Willem van Hanegem . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

38 reacties op Willem van Hanegem . . .

 1. Yvonne zegt:

  Gisteren met grote aantallen naar de parken het is te begrijpen maar deze mensen zorgen ervoor dat we straks weer opgesloten zitten
  Nu is iedereen blij o o wat fijn tot 18.00 uur op een terras mogen zitten hulde aan Rutte en de rest
  van dat zooitje
  Blij zijn met iets wat normaal was en wat zomaar weer terug gedraaid kan worden, dan is het de besmettingen stijgen weer
  Nu nog dat mondkapje weg , waren mensen gevraagd wat ze van de versoepelingen vinden en er waren dwazen bij die het heerlijk vonden zo lekker rustig winkelen, stel egoïsten dus zij vinden dat belangrijker dan dat de winkels weinig omzet draaien ik heb medelijden met winkeliers die hun zaken hebben moeten sluiten en in de schulden zitten

  Geliked door 2 people

 2. Monalisa zegt:

  Nou Willem ik zag beelden op de Duitse TV die er niet om liegen, de jeugd heeft overal schijt aan en een troep achtergelaten waarvan u tegen zegt, de zelfde mensen stemmen voor het klimaat de ouderen mogen betalen door hun kinderen, maar we leven net als in de jaren 30 de DDR is er niks bij.

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Dat heeft vooral te maken met het feit dat die akelige snertouders van dergelijke kinderen hun kroost teveel hebben oververwend en niet of nauwelijks normen en waarden bijbrachten! Gelukkig zijn er al een aantal ouders van relschoppers die thans alle schade moeten afbetalen die hun ontspoorde kroost in januari 2021 hebben aangericht!
   En dat komt er dan ook van als je VEEL te Leif en te aardig tegen je eigen kroost bent en het niet erg vindt dat die anderen schade berokkenen totdat die ouders er ooit zelf het slachtoffer van worden! Eigen schuld, dikke bult!

   Geliked door 4 people

   • Monalisa zegt:

    Het zijn toch de babyboomers hun kinderen en kleinkinderen die het woordje nee niet kunnen daarom is er ook een wachtlijst bij de GGZ

    Like

  • M. zegt:

   Wat troep op de grond vinden mensen een probleem maar het sproeien van zware metalen elke dag over hun hoofd vinden ze prima.
   Als men de zware metalen allemaal prima vind en een wereld vol met vol geblafte muilkorven die overal neer gepleurd worden dan moet men ook niet zo hypocriet zeuren over wat troep wat gewoon opgeruimd kan worden.
   Protesterende mensen laten ook troep achter omdat ze er weg geslagen worden en de troep niet kunnen opruimen met wat knuppels in je nek.

   Wij hadden de illusie nog van een toekomst zelfs dat heeft de jeugd niet meer dus vind dat ze zich nog inhouden.

   Dat beetje slopen is niet zo erg het systematisch slopen van mensen is erger.

   Like

 3. J. C. Th. Köhler zegt:

  Die Kromme heeft helemaal gelijk. Ik had het niet beter kunnen zeggen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 4 people

 4. Willy Ringringoeloe zegt:

  Ik sta achter Willem van Hanegem. Hij ziet de realiteit van deze Fake pandemie. Een overheid dien koningshuis die hun eigen volk onderdrukt en kapot maakt!!!!

  Geliked door 5 people

 5. Chris zegt:

  Geweldig commenntaar van Willem van Hanegem, één der grootste voetballers!
  En nog 100% waar ook!👍

  Geliked door 2 people

 6. de Kromme heeft niks verloren aan scherpte

  Geliked door 2 people

 7. Bob zegt:

  Hier hoef je geen woord aan toe te voegen.
  Volgens de mainstream media fake nieuws.

  Geliked door 2 people

 8. paulzwueste zegt:

  Héél goed geschreven Willem…!!!
  En zo waar.

  Geliked door 2 people

 9. bobzelf zegt:

  OUWE WILLEM
  NOU, DIE ZOU HIER ALS ROTTERDAMMERT OOK AARDIG
  WAT ROEIBOTEN LOS KUNNEN GOOIEN ,
  DIE KRIJG JE ECHT NIET BIJ HET KLAVERJAS TEAM KOFFIE MET EEN KANO
  NAAR BINNEN ….
  ZO’N GEWELDIGE KIJK OP DE WERELD, ….
  EN RECHT VOOR ZIJN RAAP ..
  NIET DAT ACHTERBAKSE GEDOE ….
  DIE HANGT JE GELIJK OP …
  HIJ IS VAN FAAAAIENOORD, MAAR IK HOORT HEM GRAAG ….

  NET ALS , DE FAAIENOORD SUPPOOST JAREN GELEDEN ….

  MIJN NAAAM IS CROOSWWIJK

  OOM WILLEM DE KROMME

  Geliked door 5 people

 10. Rein zegt:

  IMPFUNG MACHT FREI

  Geliked door 1 persoon

 11. Geachte heer W van Hanegem, hierbij mijn excuses voor mijn voor ingenomenheid ten aanzien van voetballers. Ik heb altijd gedacht dat bij voetballers hun verstand in hun poten was geslagen waardoor ze verdwaasd achter de bal aan renden. U beste heer van Hanegem , heeft met uw schrijfsels bewezen dat ik ongelijk heb Een verademing te constateren dat er ook nog mensen zoals u, in de voetballerij. Ga zo door zou ik zeggen .

  Geliked door 5 people

 12. BigLJohn zegt:

  De kromme die niet stom is spreekt alles recht wat krom is. Bravo Willem ! Zowat compleet Rotterdam is wat men noemt populistisch, maar het was D66 (die op sterven na dood was) die via verkiezingsfraude de grootste werd aldaar. Rechters die onrecht spreken en het optreden van de politie die doet denken aan SS’ers uit de tweede wereldoorlog. In een ander blog zag ik; Verlaat zinkend schip Nederland nu het nog kan! Helaas heeft dat voor een oudere als ik (in juni 73) geen zin meer.

  Geliked door 2 people

  • BigLJohn zegt:

   De kromme die niet stom is spreekt alles recht wat krom is. Moet zijn; Hij spreekt over alles wat krom is.

   Geliked door 1 persoon

  • nee big l john, ik ben ook 72 en zou ook graag weg willen maar net wat jij zegt wat heeft het voor zin nog maar ik ben wel bang wat er nu allemaal aan de hand is en alleen hier kan je je mening kwijt want ik ken alleen maar mondmaskerschapen.heel frustrerend vaak.en wat er nog komt is ook niets om naar uit te kijken. arme wereld en vooral voor de kinderen.ik was altijd best wel positief maar dat is veranderd. gr. joke.

   Geliked door 1 persoon

 13. kruisridder zegt:

  ”Vaccinatie maakt vrij”? Dat lijkt angstvallig veel op ” Arbeit macht Frei” , het toegangsbord wat boven de nazi-vernietigingskampen hing…….

  Geliked door 5 people

  • BigLJohn zegt:

   Goedzo kruisridder. Die gedachten kwamen bij mij ook al eerder op. Die ene Arbeid macht Frei betekende de dood van tienduizenden onschuldige mensen. Die vaccinatie maakt vrij werkt in principe precies precies hetzelfde.

   Geliked door 2 people

 14. Klaas Bok zegt:

  Geweldig heer van Hanegem,
  Alles wat u beschrijft klopt in mijn ogen.
  Ga zo door..
  Verspreiding van zulke teksten moeten we blijven doen.

  Like

 15. duinsnip zegt:

  En zo zijn er nog velen die de vlag en wimpel uithangen omdat ze denken dat Nederland nog bestaat. Volkomen blind voor de ravage die wordt aangericht door regering en koningshuis.
  Maar ja, zolang de uitkering binnenkomt hebben wij geen last zo denken die onnozelen.

  Geliked door 2 people

 16. Frits zegt:

  Die zit. Goal. Doelpunt.👍👍

  Like

 17. Jan Brandsma zegt:

  Alle respect voor de heer Willem van Hanegem, dat hij zich zo uitspreekt. Ik ben trots op hem.

  Like

 18. Bas zegt:

  https://overnu.nl/marc-bonten-omt-verzwijgt-connectie-met-pfizer-en-astrazeneca-experts-kritisch/

  Marc Bonten (OMT) verzwijgt connectie met Pfizer en AstraZeneca, experts kritisch

  Marc Bonten, lid van het Outbreak Management Team (OMT), coördineert een groot Europees onderzoek met verschillende farmaceuten.
  Collega-wetenschappers hebben daar kritiek op: de bedrijven hebben ‘ontoelaatbaar veel invloed’.
  Bonten zit in Management Boards met Pfizer en AstraZeneca en werkte nauw met die bedrijven samen.
  In de belangenverklaring van het OMT meldt Bonten dat niet.

  Geliked door 1 persoon

 19. Bas zegt:

  Fijne koningsdag…

  De politie trad gewelddadig op tegen jonge mensen die zich in Nederland hadden verzameld om te feesten. Een politieagent wordt gefilmd terwijl hij een persoon bokst voordat hij de persoon aanvalt die de scène filmt. #politiegeweld

  Goede vraag…
  https://pbs.twimg.com/media/E0E8luxXsAUeTyx?format=jpg&name=large

  Like

  • Bas zegt:

   Like

  • Lot zegt:

   Boksende agent op 0.20s is een Turk.. hoe kan ik dat nou zien? Die beuken graag op anderen namelijk Nederlanders. Doen zij in Frankrijk ook islamitische agenten en soldaten inhuren, daar is de politie onze vijanden uit Islam. Makkelijk gevormd legertje zo. En ook nog in autoriteit. Meneer agent heeft een laag voorhoofd, misschien dat mensen dat hier niet graag willen horen maar ja, je moet wel weten als er een vijand is. Van de mondhoek tot aan de bovenoogkas moet KLEINER zijn dan het voorhoofd tot kruin. Bij mij is dat zo. Bij meneer is dat duidelijk kleiner dan 1 dus mondhoek-boven oogkas is groter dan bovenoogkas tot kruin. Dan zit er ook niet zoveel hersenen in om na te kunnen denken. Hoewel ik denk dat je dat doet met je bewustzijn. Is het wel frappant dat het altijd hetzelfde volk is dat niet zo grootsdenkend is en snel agressief is en dingen inneemt zoals landen. Hebben wij namelijk nooit gedaan. Wij gingen naar lege gebieden en drongen zij weer op, dan vertrokken wij. Mocht hij een nederlandse naam hebben, dan zegt mij dat niets. Het is zoals Shoran Dijksma geen fries is. Half ons volk komt uit Rusland, dat nu leeg is. En nu moeten wij met de nietdenkende communisten alhier lijden. Daar valt niet mee te praten sorry denken. Doen ze het wel op tv dan is het altijd nog moeizaam. Dit is mijn ondervinding. Weet iemand een andere verklaring van het communistisch volk waar geen discussie mee is te voeren, dan wil ik dat zeer graag horen.

   Like

  • Die agent die met de vuist iemand neerslaat pleegt een ambtsmisdrijf. Hij mag in het geval het gebruik van geweld geoorloofd is, omdat het doel niet met andere middelen kan worden bereikt, alleen gebruik maken van de hem ter beschikking staande geweldsmiddelen die door de staat zijn verstrekt, dat zijn de korte en de lange wapenstok, pepperspray, taser en als ultiem geweldsmiddel, het dienstpistool. De agent op het filmpje gedraagt zich als een agressieve fryfighter. Ook als de tegenstande achteryuit deinst en er geen gevaar voor die agent zelf te duchten is, gaat hij nog achter het slachtoffer aan om hem meerdere vuistslagen in het gezicht toe te dienen. Ik zie hier in een succesvolle aangifte terzake mishandeling tegen die agent.

   Like

 20. leeuw7 zegt:

  De landverraders zoals :de recidiverende psychopaat Mark R, Hugo de J. terroristenvereerster Sigrid K.,en niet te vergeten de megalomane Bilderberger profiteur Willem Alexander moeten zo snel mogelijk doormiddel van een militair vuurpeloton om het leven worden gebracht wegens hoogverraad!!De bewijzen stapelen zich op tegen dit geïnstitutionaliseerde corrupte boeventuig!!De tweede kamer moet misschien wel tijdelijk ontbonden worden ,omdat ook de meeste tweede kamerleden wegens gebrek aan ruggengraat niet de juiste beslissingen durven te nemen!!De overgrote meerderheid van de tweede kamerleden ondersteunen de dictatoriale maatregelen die Mark R. samen met het outbreak management team(OMT) en het RIVM=Reinste Intimidatie Van Mensen tegen de gegoede Nederlandse burgers durft te nemen!!!Met voorbedachte rade wordt de Nederlandse economie om zeep geholpen door een stelletje geïnstitutionaliseerde recidiverende psychopaten!!!

  Geliked door 1 persoon

 21. Jou zegt:

  Klasse Willem, de waarheid en niets anders dan de waarheid.

  Like

 22. Bas zegt:

  Avondklok: Experiment zónder effect…

  Like

 23. Polly zegt:

  Ik ondersteun bovenstaande. Zo denk ik er ook over. Ikzelf zit op dit moment zo te zeggen vast in Tsjechië. Juist omdat mijn gezin en ik ons niet willen laten vaccineren en testen. Dus MOEITE wij wachten tot het voorbij gaat. Of we sterven hier. We worden hier niet geholpen op medisch gebied. De DDR ken ik goed en haar manieren. Zit er nu middenin. De President Andrej Blasis knoopt op dit moment inderdaad zachte bandjes met Putin. Wat het worden moet……….

  Like

 24. Bas zegt:

  Beestachtig….

  Like

 25. Bas zegt:

  Kassa!!!
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1668921245/politie-schreef-voor-ruim-9-miljoen-euro-aan-avondklokboetes-uit?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=seeding-telegraaf

  Politie schreef voor ruim 9 miljoen euro aan avondklokboetes uit

  DEN HAAG – De politie heeft in ruim drie maanden tijd meer dan 95.000 boetes uitgedeeld voor het overtreden van de avondklok. Er zijn in de periode januari tot en met april ruim 1500 demonstraties geweest. De maatregel had een behoorlijke impact op de samenleving en het werk van agenten, stelt de politie in een terugblik

  Geliked door 1 persoon

 26. Bas zegt:

  JackenWodan
  24 januari legde deze man een fiets voor een van de waterkanonnen zodat het tuig wat erin zat niet verder konden gaan met gewelddadigheden tegen vreedzame demonstranten. Vandaag is hij vrijgelaten.

  https://pbs.twimg.com/media/E0DFiwyXMAEXAsP?format=jpg&name=medium

  Reactie:
  Hij had dat waterkanon beter kunnen verkrachten, had hij een taakstrafje gekregen

  Geliked door 1 persoon

 27. Cindy Pereira zegt:

  Geweldig Willem!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s