Verkiezingen gemanipuleerd en gedicteerd door de VN?!

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Ik weet niet hoe ú het heeft beleefd, maar toen ik zag en vernam hoe het stemproces in de VS is gegaan met de uitermate fraudegevoelige schriftelijke ‘stemmingen’, de minimaal DRIE uur (!) durende zogenaamde ‘dip in het systeem’ ÈN vervolgens de ‘uitslag’, had ÌK genoeg gezien. Toen de narcistische, altijd ‘betrouwbare’ Ollongren – naar vermeend wegens Corona – ook in Nederland schriftelijke verkiezingen uitschreef, begreep ik feilloos waar ook de Nederlandse ‘stemming’ naartoe zou gaan. Alsof alle achterbakse hufterigheid in de vorm van demonisering, fake-peilingen, de uitsluitingen van ‘debatten’/toneelstukjes, wappie-verklaringen, en ‘plotselinge’ schandalen bij rechtse partijen door onder andere het ANTI-democratische D66 in ‘samenwerking met’, leest u; gedicteerd (!) aan de NOS/NPO en RTL, al niet genoeg opvàllend gepland, eenduidig en indoctrinerend waren. Alsof uw stem, zowel voor- als achteraf, ook maar enige invloed op de uitslag zou hebben gehad…

De Grote Reset

We zitten in de door de VN opgelegde ‘Grote Reset’ van de wereld en geen middel wordt geschuwd. ‘Bedreigingen’ voor hun opgelegde percentage‘beleid’ (zoals Trump en FvD) moeten op alle mogelijke manieren worden opgejaagd, ‘bestreden’ en uiteindelijk figuurlijk en desnoods letterlijk *geëlimineerd. Zo ging het tenslotte exact hetzelfde met Pim Fortuyn.

Klein-kind Yasser Klaver blijft maar doordrammen met ‘nog 9 jaar te gaan’… Negen jaar? Omdat de VN dat zogenaamd heeft ‘berekend’, leest u; bepaald/opgelegd? Omdat de EU de van úw belastinggeld betaalde gewillige speelbal is van het VN/Bilderberg-clubje en zijn trekpoppen, de ‘broodpolitici’ en andere parasieten van ons belastinggeld, zich vast laten leggen aan de 2030 agenda van een klein clubje zelfbenoemde ‘wereldverbeteraars’/de nieuwe wereldorde? Wij zijn als Nederlandse bevolking NIETS aan de VN en al haar tweespalt en oorlogen veroorzakende ‘doelstellingen’ verplicht. En al helemaal niet als de rest van de wereld er helemaal niet eens aan meedoet.

Onderzoek naar ‘opkomend gewelddadig rechts’

Een gezond verstand mening mag niet gehoord worden, want die kan wel eens zand in de tandwieltrein van de VN strooien en dat is ongewenst nu die eindelijk in de overdrive is gezet. Stel u eens voor dat we daadwerkelijk gaan nadenken en er achter gaan komen dat wat ZIJ willen eigenlijk veel beter kan, maar dat dan langer duurt… Maar DÀT kan niet, want de stormram(p) ligt op koers… om te ontsporen, te kantelen en miljarden aan levens en geld te kosten. Maar dat is voor de deugmens VN-afgezanten geen enkel probleem!

En dit is nog slechts het begin, want een dag na de verkiezingen werd meteen ‘onderzoek ingesteld’ naar de opkomst van de ‘gewelddadige inslag van rechts’ die zogenaamd ‘de democratie’ aanvalt´… Ik zal u het ‘onderzoek’ besparen: want, welke “democratie’?! Vreemd hè, dat mensen opstandig en sommigen mogelijk gewelddadig worden als Links op exact datzelfde vlak ongehinderd z’n gang kan blijven gaan (BLM-plunderingen en ravages, Instinction Rebellion plunderingen en blokkades, tot blankenhaat en geweld aanzettende groepen als Bij1, Kick-out-zwarte-zielepiet en Akwasi etc. etc.), maar wie anders denkt of in hun bestaan bedreigd wordt (de boeren bijvoorbeeld) worden genegeerd? En ik begrijp uiteraard best waar dit allemaal vandaan komt en waarom dit alsmaar over ons heen gestort blijft worden, en ik begrijp óók waarom er vervolgens uitsluitend met TWEE maten gemeten blijft worden. Al dit eenzijdig ‘optreden’ van het (ge)recht (op protesteren etc.) dienen namelijk een over evident doel. Chaos en afleiding van de daadwerkelijke VN en EU doelen! De aanzetting tot een burgeroorlog en daarmee de ondergang van Europa om het daarna zogenaamd ‘beter op te bouwen’. Gewoon als proefballonnetje voor de rest van de wereld.

De jacht op Trump houdt maar niet op en wordt tot in het belachelijke doorgedreven, omdat Trump de VN volledig in de weg stond in hun globalisering en ‘reset’ plannen. In Nederland worden Baudet en vreedzame betogers en boeren (waarvan er slechts één door een deur heen reed) als wappies weggezet en opgejaagd. Over het ronduit agressieve optreden van de politie op weerloze demonstranten wordt nauwelijks iets gezegd en al helemáál niet door Herr Obersturmbannführer Grapperhaus. Over het tot geweld oproepen en zelfs moorden verheerlijkende en aanzetten door de ‘kiesleden’ van Bij1, kick-out-zwarte-piet en gluiperds als Akwasi hoort u echter niemand… De gestoordheid, de achterlijkheid en de haat jegens blanken straalt ze uit de ogen en juist Bij1 komt met haar compleet doorgedraaide haatdiva  in de Tweede Kamer…?

Klaarblijkelijk moeten wij geloven dat het merendeel van de VS de voorkeur geeft aan een over evident dementerende ‘president’ dan aan Trump. Klaarblijkelijk moeten wij geloven dat het merendeel van Nederland de voorkeur geeft aan nòg vier jaar afbraak van Nederland, aan nòg meer ingevlogen ‘vluchtelingen’ die zowel de arbeids- als woningmarkt voor de autochtone bevolking onder druk blijven zetten, net als dat wij klaarblijkelijk moeten geloven dat het vermeende ´stikstofprobleem’ tot exact de Nederlandse grens reikt, maar men over de grens geen ENKEL stikstofprobleem’ met ervaart…

Misbruik

De VN ge- en misbruikt kinderen, laag begaafden en mensen met een handicap – bij voorkeur in een gecombineerde vorm – zoals van de aan Asperger lijdende Greta Thunberg’, die zij inzetten voor hun wereld-verbeter-doel, waarbij het aantal mensen, en daarmee het gevaar op meer ziektes en besmettingen (!), klaarblijkelijk MOET blijven groeien… Het ‘wereld-verbeter-doel’, waarmee in andere delen van de wereld de natuur als de ramp bij Tsjernobyl wordt achtergelaten en waar de bevolking en dieren worden verdreven of de plaatselijke bevolking als slaaf wordt uitgebuit/gebruikt om HIER (!) zogenaamd ‘schoon’ want ‘CO2-vrij’ (m’n NEUS!) elektrisch te rijden… SCHIJNHEILIGE HYPOCRIETE HUFTERS!

Minder CO2-uitstoot? EN… omdat de wereldbevolking TE GROOT IS, bestrijden ‘we’ middels een totaal doordraaiende, woedende, vuurspuwende ‘godsvruchtige’  vacciNAZI ‘minister’ het o zo ‘dodelijk’ gebleken Covid-‘virus’ met eveneens dodelijk gebleken injecties (woensdag gaan ze gewoon weer door) en halen ‘we’ hier zogenaamd ‘hoogopgeleide’, bij voorkeur moslims, omdat die merendeels lekker dom en volgzaam zijn, mensen uit het buitenland (de VN heeft ‘berekend dat Nederland gemakkelijk 25.000.000 mensen moet kunnen herbergen) naartoe door iemand die ZÈLF is getrouwd met een (voormalig?) terrorist en daar vier kinderen mee heeft…

Zoals een van de mensen die ik twee jaar geleden sprak, aangaf, is er nog slecht één manier om van ze af te komen… En ik ben er geenszins fan van en moedig het al helemaal niet aan, maar als het gebeurt, gebeurt het en hebben ze het zelf in de hand gewerkt en derhalve volledig aan zichzelf te danken. Het is echter ieders eigen beslissing en verantwoordelijkheid, dus van mij mogen ze.

Zelf zou ik willen oproepen massaal te stoppen met het nog langer betalen van belastinggeld, omdat juist dááruit ‘onze’ politici, hun geld-over-de-balk-smijt-hobby’s  en via de verplichte afdracht óók de VN en de EU betaald worden en ú vervolgens hun polariserende, oorlogzuchtige, machtsgeile ‘visie’ opleggen zonder dat ú ook maar enige zeggenschap heeft omdat zij ‘het beter weten’…

Overigens: vallen de zelfmoorden van de afgelopen tien jaar (en de komende tijd uit onmacht en een uitzichtloos bestaan) óók onder corona doden of vallen die, net als bijna alle hedendaagse oorlogsslachtoffers, onder VN- (of meer bij huis) Rutte-doden?

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op Verkiezingen gemanipuleerd en gedicteerd door de VN?!

  1. bobzelf zegt:

    ZO LANGZAMERHAND, KRIJGEN OOK HIER, “”DIE BELACHELIJKE HOOFDLETTERS “”
    VAN OME BOB HUN PLEKKIE !!!!
    IK DENK …… IK ROEP HET MAAR EVEN ….
    MISSCHIEN IS U BOOS ??
    DUS AF EN TOE SCHIET UW “‘CAPSLOCK “‘ IN DE VERKEERDE STAND !!!
    LET DAAR EVEN OP , WHAHAHA

    DAN MAG HET GELOOF IK ?? BIJ BOOSHEID ??

    NOU OME BOB IS AL DIK 20 JAAR BOOS .
    DUS GOED VOORBEELD ,,,, DOET GOED VOLGEN , WHAHAHAHA
    ZET HEM OM , PROFESSOR WHAHAHA

    OOM BOBBIE IS IN EEN GOEIE BUI !!

    Geliked door 2 people

  2. Chris Dirick zegt:

    Gaag vernam ik hoe je in Nederland belastingen kunt mijden. Als je het met zijn allen kunt doen. OK.
    Maar hoe bereik je dat? Je kunt het als enkeling wel doen maar dan heb je te maken met repercussie van de staat, boetes, gevangenschap etc.

    Like

  3. Steven zegt:

    Misschien een keer HANDIG om die capslock ook eens in de goede stand te zetten!

    Mag hopen dat ik je goede bui nu niet heb verpest.

    Like

    • bobzelf zegt:

      NEE HOOR ,
      NA 37 JAAR VECHTEN TEGEN DE “””BIERKAAI “”
      KRIJGT NIEMAND MIJ MEER OP “”TILT “”
      HET BEGON ALLEMAAL IN UKRAINE !!!!!!!!!!!!
      WAAR MIJN LIEF , NU NOG MIJN HELE GROTE LIEF …
      EEN COMPUTER KOCHT,
      EEN CHINESE ..
      MET EEN RUSSISCH TOETSENBORD …
      NOU IS DAT HAAST HETZELFDE ALS GRIEKS,WHAHAHAH
      DUS MOEILIJK LEESBAAAR
      BEHALVE !!! JA LET EFFE OP
      ALS JE GROTE LETTERS AANSLAAT, MET KLEINE
      LIJKT HET MEER OP ABRACADABRA
      EN VERMECELLIE LANGUAGE ,
      EN IK ALS OUWE, LUL SPREEK , A.B. ROTTERDAMS PERFFECT ZELFS …. …. BELGISCH …….
      ENGELS ,…. FRANS …. DUITS EN SPAANS
      MIJN MEISSIE GAF /GEEFT ENGELSE LES , OOM AAN MIJN OOM
      DUS SPREEKT PERFECT ENGELS
      DUS WAAROM MOET IK DAT RUSSISCH / UKRAINE LEREN

      EN TOEN IK MERKTE DAT ER MENSEN ZIJN , DIE THUIS GEEN FUCK TE VERTELLEN HEBBEN
      EN VAN HUN KENAU HASSELAAR , HUN EIGEN EUQUALYPTA , DE BEZEM STAAT ZELFS IN DE KEUKEN

      HELE DAGEN HUN VERVELENDE MUIL MOETEN HOUDEN..
      EN
      DAARNA DUS EFFE IN DE SLAAPKAMER , OP INTERNET MOGEN
      WAAR ZE DAN BIJ E,J, BRON , HUN ZEGJE DOEN
      EVEN SNEL VOORDAT DIE STOEPHOER DE SLAAPKAMER IN RENT
      EN ROEPT ZIT JE WEER PORNO TE KIJKEN
      VUILNISBAK, STIEKEME VIEZERIK

      HEBBEN DEZE IQ’S MET , IK HEB MIJN STUDIE NIETAFGEMAAKT MAAR BEN DUS DRS.. EN WAT MENSEN DIE HUN NAAM HEBBEN VERANDERS
      EN EEN FOBIE HEBBEN VOOR MENSEN DIE OVERAL SCHIJT AAN HEBBEN
      NOU DAT HEB IK DUS AL ZEG MAAR JAARTJE OF 57
      DUS WAT U EN IEDEREEN VAN ME DENKT, INTERESSEERT OME BOB ECHT GEEN FLIKKER ..

      SNAPPIE VRIEND ??

      DUS NU , ?? IS HET EEN GEWOONTE GEWORDEN , DIE KLEINE LETTERTJES WORDEN STEEDS KLEINER ????????????????
      EN DIE GROTE ZIJN DUS OM AARDIG WAT VERVELIA’S IEDERE DAG EFFE AF TE ZEIKEN OMDAT ZE ER WITHEET VAN WORDEN

      EN DAT VIND OME BOB DUS LEUK .. SNAPPIE WEER ??

      EN HET SCHIJNT ??? TE MOGEN ??? ALS JE BOOS BENT ??
      ZIE HIERBOVEN
      DAN ZIE JE DE””INTERPUNCTIES “” EN DE GROTE LETTERS VERSCHIJNEN , OMDAT HIJ WIL BENADRUKKEN ,, DAT DE SCHRIJVER VAN DIT STUKKIE PROZA DUS BOOS IS

      NOU IK AL JAARTJE OF 22 EIGENLIJK WHAHAHA SNAPPIE , ?? JA HE

      DUS ALS IK DAN VRAAG ,WAAR DIE EINSTEIN REGEL STAAT ??
      VAN HET IS VERBODEN MET HOOFDLETTERS TE SCHRIJVEN??
      WELK GEBOD ???
      BLIJFT HET AL / PAS 22 JAAR “”DOODSTIL “” ???????
      WAARSCHIJNLIJKL STOND DAT OP 10 TOT 15 WAT MOZES DUS , UIT ZIJN JATTEN LIET FLIKKEREN OP DIE BERG, MET ZIJN JURK EN JEZUS DESERT NIKES IN DAT POKKENWEER

      13 . GIJ ZULT NIET MET HOOFDLETTERS SCHRIJVEN …
      EN
      ERGENS TUSSEN 1 EN 10 TROUWENS ?? OOK GEEN VREEMDE GODEN AANBIDDEN

      11 MINUEN LATER, VERMOORDDE DIE VRIENDELIJK POOIER OP DIE WOLK
      HALF ZIJN VOLK ..
      ZE HEBBEN NOOIT GEWETEN WAAAROM !!
      EN NIEMAND OOK MOZES NIET , DIE WEREKLIJK GEEN FLIKKER MISDAAN HAD !! EN NIEMAND MOCHT DUS HET BELOOFDE LAND IN
      DUS 40 JAAR DOOR DIE PLEURIS WOESTIJN , DANKZIJ DIE GRAPJAS , ZEG MAAR DIE OUWE PLEURIS SACHARIJN !!

      NOU WETEN JULLIE HET NU WEL , OMDAT OME BOB DAAR 60 JAAR GELEDEN AL VOOR NAAR HUIS WERD GESTUURD , BIJ “”DE GRIFFOOSSSS

      DUS …. LEUK EN LIEF, DAT U HET SCHREEF..

      U MOET U DRUK MAKEN OVER DE ISLAM EN DE TOEKOMST VAN U ZELF EN ZEKER UW KINDEREN

      DAT MIEREN GENEUK HEB IK HIER AL GENOEG DOMBOOS VOOR RONDLOPEN

      GOHHHHH, WAT EEN LEUK ZATERDAG MORGEN OM ZO TE BEGINNEN

      DIKKE HUG

      OOM BOBZELLUF

      Geliked door 1 persoon

    • htskday zegt:

      @Steven,

      Staat bij ome Bob altijd in de “zonder bril” stand.
      Leest zo lekker weg..

      Binnenkort ook in braille,.. en Bob is ook al in gesprek met Gebarentolk Irma Sluis, om het gehele pakket rond te krijgen.

      Dus,.. hoef je niets meer te missen.

      Like

      • bobzelf zegt:

        htskday zegt:
        20 maart 2021 om 12:02

        WHAHAHAHA , JA GENIAAL , MAAR MET GEBARENTAAL MOET ER MEER PORNO OPMERKINGEN IN MIJN PROZA
        DAT ZIET ER BIJ ZO’N GEBAREN TOLK , ZO FANTASTISCH LEUK UIT
        WHAHAAH
        IK VERGAT NOG …. DAT 1 VANDE ? WAAROM DIE GROTE LETTERS ??
        OOK NOG EEN KEER TERUG SCHREEF ??
        OME BOB IK LEES UW STUKKIES DUS NOOIT ??? joh ??
        VANWEGEDIE GROTE LETTERS !!!
        maar als ome bob ik dus … nou in gewone letters zou gaan schrijven
        hij dacht wel fan te kunnen worden van mijn leuke stukkies gelul

        Toen ben ik in een lachstuip geraakt en dat heeft 45 minten geduurd

        ik had wel dood kunnen blijven , whahahaha

        huggie , die geniale domheid , zou ik in moeten lijsten whahaha

        oom buchstabe

        Geliked door 1 persoon

      • htskday zegt:

        Jaa, porno in gebarentaal, dat lijkt mij wel wat..
        Ik zie het in gedachten al helemaal voor me..
        Effe naar de wc….

        Like

  4. Julia zegt:

    Dat die verkiezingen een smerig corrupt spel is heeft een weldenkend mens wel door. Maar heel veel domme volgzame schaapjes hebben ondanks deze corruptie toch maar op sloper Rutte gestemd. Kijken hoelang Rutte MP blijft de komende vier jaar omdat ik dit betwijfel en de opzet is om Kaag als eerste vrouwelijke landverrader en EU likker op de functie van Rutte moet. Hetzelfde spel dat is gespeeld in Amerika een seniele oude man die zeer binnenkort wordt opgevolgd door de eerste zwarte vrouwelijke president. Het opgezette corrupte internationaal schaken is in volle gang. Maar volgens Rutte leven in een mooi land en zijn we het meest gelukkige volk. Leuk verkocht maar het is zo een misleidende uitspraak maar laten we afwachten hoelang het eens zo mooie voormalig Nederland nog een mooi land blijft en de bevolking gelukkig blijft. Ik vrees dat dit verleden tijd is Nederland bestaat niet meer is grotendeels overgeleverd aan Brussel en over een paar jaar slechts een kleine provincie vallend onder de dictatuur van de EU. Maar ja het maakt toch niets meer uit of je nou de politici hier wordt bedonderd of door die dictators in Brussel.

    Geliked door 1 persoon

  5. Julia zegt:

    Het is zo in en in triest en misselijkmakend alles maar dan ook alles wordt bewust gemanipuleerd net als de verplichting rondom het gifvaccin. Miljoenen mensen zullen en moeten gif toegediend krijgen terwijl er steeds meer nadelige feiten aan het licht komen https://telegra.ph/Russland-ist-das-erste-Land-der-Welt-das-Covid-19-Leichen-seziert-hat-und-nach-einer-gr%C3%BCndlichen-Untersuchung-wurde-festgestellt-03-14 Ongelooflijk dat landen blijven doordrammen om iedereen te vaccineren terwijl bijwerkingen al veelal bewezen worden zelfs bij overleden mensen blijft men stellig beweren als doodsoorzaak corona om de angst verder in te boezemen. Niet voor niets wordt er in Nederland geen autopsie zelfs op verzoek van nabestaanden gedaan. Allemaal een smerig politiek spel dat over lijken gaat om de great reset te realiseren. Ook na algehele vaccinatie zullen wij allen niet veel vrijheid meer terug krijgen en lock downs zullen de normale gang van zaken worden in het NWO net als dat men niemand meer hoort over het afschaffen van de niet werkende mondmuilen dat is ook een onderdeel van het nieuwe normaal. De avondklok sluipt er net als een gewoonte als dat iedereen al onderdanig de besmettelijke mondmuil blijft dragen. Kortom miljoenen mensen gaan onderdanig volgen en blijven volgen wat de politiek opdraagt en de tweedeling wordt alleen maar groter onder voorstanders van deze dictatuur en tegenstanders die dit spel door hebben en niet zo vlug zullen opgeven terecht uiteraard. Het wordt een onhebbelijke samenleving (dat deels al speelt) waar partijen elkaar zullen uitsluiten. Dit is het bewuste doel van de regering namelijk zoveel mogelijk tweedeling zaaien. Vandaar dat koste wat het kost Rutte deze verkiezingen moest winnen om zijn dictatuur voort te zetten met aan zijn rechterzijde mevrouw Kaag pro Europa en ook een voorstander van de Bilderberg clan ze is namelijk al bij diverse Bilderberg conferenties aanwezig geweest dus heel goed op de hoogte welk spel gespeeld dient te worden.

    Like

  6. Hovawart zegt:

    Het rode potlood is enkel een handig uit te gummen stipje zodat bij eventuele hertellingen het stembedrog makkelijker kan worden verdoezeld,……..gewoon uitgummen en nieuwe stipjes zetten.
    Wat zijn we toch ver gekomen met de Hollandse nuchterheid en goedgelovigheid, in deze tijden van “de wetenschap van de invloed van de aardrijkskundige gesteldheid op staatkundige vraagstukken.” of zijn we gewoon achterlijk?

    Geliked door 1 persoon

  7. Julia zegt:

    Daarvoor is door Ollengren uiteraard de vrouw met dubbele paspoort heeft ook de Zweedse nationaliteit en een fanatieke D66 kwast het post stemmen ingevoerd de zoveelste gemeente waar tellingen via post stemmen niet zijn meegeteld de D66 manipulatie om werkelijk te kotsen hoe corrupt dat zooitje in Den Haag is nog vertrouwen in de uitslag? https://www.ad.nl/binnenland/blunder-in-raalte-3000-briefstemmen-niet-meegeteld-door-menselijke-fout~af3a3bbd/ Deze jonkvrouw kan maar eens beter een jaartje naar Zweden gaan en afwachten of zij ook slachtoffer wordt van verkrachtingen in het voormalig Zweden. https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/02/zweden-verkrachtingshoofdstad-van-europa/ Vandaar dat zij zeker haar heil in Nederland heeft gezocht in de veilige blauwe zetel van Den Haag. Sterker nog deze achterbakse D66 er is één van de verkenners voor de formatie. Nou klaar zijn we er mee.

    Like

  8. Alfred zegt:

    Ik ben voor een teken, speldje, button, of iets dergelijks dat Nederlanders met onze manier van denken kunnen dragen. Ik loop al 4 jaar elke dag met een Nexit button en krijg daar regelmatig vragen over. Kom nu niet met flauw commentaar over de Jodenster (die trouwens door mohammedanen is ingevoerd, en door de LINKSE nsdap opnieuw in gebruik is genomen) Buttons waren een goed medium om je voorkeur te laten zien. En nog steeds trouwens. Heeft iemand een voorstel? Serieus graag…pfff

    Like

    • LUCIA. zegt:

      Wat denk je van W-app… dat kun je zien als betekenend waarheidsapp kan je miscchien voor een beperkte groep ook iets mee maar je kunt het ook lezen als afkorting van Wappie, zoals we tegenwoordig betiteld worden.. want Kritiek moet je belachelijk maken als je haar niet kunt ontzenuwen.

      Like

Plaats een reactie