Naamwijziging PVV

(Door: “Roy Fernsby”)

Nu de PVV in de Tweede Kamer op de derde plaats is beland i.p.v. dat ze de grootste partij werd, kan ze misschien een en ander heroverwegen. De winst die D66 behaalde door de toename van de moslimbevolking kan Wilders uiteraard niets aan doen. En D66 mag zeker op de tafel dansen en feesten over hoe Nederlanders straks onder de sharia zullen leven, maar Wilders mag ook meer gas geven en proberen Nederland alsnog uit de klauwen van de moslimreetlikkers te redden. Een van deze stappen kan een naamwijziging zijn.

PVV staat voor Partij voor de Vrijheid; een concept dat niet velen boeit. Nederland is immers een heel vrije land, en wij genieten van ongekende vrijheden. De naam PVV zou over 50 jaar veel meer betekenen wanneer wij die vrijheden kwijt zijn geraakt. Maar voorlopig staat niemand daar bij stil. Wat wel iedereen boeit, is veiligheid. Heel Nederland voelt zich niet meer veilig. En dat is waar de PVV zich meer op zou moeten richten. Daarom het voorstel dat de PVV haar afkorting PVV wel aanhoudt, maar de uitwerking daarvan wijzigt naar Partij voor Veiligheid en Vrijheid. Dit voorstel wordt ook toegevoegd aan het boek “Hier Rust Nederland”.

Door:
“Roy Fernsby”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Naamwijziging PVV

  1. Jan j zegt:

    Ik vermoed dat de PVV niet op de eerste of tweede plaats is gekomen omdat veel potentiele kiezers dachten dat de pvv niet in de 2e kamer zou komen.
    Niet voor niets kondigde onze landverraders aan dat ze nooit met de PVV zouden regeren. Waarom zou je dan stemmen op een partij die sowieso niet in de regering komt.
    Hoezo voelt heel nederland zich onveilig? Ik persoonlijk heb 4 kameras rond het huis , een alarminstallatie en ga meestal wandelen met 2 honden of in gezelschap

    Like

    • htskday zegt:

      @Jan j,

      “”Hoezo voelt heel nederland zich onveilig? Ik persoonlijk heb 4 kameras rond het huis , een alarminstallatie en ga meestal wandelen met 2 honden of in gezelschap””

      Dat heb je dus nodig omdat het zo “veilig” is..

      Hadden we vroeger niet nodig, er hing gewoon een touwtje uit de brievenbus, en de achterdeur stond altijd open..

      Like

  2. Jan j zegt:

    @htskday
    Ondanks alle cameras, , alarminstallatie en buurtwacht die de meerderheid van de bewoners hebben in “mijn” wijk wordt er nog steeds ingebroken. . Omdie reden heb ik nu 2 honden.
    Bij mij is (nog niet) ingebroken.
    Soms denk ik of we wel zoveel er op uit zijn gegaan in de laatste 40 jaar
    Nu ben ik ook nog een bruinhemd of een kleine kleine hitler als ik niet doe wat de culturele verrijking Wil. Toch zijn er nog plaatsen in europa waar je de deur niet hoeft af te sluiten en niet bang hoeft te zijn dat je in elkaar getimmerd wordt.
    Wel moeten deze dan genoegen nemen met minder culturele verrijking

    Like

Plaats een reactie