaat uitpakken als het Spaanse griep vaccin is niet zeker. Velen kregen al de griepspuit, terwijl men ook al had verklaard dat wereldwijd de griep niet meer voorkomt. Nu wil men iedereen twee Corona vaccinaties geven, in totaal dus al 3 spuiten en zo dus elk jaar. Bij ieder geneesmiddel krijgt de patient een bijsluiter, maar voor het Coronavaccin bestaat die niet. Sterker nog; de fabrikanten hebben geeist dat zij geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de nawerkingen van hun vaccin. De politiek gaf daar snel hun goedkeuring hieraan, omdat zij snode plannen aan het uitvoeren zijn. Ik weet wel wie die griep en Coronavaccins NIET gaat halen. En u ook niet hoop ik.

  Geliked door 1 persoon

 5. Peter zegt:

  Zou men de werkelijke cijfers naar buiten brengen van alle mensen met bijwerkingen en degene die er aan zijn overleden breekt onmiddellijk de pleuris uit ,zal even duren dat de lijken uit de kast komen ,maar de beerput is giga .

  Geliked door 1 persoon

 6. Svalbard zegt:

  Het stinkt aan alle kanten. Het gemeenste is, dat men nu toch een corona paspoort wil gaan invoeren, en dan begint de tweedeling van de maatschappij.
  Vaccinatie wordt dan niet verplicht, maar wil je reizen, dan is het dus toch verplicht. Een jaar geleden werd hier al voor gewaarschuwd door sommigen, en die werden dan in de hoek van complotdenkers geplaatst. Nu blijkt maar weer dat ze wel degelijk gelijk hadden.
  En zo is de dictatuur een feit geworden.

  Like

 7. Jan zegt:

  Het wordt steeds zotter

  ‘Onzichtbare’ virusvariant opgedoken in Frankrijk
  Het virus blijft muteren. In Bretagne is weer een nieuwe variant opgedoken. Handig kenmerk (voor het virus dan): de coronatest merkt hem niet op.
  …..
  https://www.msn.com/nl-nl/gezondheid/medisch/e2-80-98onzichtbare-e2-80-99-virusvariant-opgedoken-in-frankrijk/ar-BB1eDU0B

  Like

  • htskday zegt:

   @jan,
   “”Het wordt steeds zotter””…
   …Ja, dat kan je wel zeggen,..

   “”Onzichtbare’ virusvariant opgedoken in Frankrijk””
   Whahahaaa,…
   Wel eens een zichtbare “variant” gezien?

   Handig kenmerk:
   Zelfs de niet werkende coronatest merkt hem niet op.
   Whaahahaha…

   Inderdaad veel gekker dan dit kan haast niet.

   Hebben ze ook plaatjes van de onzichtbare variant?
   Hahahaaa…

   Die jan, altijd grappig..
   Nou, ik heb weer gelachen hoor..
   Hahahaa….

   Like

 8. Julia zegt:

  Het is zo een enorme vooruitgang dat gif dat er dagelijks meer ellende voor de dag komt over het reeds bij velen toegediende gif. Dat gif geeft geen enkele garantie om niet opnieuw besmet te raken. https://www.telegraaf.nl/nieuws/2097458779/zorgmedewerker-besmet-gevaccineerd-en-vervolgens-opnieuw-besmet. Daarbij daar komt de volgende variant variant van het coronavirus die in Frankrijk is opgedoken namelijk de Bretonse. Moeten er weer nieuwe prikken bij komen je vraagt je nu werkelijk af hoeveel jaar deze oneindige zogenoemde nieuwe varianten nog miljoenen mensen de vrijheid blijft kosten en onze economie überhaupt nog te herstellen is. Dan nog hetgeen wat de EU stelt https://www.ad.nl/politiek/europese-unie-corona-houdt-niet-op-bij-de-landsgrenzen~a871ce93/ Dan is het onbegrijpelijk dat er dagelijks duizenden illegalen en binnen gevaren ongecontroleerde profiteurs vrij Europa kunnen binnen wandelen. Kortom de tegenstrijdigheid houdt helaas niet op bij de landsgrenzen. Kortom ik ben het spoor bijster en weet absoluut niet meer wat ik nog kan geloven of nog geloven moet ik weet alleen zeker dat het corona spel wordt gebruikt om de agenda NWO 21/30 af te ronden ten behoeve van de great reset dat is een ding wat zeker is en de keiharde waarheid. We kunnen er vanuit gaan dat dit politieke spel nog jaren gaat duren en er met of zonder vaccinatie voorlopig geen einde aan komt.

  Like

 9. Jan zegt:

  Na vaccinatie kan je leven goed/voorgoed verpest zijn

  Ernstige allergische reacties zijn:

  Huid of mucosa

  Gegeneraliseerde urticaria of gegeneraliseerd erytheem
  Angio oedeem (niet aangeboren), lokaal of gegeneraliseerd
  Gegeneraliseerde jeuk met een rash
  Cardiovasculair

  Gemeten lage bloeddruk
  Klinische diagnose van shock-verschijnselen op basis van meerdere van de volgende symptomen
  Tachycardie (haart slaat meer dan 100x per min.)
  Capillaire refill trager dan 3 seconden
  Verminderde (zwakke) pols (volume)
  Duizelig, verlaagd bewustzijn of bewustzijnsverlies
  Respiratoir

  Bilaterale wheeze (bronchospasme)
  Stridor, gevoel van dichte keel
  Zwelling bovenste luchtwegen (lippen, tong, keel, uvula of larynx)
  Respiratoire distress/benauwdheid
  Tachypneu
  Verhoogd gebruik van hulpademhalingsspieren
  Intrekken
  Cyanosis
  Grunting (snurken, kreunen)
  Milde allergische reacties zijn:

  Huid en slijmvliezen

  Gegeneraliseerde jeuk zonder rash
  Gegeneraliseerd prikkerig gevoel
  Lokale injectie plaats urticaria
  Rode jeukende ogen
  Cardiovasculair

  Slechte perifere circulatie op basis van twee of meer symptomen
  Tachycardie
  Capillaire refill trager dan 3 seconden
  Verlaagd bewustzijn/duizelig
  Respiratoir

  Persisterende droge hoest
  Hees/ hese stem
  Niezen of loopneus/rhinorrhoe
  Maagdarm

  Diarree
  Buikpijn
  Misselijk
  Braken
  https://corona.nhg.org/covid19-vaccinatie/contra-indicaties-covid-19-vaccinatie/

  Like

 10. Jan zegt:

  LOL
  Video – Maarten van Rossem snoert Hugo Logtenberg en Sophie Hilbrand de mond en maakt rustig zijn verhaal af.

  Historicus Maarten van Rossem regelde zelf een vaccinatie en dat leverde kritiek op van demissionair premier Rutte en minister De Jonge. Demissionair minister De Jonge twitterde zelfs over de actie van Van Rossem: ”Ikke, ikke, ikke en de rest kan stikken. Egoïsme is wel het laatste wat we nu kunnen gebruiken.”

  Maarten van Rossem is het niet eens met het verwijt van de minister. ”Ik deug weldegelijk. Het is minister De Jonge die niet deugt. Ik ben het namelijk niet eens met de tweet. De conclusie is dat ik de afspraak voor een vaccin heb gemaakt in de week dat mijn leeftijdsgroep ook daadwerkelijk aan de beurt was. Ik heb alleen het initiatief genomen omdat de informatievoorziening van de overheid dermate belazerd was.”

  Telefoontjes
  Van Rossem werd door een collega gebeld, die hem informeerde om een telefoonnummer te bellen waar hij een afspraak mee zou kunnen regelen voor een vaccin. ”Ik heb nog even gewacht en eerst de huisartspraktijk gebeld. Zij wisten ook nog helemaal niets van de Nederlandse overheid. De week daarna ben ik gaan bellen.”

  Van Rossem mocht na het eerste telefoontje geen afspraak maken, maar bij het tweede gesprek was dat totaal anders. Hij kreeg eerst iemand aan de lijn die hem vertelde dat een afspraak maken mogelijk was, maar dat bleek toen hij werd doorverbonden toch niet het geval. Toen hij iets later nog weer belde, kon het tóch weer wel. ”Dus als meneer De Jonge de kleine moeite had genomen om te informeren hoe het zat, dan zou dit het moment zijn om excuses aan mij aan te bieden. Doet u dat niet: dan deug ik wel, maar u niet.”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s