Ahmad Mansour en “een verhaal van de ondermijning”

(Door: Manfred Rouhs – Vertaling: E.J. Bron)

In het kader van een serie door de “Welt” gepubliceerde artikelen confronteert Ahmad Mansour (foto) de Duitse publieke opinie met de Taqiyya-kunsten van de politieke islam, die een democratische retoriek misbruikt om archaïsche heerschappijvormen te legitimeren.

De Duits-Israëlisch-Arabische psycholoog en schrijver Ahmad Mansour publiceert op dit moment in de “Welt” een serie artikelen die zich kritisch met de ondermijning van Duitsland door goed georganiseerde en handig argumenterende moslims bezighoudt. De korte versie van zijn belangrijkste uitspraken zou op veel mediagelovige brave Duitse burgers wel eens kunnen overkomen als een mededeling uit een paralleluniversum:

“De politieke islam wil de democratie ondermijnen. Daarvoor gebruikt hij structuren die onschuldig overkomen: taalscholen, cultuurcentra of NGO´s. Daar wordt religieus radicalisme met integratievriendelijke retoriek gecamoufleerd. Wie dat bekritiseert, wordt als racist neergezet.”

Politiek argumenterende en agiterende moslims hebben in Duitsland steeds maar weer goede ervaringen met racismebeschuldigingen opgedaan. Kritiek op de hoofddoek is voor hen gewoon racisme – waarmee elke verdere discussie overbodig wordt, want aan de verdenking een racist te zijn, willen de Duitse goed- en betermensen zichzelf in geen geval blootstellen. Kritiek op het kindhuwelijk is racisme, want ze kwetst moslims in hun culturele zelfbeschikking. Kritiek op moskeeën en scholingscentra van politieke moslims is racistisch en democratievijandig, want ze betwist het recht van moslims om zich net zo te organiseren als christenen en atheïsten dat doen:

“Zo werkt de politieke islam. Hij probeert de democratie met middelen te ondermijnen, die onschuldig, onopvallend en vaak ook solidair en uiterst democratisch lijken. Zijn eigenlijke doelen verbergt hij en versiert ze in plaats daarvan met democratische narratieven. Dat maakt hem zo gevaarlijk.”

Ahmad Mansour heeft zich meermaals met openbare uitlatingen tegen de AfD voor het gevestigde politieke bedrijf nuttig gemaakt en voor de massamedia tot consensus in staat gehouden. Desondanks is het wenselijk dat zijn serie artikelen verder verbreid worden – want wie eenmaal heeft ingezien hoe ver verwijderd van de realiteit de meerderheidsstromingen in de het Duitse massamediale en politieke bedrijf tegenover consequent en consistent opererende islamitische belangenvertegenwoordigers handelen, zal zich door Groenen, socialisten, christendemocraten en liberalen nooit meer goed vertegenwoordigd voelen en voor de toekomst van Duitsland graag een blauw wonder (AfD) willen.

Bron:
pi-news.net
Door: Manfred Rouhs

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Ahmad Mansour en “een verhaal van de ondermijning”

  1. Kees zegt:

    Zou het in Nederland veel anders zijn dan in Duitsland?

    Like

  2. Gerrit zegt:

    Het is in Nederland zeker anders dan in Duitsland, ik woon sinds 2 jaar in Duitsland en mij valt op dat je hier bij de bakker kan binnen lopen en dan staat er gewoon een groepje van 5 mensen te praten over dat ze menen dat Corona expres is losgelaten om dit beleid te installeren. Heb niet alles mee gekregen want ik moest buiten verder wachten want het was max 5 mensen binnen.

    Toen ik afgelopen zomer mijn fiets verkocht begon de koper een gesprek met mij hoe hij meende dat de omvolking tot een einde zou moeten komen en dat voor de Islam geen plaats zou mogen zijn in Duitsland. De c.v. ketel is onlangs schoongemaakt en ook deze man begon een gesprek met mij van gelijke strekking. Iets wat ik in Nederland al lang niet meer mee heb gemaakt. (woon vlak aan de grens, kom er bijna dagelijks nog) Mensen spreken zich hier nog openlijk uit betreffende hun mening.

    De politieke koers is hier het zelfde maar de aanpak is wat anders en langzamer. 85 miljoen kikkers moet je blijkbaar nog langzamer koken want 85 miljoen mensen die kop er tegenaan gooien is toch even iets anders dan 17 miljoen.

    Tevens is in Duitsland het christendom nog alom vertegenwoordigd. Niet zoals in Nederland waar het ledenaantal van de kerken met 70.000 leden per jaar afneemt. Deze groep hoort van de Pastoor elke zondag de herenspoeling die wij van de politiek ook krijgen. Zij zien nergens geen kwaad in. Mijn buren hier zijn zeer gereformeerd en alle vrouwelijke leden van de familie hebben een islamitische man en de de zoons zijn allemaal vrijgezel. Kindjes van Coudenhove Kalergi worden volop geproduceerd. Het is allemaal een beetje anders maar het komt op hetzelfde neer. Ook Duitsland is hopeloos verloren.

    Like

Plaats een reactie