De Nederlanders hebben hun kinderen en kleinkinderen verraden door voor de islam en de islamisering van Nederland te stemmen

(Door: “Balkanske priče”)

De sluipende islamisering in West-Europa is nu in volle gang. “Strijd om islamisering Europa is in volle gang”, schrijft ds. Eberhard Troeger (bestuurslid van het Duitse Instituut voor Islamvraagstukken) in het tijdschrift Diakrisis. In een gastcolumn van de oudste Oostenrijkse krant, de “Wiener Zeitung”, waarschuwde ook de Oostenrijkse politicus Robert Lugar voor de islamisering van Europa. De islamitische cultuur is simpelweg onverenigbaar met welke cultuur dan ook. Het is een barbaarse, criminele doctrine, die vrijwel elk facet van de rechtsstaat op sluimerende wijze weet te ondermijnen…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op De Nederlanders hebben hun kinderen en kleinkinderen verraden door voor de islam en de islamisering van Nederland te stemmen

 1. Bas zegt:

  En we zouden dan rekening moeten houden met hún rammeldan…..?

  Geliked door 5 people

 2. Bas zegt:

  Christelijke feestdagen konden ook niet of maar zeer beperkt doorgaan. Dus deal with it.

  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5221236/avondklok-ramadan-avondgebed-moskee-cmo-aboutaleb

  Het Contactorgaan Moslims & Overheid biedt het kabinet aan samen naar een oplossing te zoeken.

  In de achterban zijn zorgen en onrust ontstaan over de komende ramadanmaand, die medio april van start gaat. Dat komt door de verlenging van de avondklok: het avondgebed vindt plaats na 21.00 uur.

  Corona gooide ook vorig jaar al roet in het eten tijdens de ramadanmaand, die toen op 23 april begon. Omdat mensen niet samen mochten komen, kon men niet samen bidden, niet samen eten en was er op het eind geen groot Suikerfeest.

  Geliked door 3 people

 3. Jules Vismale zegt:

  Het zijn overwegend de Nederlandse politici die ons volk aan die gehate islam en de EU hebben verkocht, verraden en uitgeleverd! Maar ze kunnen beiden geen van tweeën functioneren als er zoveel haat en verdeeldheid tegen bestaat!

  Like

 4. Jean zegt:

  Er is maar één oplossing voor onze veiligheid vrijheid én eigenheid en dat is totaal verbod van islam op ONS grondgebied.

  Geliked door 2 people

 5. roheline1 zegt:

  Islam verbieden in Europa. Alle mossels eruit! Niet goedschiks dan kwaadschiks. En als de arbeidsmarkt dat niet kan hebben nodig dan mensen uit Zuid Amerika uit, die heben tenminste dezelfde levensaanschouwing.

  Like

 6. Eppo zegt:

  Docentenhandleiding over zakgeld aangepast na onterechte kritiek op islam

  Wijzer in Geldzaken heeft een onlinelessenserie per direct aangepast vanwege kritiek op de docentenhandleiding bij een les over sparen. In de handleiding stond dat ‘veel kinderen met een islamitische achtergrond geen zakgeld krijgen’.

  Die opmerking viel verkeerd bij sommige docenten en ouders. Het platform, een initiatief van het ministerie van Financiën, kreeg het verwijt te discrimineren en te framen.

  Nog even en dan krijgen die Hollandse trutten van zelf wel het Hoofddoekje plicht .

  Like

 7. Bas zegt:

  Ondertussen,
  Profeet Mohammed is geschrapt uit een van de meesterwerken van onze Westerse literatuur, Dante’s ‘Inferno’.

  https://pbs.twimg.com/media/ExJXT_GWUAA6bhw?format=jpg&name=medium

  Uitgeverij wil niet nodeloos kwetsen.
  Homo’s horen blijkbaar wel nog thuis in de hel.
  Dit houd je gewoon niet meer voor mogelijk.
  Ban woke.

  Over de hel gesproken,
  https://pbs.twimg.com/media/ExJnaT-WYAA66Nw?format=jpg&name=medium

  De meeste mensen in de hel zijn volgens lalla vrouwen, omdat ze ondankbaar zouden zijn….ondankbaar voor hun echtgenoot en ondankbaar voor hun goede behandeling, hoe zou dat nou toch komen…?

  Like

 8. karton zegt:

  Ik vind het opschrift bóven het artikel erg generaliserend.
  Beslist niet álle Nederlanders hebben hun kinderen en/of kleinkinderen verraden.
  De échte NL’ers die op de PVV of het FvD hebben gestemd hadden in ieder geval de intentie om Nederland “schoon” te maken c.q. te houden.
  De échte VERRADERS zetelen in de politieke partijen die een zg. cordon-sanitaire hebben opgeworpen rondom partijen voor échte NL’ers. En DIE partijen praten constant over “democratie”.
  Dát zijn de NSB-clubjes die volk en vaderland doorlopend verraden aan een bloeddorstig en moordzuchtig volk, de islamieten.

  Like

 9. Bas zegt:

  https://www.geenstijl.nl/5158280/verkiezingen-voorbij-asielinstroom-naar-500/

  Verkiezingen voorbij. Asielinstroom naar 500

  Tot vorige week zat de dappere Bente Becker, #4 op de kandidatenlijst der vvd en aldus de schitterende kandidatenlijst verantwoordelijk voor: “SZW integratie en inburgering; J&V Vreemdelingenzaken/Migratie, IND, COA, DTV, Artikel 1f vluchtelingenverdrag, Grensbewaking in vreemdelingenzaken, Rijkswet Nederlanderschap, Internationaal migratiebeleid” op de Staatsomroep te oreren over minder, minder (doet ze al een tijdje, kijk & scroll maar). Maar dat was vroeger. In week 11 van het Jaar des Heeren 2021 is het gewoon weer business as usual in de vvd66-asielindustrie. Maar liefst ongeveer 500 asielinstromiërs

  Like

 10. Bas zegt:

  Schunnig!!!
  De graven van oorlogsveteranen laten ruimen in het kader van herinrichting zodat er meer islamitische mensen begraven kunnen worden.
  Zo diep is extreemlinks dus al gezakt, alles voor de moslims!
  ZumKotsen!

  https://mobile.twitter.com/back_fis/status/1374120776153042949/photo/1

  Reacties
  En die jalalaboem graven die mogen daarna dus nooit geruimd meer worden! Dus zelfs als ze dood zijn blijven ze de boel bezetten!

  Sjonge sjonge waar is het respect voor onze oorlogsveteranen…
  Ik heb dit geplaatst op fb voor 30 dagen geblokkeerd…

  Zelfs als ze dood zijn willen ze niet integreren

  Zijn nog vele mooie plekken met veel witte kruizen, kan en mag dat nog wel? Gestorven voor de zogenaamde Vrijheid en nu opgeruimd, zo trots op Nederland.

  Alles moet wijken voor de sharia

  Ik merk dat mijn lontje ook steeds korter wordt. Nu dit weer. Ik heb gvd een graf met eeuwigdurende grafrecht gekocht van 4000 euro op natuurbegraafplaats Heidepol. Gaan die fokking moslims dat ook zelf betalen?

  Like

 11. Julia zegt:

  Jean Ben het met u eens maar dit gaat niet gebeuren we hebben er een nieuwe voorstander van de Moslim als tweede partij bij namelijk Kaag met haar linkse en verradende D66 club. Zij zal alleen maar stimuleren nog meer Moslims binnen te halen in plaats van überhaupt iets te verbieden. Zelfs Aboutaleb de burgemeester van Rotterdam wil meer vrijheid voor de Moslims tijdens de ramadam dan mogen zij zelfs rijkelijk familie bezoeken om zich vol te vreten en ook de avondklok krijgt met toestemming van huichelaar Grapperhaus er een uurtje bij onder het valse voorwendsel vanwege de zomertijd. Waarom dacht u dat die huichelaar denkt om de avondklok een uurtje te verlengen? Mag u raden.

  Like

 12. Bas zegt:

  Ondertussen hetzelfde in de VS

  Alert Amerika: we staan ​​niet alleen voor een invasie aan de grens!

  Biden overspoelt Amerika met 700% meer “vluchtelingen” van terroristische hotspots over de hele wereld via het corrupte U.S. Refugee Admissions Program. Dit controversiële programma was het geesteskind van de toenmalige senator Biden

  Like

 13. Bas zegt:


  Dit is wat gaat gebeuren, nl een build back better kabinet.

  Like

 14. Marc zegt:

  Tja, dat is natuurlijk maar al te waar. Ik waarschuw hier al 20 jaar voor. In ieder geval is de overgrote meerderheid van de autochtone bevolking verantwoordelijk voor wat nu en de komende dertig jaar zich in dit land zal voltrekken: omvolking en daarmee vernietiging van de Nederlandse identiteit en van wat er nog aan cultuur in dit land.

  Like

 15. ronjaspers zegt:

  Balkanske price.De nederlanders hebben niemand verraden met stemmen,er wordt al decennia lang volop gefraudeerd met stemmen.Het is de (nazi) bilderberg groep die bepaald welke politieke poppetjes op welke plaatsen komen.Mensen wordt toch eens wakker,de leugen regeert en niets is wat het lijkt.

  Like

 16. Klaas zegt:

  Like

 17. Jenny Glasbergen zegt:

  Wanneer je Christus belijd en volgt, dan weet je ook wat er komen gaat: de grote onderdrukking. Steeds meer Christen vervolgingen wereldwijd, is het te stoppen? Nee denk het niet, omdat t merendeel van het Westerse volk er blind voor is, hoe de islam werkt, ook geen bijbel kennis meer hebben, dus denken: het zal wel meevallen, mijn moslim buurman is best aardig…..

  Like

 18. Bob zegt:

  In 30er jaren werd Europa overspoelt door zogenaamde
  Duitsers (vluchtelingen) die bij de de duitse
  inval direkt als 5e colonne optraden.
  Het europese parlement met behulp van de
  landelijke politici doen het weer.
  Nu met de Islam. Rara wat gaat gebeuren???

  Like

 19. Klaas zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s