Criminele bendes veroveren Europa

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

Immigranten uit het Midden-Oosten Afrika importeren hun criminele structuren naar Europa en deze op clans gebaseerde organisaties zijn er zeer succesvol in om een groot deel door de “Europese droom” teleurgestelde nieuwkomers op te vangen, wat de integratie nog moeilijker maakt. Aldus het Migration Research Institute (MRI) op zijn laatste videoconferentie in Boedapest.

De spreker op de conferentie onder de titel “De uitdagingen van de op clans gebaseerde gemeenschappen in Europa” kwamen tot de conclusie dat immigranten uit het Midden-Oosten en Afrika ten zuiden van de Sahara in de afgelopen decennia een groot deel van hun in Europa grotendeels onbekende sociale structuren meegebracht hebben naar het continent. De interne structuur en de operatieve dynamiek van op clans gebaseerde immigratiegemeenschappen zijn voor Europese samenlevingen onbekend, wat het aanzienlijk moeilijker zou maken om er effectieve maatregelen tegen te nemen.  

Johan Lundberg, professor aan de universiteit van Stockholm, hield zich bezig met de verschillen tussen clangemeenschappen en gewone gemeenschappen. Hij wees op de ideologische factoren, die de wetenschappelijke en sociale discussie over clans in Zweden in de afgelopen decennia belemmerd hebben. Moderne, op de staat gebaseerde samenlevingen zijn individualistisch, en onder dit westelijke systeem bestaat het individu en vindt zijn plek in de samenleving hoofdzakelijk door zijn eigen verdiensten, en alleen hij of zij kan voor zijn/haar handelingen verantwoordelijk gemaakt worden.

Daarentegen zetten de op clans gebaseerde samenlevingen de gemeenschap op de eerste plaats. De eer van een clanlid is de eer van het hele collectief, en de door het individu begane overtreding is de zonde van de hele clan.

Hoewel er in Zweden 40 organisaties op clanbasis bestaan, zou de postmoderne discussie, die de wetenschappelijke en politieke openbare discussie sinds het begin van de jaren-2000 domineert, een verstrekkend sociaal debat over het probleem behoorlijk verhinderd hebben, klaagt de Zweedse professor Johan Lundberg volgens rmx.news.

Volgens het postmoderne idee beschrijven de sociale wetenschappen de bestaande realiteit niet, maar construeren zij haar door de keuze van de onderzoeksthema´s. Volgens deze logica wordt een ieder die zich met clanmisdaden zou willen bezigouden automatisch geclassificeerd tot racist. Volgens Lundberg heeft de clancriminaliteit in Zweden intussen een niveau bereikt, waarin steeds meer mensen de onhoudbaarheid van deze realiteitsvreemde vertelling erkennen.

De uit Denemarken afkomstige onderzoekster Emese Kovács presenteerde de maatregelen die de Deense staat wil nemen om parallelsamenlevingen en de daarmee samenhangende clancriminaliteit uit te roeien. In Denemarken leven volgens een peiling uit 2020 74.000 immigranten in parallelsamenlevingen. Volgens onderzoek onder immigranten met een niet-westelijke achtergrond kan 16% van de geënquêteerden zijn partner niet vrij kiezen en 5% kan zijn eigen onderwijs of vrienden niet vrij kiezen.

In Denemarken bestaat er een volledige politieke consensus over dat de staat een krachtig standpunt tegen clanmisdaden moet innemen en dat getto´s, die dienen als broeinesten van het probleem, uit de weg geruimd moeten worden. De getto´s kunnen door de westelijke welvaartsstaat niet binnengedrongen worden, zodat de sociale integratie van de daar wonende immigranten niet gewaarborgd kan worden en de clanstructuren gemakkelijk kunnen overleven.

Het onlangs door de Deense regering aangekondigde programma wil tot 2030 alle stadsdelen met een aandeel van meer dan 30% of meer migranten opruimen om “parallelsamenlevingen” te reduceren. Tot de maatregelen behoort o.a. een verbod op religieuze huwelijken tussen minderjarigen. De regering is ook van plan de immigratie te reduceren en de hervestiging van bewoners uit migrantengetto´s aanzienlijk te aan te scherpen.

Bron:
journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

37 reacties op Criminele bendes veroveren Europa

  1. Pingback: Criminele bendes veroveren Europa! | eunmask

  2. Andre zegt:

    Nou dat zal ze leren dat schorrimorrie gewoon kind huwelijken verbieden en de parallelle samenleving is exit met hun 30% jaja tuurlijk. Mevrouw Emese Kovács leeft zelf in een linkse parallelle samenleving. Gewoon 1x jatten hup handje eraf en nog een keer jatten hup andere handje eraf en eruit trappen. Niet an eye for an eye a theeth for a teeth nee Hand na hand en uit het land, Links je vraagt het je af wie het heeft uitgevonden.

    Geliked door 1 persoon

  3. Joannes den Hollander zegt:

    De politieke correctheid is vergif voor de samenleving. Ik ben er van overtuigd dat als de nood op zijn hoogst is, er een mannetje op zal staan zoals in de jaren dertig van de vorige eeuw het geval was in Duitsland.
    Dan is het rigoureus gedaan met al dat genetisch afval in Boreaal Europa.

    Like

  4. karton zegt:

    “Criminele bendes veroveren Europa”. Hiermee worden bedoeld : criminele organisaties als VVD , D66 en het overkoepelend orgaan van deze bendes in Brussel , de EUSSR.

    Like

  5. roheline1 zegt:

    Het is waarlijk een verrijking die immigratie.

    Like

  6. bobzelf zegt:

    ONDERTUSSEN ,,,, EEN KLEINE 2 UUR GELEDEN !!!

    HOORT U BRUSSEL ?? BERLIJN ?? OF FRANKRIJK ?? OF DE BEVRIJDERS ??

    DACHT HET NIET

    LAATSTE NIEUWS I AM SORRY

    Leader of the DPR: Kiev is ready for a full-scale attack on Donbass
    about 2 hours ago Avis Krane

    Ukrainian army’s shelling
    Olga Skopina © Rossa Primavera News Agency

    05.04.2021, Donetsk.

    Kiev ignores the desire of the Donetsk and Lugansk People’s Republics (DPR and LPR) to resolve the conflict with Ukraine politically and is currently preparing for a massive attack on the republics, the DPR leader Denis Pushilin said in an interview with the Russia-24 TV channel on April 5.

    “The DPR, as well as the LPR, has done and continues to do everything possible to ensure that the conflict is resolved politically. However, Kiev is set for a completely different line of action,” Pushilin said.

    According to him, the Kiev authorities are sabotaging the negotiation process with the LPR and DPR and are concentrating their troops for a large-scale military attack on Donbass.

    “Unfortunately, Kiev is set for a completely different line of action. Lies, manipulation – that’s all what we now have from the Ukrainian side. Under such conditions, the chance for a political settlement is negligible, if not equal to zero,” said the head of the DPR.

    He noted that Kiev has both the manpower and technical capabilities to unleash a massacre against the LPR and DPR residents. According to him, Kiev has everything for this.

    However, the DPR head said that the People’s Republics are also ready for any scenario.

    “We are used to working in this mode, when for the last seven years we can expect anything from Ukraine. We are developing various scenarios in case of escalation, we are ready for that too,” he added.

    THE END OF UKRAINE , HEERLIJK

    ROEP PUTIN DID IT, HR STOLTENBERG, SS er van de navo

    Geliked door 1 persoon

    • Klaas zegt:

      3 KGB appartementen foetsie !
      +++

      +++

      Like

      • bobzelf zegt:

        DONBASS HEEFT 52 TOT 55 WAPENFABRIEKEN DIE ZELFS OOK AAN RUSLAND LEVEREN WHAHAHAHAHAHAAH

        LAAT UKRAINE AANVALLEN , WHAHAHAHAHAHAHAHAHA

        KAN HET HUILIE HUILIE BEGINNEN

        KLAAS ONZE EU TROL , IN HET FILMPJE ZIET U OOK DE UKRAINE BESCHIETINGEN ,
        ALLEEN MAAR UKRAINE BESCHIETINGEN

        DUS HELLUPPPPPPPPPPPPPP , ……..

        ZE SCHIETEN GODVERDOMME TEUG ??

        DAT WAS NIET DE BEDOELING !!!

        IK MOET ZEGGEN RUSLAND SPEELT EEN THUIS WEDSTRIJD
        DUS ALTIJD MOEILIJK ,

        17 MILJOEN RUSSEN WONEN IN DEDONBASS,

        171 X VERTELT MAAR, KLAAS PLAATST DIT
        52 WAPENFABRIEKEN IN DE DONBASS
        RUSLAND LEVERT ALLES ?? WHAHAHAHAHAHAAHA
        EN DIT IS PAS 7 JAAR BEKEND , MAAR JE HERSENDODEN HE

        DUS GEBED ZONDER EIND .

        KLAAS THE LOSER

        Like

    • Klaas zegt:

      Like

  7. Kraftavilqa zegt:

    Aan het probleem kun je duidelijk zien dat de rooien aan de macht, dan wel te lang aan de macht geweest zijn. Laat dit een ieder tot les zijn; een stem voor rood is een stem voor vernikkering en dus voor ‘t faillissement, zowel moreel als financieel, van de maatschappij.

    Like

  8. delamontagne zegt:

    De vroegere politicus en [nu nog ] miljonaire “Bernard Tapie”, is in de nacht van za op Zo j.l. samen met zijn vrouw overvallen door…………3 Afrikanen en 1 [één] Noord-Afrikaan.
    Zijn vrouw werd o.a. ernstig mishandeld en de overvallers gingen er met enkele juwelen vandoor.
    Het feit dat ’t 4 NIEUWE “Franse-burgers” waren werd niet in alle media/kranten vermeld, maar kwam wel naar buiten.
    In de Nederlandse krant, A.D. las ik ook niets over de achtergrond van de criminelen.
    Diezelfde Linkse meneer Tapie zat jaren geleden in een debat voor de Fr TV met de vader van Marine le Pen, l. Jean-Marie-le-Pen.
    Le Pen beschuldigde hem er o.a. van dat samen met andere Linksen zij het land Fr vol lieten lopen met niksnutten uit de 3e wereld.
    Grote verontwaarding bij deze Tapie, die nu zelf slachtoffer is geworden van de import.

    De agressors van Tapie zijn 4 afrikanen. Dezelfde Tapie die Jean marie le Pen des tijds beschuldigde van leugens betreffende de verbinding/link tussen onveiligheid en de invasie van migranten, is vandaag met de werkelijkheid in aanraking gekomen.
    het zal ‘m goed doen……….

    Geliked door 3 people

    • Sinyo zegt:

      Wij zijn netjes. Gelukkig ben je geen Montagnard! (slinkse politicus)
      We zeggen tegen Jan Tapbaas. Eigen schuld dikke bult.
      Hier geldt binnenkort
      In naam van Sieg Kaag
      Laat OPEN die poort
      Blijven komen zie ik graag
      Die geloofsgenoten. Mijn soort.

      Like

    • karton zegt:

      @ delamontagne op 5-4-2021 om 23.35 u. Dank u voor dit geweldige nieuws !! Ik fleurde helemaal op toen ik ‘t las. Ik kan niet wachten op ‘t moment dat ik hoor of lees dar Quasimodo Ritte door een paar hoog opgeleide islamieten van z’n fietsje wordt getrapt en in elkaar gebeukt. Het zou mij ook zéér verheugen als binnenkort het onthoofde lijk van Quag wordt gevonden in de Hofvijver en dat haar hoofd onder rembours wordt gestuurd aan Yasser Feras , Jetten of Ollonkreng, ik zal DIE dag prijzen !!!!

      Geliked door 1 persoon

    • Harry zegt:

      Het is maar de vraag of dat soort lui met de betreffende insteek dit ooit gaan snappen .
      Wellicht zien ze het als “een gevalletje domme pech ” .
      Dat soort lui heeft toch immers een bord voor hun kop als de deur van een zeesluis !

      Die achterlijke Pechtold kreeg je dit ook niet aan z’n verstand gepeuterd .
      Alles was meteen discriminatie .

      Like

    • Tijl Uylenspiegel zegt:

      @delamontagne
      Misschien dan toch eindelijk een keer een voorbeeld van Boontje komt om zijn loontje !
      (Los daarvan was het natuurlijk wel een walgelijke misdaad.)

      Like

    • Republikein zegt:

      Bloeddoping

      Like

  9. Blaffertje zegt:

    Ik zie een ander probleem wat die clans betreft.
    De teleurgestelde nieuwkomers, zijn zeer gevoelig voor de praatjes van ronselaars voor de jihad die nu door de clans naar Europa gestuurd worden.
    We hebben het paard van Troje al binnen gehaald, nu komt diegene met de sleutel om de buik te openen.

    Like

    • ronjaspers zegt:

      Blaffertje.Wij de burgers zijn niet verantwoordelijk voor de islamitische invasie naar europa.Het is de NWO elite die hiervoor verantwoordelijk is,de soldaten van allah worden met miljoenen tegelijk europa binnengehaald voor een oorlog tegen de europeanen.Het is kwade opzet,per slot van rekening moet 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden voor een communistische NWO.

      Geliked door 1 persoon

  10. Sinyo zegt:

    In Nigeria bijvoorbeeld is alles in handen van clans. Werd je daarheen uitgezonden om er zaken te doen voor je maatschappij dan was vaardigheid numero ÉÉN: houd die clans tevreden en speel ze niet tegen elkaar uit.
    Met alle soorten “landaard-criminelen” worden onderlinge liquidaties hier nauwelijks bericht.

    Like

  11. Bas zegt:

    Ondertussen in de VS

    Joe Biden’s opzettelijke invasie van Amerika raast door!

    Jemenitische moslims op FBI-observatielijst voor terroristen gevangen bij de grens

    Een marinierswaarschuwing negeerde: “Zij (jihadisten) haten ons met een passie – wij zijn de ongelovigen, we verdienen het om te sterven –

    Geliked door 1 persoon

  12. M. zegt:

    Ze veroveren Europa omdat uw regeringen ze daartoe faciliteert en de gelegenheid geeft.
    Beiden dansen ze voor de duvel , letterlijk.
    Men faciliteert de terreur in plaats van het te bestrijden.
    Men bestrijdt het eerlijke eigen volk.

    Geliked door 2 people

  13. Bas zegt:

    Anti-christelijke media-black-out

    Paas Jihad: 5 moslimvrouwen planden aanval op de kerk in Frankrijk

    Tijdens de huiszoeking door de politie van het huis van de verdachten ontdekten ze alle chemicaliën die nodig waren om explosieven te maken, evenals de gebruiksaanwijzing

    Easter Jihad: Five Muslim Women Planned Attack on Church in France (Media Silent) – RAIR
    During the police search of the suspects home, investigators discovered all the chemicals that could go into making explosives as well as the instructions for use.
    rairfoundation.com

    https://t.co/a7muYjB3S9?amp=1

    Geliked door 1 persoon

  14. Bas zegt:

    Verrijkt Groot-Brittannië
    Maak kennis met Qari Abdul Rauf – Leider van een Pakistaanse pedofielen bende die is veroordeeld voor het verkrachten van jonge meisjes, maar toch vreedzaam in het VK leeft en nooit is gedeporteerd.

    https://www.thesun.co.uk/news/14545934/rochdale-grooming-ringleader-in-uk-deportation/amp/?__twitter_impression=true

    Een VEROORDEELDE leider van een pedofielenbende gaat winkelen in de stad waar hij kinderen heeft misbruikt – ondanks dat hem verteld werd dat hij zes jaar geleden zou worden gedeporteerd.

    Qari Abdul Rauf werd gewaarschuwd dat hij uit Groot-Brittannië zou worden geschopt nadat hij was veroordeeld voor zijn aandeel in het Rochdale-schandaal, waarbij tientallen meisjes van 13 jaar oud werden mishandeld of verkracht.

    De veroordeelde leider van de groomingbende gaat winkelen in de stad waar hij kinderen heeft misbruikt
    De moslimprediker en acht andere roofdieren kregen in 2012 gevangenisstraf voor verschrikkelijk misbruik, later gedramatiseerd in de BBC’s Bafta-winnende Three Girls.

    Rauf, 51, werd zes jaar nadat hij schuldig was bevonden aan samenzwering om seksuele activiteiten te ondernemen met kinderen onder de 16 jaar en mensenhandel voor seksuele uitbuiting.

    Maar nadat hij in november 2014 op licence werd vrijgelaten – na slechts twee jaar en zes maanden gevangenisstraf – keerde hij terug naar huis, naar zijn vrouw en vijf kinderen.

    Like

  15. Lost Johnny zegt:

    Lokaal….zuid oost brabant om precies te zijn, hebben we nu MS 13 rondlopen, zwarte bijl is ook al gesignaleerd en een grote Roemeense clan die al een paar jaar aanwezig was in diverse rollen is nu in grote aantallen neergestreken in de regio. Zolang de gang graffiti niet prominent aanwezig is zal het incident heten…. Het is stil qua berichtgeving, maar we lopen nu ook “shithole” erkenning tegemoed. En de politie, die jaagt op mondkapjes lozen….

    Geliked door 2 people

  16. Bas zegt:

    Datum rammeldan: dinsdag 13 april t/m woensdag 12 mei 2021.

    https://www.rd.nl/artikel/798776-juist-tijdens-ramadan-laait-islamitisch-geweld-op

    2019
    Juist tijdens ramadan laait islamitisch geweld op

    Plotseling verscheen er vorige week, enkele dagen voor de ramadan begon, een video van IS-leider Abu Bakr al-Bagdadi. Volgens experts was de bedoeling van de video om IS-sympathisanten wereldwijd aan te moedigen om gedurende de vastenmaand aanslagen te plegen.

    Juist in de ramadan laait in de islamitische wereld het geweld vaak op. Hoe valt dit te verklaren?

    De vastenmaand wordt met twee belangrijke aspecten van de islam verbonden. Allereerst wordt de ramadan geassociëerd met de nederzending door Allah van de Koran, wat een belangrijk theologisch punt vormt. De islamitische traditie stelt dat de profeet Mohammed in het jaar 610 de eerste Koranverzen ontving in de maand ramadan

    Moslims geloven dat in de maand ramadan alle inspanningen extra gezegend worden en dat geldt zeker voor de jihad

    De ramadan is dan ook een periode van innerlijke voorbereiding om zich sterk te maken voor de jihad tegen de ongelovigen. Dit is althans de overtuiging van jihadisten wereldwijd die in deze maand buitengewoon actief zijn.

    Weinig Europeanen realiseren zich dat twee van de belangrijkste islamitische successen tegen de Europese christenen eveneens plaatsvonden gedurende de ramadan.

    Geliked door 1 persoon

  17. Bas zegt:

    Takiyya in volle gang….

    DENK Amsterdam: ‘Islamitisch terrorisme bestaat simpelweg niet’

    Geliked door 3 people

    • Willem zegt:

      Inderdaad Bas, taqiyya ook in de 2de kamer. Het gaat steeds een stapje verder en ondertussen gaat de bouw van nieuwe moskeeen gewoon door, je hoort er nooit wat over, inmiddels al meer dan 500, elke 1.5 mnd komt er een bij. Straks als Kaag PM is, hebben ze weer een mijlpaal bereikt. Wat denk je als je naar Saudi-Arabie gaat en zegt, wij willen hier elke 1.5 mnd een kerk bouwen want S-A moet nu toch wel eens meer divers en inclusief worden, vind u ook niet meneer de sjeik?

      Like

  18. Bas zegt:

    JA! Woedende Griekse vrouw confronteert ‘criminele’ EU-leider over illegale migranten – ‘Je zult onze nationaliteit veranderen’

    Op dit moment is het onmogelijk om te ontkennen dat het doel van massale migratie is om lokale en nationale culturen te vernietigen door verdunning

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie